Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heyyy saçmalama bakiiim o nasıl laf öyle,valla acı biber sürerim ağzına,aliye olsa yutardı onu hemen:KK9:
bak çoğu kişide artıkar çıktı bu hafta,pes edecek bişey var mı kuzum,nolcak inatla yeniden asılcaz.yani tekrar tombik olmak istemiyorsak bu bizim elimizde dimi :KK34:
hem sence sen yeniden tombik olursan daha mutsuz olmaz mısın,hee söölee bakiim ablana :KK33:

of ya.. elbettekı obez olmak oldurur benı. zaten ne gelıyorsa bu karamsarlıgım yuzumden gelıyor basıma. pozitif bakmayı öğrenemedim gitti...

.........
oyleyım valla.. benı tacız edecek dukancıya ıhtıyacım var yoksa ben yıldız gıbı kayıp gıdecegım aranızdan... ve sız yazacaksınız bı dukan yıldızı daha kaydı dıyeeeee:KK50::KK50::KK50:
Eneee :KK53: Deme kız öylee.. kızarım heee :KK47::KK47: Uzun uzun cevap verirdim şimdi ama çıkmam gerekiyor, bak Pazartesi günü kendine gelmiş ooollll, salon kadını imajımdan çıkarma beni heeee :95:

:KK1: Tamam mı cicişiimmm :KK54::KK23:

Ay herkeşcikler de burdaymış yahuu :)) Ben çıkıyorum canlar.. Herkese mutlu bir haftasonu dilerim :KK54:

Son düzenleme:
Ya çok çenemiz düştü ya da ben çok yavaşım artıkk. Oku oku bittim günden değişti ben yazana kadar...

İnan ipektoş aynı durumdayım, ben okuyana kadar gün geçti, madurum ben madurum :))

Geçmiş gün ne anlatacağımı unuttum ve sen hala bana mesaj atmadın merakayımmm. Emrem ne yapıyor öp benim için yavru kuşu...

Walla keyifli işim çok severek yapıyorum. 1400 erkekle çalışmak da çok şahanee :)
Allah bahtımızdan güldürsün ne diyim medesamm...
36 beden bende giydim daha önce. İlk okul 3 falandım sanırımmm.

Resmen bir damacana yağ gitmiş hepimizdennnn
Delymm ellerine sağlık canımmm moral oluyor bu liste hepimize..

Sağol canım. Oğlan dediğime bakma koca adam. hem kel hem bodur hem armatörr. Kısmet belli mi olur doğum günümde olur belki bi atraksiyonnnn....

sürpriz bekliyoruz canım benim
:KK16::KK16:

Ben susadıktan sonra ölçünün önemli olmadığını savunuyorum. Ben hiç çay kahve içmem mesela. Canım su çekiyor varmı böyle bir model. Hele ÖZKAYNAK su bulursam 10 litre bile içebilirim baylırım.

Filler kavga eder çimler ezilirmişş. Yeni öğrendim bu ata sözünü. Alakasız ama bu mesajı neden eklediğimi unuutmm. :)

Ben de diyorum ki " ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış :KK9::KK9:

Duyanda alkolik zanacakk. Bahsettiği rom aramosııı kızlar. Yani serbestlerdennn. Kafa da yapmıyor. Sadece kahvenin kendini şaşırmasını sağlıyor...

:KK60:

AMİNNNNNNN CÜMLEMİZE::::. Ben ikiz istiyorum bu arada. Herkes bi amin dese içinden bana yeter sanırımm :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)

Ay bitti yazdıklarım sonunda. Şimdi bir bakacağım 10 sayfa dahaa:)

Benim deeeeee

bişey daha sorucam. dukanın tüm evrelerini bitiren biri var mı içinizde hiç?

