Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aliyemm sayende etimi lezzetli şekilde yedimm nasılmı 3 aydır sıfır tuz ile et yanmez olmuştu beim için tuz konusunda beni de aydınlatmış oldun yedim afietle

tüm karnımın içi agrıyo kendimi çok kötü hissediyorum acil doktor yapmalıyım vitaminde başlıyorum bugün sanırım fazla yıprattım bünyeyi

bu arada hafta da 500 gramdn fazla veremiyorum normal mi kızlar kilo 11 verince yavaşladım sanırım sizlerde de böylemiydiii

bu arada hep takipteyim sizleri seviyoruuuumm

ayy aman ohh be memleketimde de dukan yapan nadir de olsa birileri varmış,memnun oldum canım :KK34:

canım çok çok sağol :KK16: ben de aşağı yukarı bu şekilde anlamıştım ancak yine de tahıllı mı nişatalı mı ne onlarla ilgili bir kafa karışıklığım var :KK53:
akşam kitaba bakıp derdim neymiş söylerim yarın sana :KK34:
bence onun hamur işi dediği fransızlara yönelik olduğundan kruvasan tarzı şeyler olabilir.alkol konusunda da yine adam direkt fransız mantelitesiyle yazdığı için kitabı ondan şarap demiştir.türk bir yazar yazsaydı 1 duble rakı derdi heralde :nazar::KK9:

tahıllı dediği bugday,pirinç,nişastalı dediği ise pirinç,makarna,bezelye,patates gibi ürünler cnm.bunlardan birini seçiosun nişastalı öğününde.

ayy aman ohh be memleketimde de dukan yapan nadir de olsa birileri varmış,memnun oldum canım :KK34:
:
baktım yanlızsın bende yapim dedim bizde 2 kişi izmir buluşması yaparız artık hehehe :p bende memnun oldum canım

heee bu arada yemedim o şinitzeli yahuu :KK19:
baktım tavuk ince,dış yüzeyini sıyıramıyorum bile,çatalla da bastırdım sünger gibi yağ fışkırtıyor,bir de ustaya sordum baya kaynar yağın içinde kızartmış.hiç ama hiiiç içime sinmedi.ben de evde yaptığım derisiz fırında tavuğumu yedim :KK56:
tavuğu fırına koymadan önce de mutfak makasıtla derilerini kırpmıştım :KK9:

en iyisini yapmışsın ne kadar kaynar yağda pişsede vıcık vıcık yağ oluyor malesef irademizi deniyorz resmen dün bende eşime ne isterse yapıyorum ama bişi yemedimkendimle savaşıyorum resmen :)))

bu arada hafta da 500 gramdn fazla veremiyorum normal mi kızlar kilo 11 verince yavaşladım sanırım sizlerde de böylemiydiii

evet canım hepimizde aynı oluyor.ilk başta verilecek kilo fazla olduğundan hızla gidiyor,verecek kilon azaldıkça kilo verme hızında azalıyor.yine de ne kadar şanslısın ki haftada 500 gr verebiliyorsun.ben 1.5 aydır 2 ileri bir geri yerimde sayıyorum mesela :KK34:

tahıllı dediği bugday,pirinç,nişastalı dediği ise pirinç,makarna,bezelye,patates gibi ürünler cnm.bunlardan birini seçiosun nişastalı öğününde.

hımmm bu durumda pirinç hem tahıllı hem nişastalı mı oluyorrr :KK9:
sağol kuzum,tekrar bakıcam akşam takıldığım bir yer olursa sorarım tekrar.pekiii ben şimdii artık ödül öğünü hayali kurayım mı :KK52:

aliyemm sayende etimi lezzetli şekilde yedimm nasılmı 3 aydır sıfır tuz ile et yanmez olmuştu beim için tuz konusunda beni de aydınlatmış oldun yedim afietle

dukan üstadımız şöyle söylemiş

$205380_162205983912083_500260214_n.jpg

baktım yanlızsın bende yapim dedim bizde 2 kişi izmir buluşması yaparız artık hehehe :p bende memnun oldum canım

en iyisini yapmışsın ne kadar kaynar yağda pişsede vıcık vıcık yağ oluyor malesef irademizi deniyorz resmen dün bende eşime ne isterse yapıyorum ama bişi yemedimkendimle savaşıyorum resmen :)))

