- 3 Mart 2010
- 960
- 0
tadı sorun değil de, benim asıl derdim yiyimi. yanı ısırdığımda ne hissettirdiği. ben sadece lifli etleri yiyebiliyorum. tavuk, kırmızı et, balık. sakatat yiyemem mesela, tavuğun derisini yiyemem. midyenin tadını çok severim ama ısırınca yiyemiyeceğimi anlıyorum. ama her sferinde bir kere şansımı deniyorum belki bu sefer olur diye))) salam sosis de o yüzden yiyemiyorum.
Bende surimiyi merak edip aldim. Balik kuspesine istakoz aromasi katiyolarmis. Saf protein gibi bir sey. Icerigindeki tuz yuzunden gunde 8 tane bar yiyebiliyosun.
Ben aslinda dukan yemek tarifleri sitesinde surimi cipsi tarifi icin almistim. Surimiyi acip her bir bar icin 2 dakika micro dalgada tutuyosun. Tadi ayni kraker gibi oluyor. 3tanesi fazlasiyla kraker istahini kesiyor. bir pakette 12 tane falan var.
Hatta bugun dipsos yapip yedim yogurtla.
bu arada yagli kagitta yapmakta fayda var. cam tabaga yapisiyor.
ÇOok teşekkür ederim.İnşallah öyle olurEvet ataktan seyire geçiş döneminde kilo artışı oluyor, sebzelerle birlikte vücut su tutmaya başlıyor, 1-2 güne alışır bünyen ve onlar da gider merak etme genelde herkes de oluyor.
1 senedir canım atıştırma isteyince peynir yiyorum. peyniri çok sevdiğim için sorun olmuyor.
peyniri o kadar seviyorsan ne ala, ben tarifi gorunce resmen canim cekti:)), kac gun ruyalarimi susledi. bu ara evde cok cips var, bir alisveris sitesi icin kupon veriyor diye, cokca aldik. ben olsam hemen bitirim, ama annem yiyince gunler suruyo bitmesi:)) benim icin hos bir kandirmaca oldu, bu sade protein cipsi.
peyniri o kadar seviyorsan ne ala, ben tarifi gorunce resmen canim cekti:)), kac gun ruyalarimi susledi. bu ara evde cok cips var, bir alisveris sitesi icin kupon veriyor diye, cokca aldik. ben olsam hemen bitirim, ama annem yiyince gunler suruyo bitmesi:)) benim icin hos bir kandirmaca oldu, bu sade protein cipsi.
Ben de yiyemem sakatat neyin ıyyyyy, ciğer bile yiyemem edirne ciğeri dışında, bu et gibi değil, kalamar yedin mi hiç kalamar gibi :44::44::44::44:
Enne lokumcu gelmiş, sen iyi bilirsin lokum işini, sizin oraların şeysi lokum dimiiii
Geçmiş olsunaman aktardan aldığın bişeyi gözüne sürme, benimde yıllar önce öyle bir sorunum oldu ki kirpiklerime hasta olurdu millet rimel sürünce kaşıma kadar gelirdi, badem yağı aldım ben aktardan sonra bunu rimelin fırçasıyla sürdüm kirpiğime ama gözüme kaçtı hep, acayip de yakıyordu gözümü ve gözüm bozuldu uzağı görememeye başladım hala göremiyorum uzağı net olarak
Sen cildiyeye git mutlaka, kirpik için serumlar var onlardan falan verir aman diyim dikkat et kirpik yapayım derken göz çıkartma
Gevrek dediğiniz simit değil mi yaw
bugüne kadar yani dukana kadar, bana kilo aldıran bir dezavantajım vardı. yalnız yaşadığım için, can sıkıntısından yiyordum çoğu zman ve kilo alıyordum. bu durum dukanda avantaja dönüştü. yalnız olunca, diyet dışında olan yiyecekleri eve sokmuyorum. canım istese bile, gidip almak falan ayrıca bir çaba gerektiriyor. şimdi düşünüyorum biri karşımda cips yese.... ay ne fenaaaaaaaaaaaa
bu arada eğer evde turbo fırın varsa sebzeleri cips gibi ince ince kıyıp tuz ve baharatla tatlandırıp turbo fırına at. cips gibi oluyro. benim turbo fırınım ve doğrayıcım yok ama istiyorsan bir dene.
