Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadece izinli seylerden yedim ama cok yedim gibime geliyor size de oyle his geliyor mu bazen yoksa herkes kibar kibar az yerken deli gibi yiyen bir ben miyim? :)

İyi akşamlar...
Bende kendimi bugün tebrik ediyorum:)
Neden çünkü acayip bir iradem var bu aralar.
Davete gidiyoruz tek yediğim protein az tuzlu ve yağlı obile olsa sanırım iyi yapıyorum.Meyve (meybesiz duramayan ben)koyduktan sonra ayak direyip elimde su bardağmla oturup onları yemesini bekliyorum:)))
bugün abimle ablam vardı onlara kızartmalı sucuklu (bunlara hiç dayanamazdım)şahane bir kahvaltı hazırlayıp kendi öğünümde yoğurt yememi öğleden sonraki yemeğe direndiğim için tebrik ediyorum Çünkü hiçbu kadar iradeli olmamıştım.
Hep pazartesi başlar salı bitirirdim yada gezmede bitirirdim şimdi herkes söylensede kızsa o diyetler dokunur yapma desede ayak diremeye devam ediyorum iyi yapıyorum herhalde demi:))

sadece izinli seylerden yedim ama cok yedim gibime geliyor size de oyle his geliyor mu bazen yoksa herkes kibar kibar az yerken deli gibi yiyen bir ben miyim? :)

bu his banada oluyor:)))) ama çok yesen kilo veremezsin sanırım Dukan kitapta abartmadan yemeğe dikkat edin diyordu..
Bence bu sadece his:))

bu his banada oluyor:)))) ama çok yesen kilo veremezsin sanırım Dukan kitapta abartmadan yemeğe dikkat edin diyordu..
Proteini istedigin kadar yiyebiliyosun, sebzeyi doyuncaya kadar yiyin diyor. Madem abartcaksin etle falan abart. benim sutle abartasim var, ha sute kahve karistircam, ha kakao karistircam, butun gun tuketebilirim ama o da sinirli izinli, gunde en fazla yarim litre sut tuketebiliyosun, 3 bardak bile etmiyo.
Ben cok yemiyorum genelde protein doygunluk hissi veriyor. Ama bir kac gundur ogunler disarda olmak zorunda kaldigimdan pek olmadi, oldukca az yedim. tabakta yiyebilecegim sey kisitliydi. o zaman iyi de sonradan cikiyor oyle oldugu zaamnda.

Bugun tavuk falan yedim, hem doymamis gibi hissediyorum, hem de canim yemek istemiyor. az keyfim kacti. butun gun huysuzlugum uzerimdeydi zaten. tabi butun gun bilgisayar basinda calismak zorunda+reglin olmaninda bir yan etkisi.
Aksama dogru bir supradynle bir omega3 tablet aldim. aksam yemegi daha iyi gecti.

proteini istediğiniz kadar yiyebilirsiniz arkadaşlar, sınırlı izinlilerde duraklama yapıyor dikkatli tüketmenizde fayda var, ben de çok acıkan biriyim, bugün sebze günümdü mesela 5.3 gibi çok acıkmıştım birazcık kıymanın üstüne yoğurt döküp yedim akşam da bol kıymalı türlü gibi bir şey yaptım, ve şu an doyduğumu hissediyorum yani akşam yemeğim 2 öğün gibi bir şey oldu,ben öle birkaç köfteyle doyabilecek biri değilim, dukanda izinli yiyecekleri tükettiğiniz sürece hiç bir sorun yaşamazsınız... özellikle bol protein ertesi gün tartıda o kadar çok eksi görmek demektir

Bunu dr. dukanin sitesinin yayinladigi soru cevap bolumunden aldim.

ddr.myfreeforum.org :: October 22 Weekly Chat With Dr. Dukan
homestreich : Yikes..another question. I can't find rhubarb anywhere this time of year. Can you suggest another food to help with constipation? Thanks again!
Moderatrice cathy : Hello homestreich, don't you have supermarkets specialized in forzen food (like Picard in France ?), as for example Iceland or Creative Gourmet? If not, you can exceptionally have 1 kiwi fruit in the morning, don't forget to drink a glass of fresh water, it will help you to fight against constipation problems. Keep us updated!

