- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
korku dağları sardı,durun bakalım hep beraber görücez ama bu kadarını yaptıktan sonra tam rahat edecekken tökezlemeyiz heralde
okkk,üzülmüyorum mutluyummm amann en büyük derdimiz bu olsun
ayy kızlarr şu bob'u boşadım yaa valla nirvanaya ermiş gibi bir huzur dolu içim uzun zamandır,adam enerjimi çekiyormuş.kan emici şey
Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim
İyi iyiii :116: Aman iyi olsun da dönsün..ulaştım kuzum.. taşınmış ve bazı sıkıntılar atlatmış... neti de yeni bağlatıyormuş sanırım.. dönecek yakında
bana gelme yolları için şu kadarını diyimm... boğaziçi köprüsünü geçtikten sonra 7 dakika sonna bizdesin.. o kaaa yanii! uzak değilim ya la!!
İyi günleeerrben kaçtım kızlar. bugün akşama kadar sokaklardayım. yürümece, kalori yakmaca, margarin eritmece... yarın da aynı şekilde olacak muhtemelen. öptüm hepinizi
yok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdirkullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyın işte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef
Günaydın kızçelerim, 3 günlük proteinden sonra sebze yiyorum bugüünnnn karnabahar aldım, brokoli aldım, melemen yaptım yiyorum şimdi ohhhh missss
Karnabaharı kısır yapcam, brokoliyi de çiğ çiğ yicemmmm yanlarında da balık var
ne güzel bir gün :
herkese güzel olsun inşallah
Bu arada dünden beri - 300 ben daha fazla gider diye bekliyordum, haftasonu nutella yemeyeydim iyiydi
günaydınnn canlarım :))
hastayım yarım yamalak ilerliyor diyet
canlarimmm Allahim insallah hepinize bana medosha ipektoshuma ve isteyen heeeeerkese bir bebek nasip eder insallah
selam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim.ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum
Neslim senin keçi lorundan da aldım bugün. Hakkaten pahalıymış. 5 tl den bile fazlaydı ama tadı gerçekten güzel. benim gibi acı peynir sevenler deneyebilir. biraz ekmek yaptım ama kalanını kahvaltıda yerim. böylece bende diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek haricinde lor yemiş oldum.
nesliden ayrıldıktan sonra 3 saat kadar yürüdüm. yarın da epeyce yürüyeceğim.
bugün mistik chai aldım. azıcık suyla demledim, üzerine sıcak süt ve tatlandırıcı ekledim ve içtim. tadı çok hoş. pek beğendim. sakinleştirici etkisi de varmış zaten de yorgunum. anca uyku paklar beni.
canım dahiliye git ve durumunu anlat. onlar zaten ne gerekiyorsa yazarlar.
aç karna git. açlık kan şekeri, karaciğer hormonlarına falan bakarlarsa.
halana geçmiş olsun.
ben de geçenlerde kolestrol ve açlık kan şekeri vermiştim. yarın gidip sonuçları alayım.unutuyorum.
yulaf kepegini az su ile tuketirsen kabizlik yapar. bol su ile tuketirsen, sindirimi duzenler.
İyi akşamlar....
Ben bugün kendi rekorumu kırıp 4 litre su içtim.)))) İyi oldu sanıırm.)))
