Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende evdekini satıyorum, dunlop marka sahibindene koycam bir türlü koyamadım, istanbulda olaydın sana satardım çok az kullanıldı, şimdi de oğlumdan korkuma açamıyorum

hımmmm ne iyi olurdu alıverirdimmm, koşu bandında en büyük sıkıntı yer kaplaması işteee ama çok işe yarıyor

selam kızlar bugün dukana başladım sabah bi bardak ayran içtim hala bişey yemmedim canım istemio tokum açlık aklıma gelmio 20 yaşındayım yaza düğünüm war 29.09.2012 başlangıç kilom:72 10gün sonra görüşürüzzz öpüldünüz

Menisküs varsa koşu bandı yerine eliptik bisiklet (kondisyon bisikleti) almanızı tavsiye ederim. Bel, bacak, diz, eklem, bilek vs. bölgelerde stres yaratmadan egzersiz yaptırır. Koşu bandı özellikle eklemlere ve bileklere basınç yapar. Şu kaynaktan bakabilirsiniz: http://www.fitolmak.com/fitness-aletleri/eliptik-bisiklet.html ürün bilgisi değil sadece bilgilendirici bir yazıdır.
Ürün tavsiyesi isterseniz kendi kullandığım eliptik bisikleti tavsiye edebilirim ama burada ürün ismi vermek istemiyorum, reklam gibi algılanabilir. Hem eliptik evde daha az yer kaplar ve daha ucuzdur. O sitede koşu bandı yazısı da var, bir bakın isterseniz.

teşekkür ederimmm, kendi kullandığın markayı da msj atarsan memnun olurum :))

Bayramda medesa gelcekmis, biz de onu bekleyelim madem.

hehe o polisi aramak aklıma gelmiyor değil benimde o raddeye gelsin ararım valla hiç gelemem tartışma olayına :))
mistik chai doğuş marka canım sallama çay burda okudum bende alan olmuş güzelmiş bende öle aldım tadını pek bir beğendim vanilya aromasını severim tarçını sevmesemde idare ediyorum marketlerden bak ben kipadan aldım

bende izmirdeyim cute77 bostanlıdayım:)

ohhh afiyet olsun aliyecim eskiden nasıl yiyormuşuz dedin deme o kadar dişini sıktıktan sonra bir kereşlik buı açamaktan bişi olmaz sen istediğin kiloya nerdeyse inmişin atak yapıp çözcez zaten o yediklerin yaramadan gitsin :))))

çok yakın bir arkadaşımın düğünü var aralıkta,ben de nikah şahidiyim
elbise bakıyorum netten ama kaç beden bakacağımı bilemiyorum
hımmm valla aralık'a daha çok var canım öle bak elbise dene sana neler yakışır ne giymek istedin de giyemedin die düşün taşın kasımsonunda yaparsın alışverişini daha bekle bence :))))) ben şöle renkli vve kısa bir elbise tercih etmeni öneririmşöle bir endamın görünsün :)

slm bayanlar iyi haftasonları dün kınayı kaçamaksız atlattım darısı düğüne :))) sabah tartıldım ve 77yi gördüm çok sevindim vallahi inşallah pzt seyire geçincede haftada bir kg verebilirim
5 günün sonunda kaçamakla 2kgda şükür dedim bu yüzden bugün ve yarında atağa devam edip pzt seyire geçiyorum :))))

teşekkür ederimmm, kendi kullandığın markayı da msj atarsan memnun olurum :))

Msj atamıyorum, yeniyim diyedir :) Burdan yazayım, bir şey olmaz herhalde: Voit White EC-850.
Ben çok spor aleti denedim, salonlardan çıkmadım vs. Bu kadar kullanışlı olanını görmemiştim. Ev için ideal ve evde böyle bir alet olması insanı çok motive ediyor. Umarım faydasını görürsün :)

NE denediysem üstesinden gelemedim arkadaş şu kabızlığın. Yeşilçay, acı, bol su,spor, o iğrenç sinameki illetini bile denedim. Ancak sonuç alamdım. Doktora gitmenin vakti sanıyorum. Bir de kilo vermem o kadar yavaşladı ki ayda 2 kilo. E diyorum madem denilenden 1 ay daha uzun yapayım diyetimi. Ne dersiniz?

zaten istediğin kiloya gelinceye kadar yapman gerekiyor diyeti :44::44:

Kabızlığın çok çeşitli sebepleri var. Sizinkisi niye acaba? Tabii ki doktora görünmenizde fayda var. Ben yine de uyguladığım ve çok iyi gelen şeyleri yazayım... Gece uyumadan önce 1 bardak ılık süte 2 yemek kaşığı pekmez koyup içiyorum. Günde 3 yemek kaşığı bal yiyorum. Bazen canım hiç bal çekmiyor, o zaman suya karıştırıp içiyorum. Pekmez ve balda yüksek kalori var. O yüzden, diyetimin dışına çıkmamak için bu ikisini elma şırasıyla karıştırıyorum veya elma sirkesiyle. 1 yemek kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı şıra veya sirkeyi 1 bardak suda karıştırıyorum. Şıra-sirke kaloriyi dengeliyor.

