Bende evdekini satıyorum, dunlop marka sahibindene koycam bir türlü koyamadım, istanbulda olaydın sana satardımçok az kullanıldı, şimdi de oğlumdan korkuma açamıyorum
Dynamic Gold 240M Masaj + Twister Fonksiyonlu 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Dynamic R10 Kondisyon Bisikleti Hediyeli. - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
kızlar bu koşu bandı iş görür mü sizce? hiç spor yapamıyorum ve sporsuz kilo vermek işkence biliyorum...
eşimde baştan söyledi eğer yürürsen alalım boşuna yer daraltmasın diye, menüsküs var ama sonuçta kilo vermem şart
Menisküs varsa koşu bandı yerine eliptik bisiklet (kondisyon bisikleti) almanızı tavsiye ederim. Bel, bacak, diz, eklem, bilek vs. bölgelerde stres yaratmadan egzersiz yaptırır. Koşu bandı özellikle eklemlere ve bileklere basınç yapar. Şu kaynaktan bakabilirsiniz: http://www.fitolmak.com/fitness-aletleri/eliptik-bisiklet.html ürün bilgisi değil sadece bilgilendirici bir yazıdır.
Ürün tavsiyesi isterseniz kendi kullandığım eliptik bisikleti tavsiye edebilirim ama burada ürün ismi vermek istemiyorum, reklam gibi algılanabilir. Hem eliptik evde daha az yer kaplar ve daha ucuzdur. O sitede koşu bandı yazısı da var, bir bakın isterseniz.
:)) Buluşalım diyin buluşalım kızlar Ankara İstanbula göre daha kolay malumunuz bizim köprü trafiğimiz yok ama herşey kısmet, bacınız burada yerleşik istersek elbet buradada bi buluşma yaparız dimiiii
canım bence onlar bağırdıkça aç sen müziğin sesini sonuna kadar duyma onları
yada aramızda kalsın ama ben bir kere x kişi olarak polisi arayıp şikayet etmiştim,hemen geldi polis.ben de kapının deliğinden bakıyorum ama çok korkmuştum benim ispiyonladığımı anlayacaklar diye :18:
mistic chai çay mı canım,ben hiç denemedim onu.aktardan mı alıyorsun,o aromaları severim hoşuma gider bence de alayım bariyediklerin gayet güzel olmuş canım afiyet olsun bu arada çok yerim diye korkma.izinli olan herşeyden doyana kadar hatta patlayana kadar ye e mi
evet yani pozitifinden alalım
ben değilmiydim facete herkes istanbullu izmirli yok mu diye yırtınan izmirliler hadi ama diyen
sonra kaldım öyle yalnız öksüz
ben karşıyakadayım her daim
anlık program yapamam ama organize olurum sorun değil
ha organize olunca öyle nesli aliye gibi kekler börekler yapamam hep diyorum ben tembellim o konularda diye ama başka herşey olur
gerçi herşeyde pek bir geniş kavram ama neyse :)))))
sevgi gelecek inşallah havalar soğumadan bende bugün öğrendim
ohhh afiyet olsun aliyecim eskiden nasıl yiyormuşuz dedin deme o kadar dişini sıktıktan sonra bir kereşlik buı açamaktan bişi olmaz sen istediğin kiloya nerdeyse inmişin atak yapıp çözcez zaten o yediklerin yaramadan gitsin :))))günaydın millet. dün ben kaçamak denen şeyin dbine vurdum. hem de öyle kaçak göçek değil, göstere göstere. yeğenimle gezmeye çıktık, teyzoş nolur nolur diye diye diyeti bozdurdu bana. önce dana kadar bir kumpir, sonra eşşek yüküyle bir vaffle yedim. akşam da simit peynir.... pişman mıyım? evet. ama diyeti bozmaknın pişmanlığından çok, yediklerimin ağır gelmesinin ve iyyyk olmamanın pişmanlığı.
o kumpir ne kadar şişirici ve waffle ne kadar şekerli bişeymiş. unutmuşum ikisini de. neyse işte öyle ha bi de bu arada yaklaşık 4 saatte yürüdüm. yani bunları yerken, aslında bişeye güvendim de yedim. tartıda +1800 gördüm bugün. elbette o yediklerimle geçek + olsa olsa 100 gr olur. kalanı su. bunu bildiğim için rahatım. zaten o kadar şişim ki parmaklarımı bile kıvırmakta zorlanıyorum. haftasonu 2 gün protein yaparım. bolca da yeşil çay. atlatırım bu krizi. bugün de çok fazla yürürmem lazım. birazdan çıkıp dışardaki işlerin peşine koşturacağım.
