Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar bayanlar ayrıca iyi akşamlar aliye1971 ya bi sorum olacak canan karatay diyeti ile dukan çok benziyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu[/QUO

merhaba dukan diyeti kitabını sipariş ettim internetten yarın gelicek.yulaf kepeğini aktarda sordum 400 gr 12 tl fakat tatlandırıcı bulamadım tatlandırıcıyı kipa,tansaş gibi marketlerden bulabilirmiyiz markası splenda mı olmalı kesinlikle ben yeni başlayacağım 3-4 gündür internetten araştırdım ama önce kitabı okuyacağım

iyi akşamlar bayanlar ayrıca iyi akşamlar aliye1971 ya bi sorum olacak canan karatay diyeti ile dukan çok benziyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

karatay diyeti temelde dukana çok benziyor ama ayrıldığı bazı noktalar var. mesela karatayda stabil bir beslenme düzeni var. dukanda ise dönemler halinde değişiyor beslenme düzeni. ayrıca içerdiği besinlerde de biraz farklılık var. ama temel farklılık karatay kilo vermeden de öte hayat boyu uygulayabileceğiniz bir beslenme programı. dukan ise hayat boyu süren koruma evresinin bir yana bırakırsak, hedeflediğimiz kiloya ulaşana kadar devam ediyor. hangisini yapacağınıza kendi ihtiyaçlarınız, sağlık durumunuz ve hedeflerinize göre karar vermelisiniz. ben kendi adıma dukandan çok çok menunum. hem sağlığımı korudum hem de epeyce kilo verdim. karatay diyetini öğrendiğim zaman dukana başlayalı birkaç ay olmuştu. eğer bugün başlayacak olsam karatayı tercih edebilirdim belki. çünkü karatay türk damak tadına daha uygun ve izinli besinlerden bazıları (kuruyemişler gibi) çok sevdiğim şeyler. dukanın avantajı da karataya göre daha hızlı kilo verdirmesi.

Ardarda çok mesaj atmış gibi oldum ama: Ebru Şallı Ebruli programıyla Beyaz TV'deymiş artık, şu an ekranda püfflüyor. Ah bir başlayamadım gitti. :26:

çizelgeyi görünce mesaj atmak istedim bende dukan kitabı aldım eksik malzemeleri alınca başlayacağım benim kilom şu an 70.9 yakın sayılır tabi senin eski kilon :) umarım bende senin çizginde gidebilirim

slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu[/QUO

merhaba dukan diyeti kitabını sipariş ettim internetten yarın gelicek.yulaf kepeğini aktarda sordum 400 gr 12 tl fakat tatlandırıcı bulamadım tatlandırıcıyı kipa,tansaş gibi marketlerden bulabilirmiyiz markası splenda mı olmalı kesinlikle ben yeni başlayacağım 3-4 gündür internetten araştırdım ama önce kitabı okuyacağım

tatlandırıcıların çok farkı yok birbirinden. tablet olanlar çaya kahveye atmak için. toz olanlarsa tatlı yapımında v.b. kullanılabilir. hangi markayı seçeceğin sana kalmış. splenda bizim aramızda çok popüler.

tatlandırıcıların çok farkı yok birbirinden. tablet olanlar çaya kahveye atmak için. toz olanlarsa tatlı yapımında v.b. kullanılabilir. hangi markayı seçeceğin sana kalmış. splenda bizim aramızda çok popüler.