Kızlar ya ben birşey soracağım pazar sınavım var cumartesi günü ankaraya gidiyorum pazar günde döneceğim.Aslında günü birlik istemiştim hızlı trenle git gel iyi oalacaktı ama amcam olunca birgün önce gitmek zorunda kalıyorum ya amcamda ne yerim bilmiyorum ben protein almaya dikkat edeceğim ama misafirlikte ne kadar olur bilmiyorum..Ne yapabilirim acep kepeğimi bir şekilde götüreceğim birde aktivya yoğurt almayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim fikri olan fikir verebilir mi? şimdi ben biraz kaçırırsam ertesi gün kaç gün saf protein yapmam lazım ki birde buna cevap verebilirseniz
yok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdir kullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyınişte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef
ankaradanım ben medesacım. walla inşallah olur da sizlerle paylaşırım. ama biraz problem var gibi rahimde bakalım neler olacak. birkaç ay doğal yoldan dene olmazsa gel diyo gittiğim doktorlar. yaa bişi diyim mi gebelik sırasında doktorların tavsiye ettiği beslenme şekli dukana çok benziyo meyve haricinde. bolca kırmızı et, yumurta, süt, peynir veriyolar gereksiz kilo alımını engellemek için de karbonhidrattan olabildiğince uzak durun diyolar. benim bi arkadaşım hamile ve aynı zamanda diyetisyene gidiyo ordan biliyorum bunları. hamilelikte de aşırı kilolu olmak risk yarattığı için kontrollü kilo almak şart. işte böyle medesacım bu aralar biraz da tüp bebek topiklerine takılıcam gibi görünüyoama senin 70.6 görmene gerçekten çook sevindim inşallah 69 lu rakamları da göreceksin adetten sonra
hey masallaaah ben iki litreyi bulamadim bugün daha
ayyy benimde cok dökülüyor kuzum yaaa yardim edinnn
Günaydın canlaaaarr =)
Ekim seni sabah sabah burda görmek ne hoşş
Artık bugün çalışsam iyi olcak
Ben o pantolonu 60 kiloyken falan almıştım. Tam oturmuştu. Ama böyle esnek pantolonlar her bedene devaaEsneyip duruyo :) O yüzden 70 kiloyken bile giydiğim tek pantolondu diyebilirim. Kot gibi zaten. Benim boy 1.63 ama güzelim. 70 olunca da hayatımın rekoru olduğu için şişko dedim Alışkın olmadığım için :) Hani her zaman öyle çok kilolu değildim ondaann Sen zaten mankensin bebeemmm
Afiyet olsuunnn... Erişte isteriiizzzz:) Nesliiii! Tarifi geliştirdin mi canım? Hani bize tariiff
Ricaaa
Takıntı yapdıysan kaçamak yapacağını hiç sanmam benSana güveniyorum çekirgeee İyi eğlenceler Bol sabırlar
Ah canıımmmKötü günler geçirmişsin.. Ama bak Rachelfine da ne günler atlatmış, şimdi tatlı mı tatlı bi oğluşu var Allah nazarlardan saklasın Sen şu stresten bi uzaklaşabilsen, hhooooppp! 9 ay sonra bi bebiş gelecek kucağına bak Allah inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat basip etsin sanaaa
Normal canım becerememenBen bile ortada bişey yokken, korkarım hep ya olmazsa diye :18: Biterim ben çünkü bebelereee Ama her şeyin hayırlısı.. Zamanı gelecek ve olacak inşallah tatlışımmm
Amin amiiinnn...
ben de bugün dukan diyetine başladım.
boyum 160
kilom 59
hedefim 52-50
kendimi bu kilolarda iyi hissediyorum.
kızlar siz haftada bir mi tartılıyorsunuz? sık sık mı?
bana da destek verir misiniz rica etsem
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... İstanbul için temizlik vakti!!
Eki Görüntüle 519600
gördün di mi fakülte ilanı nasıl çıkmış.. (face mesajım)
cumartesi için şeyediyom ben patrona .. aa bi de ekime söyle unutma e mi konsey mevzusunu :)))
günaydın arkadaşlar,
sabah kalktım, duşumu aldım, krep, hindi füme ve peynirler kahvaltımı yaptım.
bugün evdeyim, birazdan çıkıp kuaföre gidicem. saç, makyaj felan. öğleden sonra şehir dışına çıkıcaz.
saba 3 yımırta, biraz peynir ve karabiberle pişirdim. yanında çayla ohhh afiyetler olsun bana. bu gün dikkatli protein günü yapcam kendime...dünkü mantar çorbasının etkilerini sabah gördüm. hemide 900 gr olarak. iyi mi...
sincerelyesra beni geçti gitti. ben sanki yerimde sayıyorum gibi bi ileri bi geri. benim metobolizma böyle işte. en ufak hatayı affetmiyo. ama ben inanıyorum. birden gidecek kiloşlar.3 gündür okulda turşu yiyodum. biber turşusu. onun etkilediğini düşünüyorum bir de. bakalım bu gün yemicem ondan
E başla artık hadiii
Günaydın, geçmiş olsuunn..
Biri destek mi dedi :: Merhaba, hayırlı olsun :)) Ben haftada 2 falan tartılıyorum. 1 tartılmak istiyorum ama meraktan yine 2 oluyo oEn iyisi 1 bence de.
AmaniinnnMmmmm mmmm Çok güzel görünüyor Aliyeeee. Elceğizine sağlııkkk.
