Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de yumurta sinirlamasini geciyorum ama cokta zorlamak istemiyorum/ cunku aile saglik gecmisimde damar tikanikligina bagli kalp krizi var. O yuzden orda diyete bagli kalmam lazim.
Ben iki bardak sute izin var diye okudum, onu da direk 500 ml diye yorumladim. ondan azsada yapacak bir sey yok :) hem 750 gram peynir tuketecek halim yok ya:), sut iyi

Bu arada hafta ici okulun saglik merkezine ugrayip bir degerlerimi kontrol ettircem bakalim. Herhangi bir sorun var mi\ veriyoruz bu kiloyu ama yanlisimiz varsa duzeltiriz.

kahveye izin var/ icine seker koymadigin ve light suttle yaptigin surece. Ben keyifle iciyorum/

Evet hatta 5.7 kg ama daha da sasirticisini soyleyeyim/ arkadaslardan sadece atak doneminde bile bu kiloyu veren var. biraz yapiya bagli.
Hic ac kalmamaya calistim. Ama oyle oluyor ki protein yiyince istahin azaliyo zaten. Gunun cok sıkışıksa da bazen öğünü süt gibi şeylerle geçiştirmek zorunda kaldığım oldu hiç açlık hissetmediğmden. Ama pek tavsiye etmiyorum, ertasi gün keyfin falan kalmıyor.

Ben de ilk sebze gunlerine gecince yavasladi biraz kilo verme, reglde oldum o arada gerci, ama vermeye devam ettim. Son bir kac gundur yine hizlandi.
Ama kiloyu birden verince halsizlik oluyor baya. Ondan sonra vitamin hapi kullanmaya basladim. O cok iyi geldi. Sende eger diyete baslicaksan vitamin kullanmayi ciddi dusun.

Son düzenleme:
test nerede?test falan yapmadım ben???
inşallah dediğin gibi olur
doğumlardan sonra çok kilo aldım
birde pko var bende o da hem kilo hem tüylenme yaptı bende canımı sıkıyor

Calculate your true weight, calculate your ideal weight, personalized diet: subscription to Pierre Dukan diet testi burdan yapıyorsun. Sorulan sorulara cevap verince sana ideal kilonu ve bu kilona ortalama kaç günde ulaşacağını söylüyor Nerdeyse 1'e 1 tutyor. Tabi daha hızlı ya da daha geç verebilirsin, metabolizmana bağlı. Nasıl yapacağını anlamazsan bu site sana yardımcı olabilir Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz

Ayrıca pko'lu arkadaşlar var sitede ve hiçbirinden amanın ben kilo veremiyorum diye bişey duymadık Merak etme, azmedersen kurtulacaksın. Canını sıkmana değmeyecek

Tavuk ciğer aldım ilk önce o korkutucu kanlı et görüntüsü gitsin diye haşladım. Sonra önceden ısıttığım tavaya soğanları atıp çevirdim, pembeleşene kadar. Sonra yeşil-kırmızı biber doğrayıp şöyle bir çevirdim. En son da küçük parçalar halinde doğradığım haşlanmış ciğeri attım. Güzel oldu. Yağ da konabilir hakkımız var ama kullanmak istemedim ben, böyle de güzel oldu. :)

sizi okuyunca diyete başlamak için sabırsızlandım valla:)
ne güzel motive edici yazmışsın yaa teşekkürler

şeker yerine tatlandırıcı koyabiliyormuyuz?ben normalde de canderel ile içiyordum kahveyi ama tabii süttozuyla içiyordum.bundan sonra yağsız süt ile içeyim:)

tarif için teşekkürler :)

kız işte tahılla nişastalı ürünlerin hepsine adam genel olarak nişastalı besin demiş :) birini sec begen tuket..bu arada bana göre coktan kurmaya baslamıs olmalıydın cicim

