Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sufleyi bi dene bakalım. sonuç başarılı olursa ben de yaparım. ben bide sebze günümde pide yapayım diyorum. kıymalı pide. çok seviyorum.

yok gercekten aciya pek dayanikli degilim, icimi kavuruyor. ama kabakli tarifin kulaga hos geliyor, deniyebilirim, bakalim birde oyle deniyelim.

yok gercekten aciya pek dayanikli degilim, icimi kavuruyor. ama kabakli tarifin kulaga hos geliyor, deniyebilirim, bakalim birde oyle deniyelim.

bu arada aklıma geldi, kabak da kabızlığa iyi gelen bir sebze. çok sulu ve çok lifli. bolca tüketebilirsin. ben çorba-yemek benzeri bişey de yapıyorum. onun da tarifini vereyim
1 kuru soğan
2 diş sarımsak
1/2 tavuk göğüs ya da 1 avuç kadar kıyma (kıyma daha iyi)
2 orta boy kabak
2 domates
2 sivri biber
kuru soğanı minik minik doğra 1 tatlı kaşığı yağla beraber teflon tencere ya da tavaya koy. biraz kavrulunca minik minik doğradığın tavuk göğüsleri de ekle. (kıymayla yapıyorsan yağa gerek yok. kıymayla soğanı beraber at tencereye.) bu aşamada tuzunu da ekle. kavrulduktan sonra ince kıyılmış sivri biberleri ve minik minik(nohut büyüklüğünde) doğranmış kabakları ekle. karıştırarak biraz kavur. 2 domatesi rendele ve kabakların üzerine ekle. altını iyice kıs ve pişmeye bırak. biraz piştikten sonra 1 su bardağı kaynar su ekle. biraz da öyle pişsin. çok sulu olmasın ama kavrulmuş gibi kuru kuru da olmasın. zaten hemen pişiyor. eğer kıymalı yaptıysan. içine bütün bütün yumurta da kırabilirsin. acı da çok yakışıyor.

Kızlar bu hafta çok yoğun ve stresli geçiyor iş yüzünden. Bu krizleri çözersem rahatlayacak bünye. Bugün doğru düzgün yemek bile yiyemedim. 55, 5 civarında görünüyorum tartıda. Kilo verme ne zaman duracak. Elbette çoğunuz sen yemek yemeye başlayınca diyor, duyar gibi oluyorum. Ama yarından sonra bu stres bitecek umarım, normal hayatıma geri dönmek istiyorum.

Bildirimimi yapayım da sonra muhabbetten vakit kalmıyorrr

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Geçen hafta 75,6
Dün 76
Bugün 74,6
Hedef 62,8

Sonunda normale döndüm 1,5 aydan aradan sonra.
Kesinlikle sporla alakası var bu işin.
Ben ne zaman iş çıkışı eve yürümeden dönsem ve erkenden yatış olayına geçsem giden az oluyor.
Ben dün remen 76 yı gördüm. Ama dün gece inat ettim eve yürüdüm. Erken yatmadım hatta uzanmadım evde. Gece yatmadan da mest içtim.
Veee poffff sabaha uzun bir wc ziyareti. Tam gününe denk geldii. Uzun zaman sonra ticker güncellemek de çok keyifli.

:)

Herkese günaydın! Tartıda eksi gördüm mutluyum, darısı herkese ve hep böyle devam etmesine... Önümüzdeki 2 gün ortalarda olacağım inşallah bir kaçamak falan olmaz, bu akşam eve kapanıp krepti, kekti bir sürü şey yapıp dolaba atmak istiyorum. Nolur nolmaz.

