dely var yaa seni seviyorum yaaa,inanılmaz bişey oldu çok garip hissettim sana aşık oldum dermişim
acaip bir telapati oldu aramızda resmen ve inanamadım buna.senin yazdığını okumaya başlamadan önce benim de aklımdan ekmekçi geçmişti,en son beni arasın diye defalarca mesaj attım aramadı,siteden de mesaj atmıyor.yoksa bana sattığı ekmekler de hileliydi,dükkanı mı kapattılar diye düşünüyordum.sabah da evden çıkarken bir elimde çöp poşeti diğer elimde mamalarımın poşeti vardı.sonra yere koydum ikisini de dolaptan peynir almak aklıma geldi,peyniri de aldım yanlışlıkla neredeyse çöp poşetine atıyordum son anda uyandım
o anda da o gıcık, o halden anlamaz ,o dünyamı başıma yıkıp da dolmaları çöpe atan arkadaşım gelmişti aklıma.neyse işte aynı şeyleri düşümüşüz ilginç geldi ama cidden dolmalara çok üzülmüştüm
anaaa dely kız,biz bayramda bildiğin zeytinyağlı yaprak sarması falan yiyebiliriz şimdi dimi
hem de ödül falan değil,karbonhidrat yerine işte
afiyet olsun yemek güzelmiş vallahi özledim cidden.böyle bembeyaz atak pek de keyifli değilmiş ama neyse 2 gün daha sıkıcam dişimi
istakozla yengeç aynı kuzum,tadında fark yok.ben diyetten önce de yerdim bunlardan ama o zaman dilimleyip zeytinyağı limonla falan yerdim meze gibi güzel olurdu.şimdi de salatada da tüketebilirsiniz.benim de canımı çektirdiniz,migrosta var mıydı ben alıp cips yapiim bari,öyle denemedim hiç