Günaydıınnn canlarım,
Dün internet sorunu yüzünden iletişimimiz kesildi.Henüz okuyamadım yazdıklarınızı
Önce müjdemi vereyim,sonra okumaya başlayayım dedimmm
Evetttt dün sabah 72.5 kilo ile başlamış olduğum '1.Dukan beyaz günler geceler yumruk harekatı ' uygulamasının sonucunda bu sabahh taaaam 71.5 kilo ile uyandııımmmmmm,tam 1000 gram vermişimmmmm
Sanıyorum 6 aylık dukan maceramda artık bunlar son sevinçlerim olacak çünkü çooook uzun zaman olmuştu bir günde 1000 gr vermeyeli ve bundan sonra çok zor ammaaa süpper oldu yaaa,çok koral oldu bana.Yeniden 69 isteklerim kabardı
Cumaya kadar devam etmeyi düşünüyorum işte 4 gün falan belki sonra görürüm vallahi
Dünkü menümü yazayım derhal sabah 2 dilim dukan ekmeği,yağsız peynir,çay.
öğlen balina kadar bir çipura
akşamüstü birkaç dilim peynir
akşam palamut.
aralarda nescafe,ayran,süt
ve 3.5 litre su
aslında dün yürüyüş+callen yapacaktım fakat iş çıkışı sosyal ortamlar gelişti.uzun zamandır görmediğim çok yakın arkadaşım antalyadan gelmişti kısıtlı vakti vardı,kahve falan içtik.
yemek yediğimde saat akşam 10'u bulmuştu.demek erken yiyip,sporumu da yapsaymışım daha fazla bile verebilirmişim
bugün yanımda taytımı spor ayakkabımı falan getirdim.
iş çıkışı alsancaktan göztepeye yürümeyi planlıyorum.biraz mesafe var ama deneyeceğim.şöyle söyleyeyim size vapurla 30 dk sürüyor.yürüyerek 1 saati geçer diye tahmin ediyorum.4-5 gün sonra regl olmam gerekiyor.Reglimde bittikten sonraaa hooopppp güçlendirmeeeeee
amaanniiiinnn ödül öğünümü geçen bayram içimde kalmıştı bu bayram kullanabilir miyimmm
ayyyy tüüühhh sevgi yaaa,2 kitabım da evde kaldı sana sormam gerekenler vardı