Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de yiyemem sakatat neyin ıyyyyy, ciğer bile yiyemem edirne ciğeri dışında, bu et gibi değil, kalamar yedin mi hiç kalamar gibi :44::44::44::44:

1 senedir canım atıştırma isteyince peynir yiyorum. peyniri çok sevdiğim için sorun olmuyor.

1 senedir canım atıştırma isteyince peynir yiyorum. peyniri çok sevdiğim için sorun olmuyor.

peyniri o kadar seviyorsan ne ala, ben tarifi gorunce resmen canim cekti:)), kac gun ruyalarimi susledi. bu ara evde cok cips var, bir alisveris sitesi icin kupon veriyor diye, cokca aldik. ben olsam hemen bitirim, ama annem yiyince gunler suruyo bitmesi:)) benim icin hos bir kandirmaca oldu, bu sade protein cipsi.

bugüne kadar yani dukana kadar, bana kilo aldıran bir dezavantajım vardı. yalnız yaşadığım için, can sıkıntısından yiyordum çoğu zman ve kilo alıyordum. bu durum dukanda avantaja dönüştü. yalnız olunca, diyet dışında olan yiyecekleri eve sokmuyorum. canım istese bile, gidip almak falan ayrıca bir çaba gerektiriyor. şimdi düşünüyorum biri karşımda cips yese.... ay ne fenaaaaaaaaaaaa

bu arada eğer evde turbo fırın varsa sebzeleri cips gibi ince ince kıyıp tuz ve baharatla tatlandırıp turbo fırına at. cips gibi oluyro. benim turbo fırınım ve doğrayıcım yok ama istiyorsan bir dene.
dukan diyeti tarifleri: SEBZE CİPSLERİ

evet bizim buranın meşhur yiyecekleri lokum ve sucuk yarın doktor yolu gözüktü bana, pratisten doktor arkadaşıma sordum alerjik reaksiyon, çok devam ederse kortizonlu ilaç kullanman gerekir bir nevi saçkıranın kirpik versiyonu gibi düşün dedi ama kortizon kısmını salladı diye düşünüyorum , çok kilo aldırdığını biliyorum çünkü o ilaçların, neyse ben doktora gideyim o zaman anlaşılır durum gevret, simit, sokaktaki o yuvarlak tezgahlarda satılan sabah buram buram kokan simit işte ilk nişastalı öğünüm simit olacak bu gidişle...

Daha fenasini anlatayim/ bugun kardesimler geldiler. Damat cok seviyor diye annem hep manti yapar/. tabi bu sefer ananemde var/ durur mu yine yapti. yaptigi yetmezmis gibi mantiyi da bana bukturdu. Ben zaten karbonhidratsizliktan sinir kupuyum. bi patladim, yemedigim yemegi bana yaptiriyosunuz diye. yazik evdeki herkes manti yapmak icin seferber oldu sonra:)). neyse karbonhidratsizliga hala alismayi bekliyorum.

Iyi geceler Güzellerimmmm.....bugün annemleri aldim havaalanindan tüm günüm yollarda gecti ardindan aile boyu muhabbet sohbet istee tahmin edeceginiz gibi....cok uzak kaliyorum sizden cok üzülüyorum cok kiskaniyorum aama ben yaaaa olmazki böyle ödem biraz biraz gidiyor insallah persembeye tamamen iner de bende güzeeel bir rakam görürürm tartida 69 lu rakamlari görürmüyüm acep bu haftayi balik haftasi ilan ediyorum ayrica elimden geldigi kadar balik yiyecegim
medoshummmm kesinlikle öyle yapmalisin hadi sen gec iki haftaya ardindan iki hafta ben takilirim seyirde (hersey tikirinda giderde düserse kilom) bende izindeyim dukanatam

bilmiyorum delycim ya ama nedense midem patlicak gibi oluyor bu birazda kabizliktan ileri geliyor saniyorum ama medesamin dedigi gibi mevsim geciside olabilir

