Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şeyler kaçırdın sorma gitsin.. Poktan muhebbetlerSize bu satırları yazarken 101 mestimi içip cansu derenin raksı eşliğinde keyif yapıyorummm
............
Ay muhabbete gel: neler kaçırmışım ben bugünn
..........
Kızım dellendinizmi. Sabahtan bi girdim siteye lokum muhabbeti.Ay canım nasıl çekti.Üstüne lokum gelmezmi. Hmede çifte kavrulmu antep fıstıklı. Önce direndim ama attım ağzıma bi minnak. Parmağımın ucu kadardı. Sonra pişman oldum: Yemekte yoğurt yedim sadece. O kadar rakı içtim bu kadar pişman olmadım: şimdide sarma muhabbeti.Ay delirecemmmmm
Sabahtan buralardaydım da o kadar işim vardı ki ve lokumun pişmanlığıyla kendimi işe ve suya verdim.
........
Dizi izleyemedim kk okumaktan. Bak birde dedikodum yapılıyorrr aaaaaa üstüme iyilik zayıflıkkkk
Darı ne ki??
Var ipek hemide burada hadi yüzüme de beni ne kadar sevdiğini arkamdan konuşmaaa :)
...........
Meraba. Yarım yağlı yoğurt yiyebilirsin tabi ama, ondan daha az yağlı olan light yoğurtları tercih ediyoruz genelde. Sana kalmış. Daha iyi olur light'lar gibi gibi.. Meyve çaylarını da içebilirsin bence ama şimdi kesin bir şey de söylemiyim. Ben pek sevmem ama içerdim ben olsaydım. Onlar yerine daha çok Yeşil çay falan içmeye zorluyorum kendimi. Kuşburnu zaten içebilirsin. Elma çayında da ne kadar elma var ki yani.. Ancak aroması falan vardır sanırım. Sorun olacağını sanmam. Ama dediğim gibi ille bişi içeceksen bu hakkını yeşil çaydan, mate çayından yana falan kullan bence. Onların faydası daha çok sonuçta. Meyveli yoğurtların da light olanlarından her gün 2 tane yemeye izin var. Kimisinde duraklama yapıyor.. Deneyerek göreceksin Laktozsuz süt alıyorum ben de bazen. Ama ne pahalı o yaa Keke, ona, buna kullanmıyorum onu Bütçem yetmez Senin tuzlu dediğin süt, bana tatlı geliyor :)) İçine tatlandırıcı atılmış gibi bi tadı var. Hoşuma gidiyor benim :)İyi akşamlar....
Benim sebze günümdü bugün öğlen ve akşam seze yedim.
yoğurtlu patlıcan salata akşamda tavuk salata yedim:) sebze günü salata yemesini seviyorum peynirli tavuklu işte bol proteinli yani herhal doğru yapıyorumdur:))
yoğurdum yarım yağlı sanıırm ondan sorun olmuyor değil mi?(süzme yoğurt)
Aslında sormak istediğim bu meyve çaylarını içebilir miyiz? Kuşburnu, elma falan filan yani..
Birde meyveli yoğurtlar fena kafamı karıştırıyor benim kitapta yemek serbest diyordu sanırım ama ben bir türlü mein olamıyorum.Herşeyden bir kaçıyorum alışverişte neyin yağı karbonhidratı az demekten bir hal oluyorum da:)))
Süt konusunda da ben sütü çok içemiyorum ama geçen alışverişte laktozsuz süt aldım light olanı o iyi geldi sanki sindirimi daha kolaymış biraz tuzlu ama:)
Vay vay vaaayyyy Herkesin aklına gelen ama kimsenin yapamadığı şeyi yapmışlar :S Para var Huzur var tabi, Huzur Cafe dersin Bi de Kalamış'daymış. Bir Tatlı Huzur almaya geldik muhabbetine.. Sizi gidi siziiii... Bu fikir de kullanılmış kızlaarr Kafe açacağdık yaaa............
.........
bu arada istanbullular bu kafeye gidip deneyen var mı, meraaaak ettim ben:)
Tatlı Huzur Cafe – Hazır Dukan Yemekleri » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Kısırı denersen heber et mutlakaa Ben de denicem ben deee... Senin avatar ne güzel olmuş öyleee Minnoş bebişin daha güzeldi tabi de =) O da iştahımı kabartıyodu, bu da kabartıyo..........