çok teşekkürederim biraz tedirginim daha başlayamadığım için bu arada tebrik ederim zaferiniz için sabrınız için siz hedefinize ulaşmışsınız inşallah bende yaparım

ahanda bu da benim öncem sonram, 1 sene önce 84 kg dım sanırım, 8 ay önce 80 falandım, diyete başladığımda 4 ay önce 78,5 dum yani 8 ay önceki halim hemen hemen diyete başlamadan önceki halim diyebilirim. son fotoğrafta hırkamı çıkaraydım iyiydi de üşüyordum ondan şaapmamışımdır

Eki Görüntüle 517159

tek kelimeyle harikasınız kızlar:KK9::81::81: gençleşmişsiniz vallahi :KK1: dukan çıtırları :KK16:

Kızlar reglim ama perşembe 59 görüp güçlendirmeye geçmek için kısıtlama yapıyorum :KK50: yanımda bizimkiler kuruyemişleri götürüyorlar buram buram kokuyor vallahi :KK53: öğretmenler odasında da herkesin kek poğaça yapacağı tuttu, hayır ikramları almıyorum ama diette olduğumu da sölemedim, ne ukela kadın diyecekler arkamdan :KK1: kendi kekimden yapsam da yulaflı kek yemek isterler mi, pek sanmıyorum :KK37: yeşil çayı fazla kaçırdım galiba, karnım gurul gurul, hepinizi öpüyorum, hepinize bol eksiler, iyigeceler:KK16:

Teşekkür ederim arkadaşım. bu arada geçmiş olsun... diyete tam uyamaya bilirsin ilaç kullandığın için ama en azından öyle etimekti çubuk kraketdi v.b. şeyler yemem. hergün sp yararsan sorun olmaz. birazcık da kepekli ekmek belki. ama nasıl olsa bozdum diye salma kendini. gerçi sen bilirsin ne yapacağını ama ben diyeyim yine de :-))))

Aliyecim ara verdim diye yemiyorum güzelim inan mecburiyetten yiyorum mide giribi deniyor salgin var öyle ilac aldigim icin yiyorum yedigimi cikartiyorum cünkü..Yoksa 4 hafta Türkiye de bile bir cok seyi geri cevirdim ben..Ekmek zaten hic yemiyorum kepekli kepeksiz tatli yine yok biliyorum cünkü onlar benim karsima kocaman engel olacak ilerde..sagol canim yorumun icin...:KK16:

iyi akamlar dukancanlar..:)

Aliyecim süpersin arkadasim fotoyu görünce eski halim geldi gözümün önüne...tebrik ediyorum seni en kocamanin dan..:KK48:

Benim sabah randevum vardi tr den geldigimden beri girip kulak agrisi birde vucudumda sanki igne dolasiyormus gibi birseyler oluyordu.Mide bulantisi kusma devam edince bu gün kan sonuclarim da mikrop cikti antibiotikum ve iki cesit hap yazdi.Gözümde arpacik cikmisti oda fena görünüyor..:KK25: Buda yetmiyormus gibi kücük oglumda da mide bulantisi basladi..Sabah dukan kahvaltisi yaptim doktordan sonra ertelemeye karar verdim..Gece calismamdan ötürü diye tahmin ediyorum bu sabah arti 2 gördüm insallah gecici bir arti dir..
isteyim bu gece yine cubuk kraker ve etimek yiyorum bol bol da nane ve papatya cayi..Sonum hayir olur insallah..:KK43:

geçmiş olsun cnmm cok dikkat et kendine..

biraz kötüyüm bağırsaklarımda hareketlenme var kabızlık yok tersi de yok ama rahatsız edici boyutta
bütün gün çamaşır ütü ıvır zıvır derken kepeğimi yemeyi unutmuşum dün akşamdan sizlerden öğrendiğim usulle yoğurt süzmüştüm onun içine karıştırdım yedim 30dak. önce. geç kaldım ama olsun

çok teşekkür ederim. henüz hedefe ulaşmadım ama az kaldı sanırım...

peki hedefinize ulaştıktan sonrada burda olur musunuz tecrübelerinizden faydalanabilme şansımız olur mu? eşimide kandırdım :) o da benimle başlayacak testi yaptık benimki 165 gün sonra koruma evresine ulaşıyor hedef kilo olarak 62 verdi test .