ayy belkide öyledir dogru yani bende dukan disina cikmadim ama hep bir kasik fazladan kepek tükettim sanirim bi tek kacamagim bu oldu günlerdir ama ele aldim tekrar durumu kontrol bende beynimde degil artik
canlarım gerçekten ilk istanbul seyahatimde lütfen tekrar bir araya gelelim
prenssevgilisi kasımın kaçında geliyormuş,onun gelişine göre ayarlamaya çalışıcam iş programımı ?:
bitanemmmm haftaya belli oluyor bir gün belirleriz o gün bulusuruz olmadi
ben ben ben ben doymuyorum kac gündür ama dukanin bu olayinida seviyorum medoshumun dedigi gibi istedigim kadar yerim doyana kadar sende yeee mevsimden kaynaklaniyor gececektir eminim:44:

simdi yatiyorum ben güzellerim yarin is cok yogun olmazsa girerim sohbet ederiz insallaah

herkese günaydın bugün erkenciyim,ilk yaptığım iş sayfayı açmak oldu dün akşam kitabım geldi 52.sayfadayım bir an evvel bitirip başlamak istiyorum hiç diyete başlamak için bu kadar istekli olmamıştım sanırım sizlerin sayesinde 3-4 gündür sürekli sizin yazdıklarınızı okuyorum ve inanılmaz bir motivasyon oldu gününüz güzel geçsin dilekleriyle...

günaydın

sanırım bende gizliden gizliden güçlendirme modundayım

91,2 ye çakıldım kaldım.

bu arada dunyaları yıyesım var neden bılemedım:26:. doymuyoruuuuuuuuuuuuummmm..:84: patlayana kadar yesem de gozum doymuyor..:125:

Günaydın kızlar:

Çok mutluyum sabah tartışdım 1.4 gitmiş daha yolun başındayim

ama bu 1.4kg ilk gun icin iyi bir motivasyon oldu açıkcası :)

Dün aniden çıktım, yazmakta olduğum mesajı bile yarım bırakmışım :) Yolda aklıma geldi, bilgisayarda görseler kk da, hemide rumuzlu falan, bittiğimin resmiydi herhalde :)) Allahtan bilgisayar kilitleniyor da sorun olmadı :))

Herkese haftayı ortaladığımız bugün yazın son güneşli günlerinin tadını çıkaracağınız, huzurlu, sağlıklı, enerjik ve kaçamaksız bir gün diliyorum.

kuzuuum hoşgeldin,simit olur mu gerçekten ? o kaçamak sayılmaz mı,ben de yiyebilir miyim

bize de afiyet olsun mu,tarif versene kuzum

Canım kusura bakma, acil çıktım. Şöyle söyleyim ben ilk simidimi ödül öğünümü kahvaltı yaparak yemiştim. Simit, kızarmış ekmek, peynir, reçel, nutella vs. herşey işte :)

Daha sonra da bir nişastalı öğün yerine 1 simit yedim, hiç bişey olmadı, sen bilirsin tabi ama ben yenebileceğini düşünüyorum.

Afiyet olsun canım, surumi de neymiş ki, sosyetikler sizi medesa da alıyordu onu, hiç almadın neye benzediğini bile bilmiyorum :))

Günaydın canım

İzinlilerden ye sen de bol bol, kaçamak yapmıyorsan korkma, birden gider kilocukların.

Günaydın kızlar:

Günaydın kızlar:

Valyacım hoşgeldin, alıntı yapıp yazamadan gitti. Sen azimle devam et, daha nelerin gittiğini göreceksin.

Günaydin Dukancanlar...:)

Hapsir tiksir geciyor günlerim ucun dan da olsa dukan yoluna kaldigim yerden devam ediyorum..Olmazsa olmazlardan yulaf kepegini zaten hic birakmamistim sabah ekmek yaptim yaninda hic bisey yiyemedim ama cok güzeldi...:)

Türkiye de dukan usulu yemeyi özlemistim.. Ilaclarim biter bizmezde atakla basliyorum insallah..