İki gündür protein yapıyorum, yarında yaparım muhtemelen belki cuma da ama ilk sebze günümde mutlaka deniycem bunları, ikisini de hem de, inek gibi otlanıcam o gün, ıspanak aldım sufle yapıcam, karnabahara bayılırım zaten çiğ çiğ bile yerim onu da kısır yaparım ohhh disko disko
Süper kilo verdin maşallah yaa! İnşallah ben de bir gün "ah ne zaman duracak bu kilo verişim" derim İnşallah daha vermezsin o zaman ne diyim :) Madem öyle istiyorsun :)) Biter bir an önce streslerin de umarımKızlar bu hafta çok yoğun ve stresli geçiyor iş yüzünden. Bu krizleri çözersem rahatlayacak bünye. Bugün doğru düzgün yemek bile yiyemedim. 55, 5 civarında görünüyorum tartıda. Kilo verme ne zaman duracak. Elbette çoğunuz sen yemek yemeye başlayınca diyor, duyar gibi oluyorum. Ama yarından sonra bu stres bitecek umarım, normal hayatıma geri dönmek istiyorum.
Bildirimimi yapayım da sonra muhabbetten vakit kalmıyorrr
Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Geçen hafta 75,6
Dün 76
Bugün 74,6
Hedef 62,8
Sonunda normale döndüm 1,5 aydan aradan sonra.
Kesinlikle sporla alakası var bu işin.
Ben ne zaman iş çıkışı eve yürümeden dönsem ve erkenden yatış olayına geçsem giden az oluyor.
Ben dün remen 76 yı gördüm. Ama dün gece inat ettim eve yürüdüm. Erken yatmadım hatta uzanmadım evde. Gece yatmadan da mest içtim.
Veee poffff sabaha uzun bir wc ziyareti. Tam gününe denk geldii. Uzun zaman sonra ticker güncellemek de çok keyifli.
:)
Benimde sorunum kabızlık o yüzdenö bu konudaki her bilgiyi bir araya getirmeye çalışıyorum.
Forumda önceki sayfalarda ton balığını süzdürüp yemeyin diyorlar. Ama light ton balığının fikride beni çileden çıkarıyor. beni artık tavuk tavada yapılmasıda çileden çıkarıyor. AAma yemek zorunda kalıyorsun ucuz protein işte, geçen gün üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim(bizimkiler mantı yiyordu onun yanına yapılmış, benim hakkım tavuk) neyse tadı bir nebze daha katlanılır geldi. Eğer seni de çok rahatsız ediyorsa, baharatlar ve izin verilen soslar kullanabilirsin. tadı baya değiştiriyor.
bu arada istanbullular bu kafeye gidip deneyen var mı, meraaaak ettim ben:)
Tatlı Huzur Cafe – Hazır Dukan Yemekleri » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
sufleyi bi dene bakalım. sonuç başarılı olursa ben de yaparım. ben bide sebze günümde pide yapayım diyorum. kıymalı pide. çok seviyorum.
kuzum yıne hasta.. bugun ısede gıdemedım..suanda da basım çatlıyor ilaç aldım ama hala tık yok...
ekmek yaptım etimek yanında yumusak kalır. bldiğin odun.. pööfff gecsın su matem havası yaaa..
geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşir bu aralar herkes hasta zaten
Bu arada kızlar bir uyarım olacak şu şekr marka kıyma döner var ya sakın yemeyin ondan, anlatıp midenizi bulandırmayayım zaten benimki yeterince bulanmış durumda, akşam yemeği yiyemedim sayesinde zaten midem de kaldırmaz şu an, ayyy birde migrostan pahalı aldım 4.69 mu neydi kipada ucuz olan şey, hadi dedim değişiklik olsun ama yok...Dikkat edin sizde...