dukan diyeti tarifleri: SEBZE CİPSLERİ
Günaydıınnn canlarım,
Dün internet sorunu yüzünden iletişimimiz kesildi.Henüz okuyamadım yazdıklarınızı
Önce müjdemi vereyim,sonra okumaya başlayayım dedimmm
Evetttt dün sabah 72.5 kilo ile başlamış olduğum '1.Dukan beyaz günler geceler yumruk harekatı ' uygulamasının sonucunda bu sabahh taaaam 71.5 kilo ile uyandııımmmmmm,tam 1000 gram vermişimmmmm
Sanıyorum 6 aylık dukan maceramda artık bunlar son sevinçlerim olacak çünkü çooook uzun zaman olmuştu bir günde 1000 gr vermeyeli ve bundan sonra çok zor ammaaa süpper oldu yaaa,çok koral oldu bana.Yeniden 69 isteklerim kabardı
Cumaya kadar devam etmeyi düşünüyorum işte 4 gün falan belki sonra görürüm vallahi
Dünkü menümü yazayım derhal sabah 2 dilim dukan ekmeği,yağsız peynir,çay.
öğlen balina kadar bir çipura
akşamüstü birkaç dilim peynir
akşam palamut.
aralarda nescafe,ayran,süt
ve 3.5 litre su
aslında dün yürüyüş+callen yapacaktım fakat iş çıkışı sosyal ortamlar gelişti.uzun zamandır görmediğim çok yakın arkadaşım antalyadan gelmişti kısıtlı vakti vardı,kahve falan içtik.
yemek yediğimde saat akşam 10'u bulmuştu.demek erken yiyip,sporumu da yapsaymışım daha fazla bile verebilirmişim
bugün yanımda taytımı spor ayakkabımı falan getirdim.
iş çıkışı alsancaktan göztepeye yürümeyi planlıyorum.biraz mesafe var ama deneyeceğim.şöyle söyleyeyim size vapurla 30 dk sürüyor.yürüyerek 1 saati geçer diye tahmin ediyorum.4-5 gün sonra regl olmam gerekiyor.Reglimde bittikten sonraaa hooopppp güçlendirmeeeeee
amaanniiiinnn ödül öğünümü geçen bayram içimde kalmıştı bu bayram kullanabilir miyimmm
ayyyy tüüühhh sevgi yaaa,2 kitabım da evde kaldı sana sormam gerekenler vardı
Bu menü hiç de çok değil yaaa..! Ne var ki işte tavuk ızgaradan başka bişi yememişsiinnn.. Ayrıca Dukan dahilinde istediğin kadar yiyebilirsin biliyorsun zaten de, bu yediklerin de bana göre hiç çok değilAfiyet olsun
ayy belkide öyledir dogru yani bende dukan disina cikmadim ama hep bir kasik fazladan kepek tükettim sanirim bi tek kacamagim bu oldu günlerdircanım mevsim geçişleriyle ilgili olabilir belki.çünkü bu aralar bende de biraz iştah açıldı yada reglim yaklaştı ondan olabilir.seninki de yakınsa ondandır belki,hiç sıkma canını.hem ayrıca doymuyorsan daha çok yee,yani sonuçta 2 kilo balık yesen doyabilirsin zannımca
bitanemmmm haftaya belli oluyor bir gün belirleriz o gün bulusuruz olmadicanlarım gerçekten ilk istanbul seyahatimde lütfen tekrar bir araya gelelim
prenssevgilisi kasımın kaçında geliyormuş,onun gelişine göre ayarlamaya çalışıcam iş programımı ?:
ben ben ben ben doymuyorum kac gündür ama dukanin bu olayinida seviyorum medoshumun dedigi gibi istedigim kadar yerim doyana kadarKim diyordu bugün yiyorum yiyorum doymuyorum diye yagerçi öyle çok birşey yemedim ama doymuyorum bir türlü.
Istakoz surimi aldım migrostan, omlet yaptım iki yumurta ile onu yedim, üzerine 2 tane meyveli yoort yedim, şimdi de puding yiyorum bununla doyarım umarım
kuzuuum hoşgeldin,simit olur mu gerçekten ? o kaçamak sayılmaz mı,ben de yiyebilir miyim
bize de afiyet olsun mu,tarif versene kuzum
Kim diyordu bugün yiyorum yiyorum doymuyorum diye yagerçi öyle çok birşey yemedim ama doymuyorum bir türlü.