Hala sıcak mıydııÇok uzağa gitmiş olamam huhaha
Ay kestanecik'e ulaştın mııı? İyi miymiş peki? Özledük onu yahuuGesse yaa gesse yaaa Sen karşıda oturmayaydın, ben yardım edeydim, iyiydi Sana gelme yollarını araştıracağım
Ay şifreli konuşmalaaaarr Ayşe tatile çıktı
AhahahaKolay gelsiiinn Nerleri temizleyebilicen :76:
Medesam günaydıın.. E o kilo cepte minikiimmHer + gördüğünde hala bi hüzünleniyon yaa yicem sonunda seni
Ben regl öncesiyimdir sanırsam (yani umarım) diye tartılmadım canım Ben kendimi biliyom.. O yüzden diyetin başından beri, her gün tartılmıyorum. Bütün günümü üzüntülü geçirmektense, sonra da yine - gördüğümde o üzüldüğüm günlere yanmaktansa hala kendimi 56,5 olarak düşünüp seviniyorum :124: Kaçamak yoksa, no problemoo düşüncesini savunuyorum
medesam moralim çok bozulmuştu taa o kadar dikkat et kaçamak yapma bu kiloya rağmen verdiğim kilo 1,700 gr olunca sinir küpü oldum orda kaçamak yaptım ama öyle öküz gibi saldırmadım tabe gündüz ve akşamda yürüyüşümü yaptım akşamda normal yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim bugün başladığım gibi dwvam ediyorum bu kilolar gidecek ben çok kararlıyım ama benim bünyede çok kararlı vermemeye neyse dün kitabı yeni baştan hatmettim hatalarımı aradım sonra dukan testinde dukan amcam bana 2,5 kg falan verirsin demişti sanırım öle olcak deyip normal bişi bu dedim kendimi avuttum bugünde tartıldım 77,200 gr çıktım dünden bu yana 100 grda gitmiş yarına 77 olcam inşallah akşam kınaya gidiom yakıcam kalorileri :)
bu arada kızmıyrum kızsam ne işim var burda haklısın yazdıklarında :)
medesam o artı sudan kaynaklanmasın dukan amcam 1,52 lt için dio sen 5 kg içtin dün birde bunun çayı kahvesi falanda vardır bozma moralini bence :)
hg canım verilcek kilon az kolayca halledersin perşembeleri tartılıp bildirim yapman lazım erkenden yoksa benim gibi daha ilk haftadan listeye giremezsin :)
atak zamanı hergün tartılıp kontrol ediyorum ben seyire geçince peerşembeleri tartılıp bildirim yapıcam seyirde kilo değişken olduğu için sık sık tartılmak moral bozar kanımca :)
benimde çok uykum var ya karşıda oturan aile karga ile beraber uyanım bütün mahalleyi uyandırıyor sabahım küfürle ve sinirle başladı söylenip duruyorum vallahi uykumu alamadımmı deliriyoum hemen nescafe yaptım light süt ile ve vanilya aroması şimdi kahvaltıya geçicem :)
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar :)
Ne anlatcaan kızzzz
ya valla istifa ettirceniz haaa,ne biçim işlerde çalışıyosunuz arkadaşım siz yaaa ohoooo mangallar piknikler,len millet de bizim işi keyifli sanır valla sektör değiştirtceksiniz yada istanbul'a geleyim en iyisi,izmir mi böyle köle miyim ben anlamadım ki
çok şanslısın kuzummmm
Allah keyfini daim etsin kuzummmm
ayy çok sevindim,36 beden ne demek yaaa bildiğin zayıfsın yaniii
şaka gibi,sen yakında sıfır beden oldum da dersin
uwww fıstık seni,hadi ekle artık şu resimlerini de görelim değişimi
delyyyyyyyy süppersinnn ellerine sağlık kuzummmmm
geçen haftayı telafi ettik,açığı kapadık vallahioyyy birkaç arkadaş olmasa şampiyon bile olabilirmişim,aliye'den sonra en çok kilo veren insanım süpper bişey buuu hala inanamıyorum
Allah hepinize nasip etsin inşallahhh
arkadaşlarr herkesi tebrik ediyorum, _ göremeyen arkadaşlar da umarım haftaya güzel _ler görürler
ohhhh gitti yine herkesten paket paket margarinlerr
Çılgın, tatlı cimcimem, yerim seni bennnn
İpekim afiyet bal olsun fıstığımm
Ben de özledim ben deeeeBen yokken bir oğlan türemiş canım, o ne iş bakalım :)) Doğum gününe de az kaldı, belki rutin değişir artık tabi sen istiyorsan
Gitmeyinnn,beni yalnız bırakmayın buralardaaaa bi başımaa
acıktım yaw,azcık peynir ve lor attım mikrodalgaya yumuşamış mis gibi olmuş ama doymadım
birazdan ustaya güzel bir balık yaptırayım da beyaz yumruğuma katkısı olsun yarın da 69.9 görebileyim
yani şimdi dün sabah 71.5 iken bu sabah 70.6 gördüysem yani 1 gecede _900,eeee yarın da görebilirim.yarın da -900 görürsem nolur 69.7