Harikasın bebek, mükemmelsin motive ediyorsun bizi de böyle sen seyirde de vereceksin kilo eminim
Günaydın canlarım... Benim de Medesa gibi dün mesaiyi buraya harcamamın sonucu bugün pek uğramamam gerekiyor :)) Ama bakalım, denicem Zaten bildirimlerinizi de alıyorum
Dün 56,5 çıkmıştım bugün 56,6 çıktım hihihi Süpper yani benim için. Kendi nazarım değmesin Zaten dün yemeğimi gece 10.30'da falan yedim. Bundan sonra böyle olacak heralde, okul mokul olaylarından. Belki de daha az bilem çıkarmışım :) Bi de işte regl megl beklentisi Bakalım gidişat ne olacaaakk.. :44:
Yaptırdık canımcım. Bilemedim ben keşke sana sorsaymışım. 1 gün İzmir'i gezme ve o gece de İzmir'de kalma durumumuz vardı hatta, sana haber verecektim. Ama kociş bu sene hiç tatil yapmadı. Boşver dedi, otelin keyfine bakalım, 1 gece 1 gecedir. Şimdi de herkes o mevsimde Bodrum çok soğuk olur diyooo 20 Ekim. 4 gece kalcaz kısmetse. Bayram öncesi. İnşallah şansımıza en azından serin olsa bile yağmur neyim yağmasıınn..
Bi sorun olmadı di mi canım
Çok güzel görünüyorlar, eline sağlık.. Afiyet de olmuştur inşallah..
Çok geçmiş olsun canıımm Geçsin yaaaa Öpem de geçsin hatta
Ben Şeker değil de CP buluyorum Migros'da ya da Kipa'da, ondan alıyorum. Yağ oranı %7,6 galiba :44: Tabi sonuçta hiç sağlıklı değil, ben denk gelmedim ama; marka farketmez, ne gördüysen bize de denk gelebilir :S Napalım.. Pratik oluyo kimi zaman. Tadını da seviyorum. Alıyoruumm :S Uyarın için saol. Daha temkinli oliyim ben de
Aromalarda sıkıntı yok. Mistik chai'yi ben almadım da Starbucks'da Chai Tea Latte diye bişi var. Ondan içiyorum kimi zaman. Dediğin gibi sütlü, içinde bi sürü baharat var, tadı da hoş. Sanırım ondandır. Çinlilerin bi zımbırtısı sanırım :) Ama iyi bulmuşlar, başarılı :)) Sağlıklıı Diyete, bağırsaklara falan etkisini bilmiyorum ama..
Yok yemediiikk :)) Ama canım çekti. Dedim benim çektiyse, herkesin çeksin Ben yandım eller de yansın İlk fırsatta denicem..
biz bugün Ness Lee ile buluşacaz sultanahmette. selamı olan varsa, söyleyeyim.))))
haydi ilk bildirimim hayırlı uğurlu olsun diyor ve kuldereyi kesiyorum
Başlangıç tarihi: 20.09.2012
Başlangıç kilo: 68.4
Hedef kilo: 53
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 65.7
Allahımmmm 65 i görsem dediydim çok mutlu oldummmmmm:118::118:
tebrik ederim canım bak biz sana başaracağını söylemiştik,1 haftada neredeyse 3 kilo vermişsin
selam güzellerrr
ne gıcık bir gün oldu benim için
3 gündür 72 dim bugün artık 71,8 olma umudu ile tartıya çıktımki ne göreyim 72,7 bu ne yaaa sebze pro günümdü ondan mı oldu offff
bildirim yapiyimm
başlangıç: 07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:72,4
bu hafta :72,7
gelen:300 gram
sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm
sevgilerr
canım hoşgeldin nerelerdesin sen yaa,özledik valla gitme bi daha böyle
eee madem bebiş düşünüyorsun şimdiden biraz daha kilo versen daha iyi olmaz mıydı,zayıfken hamile kalırdın falan diye düşündüm yani Allah inşallah isteyen herkese hayırlısıyla versin,bana da bana da
Canlarııımmmm günaydıııın,
Öncelikle hemencecik bildirirmimi yapayım.Bugün de dünkü gibi asarsam bana yeni bir iş bulmamız gerekebilir
Çoookkkkk mutluyuuuummmmm Uzun zaman sonra o uğursuz şeytanın bacağını kırabildim
Aylardır kitlenmiş olan uyuz kilocuklarımdan kurtuluyorum yeniden
başlangıç kilo : 92.7
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :69.9
geçen hafta: 72.5
bu sabah : 70.6
Allahım yaaa 2 aydır veremediğim 2 kiloyu 3 günde verdim resmen ama çok sıkı tuttum haydi haydii alkışlayın beni bakiiiim,şımartın falan
kızlarrrr 1 kilo daha verirsem noluyor gördümüz mü yaaa,en büyük fantazim gerçek oluyor,yani kilo anlamında
üstelik regl şişkinliğimde var,ayyy regl sonrası görür müyümmm
pksnmz, kilo vermea iyi hoş da, başka haberler de bekliyoruz senden. bi ses ver artık.
tebrik ederim kuzuummm,eeee dün ben yürürken sen de mi yürüyordun ama sen 5'te çıkıyordun dimi
Geçen hafta 66,5 muşsun Öyle yazmışım vallaHerkese günaydın! ............