Ay çok tatlıııı

Tabi ki öyle bir sorun varsa dikkatli olmalısın. Ben sağlıklı biri için söyledim öyle zten, belirttim. Sen de öyle bir risk de varsa tahlil yaptırmakla da iyi edersin :129:
Süt ürünleri konusunda da çok içiyormuşsun demek istemedim :)) Ben toplama dikkat etmeye çalışıyorum sadece. E toplamda da 1 kilo yiyip içmediğim için, sorun yok Sütü şu kadar peyniri şu kadar, o kadar da hesaplayamam

delyyy naber kuzuuuu şimdi gördüm senii :=
İyiyim canım :)) Senden nabeerrr Ben burdayım sabahtan beri nerdeyse Bugün soru cevap günüm
Medesa'ya bişiler yazdım ama o da beni sallamadııı :S: Mesaj atıcam şimdi de postası doluuu

Medesaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Sil şu gereksiz mesajları Bak bunu da görmücek şimdi... Huhuuuuu!!!!

Son düzenleme:

tatlandırıcı kullanmayı tavsiye ediyo hatta cunku tatlısızlık moral bozucu olabılıyor.
Çok güzel tarifler var, ben de pişiiirilebilen tatlandırcımı aldığımda deneyeceğim.

Süttozu günde 3 çorba kaşığına kadar izin verilen gıdaalr arasında. Ama pınarın yağsız süttozu. Artık hangisini seviyorsan. öyle kullanırsın.

kız işte tahılla nişastalı ürünlerin hepsine adam genel olarak nişastalı besin demiş :) birini sec begen tuket..bu arada bana göre coktan kurmaya baslamıs olmalıydın cicim

kitapta ne yazıyorsa onu yaptım ben. bir sıkıntı da yaşamadım. kolesterol problemi olanlar günde 1 yumurta sarısını geçmesin beyazını istediği kadar yesin demiş kitapta. sağlıklı insanlar içinse herhangi bir sınırlama yok...

süzme yoğurt, süttozu, tatlandırıcı ve limon aroması da dene bayılacaksın...

haftada yarım litre süte izin olduğu nerde yazıyor pardon ???
ben günde o kadar içiyorum da

haftada 1/2 litre duymadım. kitapda günde 1 bardağı geçmemeye çalışın diyor sadece. çalışın kelimesinin altını ısrarla çiziyorum. çalışırız ama olmaz bazen yani )))

kitabı okuduysan hemen başla tabi. okumadıysan da oku ve hemen başla. haydi hayırlı olsun ))

Kızlar ben geldiiiim :)

Nasıl yoğun bir haftaydı geçen hafta, bu hafta da öyle nefes alacak vakit yok. Ben maaşımı kk dan alıyorum sanıyordum bir ara sürekli buradaydım ama gerçek dünyayla yüzleştim

Nasılsınız? İyi misiniz? Görüşmüşsünüz çıtırlar, ne güzel. İnşallah sonrakinde hep birlikte oluruz.

Bu arada görsellere baktım;

Aliyem inanılmaz bir değişim yaşamışsın tebrik ediyorum seni, bir daha bir daha baktım, yüzün değişmiş, 10 yaş gençleşmiş tam çıtır karamürsel sepeti olmuşsun.
Rachelfine seni de gördüm fıstığım, sen de lise talebesi gibi olmuşsun. İnanılmaz değişimler, tebrik ederim.

Yeni çekirgeler de katılmış aramıza, hoşgelmişler.

Bu arada son sayfayı okudum, ben nişastalı öğünümde 1 simit yedim valla, susamlı hemde :)) artan 1,5 simit yerine saysak bişey olmaz bence :))

meraba arkadaşlar,atakda 1 çay kaşığı kadar salça kullanabilirmiyim acaba şimdiden tşk..

bugüne kadar kepekle yaptığım en güzel şeyi yaptım. dereotlu peynirli çörek. çok güzel oldu. hem lezzetli hem yiyimi hoş. hem elime sağlık hem afiyet olsun bana )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…