Canlar günaydıınnn

Akşamdan beri yazdıklarınızı okuyorum, okucam ama dayanamadım yaziyim dedim. Normalde yarın tartılacaktım, Cumartesi'den beri tartılmıyodum, cumartesi 57,2 çıkmıştım. Ama bugünlerde benim de sistem sizinkilerin aksine fazla bozuldu Bağırsaklar ağrı yaptı falan.. Nedenini anlamadım.. Takita tatlandırıcının öyle bi yan etkisi varmış, ondan çok kullanmış da olabilirim ama bilemedim. Yani çok şikayetçi değilim tabi ama gurul gurul sesler ve ağrısı pek hoş değildi. Neyse bu sabah biraz daha rahat gibiydim. Karnım da inmiş gibiydi. "Ay olsun beyaa :76: bi tartıliyim. Zaten alıştık artı çıkmaya" dedim. Çıktım tartıyaaa.. Ay bir de ne göreeemmm: 56,5 çıktım ya ben Şok oldum tabi Bi kaç kere daha çıktım. Anaa! Valla da öyle. Değişmedi Gün itibariyle 56,5 kiloyum kızlar Daha da ölsem de gam yemem hahahaha Aman Allah korusun tabi Valla neremden gitmiş anlamadım. Karnımdan gitmiyoo. Öyle 300-500 gr olunca da hiç anlaşılmıyo nereden gittiği :44: Sanırım bağırsaklardan gitti hahaha Neyse ne işte Bi yerlerden gitmiş Yarın yine artı çıkabilirim diye bugün seviniyim yeterince de hhihihi :118:

Geçen Cumartesi Mango'dan beyaz pantolon aldım Dar kesim tabii.. Alışkın olmadığım için sanki tenimi gösteriyo gibi geldi, çıplak hissettim kendimi ama, aldım valla :)) Bi de 38 beden olmasına rağmen, çok dar oldu. Her yerim pörtledi :S Ona moralim bozuldu biraz. Tereddütte kaldım ama, amaaann dedim, bi daha ne zaman alcam. Az daha zayıflarım Kotondan da 28 beden pantolon aldım ama :44: ve çok şaşırdım. O da 36'ya denk geliyor :S Pantolonun kesiminden falan fark etti heralde, bi de Koton'daki lasteksti falan, her bedene uygun Yani normalde 36'ya giremiyorum, 38 de tam oturmuyor artık. 37 oldum sanırım 55 kilo olsam 36 olur muyum Ay en büyük hayalim 36 beden olmaaakk Ay çok karışık anlattım ama anladınız mı Sevinçten oldu hihihih Kıza bak 500 gr vermiş şımardı demeyin valla ben bunu 6 aydır bekliyom hihohoho Regl bittikten sonra güçlendirme kesinleştiiiii Eneee!!! Şimdi tarihe baktım :S Tam 6 aydır bekliyorum hem dee :86::122: 26.03.2012 diyete başlama tarihim. Bugün 26.09.2012'ymiş Kadere bak sen :111: Hepinizi o güzel yanacıklarınızdan öpüyorum ve seviyorum

Yeni başlayanlar da lütfen gerçekten zayıflamak istiyorlarsa hiç bir zaman vazgeçmesinler.. Her güzel şeyin bir bedeli var. Amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenler elinizde varken, yapmadan durmak kendinize haksızlık olur.. ve ayrıca kendi adıma, bunun aptallık olduğunu düşünürüm. Sadece bu konuda değil, her konuda böyle... Elimizden gelen her şeyiii yapıcaz, sonra olmazsa da içimiz rahat olacak; çünkü biz her şeyi yapmış olucaz.. Hadi devam devaaammm

Son düzenleme:

günaydınnn canlarımmmm

delyim harkasın çok motive edici bir anlatım olmuş teşekkürler ayrıcada tebriklerrrrrr

kızlar size bişe danııcam ben 1 haftadır ölüyorum resmen yaa midem çok kötü güm güüm gümlüyo ve beni geceleri uyandıracak kadar tüm karnımı agrıtıyoo ne yapsam ne yiyorum acaba yulaf kepeğimi bu agrıyı yapıyo aranızda varmı böyle şikayeti olan papatya cayına başladım stresden ötürüde olabilir ama bunla ilgili dukana uygun yiyebşleeğim bişe varmı kızlar

bu sabah baya şiş uyandım sanırım bu ağrılardan

farklı bi marka yulaf kepeği deniyim diyorum bide gojiberryy hergün tüketiyorum o yaparmı acaba yulaf kepeğim doğalsan diğer marka neydi ondan alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…