3. evrenin sonuna yaklaşan olmaz mı :))

şimdik bu gojiler ekimin kamyonla kapıya döktürdüğü gojilerden :)) epeydir dolaptaydı bu partinin paketi... bekleye bekleye böyle şeker kıtırlığına gelmiş.. ondan kelli olsa gerek, kek içinde rahat pişti/şişti :) yani gojinin kurusunun kurusu-lu kek idi :KK37:
......
anam amwayci olmuş, (yıllar evvel de yaptıydı ama şimdi emekli meşgalesi işte) evdeki deterjanları neyin ittirdi kenara.. set getirmiş bana.. onların gazıyla daldım eve ...sağolasın maral gözlüm:KK23:
.....
benim freelance editörlüğünü yaptığım yayınevinde alişin düşünebileceği bi pozisyon çıktı, onu bir görüşcekler hayırlısıyla.. bi de aliş'e didim ki öööretmen oll!! o da olacak inşallaahh :nazar:
ayrıca kardeşine de geçmiş olsun diyorum, umarım ciddi birşey değildir.. :S

ipeko piknik miiiiiii???????? yeminle önümüzdeki hafta sakin bi günün olursa zabanınan yanına gelcem :) sorduğun soruların ve dahi hatta pekala daha bi çoğunun cevabıynan.. keki' de makarnayı da mantıyı da elden şeetcem :KK76:

boğazın şimdi nasıl peki??

Kız amma abarttın ha, ne kamyonu :)) gojinin kurusunun kurusu :)) yirim seni tatlı şey :KK16:

Ne alıntı yapmışsın kıııııssssss, alıntı ile cevapla yı buluncaya kadar parmaaam uyuştu :KK1::KK1::KK1: menemen midir, melemen midir neyse işte :KK1::KK1: onun içine sarımsak çeşnisi koydum nefis oldu, belki sarımsak gibi kokmaz diye şaaptım eşim hiç yemiyo ayıp oluyo adamcaaaza :KK9::KK9::KK9: bu dukan yüzünden hazır katkılı şeylere döndüm yine yıllar sonra :18::18:
Kısırı yaptım bebem bak ahan da bu
Eki Görüntüle 519732

tadı nefis oldu, ben zaten severim, öyle harika ötesi oldu ama kısırla uzaktan yakından alakası yok, görüntü tamam acayip benziyor, keşke bakmakla doysa şu gözümüz :KK53::KK53: canım kısır istedi şunu yapim da yanında çayla götürim demeyin olmaz :KK50::KK50::KK50: değişik bişey yiyeyim derseniz buyrunuz güzel bir seçenek, yemesi çok keyifli, yanına ayranla ohhhh miss gibi gitti valla, hepsiciini indirdim mideye :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Karnabaharın yarısı duruyor onu da senin için kızartma gibi deniyim fırında sanırım olur, ben yağlı sevmem zaten belki böyle çok daha güzel olur :KK52::KK52::KK52::KK52: bi fikrim geldi bu konuda öğleden sonra yaparım, bu kadar karnabahardan sonra gaz kaçağı olur mu ki ya :KK53::KK53::KK53::KK53:

Yapmışsın bak gördün mü, çok güzel olmuş :))) Bana da değişik bişey yapar mısınnn :KK56:

Akşam fazla mesai yapayım da okuyayım bari yazdıklarınızı, yarına zamanında yetişeyim :)))

Şimdi çıkıyorum canlar, iyi akşamlar. :KK16::KK16::KK16::KK16:

yazmak için yazmak istemezdim ama yazdım işte:KK9:

oyleyım valla.. benı tacız edecek dukancıya ıhtıyacım var yoksa ben yıldız gıbı kayıp gıdecegım aranızdan... ve sız yazacaksınız bı dukan yıldızı daha kaydı dıyeeeee:KK50::KK50::KK50:

Canımmm, o ne demek öyle, senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey mi :))

Nereye bakalım, ben seni taciz ederim her daim, yeter ki alıcılarını aç :KK16:

$_MG_0668 (Large).JPG

Ispanak suflesini yaptım, çok nefis bişey oldu kızlar mutlaka deneyin :KK56::KK56::KK56:

Bu kısır benim karnımda fena hava yaptı yalnız haberiniz olsun :KK1::KK1::KK1: yedikten 2 saat sonra karnabaharların yukardan itiklemesi ve dün yediğim acı biberlerin ısrarı ile wc ile görüşmeye gittim ve kesinlikle diyebilirim ki ben 67 li rakamları görmüşüm bugün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay medesa pek bir enteresan yerdeymiş evimiz barkımız
hani şimdi burada şöyle bir açıklama yapayım bilmeyenlere
karşıyaka göztepe / galatasaray fenerbahçe gibi birşey hatta biraz daha beteri
Allahtan epey göztepeli arkadaşım oldu şu 35 yıllık hayatımda da alışkınım duruma hiç bozmuyor sarsmıyor
umarım sen de de durum benzerdir
ben demiş olabilirim vapur olayına ama dememişte olabilirim çok geçmiş gün hatırımda değil daha çok omega 3 tüketmem gerek
ama sanki vardı başka izmirlilerde
organize olmak gerek

Eki Görüntüle 520000

Ispanak suflesini yaptım, çok nefis bişey oldu kızlar mutlaka deneyin :KK56::KK56::KK56:

Bu kısır benim karnımda fena hava yaptı yalnız haberiniz olsun :KK1::KK1::KK1: yedikten 2 saat sonra karnabaharların yukardan itiklemesi ve dün yediğim acı biberlerin ısrarı ile wc ile görüşmeye gittim ve kesinlikle diyebilirim ki ben 67 li rakamları görmüşüm bugün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çok şahane görünüyor yanına da yoğurt ohh mis
ama zahmetlidir de

Geçen sene 21 Eylülde bu diyete başlamıştım 3 aya yakın bir sürede yaklaşık 19 kilo verdim. Gebe kalınca bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise doğum sonrası o zaman ki diyete başladığım kilomdayım. Çok şükür ki dukanla kilo verip doğumdan sonra rejim öncesi kiloma gelebildim. Bir aksilik olmazsa yarın dukanıma başlayacağım. Özlemişim yaw proteinlerimi açlık hislerimi :KK53: Benim zamandan kimse kalmamış buralarda. Bizim gruptan 4 kişiydik gebe kalan. Onlar ne oldu acep

Pek zahmetli değil aslında, normal bir yemek kadar vakit alıyor hazırlaması ama biraz bekleme süresi var işte :44::44:
ben özürlüyüm o konularda 30 yaşından sonra yemek işlerinden sıtkım sıyrıldı
tembellim diyorum ya hep
insan yapmadıkça elide duruyor

Kizlar sabah 70,7 iken suan 72,7 olmusum yaaa of cokmu tarti bagimlisi oldum ben günde 5-6 kez cikiyorum tartiya:44:

kesin olmamakla beraber belki love 01 izmire gelecek o zaman görüşelim dedik
sonra aklıma sen geldin
medesada bilirse pozitif düşünce gücü olur dedim
ne dersin güzel olur sanki

ben de gelim yaa izmireee :KK52: çok güzel izmir haftasonları içime daraltı geliyo benim ne zaman gitcen kız love ?

merhaba bayanlar size birşey sormak istiyorm

günlük taplet tatlandırıcıdan kaç adet kullanabiliriz
eger gün içinde toz tatlandırıcı kullanmadysak

merhaba bayanlar size birşey sormak istiyorm

günlük taplet tatlandırıcıdan kaç adet kullanabiliriz
eger gün içinde toz tatlandırıcı kullanmadysak

"Altıntıdır"

günlük limit 8 dose olarak önriliyor dukan'da.tabletse 8 adet,tozsa 8 tatlı kaşığı gibi.bünyeden bünyeye farkeder tatlandırıcı kullanımı.0 kalorililer aslında o yüzden kilo aldırma olasılıkları yok.atakta da kullanılabilir.light kola vs.de tatlandırıcılı.

"Altıntıdır"

günlük limit 8 dose olarak önriliyor dukan'da.tabletse 8 adet,tozsa 8 tatlı kaşığı gibi.bünyeden bünyeye farkeder tatlandırıcı kullanımı.0 kalorililer aslında o yüzden kilo aldırma olasılıkları yok.atakta da kullanılabilir.light kola vs.de tatlandırıcılı.

tşk ederim
kafama takldıda

iyi akşamlar dukan prensesleri. diyet iyi gidiyor da sinirler mi alt üst ne? eşimle didiştim durdum. bu aralar ilişki taban yaptı ya...adama gıccııık oluyorum. ne yapsa gözüme batıyo. dukandan değildir de mi? çünkü böyle giderse 6 aya dayanamaz ayrılırız biz..:KK19::KK19::KK19:

X