Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım. biz senle hemen hemen aynı dönemlerde başladık diye hatırlıyorum. umarım sonuna kadar da gideriz . ben 10 eylülde başlamıştım.

vermemiz gereken kilo miktarida hemen hemen ayni, yakin zamanlarda guclendirmeye beraber geceriz artik:)

hiçbirinizi tanımıyorum ama ınanın cok sevıyorum ..sız olmasaydınız ben dun herkesın yedıgı pastadan yerdım.. tenefuslerde buruya gırıp bakıyorum yazmasam da destegınızı azmınızı goruyorum bugun artık fazla kılolu grubundan cıkmak uzereyım..kıtabı okudum okudum ama bazı seylerı burada netlestırdım..sıze cok tesekkur ederım Allah gonlunuze gore versın herseyı:) içimden geldi bu sabah sıze bunları soylemek zor gunler gecırıyorum kendımı cok yalnız hıssedıyorum.. ıyıkı varsınız:)

oyyyyyy canım benim yalnız hiissetme kendini,bizler varız.biz kocamannnnn bir aileyizzzzz
maşallah yaaa yolun yarısını geçmişsin bileee,aferim yeme o pastaları falan yoksa bu yol bitmez.az kalmış 1.5 ay sonra falan hoooppp güçlendirmedesin inşallahahhhh

günaydıııınnn...
12. günde benim 2,5 kg, annemin 5,5 kilo kaybı var. :)
ayrıca bende 3'er cm incelme var. :)
kaç cm incelince bir beden küçülmüş oluyoruz?

gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı ama ayrıldıgım nısanlım burnumun dıbınde aynı okulda ogretmenız... dık durmaya calısıyorum olmuyor dıyetımı bozmıcam bu gırdaptan cıkıcam psıkolojıme hakım olucam ama nasıl?

ayyy kız deli misin,ben senin yerine olsam sinirlerimi bozacağıma inadıma veririm 10 kilo daha,ohhh fıstık gibi olurum.sonra da giyerim mini etekleri,elbiseleri çatır çatır amannninnn hem de nasıl çatlatırım onu
güçlü ol bakiim sen.bırak o üzülsün.hem herşeyde bir hayır vardır cidden bak,belki evlenseniz daha büyük sorunlar olacaktı.zararın neresinden dönsen kardır.sen şimdi kendine güven,başarabileceğine inan sakın ama sakın bozma diyetini,karşısında boşvermiş bir hatun görmesin.aksine kendine güvenen,fıstık gibi olmuş,günden güne güzelleşmeye devam eden bir hatun görüp kudursun.en büyük ceza budur bence ohhh sefan olsun şimdiden

sağol canımsın yapacam guclu olucam... basıma ne geldıyse zırlayıp aglayıp kendımı acındırmamaktan geldı ama olsun... basım dık ya hıc yoktan:)

Canım sinirlerine hakim ol tabi öncelikle.
Ben de sevgilimden yeni ayrıldım.
Dün görüştük kendisiyle ve aynı medesamın dediği gibi düşündüm.
Çıkmadan önce güzelce süslen kızım dedim kendi kendime, giy en güzel en yakışan kıyafetlerini. İçinden gelmesede yap makyajını.

Aynen dediğim gibi de yaptım bunları.
Gördü beyefendi beni sen bayağı iyisin diyor bana.

Ne yapayım yani? Yas mı tutayım arkasından ayrıldık diye, yoksa kendimi kötü hissetmek için elimden geleni yapayım mı?
Geçen gün hiç konuşmadık mesela biz onunla, hergün 5'te buluştuğumuz bir yer vardı gitmiş orda beklemiş beni bu akıllı 7'ye kadar. Ben o sırada nerdeydim biliyor musun? Avm'de geziyordum.

Ya, çok yeni olduğu için ve kendisine bayağı alışmış olduğum için zor geliyor tabi üzülüyorum ama dediğim gibi davranmadan da geçmiyor malesef.

İlk önce biz önemliyiz. Sende o kiloları ver çıtır biri ol, bak ondan sonra hayat daha da güzel görünecek.

Kızlar ben de dün gece krem vanilya yaptım kendime. Ne güzel birşeymiş bu ya. Çok hoşuma gitti.

Tabii ben biraz fazla pişirmişim galiba üstü fırın sütlaç gibi olmuş. Yani benimkine de fırın krem vanilya diyebiliriz.

Üzerine tarçınlayıp mideye indirdim bile.