canım senin tickerında bir sorun mu var,18 kilo mu verdin yoksa bir yanlışlık mı var.ben yeni başladın diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum :KK53:
yalnız değiliz sempatika var bir de gölbey miydi öyle bir arkadaş daha vardı ama o kayboldu,sanırım erken pes etti :KK50:
buluşuruz tabiki.h.başı sempatikaya dedim cuma buluşalım diye,ses çıkmayınca ben de başka program yaptım artık ama haftaya falan buluşabiliriz,kaybolma ortalıktan tamam mı :KK34:

canım çok çok sağol :KK16: ben de aşağı yukarı bu şekilde anlamıştım ancak yine de tahıllı mı nişatalı mı ne onlarla ilgili bir kafa karışıklığım var :KK53:
akşam kitaba bakıp derdim neymiş söylerim yarın sana :KK34:
bence onun hamur işi dediği fransızlara yönelik olduğundan kruvasan tarzı şeyler olabilir.alkol konusunda da yine adam direkt fransız mantelitesiyle yazdığı için kitabı ondan şarap demiştir.türk bir yazar yazsaydı 1 duble rakı derdi heralde :nazar::KK9:

benim güçlendirmede sabırsızlıkla beklediğim olaylardan biri bu nişasta öğünü. haşlanmış patatesle patates salatası yemeyi düşünüyorum mesela. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkını ve bolca yeşillikle. çok severim. sonra makarna salatası yiyebilirim ve tabi leblebi yiyebilirim. sütlü tatlı yiyebilirim. ay ne güzeeeeeel

1 tane gocuman palamut yedim ızgara, yanında da kola zero 2 bardak, yanına şöle fırında çıtır çıtır kızarmış bi patates olaydı ne güzel olurdu amma değil mi, medesa benden önce geçersen güçlendirmeye bunu yap tamam mı benim yerime :KK56::KK56::KK56:

Akşam da aynı menü var :KK34::KK34:

yıllardır herşeyi şekersiz içerim, meyve sularını falan içemem tatlı diye, bu kategoride içtiğim tek şey kola, türk kahvesini de şekersiz yapıyorum yıllardır, öylesine içiyordum kahve içme fikri bile beni neşelendiriyor nedense :KK1::KK1: ama dışarda yada bir arkadaşta falan içince o nasıl içerse öyle içerdim özellikle istemezdim şekersiz diye, diyorum ki ben beceremiyorum türk kahvesi yapmayı ne biçim oluyor tadı çamur gibi :KK53::KK53::KK53: bugün tatlandırıcı koydum pişirirken ayyy bi güzel oldu ki anlatamam, yeni almıştım kahveyide kutusunda :KK34::KK34::KK34: Bazen böyle ufak tefek şeylerde bi salaklığım tutuyor ki sormayın gitsin :KK53::KK53::KK53::KK53: niye aklıma gelmediyse bunca zaman :KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
canım senin tickerında bir sorun mu var,18 kilo mu verdin yoksa bir yanlışlık mı var.ben yeni başladın diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum :KK53:
yalnız değiliz sempatika var bir de gölbey miydi öyle bir arkadaş daha vardı ama o kayboldu,sanırım erken pes etti :KK50:
buluşuruz tabiki.h.başı sempatikaya dedim cuma buluşalım diye,ses çıkmayınca ben de başka program yaptım artık ama haftaya falan buluşabiliriz,kaybolma ortalıktan tamam mı :KK34:

hahah yok benim 2 günde beynim dönmüş ynlış yazmışım yerlerini hehh 800 gr verdim kendimden geçtim hehe :)))
yok ben bi yere kaybolmam verecem bu kiloları öyle :)))):KK52::KK47:

selam arkadaşlar...dukan diyetine başladım ikinci günüm bgn..ama bn çok halsizim..ve mutsuzum :KK43: meğer ben ne kdr çok meyve yiyomuşum..69 kiloyum dogum sonrassı kiloları vermeye çalışıorm 10 kilo fln gitmesi lazım..nolur beni motive edin..ne kadar zmnda ne kdr kilo verdiniz??şu atak bi geçse..sabah oğluma sebze çorbası yaptım zor tuttum kendimi..
ama artık zayıf olmak istiyorum..

