Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi pazarlar

Elimde olmayan sebeplerle 2 günlük kaçamağım oldu ama arkadaşımın en mutlu gününü paylaşmış oldum. :) Önümüzdeki 2 gün sp yaparak telafi etmeye çalışacağım. Tüm düzen gittiği için tartılmayı da düşünmüyorum, moralim tamamen çökmesin. 2 gün sonra bakarım duruma. Nazar boncuğu oldu bu da...

Deli gibi mesaj birikmiş bir ara oturup okuyayım. Hangi sayfada kaldıydım acep?

Selam,
80 kilonun uzerine ciktigimdan beri dukkanlara kusmustum, kiyafet falan almiyodum. bi tek ayakkabi.
Simdi uzunca bir seferdir ilk elbisemi aldim, bi de internetten:) bunun bedeni bana olur diye aldim. artik olmazsa geri gonderirim, ama alisverisle barismak guzel bir sey:)

Kardes de yeni bir guzellik sirri ogrenmis. sutu ve maden suyunu ayri kaliplarda buzlastirdiktan sonra, once sut buzunu yuzumuzde eriyip bitinceye kadar gezdiriyomusuz. sonra maden suyu buzuyla temizliyomusuz. en sonda gul suyu ile temizleyip islemi bitiriyomusuz. gercekten cildi ddaha yumusak yapiyor gibi geldi. bi de kardesim diyor ki ucuk gectikten sonraki izler daha cabuk iyilesiyormus boyle yaparsa.

merhaba kızlar

önce kitabı okuyun dediniz okuyup geldim
2 gün atak 24 gündürde seyirdeyim daha 30 günüm var seyirin bitmesine
dukana 66 ile başladm şuan 62.2 üm
eger banada destek çıkarsanz sevinirim

ben de alışverişten çok hoşlanıyorum. ama kapanmayan fermuarlar, iliklenmeyen düğmeler, pörtük pörtük yağlar soğuttu beni de. gelecek yaz hayal ettiğim yerde olmayı istiyorum.

biraz önce emel acar daa maden suyundan bahsediyordu. dondurmadan önce biraz fesleğen de katarsak çok iyi oluyomuş. deneyelim bari:))

merhaba kızlar

önce kitabı okuyun dediniz okuyup geldim
2 gün atak 24 gündürde seyirdeyim daha 30 günüm var seyirin bitmesine
dukana 66 ile başladm şuan 62.2 üm
eger banada destek çıkarsanz sevinirim

hoşgeldin. ben de yenilerdenim. 20 gün oldu benimde. umarım hep birlikte keyifle kilolar veriirz. burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz. :13::13::13:

hoşgeldin. ben de yenilerdenim. 20 gün oldu benimde. umarım hep birlikte keyifle kilolar veriirz. burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz. :13::13::13:

hoşbulduk
inşallah gider kilocuklar
ben bayram sonuna hedefime ulaşıyorm inşallah
ondan sonrada güçlendirmeye geçeceğim

kiyafet alisverisinden soguyali cok oldu, ben de zevkimi ayakkabi ve kozmetik alisverisinden cikariyorum. ev krem deposu oldu, yine yeni bi ruj aldim. Alisveris keyifli gercekten ben de cok hoslaniyorum. alisveris sitesi mudavimi oldum, her gun kapiya kargocu gelmese acaba nerde kaldi diye bakiniyorum:))

feslegen mi iyi fikir. bizim saksida taze feslegen vardi, ondan koyayim. kardesimin feslegeni, bize getirdi, ilk getirdiginde annem kokten budamis, kardesim nerdeyse aglicakti, uzun zamndir ilk defa yesil yaprak cikariyor. onlari da ben koparayim bari

Hosgeldin insallah diledigin kilo ya ulasirsin madem burayi takip ediyorsun bundan sonra yazarak ta syk syk katil..Ben yogunlugumdan dolayi bazende is yerinde giremedigim icin eskisi gibi katilamiyorum bu demek oluyorki motivasyon son derece düsük..Kolay gelsin dukan yoldasim..

bu ne işe yaryor kabızlığamı

Evet herkese ayni olmayabilir ben her sabah espresso iciyorum icine de süt atiyorum böylelikle kabizlik sorunu yasamiyorum uzun zamandir.

hangigünler kilo bildirimi yapılıyor bildirimlerede katılmak isterim
bide akşamları menü bildirimleri yapyormusunuz

gerçekden ben çok sorun yaşıyorm bitki çayı sinameki ve keten tohumunu kullandm ama banamısn demiyor

Kabizlik cok kötü ilk baslarda cok yasadim hadda hastanelik oldum böbreklerim agriyor diye acilde aldim solugu ama gaz sykymasiymis..Türkiye ye gittigim de A 101 den Mest Form Karisyk bitki cayi almistim ben daha icmedim arkadasima verdim sorunu vardi ona cok iyi gelmis sende dene belki sanada iyi gelir bol bol sivi tüket oda ise yariyor..

tşk ederim a101 marketi gördüğüm yerde alırm ozaman
vallahi tartıdada etkiliyor insann canı sıkılıyor
suyuda çok içiyorum nerdeyse 3 lt yi geçiyor

kızlar bana yulaf kepeğimle yapacağım bir ekmek veya kek tarifi verebilir misiniz?

sitelere baktım ama sizin denediğiniz bişeyi yapmak daha iyi olur diyorum. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…