ne güzel 1 günde 1 kg süpper ötesi:)
ne yedin ilk gününde?
bende yarın başlayacağım halen başlayamadım da((((
valla hep böle gitse keşke..yulaf kepeği alamadm daha sbh yulaf ezmesiyle ligt yoğurt,öğlen peynir+jambon(aslında sarküteri yasak yazıo ama),akşam haşlama tavuk+ligt yuogurt
Bünyene ve kilona bağlı tabii. Sen Dukan'ın sitesindeki testi yaptın mı? Ayrıca evet, şarküteri yasaakk! Çok canın istiyorsa içinde %1 yağ olan hindi fümeler var mesela (Polonez) ya da light jambonlar var. "Dukan diyeti" yapıyorsan, dediklerine uymazsan istediğin kilolara inmem zorlaşır ama bak söyliyim.bu arada ben ilk güm 1 kilo verdm normalmi beş gün atak düşünüyorm 3 kilo fln gider herlade kafadan :)
Bünyene ve kilona bağlı tabii. Sen Dukan'ın sitesindeki testi yaptın mı? Ayrıca evet, şarküteri yasaakk! Çok canın istiyorsa içinde %1 yağ olan hindi fümeler var mesela (Polonez) ya da light jambonlar var. "Dukan diyeti" yapıyorsan, dediklerine uymazsan istediğin kilolara inmem zorlaşır ama bak söyliyim.
Tatil, Ramazan derken hepimizin diyetler aksadı biraz biraz.. Düzenimiz bozuldu sonuçta.. Şimdi sen o eskilerin hepsini unuuttt ve yeniden güzel bi başlangıç yap!! Boyun kaç. Hiç de öyle şişko gibi değil 62,5 kilo.. 7,5 kilo ne ki yaa... 2 aylık işBen yıllarca 57-58'dim. Bak şimdi onu bile zorluyorum Uzun sürüyo, kimi zaman takılıyo, gitmiyo falan, e ama acelem de yok.. Hayatımı artık bu klilolarda geçirmek isitiyorum çünkü ve vücudum da yavaş yaval alışıyor.. Spor da yapıyormuşsun.. Oh ohhh sen bi düzgün karar ver, iradene sahip çık daaa, bak 2 ay sonra ohoh gelsin güçlendirme diye bağıracaksın buralarda
Tabi ki inersiiinnn!! Hem de benim kilolar inatçııı, ben kimi zaman tembeelllSen çabucak inersin Kolay gelsiiinn..!
Bugün motivasyon günümŞişman kimseyi bırakmıcaz evrendeee Hadi kızlar hadiiiii Ya da şöyle olacak:şişko kocişler çıtır hatunlar Benimkini de bi zayıflatsam iyi olcek
benim boyum 1,50
boy kıs aolunca kilo da çok görünüyor.xl beden giyiyorum((
azıcık spor sonrası bedende saralma var ama halen 2 doğumdan kalan göbeğim var.Sizlerin tecrübelerindne yararlanmak için burdayım:)
nelere dikkat ettiniz ilk günlerde????neler yediniz?kitabı okudum ama birebir uygulayan sizlerin tecrübesi daha önemli benim için:)
Ya hu sanki ailemden biri ölmüş gibi üzüldüm neşet ertaşa, yaşlı falan tamam ama sanatçının yaşı olmuyor gerçekten, sevmeyen var mı bu adamın türkülerini acaba merak ediyorum, nasıl karışmış içimize bu sözler, nasıl işlemiş, Allah rahmet eylesin
benim boyum 1,50
azıcık spor sonrası bedende saralma var ama halen 2 doğumdan kalan göbeğim var.Sizlerin tecrübelerindne yararlanmak için burdayım:)
nelere dikkat ettiniz ilk günlerde????neler yediniz?kitabı okudum ama birebir uygulayan sizlerin tecrübesi daha önemli benim için:)
Selam bu diyette cok hizli sonuc aliniyo o yuzden sıkılmıyosun.
Ben 17. günümdeyim. herkes ne kadar çok kilo vermişsin yüzün, bacakların incelmiş diyor. En problemli yerim karnım, orda bile inme var. E tabi beş kilo baya şey farkettiriyor.
Ben pek kaçamak yapmadım. dışarda yediğim marine edilmiş ızgara tavuklar ve ızgara köfteler dışında. Öyle kaçamaklar yaptığın zaman kilo vermenin durmaması için iki -üç gün protein diyeti yapma cezası varmış, ama diyetin başında kilolar patır patır gidiyo, kilo vermem durmadığı için ben normal düzende devam ettim o günlerden sonrada.
