Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aliye'yi bekle :)) sana ayrıca sarıcam zaten kaçak sbs mamiisi!!! :)
89.7 oldum!!!

Kilom 12 ile degil, 11 ile degil, 10 ile degil, 9 ile degil, 8 ile basliyor.

5 le basladigi gunu de gorucem insallah.
görücem değil görücezz ,, hele ben bu kafayla daha uuuzuuun süre buralardayım :)) güçlendirme tırsağı nesli :))

Ay ne güzel tüm sevdiklerim burda ama çeneleri tutulmuş ben okıuyorum yaaa işlerim hafifledi ya kimse yazmıyorrrr. Herkes kendi arasında yazışıyor anlaşılan....
:)

YArın burda olan varmııı. ben çalışıyorum yarınn umarım sakin bir gün olacakkk

Kurban bayramında bir yerlere gidelimmii
Şöle abant yada kapadokya falann.
Ayy tatilim geldiii huuu kızlar hazırlayayımmı bir tur organisazyonuuu tabiki dukan usulüüüü

Ay ne güzel tüm sevdiklerim burda ama çeneleri tutulmuş ben okıuyorum yaaa işlerim hafifledi ya kimse yazmıyorrrr. Herkes kendi arasında yazışıyor anlaşılan....

aynen ipektosum ya ben claisinca hepsinin cenesi düsüyor catliyor rapor aldim evden takip edeyimd iye bu seferde kimse konusmuyo ask olsunmuu simdi

ayyy ne güsel olur :)

yaw medesacım dun sen 5 lt su ıcmedın mı? su sıskınlık yapmıs olamaz mı?

evettt olabiliri kuzucan,onun için kendimi cezalandırdım.şu saate kadar sadece 1 küçük şişe su içtim,şu an 2.yi gıdım gıdım içiyorum.2 litreyi geçmicem bugün bakalım yarın nolcak.

sorma canım yaaa neler var çevremizde
Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder umarım
kakaolu kek mi dedin,hemen ver sen telini adresini bakiiimmm

aşk mı olsun,heee olsun vallahiiiii,aşk olsun da başka bişey olmasın
anlaştık o zaman,gelecek olursan haber verirsin aman ne güzel olur en sonunda benim de bulaşabileceğim dukancan arkadaşlarım olur

ben face'e pek giremiyprum canım,o yüzden oradaki muhabetlerden habersizim ne yazıkki
sen uzun zamandır kk'ya da gelmiyordun sanırım yada biz denk gelmedik,ben senin izmirli olduğunu unutmuşum.
şimdi öğrendiğime sevindim,inşallah görüşürüz en yakın zamanda

medesam mesaj kutun dolmuş bi temizle de telefonumu gonderem sana

ayy aman bıktım haaa bu mesaj kutusu kaç mesajda bir doluyor,daha dün boşalttım anlamıyorum ki daha yüksek gb'lısı falan yok mu püffff tamam kuzum boşaltıcam şimdi haber ederim sana

ne yazacağımı bilemedim iyi mi:26::26::26:

hehehehehe 2 gündür bi hoşsun asyam denizim

canım tarifler için binlerce kere sağolll
özlelikle de var ya kadınbuduya bittim,offf nasıl severim anlatamam.yine iş çıktı bana yaa,bu h.sonu azcık dinleneyim mutfak işiyle uğraşmayayım diyordum ama bunu kesinlikle yapıcam,bir de ıspanak sufle yaparım belki malum 1 haftadır sebze ve kırmızı et yememiş olacağım,canım çekti artık
fırınlar yetmiyorsa sana otelden sanayi tipi yollayalım kuzucan

evet evet herkes kendi arasında yazışıyor

E ben de vaarıımm :) Ben de ne diyeceğimi bilemedim ama, lafım bitti iyi mi hihihi
Mesela bugün yine sebze yedim onu desem Hafta sonu p yaparım artık, yapabilirsem Bi de karnım acıktııı Kek-ekmek stoklarım da bitmişti, getiremedim.. Süt içiyim bari, başka da bişeyim yoook. Yemeği de gece 11'e doğru yiyom anca :S Aaaaa yanmışım beeeennn...

Ben yazışmıyoommm.. Ne oluyo ordaaa hihihi

Son düzenleme:
günaydınnn canlarım :))

hastayım yarım yamalak ilerliyor diyet

geçmiş olsun canım, ama çok kaçamak yapma

Canımm, ne güzel neşelisin bugün :)) ben gelene gün akşam oldu ama neyse, brokoliyi dün gördüm çk canım çekti valla, yapmışsındır kız sen, yaptın mı :) daha 7127 sayfadayım da

Günaydın canlaaaarr =)

Ekim seni sabah sabah burda görmek ne hoşş

Artık bugün çalışsam iyi olcak

Canımm, valla sabah geldim gelmesine kargalar şeyetmeden ama şimdi anca oldu işte :)) Olsun, buna da şükür.

ben kk okuyorum ama pek yazmıyorum doğru
hatta 70 altına düşmeden bildirim bile yapmıyorum :)))
ama face bana daha kolay geliyor
izmirde karşıyakadayım hem iş hem ev
sen ?