Medesam, biz de buluşalım bence uygun bir zamanda. Ben manisa'dayım ama izmir'e uçabilirim.. Ya da senin yolun manisa'ya düşerde haber vermezsen darılırım.

dün bahsetmiştim real'de yulaf kepeği bulamadım.. carrefourda da 500lük ru sheim 12 küsürdü galiba.. şimdi gurmenetten 2 yulaf bir buğday kepeği var .. 11.99 'a ondan alıcam da... senin şu denediğin aromalardan tavsiye sunuver bakem.. boşa almayayım.. hatta almışken ordan başka ne alayım???

athırsızı: Hep birlikte vereceğiz inşallah kiloları, buradaki desteğe ben de bayılıyorum, burası olmasa işimiz zor. Sana da maşallah gerçekten çok sabır, emek gerektiren bir iş içindesin. Sakın moralini bozma, diyeti de bozma, kiloları ver fıstık gibi bir Çalıkuşu ol, romandaki gibi herkesin dibi düşsün.

-

Eveeet bugün seyirimin ilk günü!!! Allah'ım her bir sebze için nasıl dualar ettim, nasıl şükrettim amma özlemişim. Soğanlı peynirli yumurta, sarımsaklı yoğurtlu fırında patlıcan, salatalıklı öğle yemeğimle bomba gibi giriş yaptım.

5 günlük atağımın sonucunda: 69.8'den 65.8'e düştüm! İçinde su bolca var bu kilonun ama olsun, mutlu oldum tartıda görünce. :) Şimdi tekrar kitabın seyir kısmını okumaya gideyim, dikkatimden kaçan birşey olmasın.

canım benim,rom al mutlaka fındık süppeerrr ötesiii,çikolata al bi de
bende tereyağı da var istersen al ama bana biraz ağır geliyor az kullanırsın ekmeğe yumurtaya falan.
vişne,salep,potibör,vanilya,damla sakızı,zeytin falan da var bende ama onları sevmiyorum
çook öpüyorum mesaim bitti heyyo yaşasın tatil

Bugun tartida -5 kiloyu gordum yuruyusten geldikten sonra cok sevindim. yasasin ilk bes kilo gitti gerisi de gelecek insallah.

Ama sanki biraz huysuz oldum bu diyete basladiktan beri karbonhidratsizliktan. Daha cabuk sabrim tasiveriyo. Allah benimkine kolaylik versin:)

Ben dün yulaf kepeğini Tansaştan 6.50 L. aldım.İlk defa aldım kullandımda çok tecrübeli değilim ama isterseniz Tansaşada bakın...

ay tebrikler ediyorum seni harika gidiyosun. huysuzluk bende de var. sonuçta gözümüzün önünde çeşiiit çeşit yiyecekler var ve biz onlara ulaşamıyoruz. insan biraz kızıyor hayata

bende bir de enerjisizlik var. okula gidiyorum derslerde enerjim düşük. tabi bu öğrencilere de yansıyor. elimden gelse tenefüsleri 1 saat yapardım heralde
neyse vitamin almaya karar verdim. ptesi eczaneye uğrayım. belki iyi gelir.

mail adresini gönderdim sana
ya benim öğrenmem gereken bişey var seyirde marul yeniyormu??

Yok kilo vermemi istemiyo gibi davraniyolar, yanimda ceviz sucuklarindan dolmalardan bahsedilince kaldiramiyorum. susuyorum susuyorum, sonra baska seye patliyorum bende, sonra ne oluyoruz oluyor.
Napsam acaba yanimda yemek konusulmasini mi yasaklasam acaba:)) ama onlara da hak veriyorum, ben diyet yapiyorum diye hayatlarina mi devam etmicekler. Insanin yasaklaninca istemeye basliyor halbuki dukana uygun bir suru tatli yicek var.

Evet vitamin arastirmasina ben de girecem, benim de dikkatim dagiliyor cok. Dukanin sitesine gore omega3 ve polivitaminler izin verilen katki yiyecekler arasindaymis. Yalniz biz proteini cokca tuketiyoruz ya oldukca cok b vitamini giriyo bunyeye ama sanirim her turlu b vitamini alamiyoruz, meyve yenmiyo, sebze kisitli, c vitamini ihtiyaci var kesin.
dukan diet tarafindan onerilen vitamin hapi vitaminans var . Icerigi

Dukan Diet Vitaminans 30 Tablet
Dukan Diet Vitaminans 30 Tablet [Dukan Diet Vitaminans 30 Tablet] - £9.95 : Natural Alternative Products
The universal, multi-vitamin supplement Vitamins, mineral salts and micronutrients Reinforced with Ginseng. The Vitaminans supplement has been specially prepared for long-term dieting. In cases of insufficiently varied diet, fatigue and weariness, Vitaminans provides a supplement of C, B3, B5, B6, B12 vitamins and minerals in sufficient doses to help reduce fatigue, maintain vitality and energy as well as alertness and normal concentration. Very useful for students under pressure, 2 months before exams.

Ozellikle ogrenciler icin diyor, bu yapiya benzer vitamin hapi bulursam alacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…