Geçmiş olsuuunn.. Ilık süt içsen :44: Mide ağrısına iyi gelir ama.. Nane limon da geçirmedi diyorsun.. Geçer inşallah..Günaydın kızlar nihayet internete kavuştuk... Bugünde kısmet bildim yapmakla başladı
............
bide kızlar mide bulntısından ve ağrısından gebericem izin alıp gidemiyorum işlerden nane limon içtim ama geçmiyor (
Günaydın canım :)) Resmen yumuruk hareketi senin için yaratılmış Maşallah sanaaa maşallaahh Yine rekorları kırmaya başladın, oh ohhh Ben de verdim ben deee Oh ohhhhCanlarııımmmm günaydıııın,
Öncelikle hemencecik bildirirmimi yapayım.Bugün de dünkü gibi asarsam bana yeni bir iş bulmamız gerekebilir
Çoookkkkk mutluyuuuummmmm Uzun zaman sonra o uğursuz şeytanın bacağını kırabildim
Aylardır kitlenmiş olan uyuz kilocuklarımdan kurtuluyorum yeniden
başlangıç kilo : 92.7
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :69.9
geçen hafta: 72.5
bu sabah : 70.6
Allahım yaaa 2 aydır veremediğim 2 kiloyu 3 günde verdim resmen ama çok sıkı tuttum haydi haydii alkışlayın beni bakiiiim,şımartın falan
kızlarrrr 1 kilo daha verirsem noluyor gördümüz mü yaaa,en büyük fantazim gerçek oluyor,yani kilo anlamında
üstelik regl şişkinliğimde var,ayyy regl sonrası görür müyümmm
Oyy canıımm Teşekkürler. Hedefim en başta 57'ydi zaten de içimden geçen hep 55-56'ydı. Bugün de 56,6 gördüm.. Hedefime ulaştım sayıyorum artık valla, 600 gr'da benden olsun 1-2 hafta daha böyle gidip sonra güçlendirmeye geçicem inşallah. Medesa'yla birlikte geçicez sanırımdellyyyciiim sağol güzel dileklerin için canım benim. inşallah çok fazla sorun yaşamadan atlatırım bu dönemi, bekleyip görücez bakalım. bu arada tamamen eskisi gibi yemiyorum merak etmeyin, herşeyden yiyorum ama en azından yediğim miktara dikkat ediyorum, bi öğün fazla kaçırınca diğer öğün az yiyorum neyse ki şimdiye kadar verdiğim kiloları korudum sayılır. diyet sırasında en düşük 65 görmüştüm ama çok kısa sürdü bugun tartıldım 66.4. işte 66.5 - 67 arası gidip geliyorum. ben de istemiyorum yaa o kadar emek verdikten sonra o kiloları geri almak. aslında dukana devam edesim de var ama şimdi gebelik çalışmaları sırasında tatlandırıcı falan kullanmam iyi olmazmış, ee ben de tatlısız duramıyorum o yüzden mecbur kilo verme sürecine ara verdim işte. bu arada sen de maşallah 57.2 görünüyosun çok az kaldı tam istediğin kiloya inşallah kısa zamanda ulaşırsın.
