Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar bıldırım yapım bende

gecen hafta 67.5tı galıba emın degılım bu hafta hep artı gordum sonra bu sabah baktım 66.5 ınansammı ınanmasammı bılemedım

Çok şeyler kaçırdın sorma gitsin.. Poktan muhebbetler
Darı bildiğin mısırmış :)) Haşlama :)
Hem üstüne iyilik zayıflık, hem de yüzün nerde bakeemm, heehhh: Seviyom gı seni
Lokumu da dert etme, parmağın miniciktir senin zati Dişinin kavuğuna anca

Meraba. Yarım yağlı yoğurt yiyebilirsin tabi ama, ondan daha az yağlı olan light yoğurtları tercih ediyoruz genelde. Sana kalmış. Daha iyi olur light'lar gibi gibi.. Meyve çaylarını da içebilirsin bence ama şimdi kesin bir şey de söylemiyim. Ben pek sevmem ama içerdim ben olsaydım. Onlar yerine daha çok Yeşil çay falan içmeye zorluyorum kendimi. Kuşburnu zaten içebilirsin. Elma çayında da ne kadar elma var ki yani.. Ancak aroması falan vardır sanırım. Sorun olacağını sanmam. Ama dediğim gibi ille bişi içeceksen bu hakkını yeşil çaydan, mate çayından yana falan kullan bence. Onların faydası daha çok sonuçta. Meyveli yoğurtların da light olanlarından her gün 2 tane yemeye izin var. Kimisinde duraklama yapıyor.. Deneyerek göreceksin Laktozsuz süt alıyorum ben de bazen. Ama ne pahalı o yaa Keke, ona, buna kullanmıyorum onu Bütçem yetmez Senin tuzlu dediğin süt, bana tatlı geliyor :)) İçine tatlandırıcı atılmış gibi bi tadı var. Hoşuma gidiyor benim :)

..........
.........
bu arada istanbullular bu kafeye gidip deneyen var mı, meraaaak ettim ben:)
Tatlı Huzur Cafe – Hazır Dukan Yemekleri » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Vay vay vaaayyyy Herkesin aklına gelen ama kimsenin yapamadığı şeyi yapmışlar :S Para var Huzur var tabi, Huzur Cafe dersin Bi de Kalamış'daymış. Bir Tatlı Huzur almaya geldik muhabbetine.. Sizi gidi siziiii... Bu fikir de kullanılmış kızlaarr Kafe açacağdık yaaa..

Kısırı denersen heber et mutlakaa Ben de denicem ben deee... Senin avatar ne güzel olmuş öyleee Minnoş bebişin daha güzeldi tabi de =) O da iştahımı kabartıyodu, bu da kabartıyo

Süper kilo verdin maşallah yaa! İnşallah ben de bir gün "ah ne zaman duracak bu kilo verişim" derim İnşallah daha vermezsin o zaman ne diyim :) Madem öyle istiyorsun :)) Biter bir an önce streslerin de umarım

Son düzenleme:
selam güzellerrr

ne gıcık bir gün oldu benim için

3 gündür 72 dim bugün artık 71,8 olma umudu ile tartıya çıktımki ne göreyim 72,7 bu ne yaaa sebze pro günümdü ondan mı oldu offff

bildirim yapiyimm

başlangıç: 07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:72,4
bu hafta :72,7
gelen:300 gram

sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm

sevgilerr

tebrik ederim kuzuummm,eeee dün ben yürürken sen de mi yürüyordun ama sen 5'te çıkıyordun dimi

vayyy ne diyorsunnn,kızlar bizim projeöizi çalmışlar yahuuu
bence kasımdaki ist buluşmamızda buraya gidelim,hem doya doya yeriz hem de insanlara bir katkımız olmuş olur

sufleyi bi dene bakalım. sonuç başarılı olursa ben de yaparım. ben bide sebze günümde pide yapayım diyorum. kıymalı pide. çok seviyorum.

ıspanak sufle ben yaptım çok güzel oldu da pideyi nasıl yapıyosun kuzum yaaa,gerçi neyse zordur o muhtemelen uğraşması zor olur

geçmiş olsun canım,bir an önce iyileşir umarım

ne diyosunnnnn oyy kipada 1 tl kampanyası vardı ben de aldım stokladım,yağ oranı bize uygun diye hep alıyordum ben ondan.yaa zaten bu işlenmiş tavuk zımbırtılarından hep kıllanmışımdır