Ben bunu eger kabizlik cekiyorsaniz, rhubarb-ravent-keci kulagi adli bitkiyi bulamiyorsaniz, sabahlari bir kiwi yiyin diye anliyorum.

aynen doğru anlamışsın. korkma o kadar yüksek olmuyor. ben büro tipi buzdılabına bile sığdırıyorum

Ben o hissi bir ara yaşadım ve geçti...Şimdi iştahsızlık daha çok var. Hani tabağı dolduruyorum yemek için yarısı kalıyor:)
Ama ekseri proteinli yemekleri yemeğe dikkat ediyorum sebze gününde bile:))Sebzeyi sanki çok kaçırırsam diyet bozulacak gibi geliyor bana..Birşey yemek istiyorsam önce düşünüyorum.Ama proteini çok yemek daha çok kilo verdiriyorsa biraz daha çok yemek için uğraşırım..Sütü ben sevmiyordum ama bu diyette içmeye başladım ben sütü daha çok gece yatmadan önce içiyorum bünyem akşam meyveye alışık olduğu için canım birşeyler istiyor ve süt içiyorum ve iyi geliyor şahsen...

afiyet olsun kuzum. tarifi var simlanın sitesinde ama bir de sen anlat nasıl yaptığını.var mı bir inceliği yoksa ordakinin aynı mı. köpük köpük oluyor ve o köpüğü mü fırına atıyorsun? mikserim de bozuk, elle çırpsam olur mu?

arkadaşlar bu sabah tartıldım ve 2 basamaklı kilolara indiğimi gördüm.

99.8

bu 5 yıl önceki kiloma indim demektir...

bu sabah lorlu yumurta ve dukan keki yedim

öğlen et sote ve ayran

akşam tavuk ve yoğurt
şimdi de zero içtim.

sagol canım benım.. evet bugun suslendım psulendım sehre ındım..10 kg vermıs halımle kendımı ıyı hıssettım:)

olcaz dimi:) hatta baya olduk bıle be..fıstıklıga adım adım:)

kiwiii miiiiiiiiiiiiiiiii evet kiwi dioooor:)

Miniğiiimmm!!! Küsmedin di mi seeennn
Seni de aradık amaaa... Gittiğin yere geliriz biz de =) Kurtuluş yok =))

Evet yaa! Çok stresliydii.. Neyse atlattık

Bi de kızlar bana bi tek göbiş kalmış, ona da spor şeyettir, güçlendirmeye geç artık dedileeerr :44: Spor yapmak diyet yapmaktan zor ama Karar veremiyoruummm Ödül öğünü yapmadan sadece her gün sebze protein yesem diyorum.. Öyle de yapma dediler.. Bilmiyoomm :44: :)

Ah canıımmm.. Kötü bir durum eğer hala hislerin varsa.. Ama sen dik durmayı, güçlü durmayı öğrenmişsin zaten Her şeyin üstesinden gelirsin evelallah :129: Biz de hep burdayız :13::13:

Hihiihh Kibar kibar mıı Yok o ben değilim

Ben de tebrik ederiiiimm Aferin sana bee!! Hep böyle devam et, kimseyi de kafana takma :129:

arkadaşlar bu sabah tartıldım ve 2 basamaklı kilolara indiğimi gördüm.

99.8

bu 5 yıl önceki kiloma indim demektir...
..........
Tebrikleeerrrr

Yukarıdaki tüm sorulara evet cevabını verebiliyor olmakla birlikte,öneri için teşekkürler.Öneriniz dikkate alınmıştır efenim. Sonucu bildiririm.

Aliye'm bende simlanın tarifine göre uyguladım. 3 yumurta, 3 yk takita, yarım lt süt ve 4-5 damla vanilya aroması kullandım. Mikser kullanmadım elle çırptım. O yüzden öyle çok köpürmedi ve bende o köpükleri almadım. Yani benim yaptığımda herhangi bir ince nokta yok.

Ama tadı çok güzeldi denemelisin mutlaka :)

günaydın dukancanlar
atak dönemim bitmiş bulunmakta ve 1.8 kilo kaybım oldu. 5 güne tamamlamayacağım bugün itibari ile seyire geçiyorum ve ilk işim domates yemek olacak:))

Günaydın!!
Seyirin 2. gününe yumurta-light süt omletimle başladım, içine de lor peyniri serpip yiyeceğim çayımla birlikte. Erkenden şu 30 dk sporu da halledip duşu aldım mı değmeyin keyfime.
Mutluluğum esas sebebi: dün seyirin ilk günü çok yedim gibi geldi deyip kendime dert ettiydim ya? 500 gr daha gitmiş!
Keşke hep böyle devam etse, erisem dursam istediğim kiloya. Dukan Amca 60 dediği için çizelgeye de 60 yazdım ama kalbimdeki hedef 55. Bakalım...

Bir de dün canım tatlı çekince kola zero almıştım. Bugün fi tarihinde gördüğüm bir tarif aklıma geldi: kolalı kek. Niye olmasın? Tatlandırıcı kullanmayı sevmiyorum ama kolanın içindeyken kullanabilirim, bir taşla iki kuş.

Herkese güzel bir pazar diliyorum, kahvaltı sofralarınız şen olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…