Çok mutlu olmuşsun gerçekten Aldım o hissi senden yaniii Maşallah sana daaaa!! Bi nazar boncuğu da sanaaaa Annelik yolunda ilk adımlar olsun inşallahhaydi ilk bildirimim hayırlı uğurlu olsun diyor ve kuldereyi kesiyorum
Başlangıç tarihi: 20.09.2012
Başlangıç kilo: 68.4
Hedef kilo: 53
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 65.7
Allahımmmm 65 i görsem dediydim çok mutlu oldummmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hahahaa Sorgu hakimiii Bebek gelsin istiyorlarmış da accık nazlanıyomuş bebiş.. Yakında gelecek inşallah hayırlısıyla Bu bağlamda başka sorularınız varsa yardımcı olamıcam :) Hemen atladım ama :86: benim bilgim de sınırlı. Kendisi buralardaysa size yardımcı olacaktırBebek mi geliyor hazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi
Bi doktoruna danış istersen canım bu konuyu. Ondan bebek olmama gibi bir durum olmaz, sanmam ama.. Onun da küçük de olsa bir etkisi olabilir belki. Yapay şeyler genel anlamda yumurtalıkları, hormonları falan etkileyebilir sanırım :44:rachelfine canım ne sorcam arkadaş demiş ya bebek çalışmalarında tatlandırıcı iyi olmaz diye olmazmı? yani ben 1 senedir falan tatlandırıcı kullanıyorum benim ondan mı kaç aydır deniyoruzda bebeğim olmuyor. 6 aydır uğraşıyoruz ya
tebrik ederim canım bak biz sana başaracağını söylemiştik,1 haftada neredeyse 3 kilo vermişsin
...............Bi doktoruna danış istersen canım bu konuyu. Ondan bebek olmama gibi bir durum olmaz, sanmam ama.. Onun da küçük de olsa bir etkisi olabilir belki. Yapay şeyler genel anlamda yumurtalıkları, hormonları falan etkileyebilir sanırım :44:
Ooo kolay gelmiştir inşallah Sana da mutlu bir öğleden sonra ve akşam dilerim :))
Çok saol tatlıımmm Mıncıkla kiii gitsiiinnn hihihiha Ben de sirumi aliyiimm ben de sosyetik oliyim ben deee hahaha
Teşekkürleeerr.. Tanga mı giyyim kız huhahah Ay hiç alışkın değilim giyemem ben onu Ay her şeyi de konuşuyoruz rezillik hihihi Onu giyince de onu giydiğin belli oluyo yaa :S Du bakalım ten rengi iç çamaşırı işe yarıcak sanırım ama popişi çok sıkıyor pantolon :S üstüne uzun bişi giycem heralde yine mecbur :S Bakalım
Hahahah Ay çok güldüüümmm Bence de hepimiz için yapman biraz kasar yani huhaahhah
Tarifini yaz bakeemm İçinde süt tozu var mı? Varsa ne kadar var? Kakao illaki vardır. Sınırlı izinliler kimisinde duraklama yapıyor bak Aliye de söylemiş. He başka kaçamak yapmanı engellicekse, biraz biraz ye ama abartma tabi. Ne var içinde, de bakalım.
medesam ben de sizi çok özledim yaa inşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı
Brawooooooooooooooooooo. Alkışşşşşşşşşşşşşşşşş
69 mu en büyük fantazinn :)
68,9 da anlaşmıştık sanırım kuzuu
Walla gidişat iyi de sonu ne olur bende meraktayımmmmm
17:45 canım. Senle telde konuştuktan sonra indim servisten. 20 dk falan yürüdümmm hızlısındann :)
İpeeekkk 1 günde sönmüşün resmen yaaa :)) Maşallah maşallah daha da durmasın inşallah
Geçen hafta 66,5 muşsun Öyle yazmışım valla
Geçmiş olsuuunn.. Ilık süt içsen :44: Mide ağrısına iyi gelir ama.. Nane limon da geçirmedi diyorsun.. Geçer inşallah..
