Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bana yulaf kepeğimle yapacağım bir ekmek veya kek tarifi verebilir misiniz?

sitelere baktım ama sizin denediğiniz bişeyi yapmak daha iyi olur diyorum. ne dersiniz?

vallahi ben yulaf kepeği ile yaptığm en başarılı şey acılı kıtırlardı
kek tarifi olursa bende denemek isterim

LİMONLU KEK
*6 yemek kaşığı yulaf kepği

*2 yumurta
*2 kaşık light yoğurt
*2 yemek kaşığı süt tozu
*1 tatlı kaşığı mısır nişastası
*Yarım paket kabartma tozu
*2 yemek kaşığı splenda
*Yarım limon kabuğu rendesi
*1 çay kaşığı tarçın

bu keki yapıyorum. ama ilave limon araması koydum, sanırım fazla ekşi olacak

selam kızlar herkese iyi pazarlar bugün düğüne gidicem hazırlandım saati bekliyorum o arada hemen buraya gireyim dedim motivasyon için sürekli takipteyim :))) yeni gelenler hoşgeldi gerçi bende yeniyim atakta son günüm yarın seyire geçiyorum bakalım bayrama kadar kaç kg vericem :))))
bu arada bildirim prş günü yapılıyor geç kalırsanız listeye giremezsinizzz :)))

Yulaf kepeğinden tatlı yapma olayını beceremedim bir türlü, yaptıklarımdan da dişe dokunur şeyler çıkmadı. Ya yumurta-sütle karıştırıp krep yapıyorum ya da yumurta-süt-peynir-maydonoz ekleyip muffin kaplarına dolduruyorum kiş gibi kek gibi artık neyse ondan oluyor.
Neyse buna da şükür.

aaaa hiç tartılmadınmı kaç gün oldu başlayalı canımmmm

yoğurdun bi zararı warmı yaa ben sürekli ayran içiorum her öğünde normal tam yağlı yogurt yiyorm hemde

yoğurdun bi zararı warmı yaa ben sürekli ayran içiorum her öğünde normal tam yağlı yogurt yiyorm hemde

Aksine çok doğru bir seçim ama yarım yağlı yoğurtla yapsan diete uygun olacak. Yörsanın turuncu kutulusu var. Light lar gibi değil fiyatı normal yoğurtlar gibi. Ben ilk 3 ay yağsız sütten kendim yaptım. Su gibi oluyodru ve ayran süper oluyordu. SOnra iç güç bu yörsanı buldum ve şimdi çok memnunumm. Tavsiye ederimm

tadı nasıl oldu çok merak ettim
geçen bende ıslak kek yapmştm
ilk çataldan sonrası çöpe gitti
çöpe gidince üzülüyorm
yulaf kepeği ile tuzlular daha güzel oluyor
nasl yani geç kalırsanz
belli bir saatimi var bildirim için
mesela öğleye kadar felan
bileyimde ona göre bildireyim

süt ürünleri için 1 lt sınırı var.

ben kitabı okudum
mesela süt ürünleri için 1 lt sınırı var demişsiniz
günlük tatlandırıcı miktarı tabletde 8 tozda 8 demişlerdi
kakao miktarı günlük 1 tatlı kaşğı demişlerdi
bunlar kitapda yazmıyor neye göre söyleniyor bunlar
eger bir sitesi felan varsa ordan girip bende takip edeyim

Bildirim listesini dely düzenliyor. akşam 5 gibi işten çıkıyor. Dolayısıyla işinin durumuna göre listeyi o saate kadar yayınlaması lazım. Bu sebeple bildirimlerimizi erkenden yapıyoruz ki kızçem zorlanmasın gün içinde rahat rahat yapsın hem asli işini hemde kk görevinii :)

Kitap sık sık güncelleniyor. Dukan chat sayfasında her gün yenib bir bilgi oluyor.Sınırlı izinliler listesi var ama ben o işe hiç girmediğimden o listeyi saklamadım. Geçmiş sayfalarda var. Ama elinde olan bir arkadaş senin için eminim yarın falan paylaşır

dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda var bu bilgiler, süt ürünlerini 1 lt ile sınırlamayı öneriyor.

tamam ben zaten büyük ihtimal en erken bildirim yapanlardan olurum hehe
dukana başladığımdan beri güzel kilo vermeye başladmda şükürler olsn

dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda var bu bilgiler, süt ürünlerini 1 lt ile sınırlamayı öneriyor.
dukann kendi sitesi yabancı değilmi yahuu nasıl anlıcaz
bana link atabilirmisiniz rica etsem

Güzelim hiç birimiz galatasaray lisesi mezunu falan değiliz fransızcamız da yok ama çevirenler var sağolsunlarrr kimbilir...
Sen bizi takip et daha neler öğreneceğiz hep birliktee kimbilir..

Güzelim hiç birimiz galatasaray lisesi mezunu falan değiliz fransızcamız da yok ama çevirenler var sağolsunlarrr kimbilir...
Sen bizi takip et daha neler öğreneceğiz hep birliktee kimbilir..

tşk ederim
tabloyu kaydettim zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…