İki gündür protein yapıyorum, yarında yaparım muhtemelen belki cuma daama ilk sebze günümde mutlaka deniycem bunları, ikisini de hem de, inek gibi otlanıcam o gün, ıspanak aldım sufle yapıcam, karnabahara bayılırım zaten çiğ çiğ bile yerim onu da kısır yaparım ohhh disko disko
biberiye turşusunu ne ola ki
tavuk göğüs minik minik doğrayıp kavuruyorum. sebze günündeyse rendelenmiş kapakla birlikte kavuruyorum.üzerine sarımsaklı yoğurt ve bolca pul biber. bolca dediysem, gerçekten bol. ben acıya çok dayanıklıyım, yiyebiliyorum rahatlıkla. sonra ne kabızlık kalıyor ne bişey. şu biberiye turşularından da yiyebilirsin. acısından fazla etkilenmek istemiyorsan, ısırmadan, çiğnemeden direk yut gitsin. kabızlığın en iyi çaresi. tabi hemoroid gibi bir problemin varsa, kaş yaparken göz çıkarırsın.
yok gercekten aciya pek dayanikli degilim, icimi kavuruyor. ama kabakli tarifin kulaga hos geliyor, deniyebilirim, bakalim birde oyle deniyelim.
Canlarııımmmm günaydıııın,
Öncelikle hemencecik bildirirmimi yapayım.Bugün de dünkü gibi asarsam bana yeni bir iş bulmamız gerekebilir
Çoookkkkk mutluyuuuummmmmUzun zaman sonra o uğursuz şeytanın bacağını kırabildim
Aylardır kitlenmiş olan uyuz kilocuklarımdan kurtuluyorum yeniden
başlangıç kilo : 92.7
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :69.9
geçen hafta: 72.5
bu sabah : 70.6
Allahım yaaa 2 aydır veremediğim 2 kiloyu 3 günde verdim resmen ama çok sıkı tuttum haydi haydii alkışlayın beni bakiiiim,şımartın falan
kızlarrrr 1 kilo daha verirsem noluyor gördümüz mü yaaa,en büyük fantazim gerçek oluyor,yani kilo anlamında
üstelik regl şişkinliğimde var,ayyy regl sonrası görür müyümmm
İnan bak bugün aklıma geldin. Mesaj yazacaktım sanaaa... Bi minnoş tenarr vardı diye düşündümmmNeşe saçardı etrafaaa Ben de özlediiimmm..
E hafiflediyse işlerin buralarda ol. Muhabbet ederiz canım. Hem sıkılıyormuşsun da.. Allah tez vakitte gönlüne göre versin canım yaaYine de tamamen eski yeme stiline dönme bak, kilo alırsın bebiş için de olumsuz olabiliyormuş ya. Sağlıkla nasip etsin inşallah Allah tatlıımmm Kolay gelsin hem işlerinde hem de bu zor süreçte.
dellyyyciiimsağol güzel dileklerin için canım benim. inşallah çok fazla sorun yaşamadan atlatırım bu dönemi, bekleyip görücez bakalım. bu arada tamamen eskisi gibi yemiyorum merak etmeyin, herşeyden yiyorum ama en azından yediğim miktara dikkat ediyorum, bi öğün fazla kaçırınca diğer öğün az yiyorum neyse ki şimdiye kadar verdiğim kiloları korudum sayılır. diyet sırasında en düşük 65 görmüştüm ama çok kısa sürdü bugun tartıldım 66.4. işte 66.5 - 67 arası gidip geliyorum. ben de istemiyorum yaa o kadar emek verdikten sonra o kiloları geri almak. aslında dukana devam edesim de var ama şimdi gebelik çalışmaları sırasında tatlandırıcı falan kullanmam iyi olmazmış, ee ben de tatlısız duramıyorum o yüzden mecbur kilo verme sürecine ara verdim işte. bu arada sen de maşallah 57.2 görünüyosun çok az kaldı tam istediğin kiloya inşallah kısa zamanda ulaşırsın.
