Kesinlikle sporrrr:129:
Ay geç kaldııımmm :) Selamlaaaarrr
Olur olurr.. İnşallaaahhh güzel olacaaakkk :132:
Ben en son 56'lı kiloları 7-8 sene önce görmüştüm sanırım
Daha da vereceksin inşallah
Sayılmaz taabiiiii :128: Şimdi sen bebişe yoğunlaşAma çok da takmamak lazımmış biliyosun di mi? Genelde amaaann ne oalcaksa olssuuunn dedikten sonra oluyor bebekler Stres çok etkiliymişşş
Ben de doktorum programında gibi her telden konuşuyorum yaaa hahahaSallamıyom ama bunları hee. Ablam doktor da, konuşuldukça kulak dolgunluğu oluyo, soruyosun. öğreniyosun, ilgili oluyosun falan.. daha çok örnekler duyuyosun.. Hastabakıcılar doktorluk yapar yaa Hahah Onun gibi de olmiyim
Evet canım yaaaÇalmışlar resmen.. Parayı basmışlar, cesaret de etmişler.. Ohhh!
Ayarlar mıydın kız süitAy bak tüühhh! Bileydim kihkihkih Valla işte güneşlenecek kadar güneş olsun, yağmur yağmasın yeter. Aman denizden çıkmiyim, havuzdan çıkmiyim dertlerimiz yok da, bi güneşlenme, sahilde sere serpe yatma olayı olabilecek kadar olsa.. Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur :)) Fikirlerini bekliyorum tatlıımmm
Bu hafta tartılar bize yamuk yapmadı neyse ki :13: 1,1 kilo vermişim güyaa :)) İnanamadım. Gerçi şişkinlik vardı geçen hafta ama, 500 gr bile gerçekten yağ atmış olsam, bana yeter zatenBekle bizi güçlendirmeeeeee :13:
kuzuuummm hevesini kırmak istemem ama o mevsimde pek güneşlenebileceğinizi sanmıyorum
yani bu soğuk ülkelerden kuzey ülkelerinden gelen tipler hava puslu bulutlu hatta çiseler durumda bile olsa şezlonglarda yatıyorlar malak gibi de,onlar o durumdayken ben kazaklarla gezerdim :2:
yani şöyle söyleyeyim,ben artık bu mevsimde bile yatıp güneşlenemem,bunun 1 ay sonrasında artık biraz çizme,bot mevsimi başlar.
amann siz de güneşlenmeyin,elele tutuşun gezin dolanın alışveriş yapın,gecelere akın olma mı
kız elbette ayarlardım balayı suiti en makul fiyattan,odaya da dukan mamaları yolladım
bodruma paranın tamamını yatırmadıysanız,gidin bakın güzelse kalırsınız 4 gün değilse,3 gün kalın dönüşte izmire gelin
Kizlar Günaydinnnnnnn....
bildirim yapayim ama hic memnun degilim bi ileri iki geri gidip duruyorum
baslangic tarih 21.06.12
baslangic kilo 77
gecen haftaki kilo 70,8
bugün kilo 71,3
hedef kilo 65,7 (ama 64 de olabülür)
bu hafta tatlandiriciyi kesiyorum...semblante arkadasim gibi sadece meyveli yogurtlarimi yicem protein disinda ve sebze disinda bakalim nolcek...ama ben 4-5 yil hep 71 de kalmistim sanirim kirmasi güc oldu bu kilonun
mdesaaaaaaaaaaaaa evet evet evet oraya gidelim kasimda...geldigimde araya haftasonu katiyorum ki sende gelesin....izmire gelecektim onun yerine istanbulda bulusalim oh
kuzucan ben senin bu haftaki +'nı hiiiç beğenmedim ama
noldu çekirgem,bak hala yaramazlıklarının bedelini ödüyorsun gördün mü
tarihlerin belli olunca hemen haber ver bana ki uçak bileti falan filan ve iş programı hazırlayayım
boşver izmirdense istanbulda buluşalım ki hepimiz bir arada olabilelim
medesammmm haftaya 69,7 görmen büyük bir ihtimal güzellik
buarada o cafe kalamistaymis benim icinde süper oldumoda da veya kadiköyde bulusur beraber gideriz oraya ay güclendirmede olmaliyim ozamana kadar
inşallah görürüm de artık ben önemli değilim,haftaya sen de ne göreceğiz onu söyle bi bakalım
valla ben kalamışa hiç gitmedim ama kadıköy ve modayı biliyorum,oralarda buluşup gidebilürük
dely ve ben güçlendirmede olacağız valla gerçi yaklaşık 2 ay var,kasarsan sen de olursun zannımca