Harikasın bebek, mükemmelsin motive ediyorsun bizi de böyle sen seyirde de vereceksin kilo eminim

daha iyileri sizin olsun inşallaahhh,güçlendirme geliyooooorrrrrr

çok şükür ki bu hafta tabloda yüzümüz gülecek kuzummm
ikimizin de aynı anda kırıldı çok şükür geçiyoruz artıkkkkk
izmire gelseniz ne güzel olurmuş,hem bizim otelde kalırdınız.kız balayı suiti ayarlardım size
5 sene yaz kış bodrumda yaşamış biri olarak söyleyeyim,20 ekimde öyle çok soğuk olmaz ama temmuz gibi de olmaz elbette
19 mayısta gitmiştim ben 2 gece 1 günü yağmurlu diğer günü güneşliydi.ekimde de muhtemelen o şekilde olur.
bir ara hotmailden yazışalım seninle,belki o mevsimde gidilecek gezilecek yerler konusunda yardımcı olabilirim

biz bugün Ness Lee ile buluşacaz sultanahmette. selamı olan varsa, söyleyeyim.))))

oyyy benden de çok selam söyle,öpüşün bol bol

hilalim ilk başladığın günü hatırlıyorum ne kadar ümitsiz ne kadar karamsardın.ama şu an tam 11 kilo verdin az mı ?
buna sevineceğine 300 grama mı üzülüyorsun sen
sık girmediğin için farketmiyor olabilirsin ama senden çok daha fazla artı gördüğümüz ve çok uzun süre durakladığımız oluyor,herkes pes etseydi kimse amacına ulaşamazdı dimi şimdi toparlan biraz daha sıkı tut,duraklama yapacak şeyleri tüketme,mümkünse balık ağırlıklı beslen,bol su ve mümkünse biraz hareket

medesam ben de sizi çok özledim yaa inşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı

Brawooooooooooooooooooo. Alkışşşşşşşşşşşşşşşşş
69 mu en büyük fantazinn :)
68,9 da anlaşmıştık sanırım kuzuu

pksnmz, kilo vermea iyi hoş da, başka haberler de bekliyoruz senden. bi ses ver artık.

Walla gidişat iyi de sonu ne olur bende meraktayımmmmm

tebrik ederim kuzuummm,eeee dün ben yürürken sen de mi yürüyordun ama sen 5'te çıkıyordun dimi

17:45 canım. Senle telde konuştuktan sonra indim servisten. 20 dk falan yürüdümmm hızlısındann :)

İpeeekkk 1 günde sönmüşün resmen yaaa :)) Maşallah maşallah daha da durmasın inşallah

Herkese günaydın! ............
Geçen hafta 66,5 muşsun Öyle yazmışım valla

Geçmiş olsuuunn.. Ilık süt içsen :44: Mide ağrısına iyi gelir ama.. Nane limon da geçirmedi diyorsun.. Geçer inşallah..

Günaydın canım :)) Resmen yumuruk hareketi senin için yaratılmış Maşallah sanaaa maşallaahh Yine rekorları kırmaya başladın, oh ohhh Ben de verdim ben deee Oh ohhhh
Regl sonrası kesin görürsün 69,9 u Sonra ışık hızıyla güçlendirmeee

Oyy canıımm Teşekkürler. Hedefim en başta 57'ydi zaten de içimden geçen hep 55-56'ydı. Bugün de 56,6 gördüm.. Hedefime ulaştım sayıyorum artık valla, 600 gr'da benden olsun 1-2 hafta daha böyle gidip sonra güçlendirmeye geçicem inşallah. Medesa'yla birlikte geçicez sanırım
Aferim canım.. Eskisi gibi yeme zaten. Peehhh!! Piissss!! :120: Dediğin gibi tatlandırıcı da yapay bişi sonuçta, fazla kullanmamak daha iyi olabilir, etkisini tam bilmiyorum ama. allah gönlüne göre versin şekeriimm

Çok mutlu olmuşsun gerçekten Aldım o hissi senden yaniii Maşallah sana daaaa!! Bi nazar boncuğu da sanaaaa Annelik yolunda ilk adımlar olsun inşallah

Hahahaa Sorgu hakimiii Bebek gelsin istiyorlarmış da accık nazlanıyomuş bebiş.. Yakında gelecek inşallah hayırlısıyla Bu bağlamda başka sorularınız varsa yardımcı olamıcam :) Hemen atladım ama :86: benim bilgim de sınırlı. Kendisi buralardaysa size yardımcı olacaktır

