Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kuzuuummm hevesini kırmak istemem ama o mevsimde pek güneşlenebileceğinizi sanmıyorum
yani bu soğuk ülkelerden kuzey ülkelerinden gelen tipler hava puslu bulutlu hatta çiseler durumda bile olsa şezlonglarda yatıyorlar malak gibi de,onlar o durumdayken ben kazaklarla gezerdim :2:
yani şöyle söyleyeyim,ben artık bu mevsimde bile yatıp güneşlenemem,bunun 1 ay sonrasında artık biraz çizme,bot mevsimi başlar.
amann siz de güneşlenmeyin,elele tutuşun gezin dolanın alışveriş yapın,gecelere akın olma mı
kız elbette ayarlardım balayı suiti en makul fiyattan,odaya da dukan mamaları yolladım
bodruma paranın tamamını yatırmadıysanız,gidin bakın güzelse kalırsınız 4 gün değilse,3 gün kalın dönüşte izmire gelin

kuzucan ben senin bu haftaki +'nı hiiiç beğenmedim ama
noldu çekirgem,bak hala yaramazlıklarının bedelini ödüyorsun gördün mü
tarihlerin belli olunca hemen haber ver bana ki uçak bileti falan filan ve iş programı hazırlayayım
boşver izmirdense istanbulda buluşalım ki hepimiz bir arada olabilelim

medesammmm haftaya 69,7 görmen büyük bir ihtimal güzellik

buarada o cafe kalamistaymis benim icinde süper oldu moda da veya kadiköyde bulusur beraber gideriz oraya ay güclendirmede olmaliyim ozamana kadar

inşallah görürüm de artık ben önemli değilim,haftaya sen de ne göreceğiz onu söyle bi bakalım
valla ben kalamışa hiç gitmedim ama kadıköy ve modayı biliyorum,oralarda buluşup gidebilürük
dely ve ben güçlendirmede olacağız valla gerçi yaklaşık 2 ay var,kasarsan sen de olursun zannımca

İlaç kullanmadan olsun tabi inşallah da, hani benim bildiğim yanlış da olabilir, o yüzden en azından tatlandırıcı konusunu doktora sorarsın böyle böyle diye. Sen sorunca tatlandırıcı etkiler mi diye, ona fikrimi söyledim. Zaten çok az kullanıyormuşsun kii.. Kilo mutlaka etkiliyordur tabi.. İnşallah bir an önce kavuşursun isteğine..

tarifi veriyorum arkadaşlar
çikolata
labne lihgt 3tatlı kaşığı
2tatlı kaşığı tatlandırıcı
1tatlı kaşık kakao toz olandan koyuyorum
hepsini karıştırıp yiyorum çokda basit
Sen bunları regl süresince her gün yesem duraklama yapar mı diye sormuştun sanırım. Ligt labneyi her gün kullanman sıkıntı olabilir, kakao falan da sınırlı izinli, her gün kullanmaman daha iyi tabi ama.. Başka kaçamakları engelleyecekse, regl dönemi için yiyebilirsin yine de. Ama duraklama yapabilir.

Oooo! Burdan maaşa bağlıcaklar bizi yakında nereye gideriz Hem ben bildirimleri yazmaya devam ederim ömrüm vefa ettikçe Siz de burda olduğunuz sürece

Benim reglim gecikti canım :18: O yüzden sen beni bekleme istersen. bugün olmam gerekiyordu, iştah açılması dışında bir belirti yok henüz :44: Dün akşam azıcık karnım sızladı gibi oldu bi de, o da sayılmayabilir :S Çok beklemen gerekebilir :S

Çok sıkı tuttun canım, evet... Mükafatını da aldın iştee Spor çok etkili yaaa

Yahu sen 89 ları görmüş insansın bugüne bugün Moral bozmaya değer mi gülüüümmm 89 cepteee

Kizlar Günaydinnnnnnn....
........
..........
mdesaaaaaaaaaaaaa evet evet evet oraya gidelim kasimda...geldigimde araya haftasonu katiyorum ki sende gelesin....izmire gelecektim onun yerine istanbulda bulusalim oh
Hihhuuuuuuu Gelin kızlaaarrr geliiinnnnn

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,sağlıklı,sevdiklerinle ve zayıf seneler diliyorummm

canım benimki de zaten pazar günü falan başlamalı yani sen geciksen de birbirimizi yakalarız gibi geliyor,neyse canım aramızda birkaç günün lafı mı olur bu kadar ay bekledik,geçeriz beraber sorun yok iyiyim ben böyle
yemekte patlıcan musakka,salata,bulgur pilavı varmış
ısıttım tavuk bagetlerimi onları yicem

Ya zaten normalde light yiyorumda süzme yoğurtta yarım yağlı vardı ondan kullandım light bitince:)
Yeşil çay içiyorum ama onunda günde 2 bardaktan fazlası zarar olduğu söylendiği için çok fazla değil 2 taam oluyor:)))
Doğadanın elma çayı şu özel paketlerinden olanı hani:)) Diyet beni çok kararsız yapıyor bazen:))) bu dediklerinizi alacağım mateyi falan normalde zaten 9 lu çay içiyorum kendim demleyip ama birde poşet çaylar içmek istiyorum siyah çaydan resmen soğudum tiryaki olan ben bu diyette :))))
Meyveli yoğurtlar konusunda elim hep gitti ama alamamıştım ama alayım artık en azından günde bir tane ile idare edebilirim:)
yok tuzlu derken parasını kastetmiştim yoksa çok güzel birde süt dokunuyor o laktozsuz iyi geldi.)))

Bende Bİldirim yapayım bir kere olsun bakalım

Başlangıç tarihi:10.09.2012
Başlangıç kilom:71
Geçen hafta: 68
Bugün:67.0

Bu hafta biraz durdu gibi geldi 66 yı görürüm diyordum arada bir gördüm gibi oldu ama 67 de dolaştım hep..Gerçi moralimde bozuldu ama inat edip tartıya suç buluyor ve devam ediyorum:)))

bende kasarim ya sizinle en gec sizden iki hafta sonra güclendirmeye gecmek istyorum millet 20 30 kiloyu veriyor ben daha 10 kiloyu veremedim yahu haftaya -1,8 minimum göreyim degil mi ? mecburum buna artik:26:

Hihhuuuuuuu Gelin kızlaaarrr geliiinnnnn

ayyy gelelimm medoshumla kadiköyde bulusur geliriz iki turist

Son düzenleme:

hışşş medesam tebrikler canım ama ne o bakim mezun falan kıdemliler burda kalın ki bize annelik edin olmazmı yaniiiii

yumruk başarılı olmuş bende artık spora başlayabilirm oğlumun okul sendromu bitti şükür bende konsantre olabilrim yanii bu akşam bekle beni yürüyüş bandııııııı geliyorumm

Benim de tatlandırıcıya bir son vermem gerek, zaten kutunun dibi de göründü , bir daha almam artık medesanın yumruğundan bende mi atsam napsam bilemedim

Son düzenleme:
Bu arada ne zamandır söyliycem fırsatım olmuyor, bana karşı tavırlı olan arkadaş sana sesleniyorum, bu güne kadar tavrını görmezden geldim çünkü böylesine güzel bir ortama bu yaklaşımı uygun görmedim, yani burada bir destek ortamı var araya ayrımcılık girsin istemedim ama sen devam ediyorsun, arkamdan ne saf kız bu da hiç cevap vermediğim halde ordan burdan yazıyor bana diye düşünme diye söylüyorum, tepkinin farkındayım belki bu tavrın kırılır diye ısrarla yazmıştım ordan burdan sana ama artık yazmayacağım merak etme

Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil, daha çok sevdiklerimiz kanımızın kaynadığı insanlar olacak ama böyle bir ortama insan ayırmayı ben şahsen hiç uygun bulmuyorum

Benim de tatlandırıcıya bir son vermem gerek, zaten kutunun dibi de göründü , bir daha almam artık medesanın yumruğundan bende mi atsam napsam bilemedim
bekle bekle son bir iki kiloda yapariz fistikim

a a o da kimmis

hadi bakalım _1.8 olmasa da en azından _1.5 olsun haftaya,bu da sözün olsun ama bu skoru elde etmek için sen de daha çok çaba göster anlaştık mı,kadıköyde balık ekmek yeriz sonra da
kadıköy müydü ki orası bu arada

yooook hiç biyere gitmem kuzumm merak etme
sadece kilo vermek değildi ki amaç,ben buradaki arkadaşları hepinizi gerçekten çoook seviyorum
hiç birinizi henüz ve ne yazık ki görmüş olmasam bile inanılmaz bir elektrik yakalıyorum,hiç biyerciklere gitmemmmm,kovsanız da gitmemmm

canım ben hep onu son koz olarak saklamıştım.en tıkandığımda bile kullanmadım,hep güçlendirmeye geçmeden önce son bir altın vuruş yapıp geçerim diyordum istersen sen de son ana sakla

anaaa noluyor kızz,kime kızdın sen
ben hiç kimsenin sana tavır yaptığını hissetmedim,noldu öyle birden yahuuu

kımmıs canım o. belki sana oyle gelmiştir yaaa...

olmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım

benim de dün denediğim tarif: tavuk göğüsleri ince ince kesiyosunuz. sarımsak tuz kekik ve salçayla(biber) hazırlanmış sosa buluyosunuz. iyice ısınmış tavada lezzetli oluyorlar. yanında ayran ya da kola.. afiyet olsun

ben de acıyı severim. hem de daha doyurucu oluyor sanki. sebze günlerimde ben de yiyorum

selam canlar hemen bıldırım yapıp kacıyorum
baslangic tarih 06/08/2012
baslangic kilo 84
gecen haftaki kilo 79.9
bugün kilo 73,7
hedef kilo 67,5

dukancanlar,

bu hafta düzgün kilo veremedim. bunu düzenli yürüyüş yapmamaya ve sınırlı izinlilerden kullanmaya bağlıyorum. haftaya kek felan yapmayıp doğrudan kepekli yoğurt yiyeceğim. zeroyu azaltacağım. (hala içmiyeceğim diyemiyorum yaa, ben iflah olmam)

bu haftasonunu da geçireyiom ondan sonra size söz yürüyüş olmasa bile evde spor yapıcam.

ben 100 kiloda uzun süre kalmıştım. onun etkisi de olabilir gibi??

bu haftada az verirsem acil bir strateji değişikliği yapmam gerekecek...

üzgün dukancan azrasıladan sevgiler...

cnm veremedlm die uzulme bnmde oyle oluodu ama sonra bi bakıosun birden veriosun o kiloları

ben ortalama 5 gunde bi kilo veriodum oyle hesaplıodum ama bazı donemler oluodu 15 gundi bi kılo verıodum o zaman o kdr moralım bozuluodu kiii ama bir hafta sonra fln bi bakıodum 3 kilo 4 kilo birden vermişim

kitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley
gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık, herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…