Ben tatlandırıcı ve cola zeroyu çok tüketmemeye çalışıyorum. gözüm döndüğünde kurtarıcı oluyor ama. Canım çok tatlı istediğinde, süüütüme kakao ya da vanilya aroması katıp, tatlandırıcıyla içiyorum. O baya tatlı isteğini bastırıyor. Diyetin başından beri bir defa madonun light dondurmalarında iki top yedim. İçinde seyir dönemine aykırı bir şey yok pek. İzin verilen gıdalar arasındaki iki light meyveli yoğurt yerine tüketebilirsin dediler. Ama günde en fazla iki çeşit izin verilen gıda kullanbiliyorsun.
Beni zorlaya yumurta ve süt sınırlaması. Etten çok onları tüketmeyi seviyorum. Ama haftada 5 yumurta sarısı ile yarım litre light süte izin veriliyor. ben havada karada geçiyorum o limitleri de çok geçmemeye çalışıyorum.
Bir de dukan tarif blogları var onlara bakmayı ihmal etme, çünlkü bir süre sonra sıkıcı bir rutin oluşturuyor yediğin yemekler, onları çeşitlendirmenin yöntemlerinianlatıyor.
haftada 5 yumurta diye bir sınırlama yok. varsa da ben bilmiyorum. benim 5 yumurtayı 1 günde tükettiğim bile oldu.
slm kızlar bu sabah itibariyle atağın ilk günü 800 gr vermiş bulunuyorum bugün 2. günüm daha önce hiç bir diyette bu kadar kararlı olmamıştım kendime şaşıyrum lahana çorbası diyeti hollyvood diyeti falan yaptım ama yok sonra hep bıraktım kısmet dukanaymış :) bu arada bişi merak ettim benim gibi olan varmı aranızda ben 10 kg son 1 yıl içinde aldım onu vermek daha kolay olur diye düşünüyorum yeni kilo diye acep doğrumu düşünüyorum?
çizelgeyi görünce mesaj atmak istedim bende dukan kitabı aldım eksik malzemeleri alınca başlayacağım benim kilom şu an 70.9 yakın sayılır tabi senin eski kilon :) umarım bende senin çizginde gidebilirim
haftada 5 yumurta diye bir sınırlama yok. varsa da ben bilmiyorum. benim 5 yumurtayı 1 günde tükettiğim bile oldu.
2 gündür 200 gr eksilme görüyorum tartıda, parça pinçik gidiyor kilolar. "Gitsin de nasıl giderse gitsin artık hayırlısı olsun." havasındayım. Protein-sebze günleri için soğan-biber-tavuk ciğer sotenin muhteşem bir seçenek olduğunu keşfettim, yağsız yapıyorum güzel de oluyor tadı. Ciğer de ucuz. Arada kahve içmeye gittiğim yerlerde de tablet splendalar oluyor, birkaç tane atıveriyorum çantaya kullanıyormuş havasında. Henüz tatlı yapmadım onları kullanarak ama ezerek toz haline getirip karıştırma düşüncem var, biriksinler şimdi bir köşede.
Evet dukan yapmaya çalışan beleşçi bir öğrenciden satırlar okudunuz, kitabı korsaan splendası kafedeen
Ben 17. günümdeyim. herkes ne kadar çok kilo vermişsin yüzün, bacakların incelmiş diyor. En problemli yerim karnım, orda bile inme var. E tabi beş kilo baya şey farkettiriyor.
Ben pek kaçamak yapmadım. dışarda yediğim marine edilmiş ızgara tavuklar ve ızgara köfteler dışında. Öyle kaçamaklar yaptığın zaman kilo vermenin durmaması için iki -üç gün protein diyeti yapma cezası varmış, ama diyetin başında kilolar patır patır gidiyo, kilo vermem durmadığı için ben normal düzende devam ettim o günlerden sonrada.
Ben tatlandırıcı ve cola zeroyu çok tüketmemeye çalışıyorum. gözüm döndüğünde kurtarıcı oluyor ama. Canım çok tatlı istediğinde, süüütüme kakao ya da vanilya aroması katıp, tatlandırıcıyla içiyorum. O baya tatlı isteğini bastırıyor. Diyetin başından beri bir defa madonun light dondurmalarında iki top yedim. İçinde seyir dönemine aykırı bir şey yok pek. İzin verilen gıdalar arasındaki iki light meyveli yoğurt yerine tüketebilirsin dediler. Ama günde en fazla iki çeşit izin verilen gıda kullanbiliyorsun.