ayy kızlar tam pes etmiştim ki vallahi göreceğim bence 69lu bişeyler
bu arada 3.5 litre su içmişim hala deli gibi içesim var,normal mi bu yahu :26:
kızlar cebime gelen bir mesajı paylaşayım sizinle:
bir tutam bugday çimini ezerek suyunu çıkarın.bu suya 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip saç diğlerinie masaj yaparak sürün.1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayın.saçlarımız daha çabuk ve daha kuvvetli uzayacakmış böylece
Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim
18. günümde diyetimi bozdum ya.. üff çok üzücü ya. bu kadar istikrarsız oluşuma hiç şaşırmadım. yıllardır boşuna şişip durmamışım. 5 kaşık mantar çorbası yedim. ayrıca öğlen yemeğinde sulu et yemeği çıkmıştı. suyunu ayırarak etlerini yedim. ama yağlı bir yemekti iştee. bu gün sebze günüm diye 5 küçük salatalık 2 domates 3 biber.patlıcan közlemesi yoğurt 2 tane dukan krep yedim. sabah da 3 yumurta pişirip yemiştim.. yuhhhhhhhhhhh şimdi tartılsam 3 kilo almışımdır heralde. nasıl telafi ediyoduk. saf protein günü yapmam lazım dimi.
oh yeaa man!!tüm öğleden sonnasını aldım kuzunun.. dukana uygun olaraktan yediğim iki şey vardı biri aliş'in getirdiği kek, bi de kızcağızın başının etii hohahhaha
çok keyifliydi çokkk
evet anam ya,, yalap şalap geçtiğim sayfalar var üstelik... eşeke arıları diyorum dilinizi diyorum başka da bişey demiyorum :)
neslii,aromaları aldın mı,ne aldın ?
gurmenete bakıyordum,yarın bir alışveriş yapiim bari alkolüm bitmek üzere
1+1 en rahatı.bence sen yine de p.tesiye kadar 5+5 gibi p devam et,pazartesi 1+1'e başla çünkü son 5 gündüz sebze yediysen vücut anca toparlar onu,anlatabildim mi ki ?
şu an önümde birkaç şişe var ,4 şişe varmış bu arada hepsine baktım mart,şubat temmuz 2013'e kadar son kullanma tarihleri.
canlarım yaa bu arada bişey sorucam ama acil cevap lazım,ona göre yarın sabahki programımı yapıcam.
ben diyete başladığımdan beri hiç kan testi falan yaptırmadım.hatta hayatım boyunca belki 1 defa yaptırmışımdır,çok şükür gerek olmadı.yarın sabah halam ameliyat olacak.diyorum ki sabahtan hastaneye gitmişken kan testi midir tahlil midir ondan yaptırayım mı?
aç karnına mı gitmeliyim ve gidince hangi birime gidicem,kime ne dicem.kan tahlili yaptırcam mı dicem,hadi yaptırdım kime göstercem o sonuçları hangi branş ilgileniyor,diyet yapıyorum bak bakalım mı dicem.bu konuda tecrübesizim kusura bakmayın:26:
dely ya yetişemedim listeyebir ara eve uğramıştım tam bildirimi yapıp evden çıkacaktımki o esnada pcnin şarjı bitti kapandı, bir umut gitmiştir dedim ama ıı ıhhh gitmemiş neyse arkadaşlar ben dukanın bana söylediği kiloya nihayet ulaştım 59 um :13: :79: valla reglden sonra -1000 gördüm süper bir duygu hedefim 57 ama güçlendirmede de 1-2 kilo gideceğinden eminim , daha önce dukan yaptığımda güçlendirme de bir ayda 3 kilo gitmişti , gerçi protein ağırlıklı besleniyordum oldum olası eti severim ama hemen hemen her gün puding kek vs herşeyi yedim ona rağmen vermiştim, hepsi dukana uygundu yani annem de tutturdu geç artık eski kilona döndün diye... 36 beden giyiyorum artık hafif göbek var ama o da sporla gidecek....bir kaç kilo daha gitse fena olmaz ama pantolon daraltmak istemiyorum artık, gerçi terziye gidip daraltmak süper bir duygu ama çoğunu yeni aldım zaten neyse sonuç itibariyle güçlendirmedeyim bugün gerçi sebze protein yaptım ama yarın tam olarak uygularım güçlendirmeyi yapacağım, dely ya beni listeden çıkarmasan, biliom güçlendirmedekileri çıkarıosun ama hedefe ulaşınca çıkarırsın beni olmaz mı :44: Bu arada seni ve medesayı güçlendirmeye bekliyorum , 2,5 ay falan diet yaptım; 3 ayda güçlendirme yapacağım , diet süremden uzun valla
hey masallaaah ben iki litreyi bulamadim bugün daha
ayyy benimde cok dökülüyor kuzum yaaa yardim edinnn
canlarimmm Allahim insallah hepinize bana medosha ipektoshuma ve isteyen heeeeerkese bir bebek nasip eder insallah
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... İstanbul için temizlik vakti!!