Günaydın canım :)) Resmen yumuruk hareketi senin için yaratılmış Maşallah sanaaa maşallaahh Yine rekorları kırmaya başladın, oh ohhh Ben de verdim ben deee Oh ohhhh
Regl sonrası kesin görürsün 69,9 u Sonra ışık hızıyla güçlendirmeee
Oyy canıımm Teşekkürler. Hedefim en başta 57'ydi zaten de içimden geçen hep 55-56'ydı. Bugün de 56,6 gördüm.. Hedefime ulaştım sayıyorum artık valla, 600 gr'da benden olsun 1-2 hafta daha böyle gidip sonra güçlendirmeye geçicem inşallah. Medesa'yla birlikte geçicez sanırım
Aferim canım.. Eskisi gibi yeme zaten. Peehhh!! Piissss!! :120: Dediğin gibi tatlandırıcı da yapay bişi sonuçta, fazla kullanmamak daha iyi olabilir, etkisini tam bilmiyorum ama. allah gönlüne göre versin şekeriimm
Çok mutlu olmuşsun gerçekten Aldım o hissi senden yaniii Maşallah sana daaaa!! Bi nazar boncuğu da sanaaaa Annelik yolunda ilk adımlar olsun inşallah
Hahahaa Sorgu hakimiii Bebek gelsin istiyorlarmış da accık nazlanıyomuş bebiş.. Yakında gelecek inşallah hayırlısıyla Bu bağlamda başka sorularınız varsa yardımcı olamıcam :) Hemen atladım ama :86: benim bilgim de sınırlı. Kendisi buralardaysa size yardımcı olacaktır
Bi doktoruna danış istersen canım bu konuyu. Ondan bebek olmama gibi bir durum olmaz, sanmam ama.. Onun da küçük de olsa bir etkisi olabilir belki. Yapay şeyler genel anlamda yumurtalıkları, hormonları falan etkileyebilir sanırım :44:
geçmiş olsun kuzuya
geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşir bu aralar herkes hasta zaten
Bu arada kızlar bir uyarım olacak şu şekr marka kıyma döner var ya sakın yemeyin ondan, anlatıp midenizi bulandırmayayım zaten benimki yeterince bulanmış durumda, akşam yemeği yiyemedim sayesinde zaten midem de kaldırmaz şu an, ayyy birde migrostan pahalı aldım 4.69 mu neydi kipada ucuz olan şey, hadi dedim değişiklik olsun ama yok...Dikkat edin sizde...
benim mesajıma cevap yazan arkadaşın mesajının altına yazmak istedim benim yazımın üstündeki çıktı ben beceremedim sanırım
Kesinlikle sporrrr :129:selam güzellerrr
..............
sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm
sevgilerr
Ay geç kaldııımmm :) Selamlaaaarrrbiz bugün Ness Lee ile buluşacaz sultanahmette. selamı olan varsa, söyleyeyim.))))
Olur olurr.. İnşallaaahhh güzel olacaaakkk :132:.........
.........
Walla gidişat iyi de sonu ne olur bende meraktayımmmmm
..........
Ben en son 56'lı kiloları 7-8 sene önce görmüştüm sanırımcanımm atak olunca işin içinde 2.7 gitti ama 65 beni çok sevindirdi çünkü en son 65 i 1,5 ay önce görmüştüm sanırım benim ağustos başından ağustos sonuna 4 kilo almışlığım var
Sayılmaz taabiiiii :128: Şimdi sen bebişe yoğunlaş Ama çok da takmamak lazımmış biliyosun di mi? Genelde amaaann ne oalcaksa olssuuunn dedikten sonra oluyor bebekler Stres çok etkiliymişşşmedesam ben de sizi çok özledim yaa inşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı
Evet canım yaaa Çalmışlar resmen.. Parayı basmışlar, cesaret de etmişler.. Ohhh!.......
vayyy ne diyorsunnn,kızlar bizim projeöizi çalmışlar yahuuu
bence kasımdaki ist buluşmamızda buraya gidelim,hem doya doya yeriz hem de insanlara bir katkımız olmuş olur
...........
............
çok şükür ki bu hafta tabloda yüzümüz gülecek kuzummm
ikimizin de aynı anda kırıldı çok şükür geçiyoruz artıkkkkk
izmire gelseniz ne güzel olurmuş,hem bizim otelde kalırdınız.kız balayı suiti ayarlardım size
5 sene yaz kış bodrumda yaşamış biri olarak söyleyeyim,20 ekimde öyle çok soğuk olmaz ama temmuz gibi de olmaz elbette
19 mayısta gitmiştim ben 2 gece 1 günü yağmurlu diğer günü güneşliydi.ekimde de muhtemelen o şekilde olur.
bir ara hotmailden yazışalım seninle,belki o mevsimde gidilecek gezilecek yerler konusunda yardımcı olabilirim
...........
rachelfine canım ne sorcam arkadaş demiş ya bebek çalışmalarında tatlandırıcı iyi olmaz diye olmazmı? yani ben 1 senedir falan tatlandırıcı kullanıyorum benim ondan mı kaç aydır deniyoruzda bebeğim olmuyor. 6 aydır uğraşıyoruz ya