Bi doktoruna danış istersen canım bu konuyu. Ondan bebek olmama gibi bir durum olmaz, sanmam ama.. Onun da küçük de olsa bir etkisi olabilir belki. Yapay şeyler genel anlamda yumurtalıkları, hormonları falan etkileyebilir sanırım :44:

tebrik ederim canım bak biz sana başaracağını söylemiştik,1 haftada neredeyse 3 kilo vermişsin

canımm atak olunca işin içinde 2.7 gitti ama 65 beni çok sevindirdi çünkü en son 65 i 1,5 ay önce görmüştüm sanırım benim ağustos başından ağustos sonuna 4 kilo almışlığım var

canım yumurtlama bozukluğum var zaten hatta bazı karışımlar yapıp yemezsem yumurtlamıyorum bile denilebilir. ama ben çok tatlandırıcı kullanmıyorum kahvede kullanmam sadece çayda günde en fazla 3 bardak çay içerim 3 tatlandırıcı yapıyor. normal tatlandırıcı hiç almadım alacaktım burada bulamadım. canım ben zaten evliliğimin ilk 7 ayı bebek düşünecek durumda değildim. şimdi adam akıllı 5 aydır deniyoruz ama adetim 35-40 gün arası olunca doktorum kesinlikle kilo vermelisin dedi şimdi doktora gitsem tekrar ilaç verecek ilaç kullanmadan kilo versem düzelir diye tahmin ediyorum çünkü kilo verdiğimde (ocak ayında 5 kilo vermiştim) biraz düzelmişti kilo aldım yine bozuldu. haftaya doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek bana

tarifi veriyorum arkadaşlar
çikolata
labne lihgt 3tatlı kaşığı
2tatlı kaşığı tatlandırıcı
1tatlı kaşık kakao toz olandan koyuyorum
hepsini karıştırıp yiyorum çokda basit

iyi olmaz mı 7 kilo gayet güzel tabiki,önemli olan senin kendini iyi ve sağlıklı hissetmen
Allah inşallah nasip eder de bebişini kucağına alırsın tez vakitte
olmazsa artık doğumdan sonra sıkı şekilde devam edersin
kızzz,güzel haber alırsan bizle de paylaş olur mu,sen nerdendin yani memleket nere

yok canım 68.9 çok zor kasmayacağım artık,69.9 da olsa olur haa artık olmasa da yumruğum bitsin,sonra da reglim bitsin kaç olursa olsun geçeceğim,inat etmek boşuna zaman kaybı
gerekirse güçlendirme içinde 1-2 şok uygularım arada yine görürüm 69lu bişeyleri
yürü yürü kuzum daha çok yürü.bana bir diyetisyenim demişti ki yarım saat yol yürüdükten sonra vücut asıl yağları yakmaya başlıyormuş.dün 4.5 litre su içtim,sonra da çıkışta yine 1.5 saat yürüdüm
ama bugün nöbetçi olduğumdan yürüyemem yani bana kalsa yürürüm de o saatte o kadar yol yürüyünce olmadık kısmetlerim çıkar karşıma,gece gece sapıklarla uğraşmayayım
bu arada callen noldu sen de olmak üzere herkes saldı,ben de saldım neyse kış moduna geçince başlıcam ona tekrar

canım evet yaaa yumruk etkili oldu cidden,3 günde 2 kilo gitti çok şükür Allahıma
ama belki tek başına yumruk yapsam yetmeyebilirdi de,aynı anda beyaz gün olarak yapıyorum ya ben bunu bence ondan da etkili olmuştur.mesela pazartesi başladığımda öğlen akşam balık yedim,salı öğlen fırında tavuk akşam balık,ç.ba öğlen tavuk akşam balık ve bugün de öğlen tavuk akşam balık yapıcam.her gün 4-5 litre su içiyorum ve işte 1.5 saat yürüyüş.yani biraz fazla sıkı tuttum sanırım ondan böyle oldu
delyyyyy 2 hafta beklemeyelim regl olalım bitsin sonra hemencecik geçelim olma mı
ayyy hayatımda ilk defa regl olmayı bu kaddar heyecanla bekliyorum sanırım
ayyy kuzuuum bunlar da bizim son bildirimlerimiz mi artık,belki bi de haftaya
ayyy ama ben sanki böyle okuldan mezun oluyorum da hiç ayrılmak istemediğim arkadaşlarımdan ayrılıyor gibi hissediyorum,mezun olasım gelmiyor o derece yani
hoşş biz yine buralarda olacağız hiç birinizden kopamayız kiiiiii

benim mesajıma cevap yazan arkadaşın mesajının altına yazmak istedim benim yazımın üstündeki çıktı ben beceremedim sanırım

geçmiş olsun kuzuya

sağolun kızlarr..

bugun bıldırım gunumuyduuu yaaa.