Eki Görüntüle 519600
burda methiye yapmııcimm ama şunu söylemek boynumun borcu... indi tramvaydan... ben sırıtarak yaklaşıyom tabi karşıdan.. bu böyle filmlerdeki gibi tam ortaladı yolu löpp diye yön değiştirdi.. elin garılarına gülücükler ata ata, böyle boynunu bebeler gibi kıstıra kıstıra şımarık şımarık yürüyo!! ben de başka bi arkadaşını gördü sandım halbuki ben sandığı bi turiste güdümlenmiş.. sonna elin turisti karşılık vermeyince ben de gölerim dolu dolu hüzünle ona bakarkene dikkatini çekebildim...dakkasında üstüme gül kokladı yanii ne diyimmm :)) şoook güzel bi kek getirmişti onu yidiik... sonna da kreşe yetişcem diye son dakkada anca kalkabildim.. ama doydum mu!! yok tersine damağımda kaldı sohbeti
Eki Görüntüle 519601
günaydın ekim dün seni çok çekiştirdimm... var mı bi ağrın sızın
son başvuru 3 ekimmiş. pazar günü vaktim olacak. iyice bi incelerim formları. ok ise pazartesi başvururum. sağol kuzum gözümü açtığın için. bu arada, yayıneviyle görüşme için senden haber bekliyorum.
delyy senin yerine oturdum ben biliyon mu
bya erişte dolaptan çıkarttım getirdim... acep iyi mi alişim d,ye aklım hep pnda vallahi :)
az önce kestaneşekeri'mize ulaştım.. kızdım da hepimizin (çoğumuzun) yerine... o çekirge gelsin birlikte yapcazz :) ya da başka kurban.. olmadı artık tekim ben yaparım
Aferin sana bilinçli Dukancan :129:Hem spor yapmak için olan azmin için hem de tahlil yaptıracağın için.. Her şey iyi çıkar inşallah..
saba 3 yımırta, biraz peynir ve karabiberle pişirdim. yanında çayla ohhh afiyetler olsun bana. bu gün dikkatli protein günü yapcam kendime...dünkü mantar çorbasının etkilerini sabah gördüm. hemide 900 gr olarak. iyi mi...
sincerelyesra beni geçti gitti. ben sanki yerimde sayıyorum gibi bi ileri bi geri. benim metobolizma böyle işte. en ufak hatayı affetmiyo. ama ben inanıyorum. birden gidecek kiloşlar.3 gündür okulda turşu yiyodum. biber turşusu. onun etkilediğini düşünüyorum bir de. bakalım bu gün yemicem ondan
şimdik bu gojiler ekimin kamyonla kapıya döktürdüğü gojilerden :)) epeydir dolaptaydı bu partinin paketi... bekleye bekleye böyle şeker kıtırlığına gelmiş.. ondan kelli olsa gerek, kek içinde rahat pişti/şişti :) yani gojinin kurusunun kurusu-lu kek idiAllah içinize sindirsin canlarım
gojili kek güzel olmuş muydu?pişince bir garip olmuyor mu ?
.....
ahahahaa çok güldüm,kolay gelsin
.....
ama ben anlamıyorum bu şifreleri yaaa bühüüüü
kitap ne,fakülte ne,konsey ne noluyorrr
ipeko piknik miiiiiii???????? yeminle önümüzdeki hafta sakin bi günün olursa zabanınan yanına gelcem :) sorduğun soruların ve dahi hatta pekala daha bi çoğunun cevabıynan.. keki' de makarnayı da mantıyı da elden şeetcemDedikoduları alalımm...
....
Yalova için Piknik zamanı. Gömü buldu heralde bizim patronnn. Padişahım çok yaşa...
....
Bu kek ne güzelmiş yaww. Merak ettim neler yaptınız...
.....
Oh iyi yapmışsın kızarak. Kaç kere mesaj attım face den yazmadı. Meğerse neti yokmuş güzel burunlu şeyinnn. Özledim şekerii..
