sağol canım. biz senle hemen hemen aynı dönemlerde başladık diye hatırlıyorum. umarım sonuna kadar da gideriz . ben 10 eylülde başlamıştım.
hiçbirinizi tanımıyorum ama ınanın cok sevıyorum ..sız olmasaydınız ben dun herkesın yedıgı pastadan yerdım.. tenefuslerde buruya gırıp bakıyorum yazmasam da destegınızı azmınızı goruyorum bugun artık fazla kılolu grubundan cıkmak uzereyım..kıtabı okudum okudum ama bazı seylerı burada netlestırdım..sıze cok tesekkur ederım Allah gonlunuze gore versın herseyı:) içimden geldi bu sabah sıze bunları soylemek zor gunler gecırıyorum kendımı cok yalnız hıssedıyorum.. ıyıkı varsınız:)
gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı amaoyyyyyy canım benim yalnız hiissetme kendini,bizler varız.biz kocamannnnn bir aileyizzzzz
maşallah yaaa yolun yarısını geçmişsin bileee,aferim yeme o pastaları falan yoksa bu yol bitmez.az kalmış 1.5 ay sonra falan hoooppp güçlendirmedesin inşallahahhhh
gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı amaayrıldıgım nısanlım burnumun dıbınde aynı okulda ogretmenız... dık durmaya calısıyorum olmuyor dıyetımı bozmıcam bu gırdaptan cıkıcam psıkolojıme hakım olucam ama nasıl?
ayyy kız deli misin,ben senin yerine olsam sinirlerimi bozacağıma inadıma veririm 10 kilo daha,ohhh fıstık gibi olurum.sonra da giyerim mini etekleri,elbiseleri çatır çatır amannninnn hem de nasıl çatlatırım onu
güçlü ol bakiim sen.bırak o üzülsün.hem herşeyde bir hayır vardır cidden bak,belki evlenseniz daha büyük sorunlar olacaktı.zararın neresinden dönsen kardır.sen şimdi kendine güven,başarabileceğine inan sakın ama sakın bozma diyetini,karşısında boşvermiş bir hatun görmesin.aksine kendine güvenen,fıstık gibi olmuş,günden güne güzelleşmeye devam eden bir hatun görüp kudursun.en büyük ceza budur bence ohhh sefan olsun şimdiden
Canım sinirlerine hakim ol tabi öncelikle.gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı amaayrıldıgım nısanlım burnumun dıbınde aynı okulda ogretmenız... dık durmaya calısıyorum olmuyor dıyetımı bozmıcam bu gırdaptan cıkıcam psıkolojıme hakım olucam ama nasıl?
Medesam, biz de buluşalım bence uygun bir zamanda. Ben manisa'dayım ama izmir'e uçabilirim..Ya da senin yolun manisa'ya düşerde haber vermezsen darılırım.
dün bahsetmiştim real'de yulaf kepeği bulamadım.. carrefourda da 500lük ru sheim 12 küsürdü galiba.. şimdi gurmenetten 2 yulaf bir buğday kepeği var .. 11.99 'a ondan alıcam da... senin şu denediğin aromalardan tavsiye sunuver bakem.. boşa almayayım.. hatta almışken ordan başka ne alayım???
dün bahsetmiştim real'de yulaf kepeği bulamadım.. carrefourda da 500lük ru sheim 12 küsürdü galiba.. şimdi gurmenetten 2 yulaf bir buğday kepeği var .. 11.99 'a ondan alıcam da... senin şu denediğin aromalardan tavsiye sunuver bakem.. boşa almayayım.. hatta almışken ordan başka ne alayım???
Bugun tartida -5 kiloyu gordum yuruyusten geldikten sonra cok sevindim. yasasin ilk bes kilo gitti gerisi de gelecek insallah.
Ama sanki biraz huysuz oldum bu diyete basladiktan beri karbonhidratsizliktan. Daha cabuk sabrim tasiveriyo. Allah benimkine kolaylik versin:)
ay tebrikler ediyorum seni harika gidiyosun. huysuzluk bende de var. sonuçta gözümüzün önünde çeşiiit çeşit yiyecekler var ve biz onlara ulaşamıyoruz. insan biraz kızıyor hayata
bende bir de enerjisizlik var. okula gidiyorum derslerde enerjim düşük. tabi bu öğrencilere de yansıyor. elimden gelse tenefüsleri 1 saat yapardım heralde
neyse vitamin almaya karar verdim. ptesi eczaneye uğrayım. belki iyi gelir.