- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın güzellerim:)
kızlar ben sıze bişi danısıcam ya kac gundur soram dıyorum soramıyorum...
sımdı mösyo dukan bana 67,5 ol dedı...
ben gecen persembe 73,9dum bahsettıgı kıloya 6 kılo var... 6 kılo versem cok zayıf olurum gıbıme gelıyor... ırı kıyım bı hatunum ben .. bı de 1 ekımde spor kursuna baslıyorum... acaba 69 da guclendırmeye gecsem de sporla fılan da 155 gunde 2 kg verırım gıbı gelıyor... dıetten sıkıldıgımdan degıl ınanın ama boyle daha ıyı olacakmıs gıbı gelıyor ne dıyorsunuz?
kendini 69 da iyi hissedeceksen o kiloda kal, zaten dukanın verdiği kilo ile arasında 1.5 kilo var,çok birşey farkedeceğini düşünmüyorum ama şu dukanın chatlerinden öğrendiğim bilgilere göre güçlendirmede verilen kilolar içinde güçlendirmenin o kadar uzatılması gerekiyormuş, bilgilerinize ....
öğlen yemeğine simlanın tavuklu paça çorbasını yaptım misss gibi oldu :))))
günaydın güzellerim:)
kızlar ben sıze bişi danısıcam ya kac gundur soram dıyorum soramıyorum...
sımdı mösyo dukan bana 67,5 ol dedı...
ben gecen persembe 73,9dum bahsettıgı kıloya 6 kılo var... 6 kılo versem cok zayıf olurum gıbıme gelıyor... ırı kıyım bı hatunum ben .. bı de 1 ekımde spor kursuna baslıyorum... acaba 69 da guclendırmeye gecsem de sporla fılan da 155 gunde 2 kg verırım gıbı gelıyor... dıetten sıkıldıgımdan degıl ınanın ama boyle daha ıyı olacakmıs gıbı gelıyor ne dıyorsunuz?
Diyete istikrarlı devam edebilmek için gerekli olan tek şey irade aslında.Selam kızlar bugün atak ta 2 .günüm.Zten Dukan bana 2 günlük atak önermişti.Ama evde evde eş ve çocuk yemek beklerken birde kendin için farklı pişmiş usulde yiyecek hazırlamak zor oluyor.Sanırım bu yarından itibaren yani seyirde daha çok hissettirecek kendini.Bu diyete istikrarlı devam edebilmek için ya tek yaşıcaksın yada evinde herkese ayrı menü hazırlayan bir yardımcın olacak. Yanlışmı düşünüyorum:)
kabızlık sorunum daha olmadı 4. günümdeyim 4. günden sonra kabızlık görülebilirmiş çok su içiyorum ama kabızlık için liptonun form çaylarından içiyorum birde yeşil çay
Dr. Dukanin kocluk sayfasini okuyorum.
Kabizlik icin sabahlari rhubarb bulamiyorsaniz bir kiwi yiyin diyor.
Eger haftada 5 gun, 2se saat spor yapiyorsaniz, spor sirasinda 200ml gercek portakal suyu icebilirsiniz diyo, anlasilan kocluk alanlara torpil geciyo dukan amcam ya. biz burda 15 gundur hic kacamak yapmayalim diye ugrasalim.
ekrome : what should i eat after exercise? i go to the gym 5 times a week for 2 hours.
Moderatrice cathy : Hello ekrome, I am really happy to see that sport is an important part of your everyday life! Before going to the gym, please have an oat bran pancake and any other food allowed in that diet if you are hungry. During the effort, if you feel a lack of power, you can have 200 mL of orange juice (no concentrate juice and without any addition of sugar). After that session, follow your daily instructions and have a Dukan adapted meal in satisfactory amount. Have fun!
ddr.myfreeforum.org :: October 8 Weekly Chat With Dr. Dukan
slm kızlar yarın reglimin 5. günü ve ben diyete yarın başlamaya karar verdim alışverişe gittim 2 küçük torbaya 50 tl verdim daha alıcaklarımda var poffff azcık tuzlu bir diyet olucak sanıyorum.
yarın ilk günüm ve ben sabah 1 bardak süt,biraz light beyaz peynir bir yumurta 2 dilim hindi jambon ile kahvaltımı yapmayı planlıyorum uygundur değilmi eksiklerimi yarın gidip alıcam artık birde şu mistik chai den aldım doğuşun bakalım nasılmış
bu arada aroma olarak dr oetkerin aroması var bende siz ne kullanıyorsunuz gurmenette başka marka vardı acaba benimki olmazmı diye düşündüm herkese iyi haftasonları yarından itibaren bende aranızdayım :))))))