Benim mantılar dolaptamı halaaaa. Bak onlar benim paylaşmam ona göreee...:)
şimdik bu gojiler ekimin kamyonla kapıya döktürdüğü gojilerden :)) epeydir dolaptaydı bu partinin paketi... bekleye bekleye böyle şeker kıtırlığına gelmiş.. ondan kelli olsa gerek, kek içinde rahat pişti/şişti :) yani gojinin kurusunun kurusu-lu kek idi
......
anam amwayci olmuş, (yıllar evvel de yaptıydı ama şimdi emekli meşgalesi işte) evdeki deterjanları neyin ittirdi kenara.. set getirmiş bana.. onların gazıyla daldım eve ...sağolasın maral gözlüm
.....
benim freelance editörlüğünü yaptığım yayınevinde alişin düşünebileceği bi pozisyon çıktı, onu bir görüşcekler hayırlısıyla.. bi de aliş'e didim ki öööretmen oll!! o da olacak inşallaahh
ayrıca kardeşine de geçmiş olsun diyorum, umarım ciddi birşey değildir.. :S
ipeko piknik miiiiiii???????? yeminle önümüzdeki hafta sakin bi günün olursa zabanınan yanına gelcem :) sorduğun soruların ve dahi hatta pekala daha bi çoğunun cevabıynan.. keki' de makarnayı da mantıyı da elden şeetcem
boğazın şimdi nasıl peki??
ayyy menüne bayıldım,menemene de bayılırım,her pazar fix kahvaltı soframın olmazsa olmazıdır
anlayamadığım brokoliyi çiğ çiğ nasıl yiyiyorsun bee,iyyyy çiçek gibi.sen bişeyi daha çiğ yiyiyordun o neydi ki ?
kısırı yap da güzel olursa biz de deneyelim.
ben karnıbahar kızartmasını çok severim.onun bize göresini yapamayız dimi,ille yağda kızartmak mı gerek
Ya çok çenemiz düştü ya da ben çok yavaşım artıkk. Oku oku bittim günden değişti ben yazana kadar...
Geçmiş gün ne anlatacağımı unuttum ve sen hala bana mesaj atmadın merakayımmm. Emrem ne yapıyor öp benim için yavru kuşu...
bugün bende yapayim madem....bende zaten sebze protein günleri birbirine girdi:26::26::26: karnabaharda var onu yiyeyim bu aksam....sabaha iki gün proteinNe alıntı yapmışsın kıııııssssss, alıntı ile cevapla yı buluncaya kadar parmaaam uyuştumenemen midir, melemen midir neyse işte onun içine sarımsak çeşnisi koydum nefis oldu, belki sarımsak gibi kokmaz diye şaaptım eşim hiç yemiyo ayıp oluyo adamcaaaza bu dukan yüzünden hazır katkılı şeylere döndüm yine yıllar sonra :18::18:
Kısırı yaptım bebem bak ahan da bu
Eki Görüntüle 519732
tadı nefis oldu, ben zaten severim, öyle harika ötesi oldu ama kısırla uzaktan yakından alakası yok, görüntü tamam acayip benziyor, keşke bakmakla doysa şu gözümüzcanım kısır istedi şunu yapim da yanında çayla götürim demeyin olmaz değişik bişey yiyeyim derseniz buyrunuz güzel bir seçenek, yemesi çok keyifli, yanına ayranla ohhhh miss gibi gitti valla, hepsiciini indirdim mideye
Karnabaharın yarısı duruyor onu da senin için kızartma gibi deniyim fırında sanırım olur, ben yağlı sevmem zaten belki böyle çok daha güzel olurbi fikrim geldi bu konuda öğleden sonra yaparım, bu kadar karnabahardan sonra gaz kaçağı olur mu ki ya
Ayyy nasıl da kandırdı beni yaannatcam dedin di ama yaa azcık hatırlasaydın bari ucundan, boşver ötekisini sinirim geçti zaten, niye gaza geldiysem öyle
bugün bende yapayim madem....bende zaten sebze protein günleri birbirine girdi:26::26::26: karnabaharda var onu yiyeyim bu aksam....sabaha iki gün protein
Ya çok çenemiz düştü ya da ben çok yavaşım artıkk. Oku oku bittim günden değişti ben yazana kadar...
Geçmiş gün ne anlatacağımı unuttum ve sen hala bana mesaj atmadın merakayımmm. Emrem ne yapıyor öp benim için yavru kuşu...
Walla keyifli işim çok severek yapıyorum. 1400 erkekle çalışmak da çok şahanee :)
Allah bahtımızdan güldürsün ne diyim medesamm...