o sütler bozulmuyor zaten. yani akapağı açılmamışsa bozulmuyor.
Ben kapağı açtıktan sonra da tadına bakıyorum. Tadı güzelse içiyom =)) Hani açıldıktan soran 4 gün içinde tüketin mi ne diyo ya.. He işte benimki baya uzun sürüyo :KK66:) :KK35:

slm kızlar bu sabah itibariyle atağın ilk günü 800 gr vermiş bulunuyorum bugün 2. günüm daha önce hiç bir diyette bu kadar kararlı olmamıştım kendime şaşıyrum lahana çorbası diyeti hollyvood diyeti falan yaptım ama yok sonra hep bıraktım kısmet dukanaymış :) bu arada bişi merak ettim benim gibi olan varmı aranızda ben 10 kg son 1 yıl içinde aldım onu vermek daha kolay olur diye düşünüyorum yeni kilo diye acep doğrumu düşünüyorum?
İveeettt! Daha kolay gideeerr :KK66: Tabi sen böyle devam ettikçe :KK66: :nazar: Hadi kolay gele :KK34:

bu facebook grubuna girmek icin kime basvuruyoruz?
benim normal bir profilim yok ama, fake var öyle bakmak için girdiğim. beni de ekler misiniz ki?
Kurucu Nesli. Ona başvurabilirsin :KK66:

dün tartıda +1100 çıkmıştım. bolca yeşil çay içtim, bugün +1100'ün 800'ü gitti. kalanı da yarına gider ama perşembe bildiriminde - çıkamam herhalde ya da çok az - çıkar. akalım neler olacak, heyecanla bekliyoruz.
Ben de ben deee :KK52: Ben de eksi çıkamam heralde ama.. Dın dın dın dıınnn!! Tartılmıyorum çünküüü.. Heyecaaann :KK52::KK52:

............
......................
...............
bu arada göbek fln yok sende,,gec artk güçlendirmeye :KK16: ayrıcanada hadddiiiii gözün aydınnnnnn :KK16:
Saol canım :)) Gördün ama sarkıyo bıngıl bıngıl :KK1::KK1:
Bekliyim devamını da accık, bakalım biraz daha zayıflayabilcem mi :KK66: Regl falan gelsin gitsin.. Bi kaç hafta içinde geçmiş olurum ben de :KK34:

Normal canım tabiii.. Sonradan hız azalıyo.. ama hatta seninki gayet de iyi bence :KK34: Maşallah :nazar: Böytle devam ederse sorun olmaz.. Spor da yaparsan, ya da yapıyorsan da arttırırsan daha çok eksi görürsün bence :129: Biz de seni seviyoz :))

MEDESAAAAAAAA!!! Anladım ben anladıımmmm.. Sen beni sallamıyooonnnn :KK31: Sana destan yazmıştım sayfa 7079'da :KK53::KK25:

selam arkadaşlar...dukan diyetine başladım ikinci günüm bgn..ama bn çok halsizim..ve mutsuzum :KK43: meğer ben ne kdr çok meyve yiyomuşum..69 kiloyum dogum sonrassı kiloları vermeye çalışıorm 10 kilo fln gitmesi lazım..nolur beni motive edin..ne kadar zmnda ne kdr kilo verdiniz??şu atak bi geçse..sabah oğluma sebze çorbası yaptım zor tuttum kendimi..
ama artık zayıf olmak istiyorum..
Önceleri öyle oluyor ama sonra alışıyor vücudun.. gelecekteki incecik güzel günlerini düşün :KK16::KK12: Ne zaman bişey yemek gelirse aklına, kendini öyle çıtır hayal et aynada.. Zaten yıllarca yemişiz, Bi kaç ay da yemesek bişey olmaz ya.. Bünyen yavaş yavaş o noksanlara alışmaya başlayacak inan.. Sebzelere geçince zaten zaman daha kolay geçecek. Sebze çorbanı içersin (tabi Dukan usulü :KK66: ) yanında yoğurt yersin, ızgara tavuk, et vs. yersin.. Salata yersin.. O günler çok yakın.. Eğer dikkatli gidersen, 10 kilo vermek istiyorsan, meyve yiyeceğin günler de en fazla 3 ay içinde gelecektir. Kilon da bana benziyormuş bak. Benim uzun sürdü, o da bünye farkı. Seninki 3 aydan fazla sürmez eminim :KK9: Hem motive olmak için önce-sonra resimlerimize de bakabilirsin. Biz paylaşalı oldu biraz ama Aliye ve Rachelfine daha yeni paylaştılar. Geriye gidersen görürsün muhteşem değişimleri.. Sen de öyle bi değişim geçirmek için can atacaksın eminim :KK52: Ha gayreetttt!!!! Devaaammmmm :KK4: :129::13::13:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlarr
bayağı bir aradan sonra yeniden aranıza katıldımm.Ben bir süre önce yazdıklarınızı okuyup dukan yapmaya karar vermiştim.Sonrasında yaz tatili falan girince hiçbirşey yapamadım:KK43:(( Yani halen şişkoyum.Bugün itibariye 62,5 kg dım sabah.Benim hedefim ilk olarak 60 sonrasında da 55'i görebilmek.Az yiyorum,spora da başladım ama bunun aşağısına inmiyor kilom:KK43:(.
Birbirimizi motive ederek belki başarabiliriz.Az önce bazı arkadaşların fotolarını gördüm hayran kaldım..