Istakoz surimi aldım migrostan, omlet yaptım iki yumurta ile onu yedim, üzerine 2 tane meyveli yoort yedim, şimdi de puding yiyorum bununla doyarım umarım
günaydın
sanırım bende gizliden gizliden güçlendirme modundayım
91,2 ye çakıldım kaldım.
bu arada dunyaları yıyesım var neden bılemedım:26:. doymuyoruuuuuuuuuuuuummmm..:84: patlayana kadar yesem de gozum doymuyor..:125:
Günaydın kızlar:
Çok mutluyum sabah tartışdım 1.4 gitmiş daha yolun başındayim
ama bu 1.4kg ilk gun icin iyi bir motivasyon oldu açıkcası :)
Günaydın kızlar:
Çok mutluyum sabah tartışdım 1.4 gitmiş daha yolun başındayim
ama bu 1.4kg ilk gun icin iyi bir motivasyon oldu açıkcası :)
Canlar günaydıınnn
Akşamdan beri yazdıklarınızı okuyorum, okucamama dayanamadım yaziyim dedim. Normalde yarın tartılacaktım, Cumartesi'den beri tartılmıyodum, cumartesi 57,2 çıkmıştım. Ama bugünlerde benim de sistem sizinkilerin aksine fazla bozuldu Bağırsaklar ağrı yaptı falan.. Nedenini anlamadım.. Takita tatlandırıcının öyle bi yan etkisi varmış, ondan çok kullanmış da olabilirim ama bilemedim. Yani çok şikayetçi değilim tabi ama gurul gurul sesler ve ağrısı pek hoş değildi. Neyse bu sabah biraz daha rahat gibiydim. Karnım da inmiş gibiydi. "Ay olsun beyaa :76: bi tartıliyim. Zaten alıştık artı çıkmaya" dedim. Çıktım tartıyaaa.. Ay bir de ne göreeemmm: 56,5 çıktım ya ben Şok oldum tabi Bi kaç kere daha çıktım. Anaa! Valla da öyle. Değişmedi Gün itibariyle 56,5 kiloyum kızlar Daha da ölsem de gam yemem hahahaha Aman Allah korusun tabi Valla neremden gitmiş anlamadım. Karnımdan gitmiyoo. Öyle 300-500 gr olunca da hiç anlaşılmıyo nereden gittiği :44: Sanırım bağırsaklardan gitti hahaha Neyse ne işte Bi yerlerden gitmiş Yarın yine artı çıkabilirim diye bugün seviniyim yeterince de hhihihi :118:
Geçen Cumartesi Mango'dan beyaz pantolon aldımDar kesim tabii.. Alışkın olmadığım için sanki tenimi gösteriyo gibi geldi, çıplak hissettim kendimi ama, aldım valla :)) Bi de 38 beden olmasına rağmen, çok dar oldu. Her yerim pörtledi :S Ona moralim bozuldu biraz. Tereddütte kaldım ama, amaaann dedim, bi daha ne zaman alcam. Az daha zayıflarım Kotondan da 28 beden pantolon aldım ama :44: ve çok şaşırdım. O da 36'ya denk geliyor :S Pantolonun kesiminden falan fark etti heralde, bi de Koton'daki lasteksti falan, her bedene uygun Yani normalde 36'ya giremiyorum, 38 de tam oturmuyor artık. 37 oldum sanırım 55 kilo olsam 36 olur muyum Ay en büyük hayalim 36 beden olmaaakk Ay çok karışık anlattım ama anladınız mı Sevinçten oldu hihihih Kıza bak 500 gr vermiş şımardı demeyin valla ben bunu 6 aydır bekliyom hihohoho Regl bittikten sonra güçlendirme kesinleştiiiii Eneee!!! Şimdi tarihe baktım :S Tam 6 aydır bekliyorum hem dee :86::122: 26.03.2012 diyete başlama tarihim. Bugün 26.09.2012'ymiş Kadere bak sen :111: Hepinizi o güzel yanacıklarınızdan öpüyorum ve seviyorum
Yeni başlayanlar da lütfen gerçekten zayıflamak istiyorlarsa hiç bir zaman vazgeçmesinler.. Her güzel şeyin bir bedeli var. Amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenler elinizde varken, yapmadan durmak kendinize haksızlık olur.. ve ayrıca kendi adıma bunun aptallık olduğunu düşünürüm. SAdece bu konuda değil, her konuda böyle... Hadi devam devaaammm