Bildirim

Başlangıç: 17.09.12
Başlangıç Kilo: 69.8
Geçen Haftaki Kilo (22.09) - 65.8
Bugünkü Kilo (27.09) - 64.4
Haftalık Fark - 1.4
Toplam Fark - 5.4

Akşam olunca doymak nedir bilmiyorum ben dün akşam 1 tavuk göğsünü sarımsaklı yoğurt ile yedim, sonra yoğurtlu dondurma yedim ama çok az tatlandırıcı vardı, sonra puding yaptım onu da yedim üstüne de çay içtim
2 gündür protein yapıyorum ama artıdayım yağ olması imkansız ama niye gitmiyor bunlar ya gerçi salı günü 69,5 du ertesi gün 68,5 oldu bu sabah hala 68,5 yarın gitcek bunlar inşallah, her regl dönemi artılara geçiyorum ben ya pöffff, iki ileri bir geri oldum resmen

Başlangıç tarihi :22/06/2012
başlangıç kilo : 78,5
geçen hafta :68
güncel :68,5
hedef :65 ama 60'a çekilecek sanırım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nihayet internete kavuştuk... Bugünde kısmet bildim yapmakla başladı
Herkesler iyidir inşallah...
Hafta sonu yapılan kötü kaçamağın bedeli hiç kilo verememek (

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 76,4 kg
Fark; 0 kg

bide kızlar mide bulntısından ve ağrısından gebericem izin alıp gidemiyorum işlerden nane limon içtim ama geçmiyor (

Canlarııımmmm günaydıııın,
Öncelikle hemencecik bildirirmimi yapayım.Bugün de dünkü gibi asarsam bana yeni bir iş bulmamız gerekebilir
Çoookkkkk mutluyuuuummmmm Uzun zaman sonra o uğursuz şeytanın bacağını kırabildim
Aylardır kitlenmiş olan uyuz kilocuklarımdan kurtuluyorum yeniden

başlangıç kilo : 92.7
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :69.9
geçen hafta: 72.5
bu sabah : 70.6

Allahım yaaa 2 aydır veremediğim 2 kiloyu 3 günde verdim resmen ama çok sıkı tuttum haydi haydii alkışlayın beni bakiiiim,şımartın falan
kızlarrrr 1 kilo daha verirsem noluyor gördümüz mü yaaa,en büyük fantazim gerçek oluyor,yani kilo anlamında
üstelik regl şişkinliğimde var,ayyy regl sonrası görür müyümmm

Harikasın bebek, mükemmelsin motive ediyorsun bizi de böyle sen seyirde de vereceksin kilo eminim

günaydın kızlar, herkesler iyi mi?
başlangıç 101
geçen hafta 68.3
bu hafta 68.2

ben bu hafta kilo veremedim. geçen haftaki tartımda da ödem yoktu, bu hafta da yok. ama kilo vermem durdu bu ara. çok yürüdüm, diyeti de bozmadım aslında. duraklama mevzusu var bu aralar. regl de olamadım. verilecek kilo da azaldı. neyse, bu hafta geçer inşallah.

dellyyyciiim sağol güzel dileklerin için canım benim. inşallah çok fazla sorun yaşamadan atlatırım bu dönemi, bekleyip görücez bakalım. bu arada tamamen eskisi gibi yemiyorum merak etmeyin, herşeyden yiyorum ama en azından yediğim miktara dikkat ediyorum, bi öğün fazla kaçırınca diğer öğün az yiyorum neyse ki şimdiye kadar verdiğim kiloları korudum sayılır. diyet sırasında en düşük 65 görmüştüm ama çok kısa sürdü bugun tartıldım 66.4. işte 66.5 - 67 arası gidip geliyorum. ben de istemiyorum yaa o kadar emek verdikten sonra o kiloları geri almak. aslında dukana devam edesim de var ama şimdi gebelik çalışmaları sırasında tatlandırıcı falan kullanmam iyi olmazmış, ee ben de tatlısız duramıyorum o yüzden mecbur kilo verme sürecine ara verdim işte. bu arada sen de maşallah 57.2 görünüyosun çok az kaldı tam istediğin kiloya inşallah kısa zamanda ulaşırsın.

haydi ilk bildirimim hayırlı uğurlu olsun diyor ve kuldereyi kesiyorum

Başlangıç tarihi: 20.09.2012
Başlangıç kilo: 68.4
Hedef kilo: 53
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 65.7