Beni zorlaya yumurta ve süt sınırlaması. Etten çok onları tüketmeyi seviyorum. Ama haftada 5 yumurta sarısı ile yarım litre light süte izin veriliyor. ben havada karada geçiyorum o limitleri de çok geçmemeye çalışıyorum.
Bir de dukan tarif blogları var onlara bakmayı ihmal etme, çünlkü bir süre sonra sıkıcı bir rutin oluşturuyor yediğin yemekler, onları çeşitlendirmenin yöntemlerinianlatıyor.
Ben de Aliye'nin dediği gibi yumurta sınırlamasına dikkat etmiyorum. Şöyle ki, uzun zamandır yumurtadan öğğ gelmişti mesela, bi kaç haftadır yemiyordum ama; geçen hafta 1 gün, 3 yumurta kırdım yedim akşam yemeği olarak. Hafta sonu kahvaltıda 2 yumurta haşladım biraz peynir ve Dukan ekmeğiyle yedim. E bu arada içinde 3 yumurta bulunan krem vanilyayı götürdüm. Dukan keklerimde, ekmeklerimde olan yumurtalar var. Hepsini saysam geçen hafta 10 yumurta yemişimdir. Belki daha fazla.. He öyle zamanlar oluyo ekmek ve keklerin içindekiler dışında hiç yemiyorum. Yanlış da bir şey demek istemem ama, kolesterol problemin yoksa, o kadar da etkilediğini sanmıyorum.. Süte gelince, senin demek istediğin haftada yarım litre değil di mi? Haftada 5 yumurta sarısı ve yarım litre süt deyince, öyle anlaşılıyor da.. Günde 250 ml süte izin vardı en son :S Süt ve süt ürünleri toplamı da 1kg'a kadar izinliydi, ki ben onda da böyle gram hesabı yapmıyorum..Selam bu diyette cok hizli sonuc aliniyo o yuzden sıkılmıyosun.
50 bilem olursun, merak etmebenim boyum 1,50
haftada yarım litre süte izin olduğu nerde yazıyor pardon ???
ben günde o kadar içiyorum da
Ben de Aliye'nin dediği gibi yumurta sınırlamasına dikkat etmiyorum. Şöyle ki, uzun zamandır yumurtadan öğğ gelmişti mesela, bi kaç haftadır yemiyordum ama; geçen hafta 1 gün, 3 yumurta kırdım yedim akşam yemeği olarak. Hafta sonu kahvaltıda 2 yumurta haşladım biraz peynir ve Dukan ekmeğiyle yedim. E bu arada içinde 3 yumurta bulunan krem vanilyayı götürdüm. Dukan keklerimde, ekmeklerimde olan yumurtalar var. Hepsini saysam geçen hafta 10 yumurta yemişimdir. Belki daha fazla.. He öyle zamanlar oluyo ekmek ve keklerin içindekiler dışında hiç yemiyorum. Yanlış da bir şey demek istemem ama, kolesterol problemin yoksa, o kadar da etkilediğini sanmıyorum.. Süte gelince, senin demek istediğin haftada yarım litre değil di mi? Haftada 5 yumurta sarısı ve yarım litre süt deyince, öyle anlaşılıyor da.. Günde 250 ml süte izin vardı en son :S Süt ve süt ürünleri toplamı da 1kg'a kadar izinliydi, ki ben onda da böyle gram hesabı yapmıyorum..
50 bilem olursun, merak etmeDukan kaç olursun dedş, testi yaptın mı?
Kitapta yazılanlar dışında ekstra bişey yapmadık ki.. Zaten en büyük yardımcı kitap. Aklına bir şey takılırsa burda da sorarsın. Zaman geçtiçe zaten ne yaparsam kilo alıyorum ne yaparsam veriyorum falan her şeyi kendi bünyene göre öğreniyorsunsınırlı izinliler kimisine duraklama yapıyor mesela.. Balık yediği günlerin ertesinde daha çok kilo verenler var. özellikle yürüyüş, spor Dukan diyetiyle beraber çok etkili bir yağ yakıcı falan filan Ama işte herkesin bünyesine göre değiştiği için, yaptıkça bunların, üzerindeki etkilerini öğreneceksin :114::130: