Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahh dimi bide künefe meselesi varr...
Kadayıfa tatlandırıcılı şerbet yapsakkk. İçinde peynir de var. :)
Hamurunda ne vardır kiiii kadayıfın nişastaydı yanlış bilmiyorsamm

Yaparız kuzu. Birde anadolu yakası şeysiii organize ederiz. hem havalanıda dibiii belki izmir kuzusu da gelirrr. Hemde bol bol alışveriş yaparızzz. Ben ilk gemiyle damlarım walla. Dely de zaten uçar kaçar gelirr. Nesli her yerde zatenn evrensel hatunn hiç yok demez. Sevgi alışveriş dedikmiii bizden önce olur eminim. Aliye de var güneylide varr. Ekimde var. Var var doluuu gelmek isteyip geçen sefer gelmeyenler. Yeni arkadaşlar var. Kalbi bizle olanlar var.
:)

ya pöff evet işte geçen sefer gelemeyip gelmek isteyen ve gönlü sizinle olan şu kuzuyu üzmeyin daha fazla,hayy ipeğim yaa 1 ay daha bekleyin,7 aylık mısınız la :emir_bebek: kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK14::KK14::KK14:

çok yakın bir arkadaşımın düğünü var aralıkta,ben de nikah şahidiyim :KK52:
elbise bakıyorum netten ama kaç beden bakacağımı bilemiyorum :KK9:

yaaa sormaa,ezeli rakipler olarak ilk buluşmadan yoluşmayalım olur mu
kız yoksa bi de fenerbahçeli misin

yok şeker her daim her yerde Karşıyakalıyım
bir de milli takım elbette :))
doğduğum yer istanbul cerrahpaşa hastanesi olsa da
İzmir Karşıyakalıyım
İstanbulu misafircilik oynarken seviyorum
ama sanki istanbullularla (ki kısaca Bizans diyebilirim onlara hehehe) İzmirde görüşmek daha bir hoş olacak

Yaparız kuzu. Birde anadolu yakası şeysiii organize ederiz. hem havalanıda dibiii belki izmir kuzusu da gelirrr. Hemde bol bol alışveriş yaparızzz. Ben ilk gemiyle damlarım walla. Dely de zaten uçar kaçar gelirr. Nesli her yerde zatenn evrensel hatunn hiç yok demez. Sevgi alışveriş dedikmiii bizden önce olur eminim. Aliye de var güneylide varr. Ekimde var. Var var doluuu gelmek isteyip geçen sefer gelmeyenler. Yeni arkadaşlar var. Kalbi bizle olanlar var.

Buraya kadar gelmişkene bana gelirsiniz, yeriz içeriz sonra atta gideriz olma mı? :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yok yok canım yanlış alarm hiiççç ciddiye alma sen,ipek rüyasında görmüş,bir an gerçek sanıp paylaşmış :KK9:
hadi yatın uyuyun siz yaaa,tatil günü niye erkenden uyandınız ki:KK1:

Canım sen de atlarsın gelirsin olma mı ya :KK52::KK52::KK52::KK52: olur olur ohh ne güzel olur hemi de, kasımın kaçınca geleceksiniz ama ya, benim eşim tayvana gidecek kasımda, ben yalınız gelemem ki, o zaman siz bana gelirsiniz kasım da ben gelemez isem hemiii :44::44::44::44:

yaaa sormaa,ezeli rakipler olarak ilk buluşmadan yoluşmayalım olur mu
kız yoksa bi de fenerbahçeli misin

yok şeker her daim her yerde Karşıyakalıyım
bir de milli takım elbette :))
doğduğum yer istanbul cerrahpaşa hastanesi olsa da
İzmir Karşıyakalıyım
İstanbulu misafircilik oynarken seviyorum
ama sanki istanbullularla (ki kısaca Bizans diyebilirim onlara hehehe) İzmirde görüşmek daha bir hoş olacak

evet evet istanbullularla izmirde buluşma fikrini destekliyorummmm,herkes duydu mu huhuuuuuuuu:KK52:

ahhhh buluşmalar buluşmalarrr :))

bide uzakta olupta bakanlar var bizzat ben :KK70:
olmadı rotayı bide ankaraya çevirin olma mı kızlarrrr

çok yakın bir arkadaşımın düğünü var aralıkta,ben de nikah şahidiyim :KK52:
elbise bakıyorum netten ama kaç beden bakacağımı bilemiyorum :KK9:

Daha araliga uc ay var, valla kiyafet secmek zor simdiden. sen bekle kasim sonu falan alirsin, ona kadarda vucudun oturur, kac beden olacagin belli olur. Cunku guclendirmede de veriyomussun kilo, senin beden daha kuculur zannimca:), ne guzel ya

Sahit olmak onemli gercekten, sen hazirlikli olcaksin en azindan, ben hic bilmeden sahit oldum, imzam falan pek okunmaz benim, bilseydim, bir kac gun imza alistirmasi yapar giderdim.

Selam ben de ankaradayim, hic ankarali yok zannediyordum. ne guzel,
belki buraya da yollari duser:)

dukan diyeti tarifleri: GÜNCELLEMELER

Ben misir unu almistim, kitapta yaziyor diye. Ancak ceviride hata varmis. Misir unu degil misir nisastasi izin verilen yiyecekler arasindaymis. Bizim misir unu diye bildigimiz seye ise izin verilmiyormus.

Bu arada Atak'tan itibaren her evrede gunde bir tatli kasigi zeytinyagi veya kanola yagina izin verilmis. Kitapta ise atakta hiic yag tuketmeyin diyordu. Ama insanlarda saglik sorunlarina yol acabilecegi gerekcesiyle bu miktara izin verilmis. Gerci disarda yemek zorunda kaliyosaniz, bu miktari kesinlikle aliyosunuzdur.

Daha araliga uc ay var, valla kiyafet secmek zor simdiden. sen bekle kasim sonu falan alirsin, ona kadarda vucudun oturur, kac beden olacagin belli olur. Cunku guclendirmede de veriyomussun kilo, senin beden daha kuculur zannimca:), ne guzel ya

Sahit olmak onemli gercekten, sen hazirlikli olcaksin en azindan, ben hic bilmeden sahit oldum, imzam falan pek okunmaz benim, bilseydim, bir kac gun imza alistirmasi yapar giderdim.

Selam ben de ankaradayim, hic ankarali yok zannediyordum. ne guzel,
belki buraya da yollari duser:)

tenar'da ankaradan,ona sözz verdim ankaraya da gelicem,o zaman buluşuruz hepberaber çıtırlar,siz şimdiden verin kiloları ki buluşmada hepimiz çıtır olalım :KK52::KK76::21:
elbiseyi de 38 beden alacağım inşallah :KK23::KK24:

Her güncellemede birşeyler daha ekleniyor ve verilen kilo azalıyor . Bence diyetin sağlıksız olduğu hakkında çok söylentiler oldu o yuzden bu eklemeler geliyor . Ben tuz , yağ yemeden yani yeni güncellemelere bakmadan verdim 10 kiloyu hala da yemiyorum . Sınırlı izinlilere olabildigince yaklasmıyorum

Kim vermişti limon rendeli tarçınlı kek tarifini? onu yaptım şimdi çok güzel olduuu :KK56::KK56: ama tartölet kalıbına koydum ötekilerle çörekler pişiyordu, yarısı kalıpta kaldı :KK50:

Ama şimdi çörekten yesem ona doymam, kekten yesem ona doymam, azcık azcık ikisinden de nasıl yicem :KK53::KK53::KK53: birini bir gün birini ertesi gün yiyeyim bari :KK1::KK1::KK56: keke kremada mı yapsam yoksa :KK52::KK52::KK52::KK52:

Buraya kadar gelmişkene bana gelirsiniz, yeriz içeriz sonra atta gideriz olma mı? :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Canım sen de atlarsın gelirsin olma mı ya :KK52::KK52::KK52::KK52: olur olur ohh ne güzel olur hemi de, kasımın kaçınca geleceksiniz ama ya, benim eşim tayvana gidecek kasımda, ben yalınız gelemem ki, o zaman siz bana gelirsiniz kasım da ben gelemez isem hemiii :44::44::44::44:

Olur tabiii neden olmasın sen mamalardan haber verr :)

Sen iste ben hemen organize olurummm :)
Zaten bayramda başka bir plan yapmazsam bi Ankara ziyareti düşünüyorumm

Kim vermişti limon rendeli tarçınlı kek tarifini? onu yaptım şimdi çok güzel olduuu :KK56::KK56: ama tartölet kalıbına koydum ötekilerle çörekler pişiyordu, yarısı kalıpta kaldı :KK50:

Ama şimdi çörekten yesem ona doymam, kekten yesem ona doymam, azcık azcık ikisinden de nasıl yicem :KK53::KK53::KK53: birini bir gün birini ertesi gün yiyeyim bari :KK1::KK1::KK56: keke kremada mı yapsam yoksa :KK52::KK52::KK52::KK52:

Keşke eşin ekimde gitse Tayvana hatta bu geceden çıksın O..

Olur tabiii neden olmasın sen mamalardan haber verr :)

Keşke eşin ekimde gitse Tayvana hatta bu geceden çıksın O..

Benim küçük bebem var ama :emir_bebek::emir_bebek: herkes bi çeşit yapsın getirsin hayrına :KK1::KK1:

zaten 1 hafta kalacak en fazla (umarım) inşallah denk gelmez ya :KK53::KK53:

:)) Buluşalım diyin buluşalım kızlar Ankara İstanbula göre daha kolay malumunuz bizim köprü trafiğimiz yok ama herşey kısmet, bacınız burada yerleşik istersek elbet buradada bi buluşma yaparız dimiiii

Dynamic Gold 240M Masaj + Twister Fonksiyonlu 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Dynamic R10 Kondisyon Bisikleti Hediyeli. - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

kızlar bu koşu bandı iş görür mü sizce? hiç spor yapamıyorum ve sporsuz kilo vermek işkence biliyorum...
eşimde baştan söyledi eğer yürürsen alalım boşuna yer daraltmasın diye, menüsküs var ama sonuçta kilo vermem şart

Bende evdekini satıyorum, dunlop marka sahibindene koycam bir türlü koyamadım, istanbulda olaydın sana satardım :KK34: çok az kullanıldı, şimdi de oğlumdan korkuma açamıyorum :KK53:

Son düzenleme:
X