Allahımmmm 65 i görsem dediydim çok mutlu oldummmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bebek mi geliyor hazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi

Günaydın canlarım... Benim de Medesa gibi dün mesaiyi buraya harcamamın sonucu bugün pek uğramamam gerekiyor :)) Ama bakalım, denicem Zaten bildirimlerinizi de alıyorum

Dün 56,5 çıkmıştım bugün 56,6 çıktım hihihi Süpper yani benim için. Kendi nazarım değmesin Zaten dün yemeğimi gece 10.30'da falan yedim. Bundan sonra böyle olacak heralde, okul mokul olaylarından. Belki de daha az bilem çıkarmışım :) Bi de işte regl megl beklentisi Bakalım gidişat ne olacaaakk.. :44:

.......
rez yaptırdınız mı kuzum,yoksa yardımcı olabiliriz her türlü
Yaptırdık canımcım. Bilemedim ben keşke sana sorsaymışım. 1 gün İzmir'i gezme ve o gece de İzmir'de kalma durumumuz vardı hatta, sana haber verecektim. Ama kociş bu sene hiç tatil yapmadı. Boşver dedi, otelin keyfine bakalım, 1 gece 1 gecedir. Şimdi de herkes o mevsimde Bodrum çok soğuk olur diyooo 20 Ekim. 4 gece kalcaz kısmetse. Bayram öncesi. İnşallah şansımıza en azından serin olsa bile yağmur neyim yağmasıınn..

.............
asıl benim karnım ağrımaya başladı,çıkıyorum şimdi işten yürücem.dua edin de yolda ters bişey gelmesin başıma,haydiii yarın konuşuruz.ben de kaçtıım öpüyorummmmm
Bi sorun olmadı di mi canım

Çok güzel görünüyorlar, eline sağlık.. Afiyet de olmuştur inşallah..

Çok geçmiş olsun canıımm Geçsin yaaaa Öpem de geçsin hatta

Ben Şeker değil de CP buluyorum Migros'da ya da Kipa'da, ondan alıyorum. Yağ oranı %7,6 galiba :44: Tabi sonuçta hiç sağlıklı değil, ben denk gelmedim ama; marka farketmez, ne gördüysen bize de denk gelebilir :S Napalım.. Pratik oluyo kimi zaman. Tadını da seviyorum. Alıyoruumm :S Uyarın için saol. Daha temkinli oliyim ben de

Aromalarda sıkıntı yok. Mistik chai'yi ben almadım da Starbucks'da Chai Tea Latte diye bişi var. Ondan içiyorum kimi zaman. Dediğin gibi sütlü, içinde bi sürü baharat var, tadı da hoş. Sanırım ondandır. Çinlilerin bi zımbırtısı sanırım :) Ama iyi bulmuşlar, başarılı :)) Sağlıklıı Diyete, bağırsaklara falan etkisini bilmiyorum ama..

Bunlari mi yediniz wuuuuuu) yoksa canimiz ceksin diye mi koydunuz fotolari hmmmm
Yok yemediiikk :)) Ama canım çekti. Dedim benim çektiyse, herkesin çeksin Ben yandım eller de yansın İlk fırsatta denicem..

rachelfine canım ne sorcam arkadaş demiş ya bebek çalışmalarında tatlandırıcı iyi olmaz diye olmazmı? yani ben 1 senedir falan tatlandırıcı kullanıyorum benim ondan mı kaç aydır deniyoruzda bebeğim olmuyor. 6 aydır uğraşıyoruz ya

Bildirim yapiyorum ben de, hadi hayirli ugurlu olsun
Baslangic tarihi 07/09/2012
Baslangic kilo 84
Gecen hafta kilo 80.5
Bu hafta kilo 78.1
:)))

pksnmz, kilo vermea iyi hoş da, başka haberler de bekliyoruz senden. bi ses ver artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…