36 beden bende giydim daha önce. İlk okul 3 falandım sanırımmm.
Resmen bir damacana yağ gitmiş hepimizdennnn
Delymm ellerine sağlık canımmm moral oluyor bu liste hepimize..
Sağol canım. Oğlan dediğime bakma koca adam. hem kel hem bodur hem armatörr. Kısmet belli mi olur doğum günümde olur belki bi atraksiyonnnn....
Ben susadıktan sonra ölçünün önemli olmadığını savunuyorum. Ben hiç çay kahve içmem mesela. Canım su çekiyor varmı böyle bir model. Hele ÖZKAYNAK su bulursam 10 litre bile içebilirim baylırım.
Ben geçen bir film izledim. Muheteşem aile gibi birşeydi sanırım çevirisi. Adamlar aslında oyuncu ve raklamcı. Zengin bir mahalleye aile gibi taşınıyorlar. Ve başşlıyorlar onu kullanıyorum bu markayı seviyorum falan. Tabi popüler oluyorlar ve o malların pazar paylarını arttırıyorlar. Süper bir fikir bencee. Yakında bunla ilgili girişimci ruhum depreşebilirr. KK ile bi anlaşmamı yapsak ne olakii :)
Filler kavga eder çimler ezilirmişş. Yeni öğrendim bu ata sözünü. Alakasız ama bu mesajı neden eklediğimi unuutmm. :)
Ben turp kürü yapıyorum çok da memnunum ki 20 yıldır dökülür saşlarım ama gürlüğüne etki etmedi şükürr.
Ya ben akşam bişeye sinirlendim. Duştan çıktım gece yarısı sigara yaktım hemde odamda. Hiç sevmem aslında ama çok gerilmiştim. face de olanlar konuyu bilirlerrr uzatmayacağım. sabah bir kalktım boğazım berbat. Acayip bozuldum tabii. Ofiste öhö öhö sinir olurumm. Mecbur kaldım yarım çay kaşığı bal yuttum toplantı öncesii. Umarım balonum patlamaz. Ve babamın balı tamamen doğal katkısız... Affedin beni...
Çok erken değilmi bozmak için. Ayrıca bu bozmak sayılmaz. beynine emir gönderme ben diyeti bozdum diyeeee. Telafi edersin olur biter. Ama ne olurr bozmaaa. İncecik olacaz kızzzz. düşünseneee. Bugün resmen İÇ ÇAMAŞIRLARIMIN ARTIK TOTOMDAN DÜŞECEK HALE GELDİĞİNİ HİSSETTİM. zATEN BEN KÜÇÜK PARÇALIŞ ŞEYLER GİYERİM. oNLARDA GÖRÜNMEZ KAYBOLURDU. Artık görünüyorlarr :)
Dedikoduları alalımm...
Duyanda alkolik zanacakk. Bahsettiği rom aramosııı kızlar. Yani serbestlerdennn. Kafa da yapmıyor. Sadece kahvenin kendini şaşırmasını sağlıyor...
Aç git derdim kuzum ama gitmediğini öğrendim kii. Herkes kıskansız biz medesamla bütün gece bu sabah hep mesajlaştıkkk :)
Hay maşallahhh. Çok sevindimm darısı başımıza...
Turp kürüüü içine de çeşit çeşit yağğ atıyorumm muhteşem oluyor saçlarımm zaten face de falan görmüşsünüzdür gürlüğünüüüü :)
AMİNNNNNNN CÜMLEMİZE::::. Ben ikiz istiyorum bu arada. Herkes bi amin dese içinden bana yeter sanırımm :)
Yalova için Piknik zamanı. Gömü buldu heralde bizim patronnn. Padişahım çok yaşa...
Bu kek ne güzelmiş yaww. Merak ettim neler yaptınız...
Ama ben merak ederim bilmiyormusunuz...
Oh iyi yapmışsın kızarak. Kaç kere mesaj attım face den yazmadı. Meğerse neti yokmuş güzel burunlu şeyinnn. Özledim şekerii..
Benim mantılar dolaptamı halaaaa. Bak onlar benim paylaşmam ona göreee...
Ay bitti yazdıklarım sonunda. Şimdi bir bakacağım 10 sayfa dahaa
:)
Bi kontrol ettireyim dedim, hem ayagimin altinda, cok yakin. belki uzak olsa bosverebilirdim. Spora baslamayi planliyodum zaten, biraz daha sonra yaparim diyodum, ama okulun kurslari baslicakmis, yazildim, disardakinden cok daha ucuza geldi.
Afiyetler olsun, saglam kahvalti.
Madem gecti gitti diyosun, hadi sen de gel hemen yanima:)), ama sana hak veriyorum, ben de bir iki cok guzel veriyorum, sonra sebzeyi abarttim mi, bi de kucuk kacamak +600 gr. Ama moralin bozulmasin, vercez bu kilolari biz, yaklasik 20 gundur diyetteyiz, dusunsene ne uzun sure. ben bir diyeti en fazla uc gun yapardim. bi sekilde oluyo, onemli olan sebat edebilmek. bastan kosup yorulup, sonradan vaz gecmek degil.
ipektiosuuuuujm insallaaaah
medesamm cok iyi olur güzelim yaaa bilgilendir bizi de
ben cumartesi, pazar sadece protein yapiyorum hemde söyle ki süt yogurt tavuk balik yumurta bu kadaaaa anca toparlarim hala yedigim hurmalarin zorlugunu yasiyorum
şimdik bu gojiler ekimin kamyonla kapıya döktürdüğü gojilerden :)) epeydir dolaptaydı bu partinin paketi... bekleye bekleye böyle şeker kıtırlığına gelmiş.. ondan kelli olsa gerek, kek içinde rahat pişti/şişti :) yani gojinin kurusunun kurusu-lu kek idi
......
anam amwayci olmuş, (yıllar evvel de yaptıydı ama şimdi emekli meşgalesi işte) evdeki deterjanları neyin ittirdi kenara.. set getirmiş bana.. onların gazıyla daldım eve ...sağolasın maral gözlüm
.....
benim freelance editörlüğünü yaptığım yayınevinde alişin düşünebileceği bi pozisyon çıktı, onu bir görüşcekler hayırlısıyla.. bi de aliş'e didim ki öööretmen oll!! o da olacak inşallaahh
ayrıca kardeşine de geçmiş olsun diyorum, umarım ciddi birşey değildir.. :S
ipeko piknik miiiiiii???????? yeminle önümüzdeki hafta sakin bi günün olursa zabanınan yanına gelcem :) sorduğun soruların ve dahi hatta pekala daha bi çoğunun cevabıynan.. keki' de makarnayı da mantıyı da elden şeetcem
boğazın şimdi nasıl peki??
Slmsss kızlarr,bugun cok yogun deilimmm.can sıkıntısından açtım nette Müge Anlıya baktımm,,kadın gazeteci deil Sherlock Holmes mübarekkkoff bugunde biteydı hayırlısı ıle tatıl moduna gireydikk,iyiydiii
ahh ahh darısı benimde o nirvanın dibinden çıkıp,tepesine eriştiğim gunlerı görmeme inşşş medesammmm
geçmiş olsunnnn cnmm.
Yapalım bi ada seferi olmazsa. Havalar soğumadan piknik modunda. Pisiklete falan biner puknik yaparız dukan usulüüüüü.
Boğazım daha iyi ama gıcık yapan sadece o değil sanırımmm. Aklıma geldikçe delirip üzülüyorum sonra abartma diyeee...
Ne alıntı yapmışsın kıııııssssss, alıntı ile cevapla yı buluncaya kadar parmaaam uyuştumenemen midir, melemen midir neyse işte onun içine sarımsak çeşnisi koydum nefis oldu, belki sarımsak gibi kokmaz diye şaaptım eşim hiç yemiyo ayıp oluyo adamcaaaza bu dukan yüzünden hazır katkılı şeylere döndüm yine yıllar sonra :18::18:
Kısırı yaptım bebem bak ahan da bu
Eki Görüntüle 519732
tadı nefis oldu, ben zaten severim, öyle harika ötesi oldu ama kısırla uzaktan yakından alakası yok, görüntü tamam acayip benziyor, keşke bakmakla doysa şu gözümüzcanım kısır istedi şunu yapim da yanında çayla götürim demeyin olmaz değişik bişey yiyeyim derseniz buyrunuz güzel bir seçenek, yemesi çok keyifli, yanına ayranla ohhhh miss gibi gitti valla, hepsiciini indirdim mideye
Karnabaharın yarısı duruyor onu da senin için kızartma gibi deniyim fırında sanırım olur, ben yağlı sevmem zaten belki böyle çok daha güzel olurbi fikrim geldi bu konuda öğleden sonra yaparım, bu kadar karnabahardan sonra gaz kaçağı olur mu ki ya
Ayyy nasıl da kandırdı beni yaannatcam dedin di ama yaa azcık hatırlasaydın bari ucundan, boşver ötekisini sinirim geçti zaten, niye gaza geldiysem öyle