karatay diyeti temelde dukana çok benziyor ama ayrıldığı bazı noktalar var. mesela karatayda stabil bir beslenme düzeni var. dukanda ise dönemler halinde değişiyor beslenme düzeni. ayrıca içerdiği besinlerde de biraz farklılık var. ama temel farklılık karatay kilo vermeden de öte hayat boyu uygulayabileceğiniz bir beslenme programı. dukan ise hayat boyu süren koruma evresinin bir yana bırakırsak, hedeflediğimiz kiloya ulaşana kadar devam ediyor. hangisini yapacağınıza kendi ihtiyaçlarınız, sağlık durumunuz ve hedeflerinize göre karar vermelisiniz. ben kendi adıma dukandan çok çok menunum. hem sağlığımı korudum hem de epeyce kilo verdim. karatay diyetini öğrendiğim zaman dukana başlayalı birkaç ay olmuştu. eğer bugün başlayacak olsam karatayı tercih edebilirdim belki. çünkü karatay türk damak tadına daha uygun ve izinli besinlerden bazıları (kuruyemişler gibi) çok sevdiğim şeyler. dukanın avantajı da karataya göre daha hızlı kilo verdirmesi.

sağol ilgin için bakalım hangisine başlıyacağım hızlı kilo vermek aklıma yatıyor sanki ama sence hangisinin kitabını alayım

Dugun pastasını kazasız belasız atlattıkç butun dugun boyunca bardak bardak su icip gobek attim:)) eglenceliydi.

Bi de sahit olmak kismetmis. Gercek sahit gelmeyince yardimci olarak gelinin sahidi oldum:))/ O daah eglenceliymis. Dini nikahta sahit olunca gidip gelini kontrol etmek lazimmis, keyfi yerinde mi diye, bu resmi nikah ama ben yine gider kontrol ederim arkadasimi, sahidin goreviymis madem:))

Merhaba

Ben de yarın başlıyorum .76 kiloyum hedefim 58 inşallah başarırım.Alisverisimi yaptım sadece yulaf kepeğinden emin değilim olmazsa yarın Migros'a gidip alırım sanırım orda varmış 18 kilo vermem gerekiyor Haziran'ın basında oğluma sunnet düğünü yapmayı düşünüyoruz 9 ayım v ar inşallah 9 ayda başarabilirim sizleri tebrik ediyorum çok güzel vermissiniz yarın gorusuruz:KK3:

peki hedefinize ulaştıktan sonrada burda olur musunuz tecrübelerinizden faydalanabilme şansımız olur mu? eşimide kandırdım :) o da benimle başlayacak testi yaptık benimki 165 gün sonra koruma evresine ulaşıyor hedef kilo olarak 62 verdi test .

hedefe ulaştıktan sonra güçlendirme var. daha bir yere gitmek yok yani :-)

sağol ilgin için bakalım hangisine başlıyacağım hızlı kilo vermek aklıma yatıyor sanki ama sence hangisinin kitabını alayım

dediğim gibi kendi şartlarına göre karar ver. imkanın varsa ikisini de al oku. emin ol her iki kitaptan da öğrenecek çek şey var. ben karatayı okumadım ama hocayı çok dinledim tv programlarında. tüm röportajlarını okudum v.s. ilk fırsatta kitabı da alacağım. dukan güçlendirmeyi tamamladıktan sonra da, (korumadaki haftada 1 gün protein gününü de yaparak) karatayın prensiplerine göre beslenmeyi düşünüyorum. en azından uyabildiğim kadar böyle yapmaya çalışacağım. yani kilo vermek için dukandan, kilo verdikten sonra sağlıklı beslenmek ve hastalıklardan korunmak için de karaydan yararlanacağım sanırım...

günaydınlar efendim, nihayet düzenli kilo vermeye tekrar başladım diyordum kii regl uzunlarını yaktı ötelerden :))) olsun varsın ne edek! :KK24:

X