Önceleri öyle oluyor ama sonra alışıyor vücudun.. gelecekteki incecik güzel günlerini düşün :KK16::KK12: Ne zaman bişey yemek gelirse aklına, kendini öyle çıtır hayal et aynada.. Zaten yıllarca yemişiz, Bi kaç ay da yemesek bişey olmaz ya.. Bünyen yavaş yavaş o noksanlara alışmaya başlayacak inan.. Sebzelere geçince zaten zaman daha kolay geçecek. Sebze çorbanı içersin (tabi Dukan usulü :KK66: ) yanında yoğurt yersin, ızgara tavuk, et vs. yersin.. Salata yersin.. O günler çok yakın.. Eğer dikkatli gidersen, 10 kilo vermek istiyorsan, meyve yiyeceğin günler de en fazla 3 ay içinde gelecektir. Kilon da bana benziyormuş bak. Benim uzun sürdü, o da bünye farkı. Seninki 3 aydan fazla sürmez eminim :KK9: Hem motive olmak için önce-sonra resimlerimize de bakabilirsin. Biz paylaşalı oldu biraz ama Aliye ve Rachelfine daha yeni paylaştılar. Geriye gidersen görürsün muhteşem değişimleri.. Sen de öyle bi değişim geçirmek için can atacaksın eminim :KK52: Ha gayreetttt!!!! Devaaammmmm :KK4: :129::13::13:

işte böyle şeyler duymak istiyorum ben yaaa..çok teşekkür edrimm..evet kilolar benziyo...neden ben de inmiyim senin kilona demi :)

ne güzel 1 günde 1 kg süpper ötesi:)

ne yedin ilk gününde?
bende yarın başlayacağım halen başlayamadım da:KK43:((((

Selam arkadaşlarr
bayağı bir aradan sonra yeniden aranıza katıldımm.Ben bir süre önce yazdıklarınızı okuyup dukan yapmaya karar vermiştim.Sonrasında yaz tatili falan girince hiçbirşey yapamadım:KK43:(( Yani halen şişkoyum.Bugün itibariye 62,5 kg dım sabah.Benim hedefim ilk olarak 60 sonrasında da 55'i görebilmek.Az yiyorum,spora da başladım ama bunun aşağısına inmiyor kilom:KK43:(.
Birbirimizi motive ederek belki başarabiliriz.Az önce bazı arkadaşların fotolarını gördüm hayran kaldım..
Tatil, Ramazan derken hepimizin diyetler aksadı biraz biraz.. Düzenimiz bozuldu sonuçta.. Şimdi sen o eskilerin hepsini unuuttt ve yeniden güzel bi başlangıç yap!! Boyun kaç. Hiç de öyle şişko gibi değil 62,5 kilo.. 7,5 kilo ne ki yaa... 2 aylık iş :KK66: Ben yıllarca 57-58'dim. Bak şimdi onu bile zorluyorum :KK66: Uzun sürüyo, kimi zaman takılıyo, gitmiyo falan, e ama acelem de yok.. Hayatımı artık bu klilolarda geçirmek isitiyorum çünkü ve vücudum da yavaş yaval alışıyor.. Spor da yapıyormuşsun.. Oh ohhh :KK8: sen bi düzgün karar ver, iradene sahip çık daaa, bak 2 ay sonra ohoh gelsin güçlendirme diye bağıracaksın buralarda :21: :KK1::KK34:

işte böyle şeyler duymak istiyorum ben yaaa..çok teşekkür edrimm..evet kilolar benziyo...neden ben de inmiyim senin kilona demi :)
Tabi ki inersiiinnn!! Hem de benim kilolar inatçııı, ben kimi zaman tembeelll :KK1: Sen çabucak inersin :KK66: Kolay gelsiiinn..!

Bugün motivasyon günüm :KK9: Şişman kimseyi bırakmıcaz evrendeee :KK9::KK1: Hadi kızlar hadiiiii :KK55: Ya da şöyle olacak:şişko kocişler çıtır hatunlar :KK1: Benimkini de bi zayıflatsam iyi olcek :KK1:

Son düzenleme:
X