millet hadi benim mesai bitti hepinize ii hafta sonları..bakalım yarın tartıda ne rakam görcem cunku benım proteınım gunlerım Cuma.ona göre haftaya güçlendirme 2.yarıya gecıcem yada gecmıcem..34 Ekım gördüm seni ordasınnnnn,,yeni pantolonun hayırlı olsun şekerimmm..

haydii öpüldünüzzzzz..kaçamak yapmadıgınız bı hafta sonu olsunn inşşş bysssss

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ekimcim sizlerle konuşmak iyi dileklerinizi almak çok iyi geliyo bana iyi ki varsınız

Canım benim, sen de iyi ki varsın, ama lütfen stres yapıp kendini boşuna üzme olur mu Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, şanslı bir evlat nasip etsin. Allah hepimizin evlatlarını da korusun.

Kestanecikten haber almana da sevindim canım, sağol paylaştığın için.

ben kaçtım kızlar. bugün akşama kadar sokaklardayım. yürümece, kalori yakmaca, margarin eritmece... yarın da aynı şekilde olacak muhtemelen. öptüm hepinizi

Aliyem yaw, ben geliyorum gündüz yoksun, akşam eve gidiyorum sabah bi bakıyorum ki döktürmüşsün, nöbet değişiyoz gibi hissettim

Aman canım, iyi ol da raporlu ol, yaz bize

Oyyyyy medesam, alıntı şampiyonluğunu güneyliden alıp sana verdim valla bakarken yoruldum, amma yazmışsınız, ben yetişene kadar bugün kaçtı kızzz

Kuzummmm geldim de okuyorum okuyorum yetişemedim, artık sondan başlayım bari ortada buluşurum :)))

Sağol canım benim :) İyi akşamlar.

Kendinize iyi bakınnnn kızlarrrrr yarın görüşürüz inşallah :))

İyi akşamlar canım :)

canım bir de şöyle düşün ne kadar uzun süre dediğin aslında ne kadar kısa süre.yani 20 gün gibi kısa bir sürede 6 kilo vermişsin,insanlar aylarca uğraşıyor,çok süpper bişey bu

Ben aslinda zor kilo veren biriyimdir, kendim de hayret ediyorum boyle gitmelerine, kendi nazarimi degdircem

Yok 20 gun kisa olmasina kisa da, benim icin inanilmaz bir sure, dedigim gibi ben bir diyeti uc gun ustuste yapamayan biriyim. Yani benim icin buyuk devamlilik ornegi, onun icin oyle dedim.

Ay kız susuz kalcan şimdi deee :)) Ortasını bul bence =)

Çok popülersin şekerim Doluyo hemen mesaj kutun napıcaksın

Gönder bana koca fırın fotoğrafı da var köftenin, nefis duruyor. Ben de denicem ben deee =)

Son düzenleme:

ben de çalışıyorum maaleseffff hem de her c.tesiiii
ben kk okuyorum ama pek yazmıyorum doğru
hatta 70 altına düşmeden bildirim bile yapmıyorum :)))
ama face bana daha kolay geliyor
izmirde karşıyakadayım hem iş hem ev
sen ?

yaa ben ksk'de biri vardı hatırladım şimdi hatta ben vapurla geçiyorum deyince yazmıştı bana ama o sen miydin hiç hatırlamıyorum,değilsen o kimdi,şimdi nerde napıyor
benim iş alsancak,ev göztepe

rachelfine'da öyle dedi yaa,hiç farkında değilim vakit kalırsa dönüp bakıcam ne kadar alıntı yapmışım,hiç farketmedim valla çene bol olunca

sana bişey söyleyeyim mi kuzu,ben de her pazartesi başlardım çarşambayı zor görürdü o diyetler
hayatımda ilk defa 6 aydan uzun bir süredir bu kadar istikrarlı,bu kadar disiplinli ve bu kadar keyif alarak bir diyet yapıyorum
mesela aslında 14 temmuzda ben hedef kiloma inmiştim ama onun üstüne daha 2.5 aydır seyire devam ediyorum,resmen diyet bitsin istemiyor gibi falanım yani
darısı başınıza inşallah

Ahahahha

Yazmışın işte :126:

yazmak için yazmak istemezdim ama yazdım işte

ben gelmeyı cok ısterdımde kurban kesılecek dagıtılacak falan fılan bırsuru ıs beklıyo benı...

hehehehehe 2 gündür bi hoşsun asyam denizim

oyleyım valla.. benı tacız edecek dukancıya ıhtıyacım var yoksa ben yıldız gıbı kayıp gıdecegım aranızdan... ve sız yazacaksınız bı dukan yıldızı daha kaydı dıyeeeee

heyyy saçmalama bakiiim o nasıl laf öyle,valla acı biber sürerim ağzına,aliye olsa yutardı onu hemen
bak çoğu kişide artıkar çıktı bu hafta,pes edecek bişey var mı kuzum,nolcak inatla yeniden asılcaz.yani tekrar tombik olmak istemiyorsak bu bizim elimizde dimi
hem sence sen yeniden tombik olursan daha mutsuz olmaz mısın,hee söölee bakiim ablana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…