hımmm valla aralık'a daha çok var canım öle bak elbise dene sana neler yakışır ne giymek istedin de giyemedin die düşün taşın kasımsonunda yaparsın alışverişini daha bekle bence :))))) ben şöle renkli vve kısa bir elbise tercih etmeni öneririmşöle bir endamın görünsün :)çok yakın bir arkadaşımın düğünü var aralıkta,ben de nikah şahidiyim
elbise bakıyorum netten ama kaç beden bakacağımı bilemiyorum
teşekkür ederimmm, kendi kullandığın markayı da msj atarsan memnun olurum :))
NE denediysem üstesinden gelemedim arkadaş şu kabızlığın. Yeşilçay, acı, bol su,spor, o iğrenç sinameki illetini bile denedim. Ancak sonuç alamdım. Doktora gitmenin vakti sanıyorum. Bir de kilo vermem o kadar yavaşladı ki ayda 2 kilo. E diyorum madem denilenden 1 ay daha uzun yapayım diyetimi. Ne dersiniz?
NE denediysem üstesinden gelemedim arkadaş şu kabızlığın. Yeşilçay, acı, bol su,spor, o iğrenç sinameki illetini bile denedim. Ancak sonuç alamdım. Doktora gitmenin vakti sanıyorum. Bir de kilo vermem o kadar yavaşladı ki ayda 2 kilo. E diyorum madem denilenden 1 ay daha uzun yapayım diyetimi. Ne dersiniz?
zaten istediğin kiloya gelinceye kadar yapman gerekiyor diyeti :44::44:
karaciğer değerlerinizi bir ölçtürün arada derim ben. Diyet pek uzun yapmak için elverişli değil. Ben ara ara ölçtürüyorum. Ayrıca böbrekler de tehlikede oluyor. Hani o nedenle fikir almak istemiştim. Bir de istediğiniz kilo sağlıklı olmayan bir kilo olabilir
Kitaba da yeniden başvurmam lazım. çünkü başucu kitabım yapmadım. Her evrenin başında ilgili kısımları yeniden okuyorum. ALdığımda hepsini okumuştum. E uzun zaman oldu haliyle :)
Kabızlığın çok çeşitli sebepleri var. Sizinkisi niye acaba? Tabii ki doktora görünmenizde fayda var. Ben yine de uyguladığım ve çok iyi gelen şeyleri yazayım... Gece uyumadan önce 1 bardak ılık süte 2 yemek kaşığı pekmez koyup içiyorum. Günde 3 yemek kaşığı bal yiyorum. Bazen canım hiç bal çekmiyor, o zaman suya karıştırıp içiyorum. Pekmez ve balda yüksek kalori var. O yüzden, diyetimin dışına çıkmamak için bu ikisini elma şırasıyla karıştırıyorum veya elma sirkesiyle. 1 yemek kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı şıra veya sirkeyi 1 bardak suda karıştırıyorum. Şıra-sirke kaloriyi dengeliyor.
Bunları sürekli uyguluyorum. Bazen 1 haftalık şok tedaviler yapıyorum. Her gün öğünlerden 1 saat önce elma yemek gibi.
Bir de hem kabızlığa çok iyi gelen hem de bütün diyetlerde kullanabileceğiniz, zayıflatan bir bitki yazayım. Elazığ tarafında yetişen "ışgın" diye bir sebze var. Ve ben bunu Amerika'da öğrenmiştim. İnanılmaz tabii bizim memlekette yetişiyor ama bizim marketlerde çok zor bulunuyor. Amerika'da diyetisyenler öneriyorlar. Benim fitness hocam sürekli bundan yiyordu. Kolon temizliyor, hatta kas yapıyor. Dr Öz de programında anlatmıştı.
Yazdıklarım faydalı olur umarım. Siz yine de bir doktora görünün tabii
uşgunun ne marifetleri varmış öyle. çok yedik senelerce ama hiç bilmeezdim bu meziyetlerini. istanbulda ilk baharda tezgahlarda oluyor bazen.
canlarım merhaba sauna esofman aldım..bır saat yuruyorum ıkı gundur terden bayılıyorum..işe yarıcak galıba eskıden kalın kalın gıyınır yururdum sırtım terlerdı..şıpır şıpır:)
veee en mutlusu bugun kırmızı kot aldım... hep ıstemıstım sıze gor yok dedıler benı uzduler... bugun korka korka gıttım magazaya bana gore var mı dedım olmaz olur mu dedıler...en kırmızısından aldım baska bı mutluluk bu gercekten dayanalım kızlar sabredelım azmedelım guzel gunler bızı beklıoooooo