Bildirim yapmasam daha iyi olacak sankı..

başlangıç kilo : 112
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :79
geçen hafta: 90,2
bu sabah : 91,2 (27 gun oncede buydu)

selam güzellerrr
..............
sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm
sevgilerr
Kesinlikle sporrrr :129:

biz bugün Ness Lee ile buluşacaz sultanahmette. selamı olan varsa, söyleyeyim.))))
Ay geç kaldııımmm :) Selamlaaaarrr

.........
.........
Walla gidişat iyi de sonu ne olur bende meraktayımmmmm
..........
Olur olurr.. İnşallaaahhh güzel olacaaakkk :132:

canımm atak olunca işin içinde 2.7 gitti ama 65 beni çok sevindirdi çünkü en son 65 i 1,5 ay önce görmüştüm sanırım benim ağustos başından ağustos sonuna 4 kilo almışlığım var
Ben en son 56'lı kiloları 7-8 sene önce görmüştüm sanırım
Daha da vereceksin inşallah

Sayılmaz taabiiiii :128: Şimdi sen bebişe yoğunlaş Ama çok da takmamak lazımmış biliyosun di mi? Genelde amaaann ne oalcaksa olssuuunn dedikten sonra oluyor bebekler Stres çok etkiliymişşş

Ben de doktorum programında gibi her telden konuşuyorum yaaa hahaha Sallamıyom ama bunları hee. Ablam doktor da, konuşuldukça kulak dolgunluğu oluyo, soruyosun. öğreniyosun, ilgili oluyosun falan.. daha çok örnekler duyuyosun.. Hastabakıcılar doktorluk yapar yaa Hahah Onun gibi de olmiyim

Evet canım yaaa Çalmışlar resmen.. Parayı basmışlar, cesaret de etmişler.. Ohhh!

Ayarlar mıydın kız süit Ay bak tüühhh! Bileydim kihkihkih Valla işte güneşlenecek kadar güneş olsun, yağmur yağmasın yeter. Aman denizden çıkmiyim, havuzdan çıkmiyim dertlerimiz yok da, bi güneşlenme, sahilde sere serpe yatma olayı olabilecek kadar olsa.. Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur :)) Fikirlerini bekliyorum tatlıımmm

Bu hafta tartılar bize yamuk yapmadı neyse ki :13: 1,1 kilo vermişim güyaa :)) İnanamadım. Gerçi şişkinlik vardı geçen hafta ama, 500 gr bile gerçekten yağ atmış olsam, bana yeter zaten Bekle bizi güçlendirmeeeeee :13:

Son düzenleme:
Kizlar Günaydinnnnnnn....

bildirim yapayim ama hic memnun degilim bi ileri iki geri gidip duruyorum

baslangic tarih 21.06.12
baslangic kilo 77
gecen haftaki kilo 70,8
bugün kilo 71,3
hedef kilo 65,7 (ama 64 de olabülür)

bu hafta tatlandiriciyi kesiyorum...semblante arkadasim gibi sadece meyveli yogurtlarimi yicem protein disinda ve sebze disinda bakalim nolcek...ama ben 4-5 yil hep 71 de kalmistim sanirim kirmasi güc oldu bu kilonun

mdesaaaaaaaaaaaaa evet evet evet oraya gidelim kasimda...geldigimde araya haftasonu katiyorum ki sende gelesin....izmire gelecektim onun yerine istanbulda bulusalim oh

medesammmm haftaya 69,7 görmen büyük bir ihtimal güzellik

buarada o cafe kalamistaymis benim icinde süper oldu moda da veya kadiköyde bulusur beraber gideriz oraya ay güclendirmede olmaliyim ozamana kadar

Enneee sende mi bebek yapcan Hamilelik öncesi bütün suni besinlerden uzak durmak gerekiyor, bu hamileliği zorlaştırmanın dışında bebeğin erken dönem gelişimi ile ilgili birşey, ilk dönem bebek annenin vücudunda ne varsa onu emiyo, annenin o an ne yediğinin bir önemi yok daha önce ne yediğinin vücudunun ne depoladığının çok önemi var. En az 6 ay önceden bütün suni gıdalardan ve ilaçlardan uzaklaşmak gerek ve mutlaka ama mutlaka folik asit kullanmak gerek

Selam...

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Geçen hafta : 58.5
Bu hafta : 58.6

Dün benim doğumgünümdü. Yediğim yaş pasta kuru pasta türevleri muhakkak etkilemiştir. Artı dün dukana başlayalı tam 2 ay oldu. 2 ayda 7.8 kilo. İyiki başlamışım dukana yoksa değil vermek almaya devam ederdim. Bir müddet daha seyredeceğim.

Yoğunluk dönemim başladı. Kondisyon bisikleti falan yalan oldu benim. Günde yarım saat falan yürüyüşüm var. Yürüyen merdiven kullanmamaya dikat ediyorum.

İnşallah haftaya daha güzel bir - ile bildirim yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…