Bunları sürekli uyguluyorum. Bazen 1 haftalık şok tedaviler yapıyorum. Her gün öğünlerden 1 saat önce elma yemek gibi.

Bir de hem kabızlığa çok iyi gelen hem de bütün diyetlerde kullanabileceğiniz, zayıflatan bir bitki yazayım. Elazığ tarafında yetişen "ışgın" diye bir sebze var. Ve ben bunu Amerika'da öğrenmiştim. İnanılmaz tabii bizim memlekette yetişiyor ama bizim marketlerde çok zor bulunuyor. Amerika'da diyetisyenler öneriyorlar. Benim fitness hocam sürekli bundan yiyordu. Kolon temizliyor, hatta kas yapıyor. Dr Öz de programında anlatmıştı.

Yazdıklarım faydalı olur umarım. Siz yine de bir doktora görünün tabii

zaten istediğin kiloya gelinceye kadar yapman gerekiyor diyeti :44::44:

karaciğer değerlerinizi bir ölçtürün arada derim ben. Diyet pek uzun yapmak için elverişli değil. Ben ara ara ölçtürüyorum. Ayrıca böbrekler de tehlikede oluyor. Hani o nedenle fikir almak istemiştim. Bir de istediğiniz kilo sağlıklı olmayan bir kilo olabilir
Kitaba da yeniden başvurmam lazım. çünkü başucu kitabım yapmadım. Her evrenin başında ilgili kısımları yeniden okuyorum. ALdığımda hepsini okumuştum. E uzun zaman oldu haliyle :)

Bu diyet zaten ömür boyunca iki kere yapılabiliyor, henüz istediğim kiloya gelememişken ve ortada bir sağlık sorunu yok ise güçlendirmeye geçmeyi düşünmem doğrusu. Bu diyete başlayanlara kitabı okumalarını ısrarla öneriyoruz çünkü orada sağlıkla ilgili de yeterince açıklama var. Bana göre tehlikede olan bir organım yok hem kontrol yaptırıyorum hem de ben zaten bu şekilde besleniyordum, bunun üzerine ciddi bir yağ ve abur cubur alımım vardı, yani bana göre beslenme düzenimde çok radikal bir değişiklik yok.

uşgunun ne marifetleri varmış öyle. çok yedik senelerce ama hiç bilmeezdim bu meziyetlerini. istanbulda ilk baharda tezgahlarda oluyor bazen.

Bu saatte akşam yemeği yiyorum, palamut yaptım ızgara, onu da isot ve kırmızı pul bibere banıp yiyorum, bir ara üşendim yoğurt yiyecektim ama açlığımı gidermesi için epey bir yoğurt yemem gerekecekti, tabi o da kesmeyecekti puding yapıp onu da götürecektim ve süt ürünleri sınırını fazlasıyla aşacaktım neyse çok şükür haftasonuna denk gelen bir protein gününü kazasız belasız atlattım

Herkese merhabalar bende 2 haftadir Dukan diyeti yapiyorum..2 haftada 3 kg verdim arada cokca kacamak yaptigim oldu ayrica troyit hastasiyim kilo vermem zor oluyor ..Bundan 6 ay evel 62 kg idim ,sigarayi birakinca 3 ayda 14 kg aldim 76 oldum ve 76 olunca ve hala sigara aklimdan cikmadigi icin geri basladim tabi..Eylül 15 de dukana basladim,tam konsantre olamdim ama yinede 73 e indim..

Bu formu cokca takip ediyorum ve lütfen benide araniza alin..Dukan testine göre ideal kilom 59..bende kendime 59-60 olan kilomu cok yakistiriyordum..insallah yine o günleri görürüm..

sevgiyle kalin..

canlarım merhaba sauna esofman aldım..bır saat yuruyorum ıkı gundur terden bayılıyorum..işe yarıcak galıba eskıden kalın kalın gıyınır yururdum sırtım terlerdı..şıpır şıpır:)

veee en mutlusu bugun kırmızı kot aldım... hep ıstemıstım sıze gor yok dedıler benı uzduler... bugun korka korka gıttım magazaya bana gore var mı dedım olmaz olur mu dedıler...en kırmızısından aldım baska bı mutluluk bu gercekten dayanalım kızlar sabredelım azmedelım guzel gunler bızı beklıoooooo

off ben de istiyorum. güzel kotlar giymek istiyorum. 3 yıldır hiç kot almadım ve giymiyorum desem. o kadar çirkin oluyor ki...baldırlarım fazlaca kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…