Yaptırdık canımcım. Bilemedim ben keşke sana sorsaymışım. 1 gün İzmir'i gezme ve o gece de İzmir'de kalma durumumuz vardı hatta, sana haber verecektim. Ama kociş bu sene hiç tatil yapmadı. Boşver dedi, otelin keyfine bakalım, 1 gece 1 gecedir. Şimdi de herkes o mevsimde Bodrum çok soğuk olur diyooo.......
rez yaptırdınız mı kuzum,yoksa yardımcı olabiliriz her türlü
Bi sorun olmadı di mi canım.............
asıl benim karnım ağrımaya başladı,çıkıyorum şimdi işten yürücem.dua edin de yolda ters bişey gelmesin başıma,haydiii yarın konuşuruz.ben de kaçtıım öpüyorummmmm
Eki Görüntüle 518645
Aliyenin çörekleri
...........
Bu arada dün yörsan lor yoktu yağ oranı yoksek ama ekici aldım mecburen, hiç güzel değilmiş bunun tadı hiç beğenmedim, yani muratbeyin loru bunun yanına sütlaç kalır, o lorsa bu ne, bu lorsa o ne, bunlar lorsa yörsan ne
Çok geçmiş olsun canıımmkuzum yıne hasta.. bugun ısede gıdemedım..suanda da basım çatlıyor ilaç aldım ama hala tık yok...
ekmek yaptım etimek yanında yumusak kalır. bldiğin odun..pööfff gecsın su matem havası yaaa..
Ben Şeker değil de CP buluyorum Migros'da ya da Kipa'da, ondan alıyorum. Yağ oranı %7,6 galiba :44: Tabi sonuçta hiç sağlıklı değil, ben denk gelmedim ama; marka farketmez, ne gördüysen bize de denk gelebilir :S Napalım.. Pratik oluyo kimi zaman. Tadını da seviyorum. Alıyoruumm :S Uyarın için saol. Daha temkinli oliyim ben de...........
Bu arada kızlar bir uyarım olacak şu şekr marka kıyma döner var ya sakın yemeyin ondan, anlatıp midenizi bulandırmayayım zaten benimki yeterince bulanmış durumda, akşam yemeği yiyemedim sayesinde zaten midem de kaldırmaz şu an, ayyy birde migrostan pahalı aldım 4.69 mu neydi kipada ucuz olan şey, hadi dedim değişiklik olsun ama yok...Dikkat edin sizde...
Aromalarda sıkıntı yok. Mistik chai'yi ben almadım da Starbucks'da Chai Tea Latte diye bişi var. Ondan içiyorum kimi zaman. Dediğin gibi sütlü, içinde bi sürü baharat var, tadı da hoş. Sanırım ondandır. Çinlilerin bi zımbırtısı sanırım :) Ama iyi bulmuşlar, başarılı :)) Sağlıklıı..........
..............Bugun mistik chai aldım light süt ve su karışımı ıle yaptım inanılmaz derecede beğendim..keşke daha önce alsaydım..tadı çok güzel..kullanıp kabızlık için işe yaradığını düşünen arkadaşım varsa tecrübelerini aktarabılır mi ? fındık aromalı olanından aldım diyet için sıkıntı ollmaz değil mi ? en nıhayetınde içindeki sadece aroma ? ne düşünuyorsunuz bu konuda.. Herkese bol azimli günler dilerim..
Yok yemediiikk :)) Ama canım çekti. Dedim benim çektiyse, herkesin çeksinBunlari mi yediniz wuuuuuu) yoksa canimiz ceksin diye mi koydunuz fotolari hmmmm
Bebek mi geliyorhazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi
Bildirimimi yapayım da sonra muhabbetten vakit kalmıyorrr
Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Geçen hafta 75,6
Dün 76
Bugün 74,6
Hedef 62,8
Sonunda normale döndüm 1,5 aydan aradan sonra.
Kesinlikle sporla alakası var bu işin.
Ben ne zaman iş çıkışı eve yürümeden dönsem ve erkenden yatış olayına geçsem giden az oluyor.
Ben dün remen 76 yı gördüm. Ama dün gece inat ettim eve yürüdüm. Erken yatmadım hatta uzanmadım evde. Gece yatmadan da mest içtim.
Veee poffff sabaha uzun bir wc ziyareti. Tam gününe denk geldii. Uzun zaman sonra ticker güncellemek de çok keyifli.
:)