Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yok. Yanlış düşünmüyorsun. Tabi almazsın öyle yaparsan. Yani bir daha almam ben artık böyle giderim diyorsan, tabi en güzeli o. Ne de olsa biraz katı bi diyet. Yani evet izinli her şeyi sınırsız yiyoruz ama, bu yeme alışkanlığını yaşam tarzına dönüştürmediğin zaman, hemen alırsın yine o kiloları. Güçlendirmesini, korumasını falan yapmazsan.. ama sen kararlıyım diyorsan, tabi ki de yap yani. Zaten 1 ay sürmez verirsin sanırım 5 kiloyu :44: Metabolizmana falan da bağlı tabi. Dukanın sitesinden testi falan da yaptın mı? Yapmadıysan yap da bakalım üstat ne dicek

Evet Dukan amcanın sitesine baktım.Bana 2 gün atak 35 gün seyir evresi ve 50 gün güçlendirme evresi olarak devam ediyor.Başlangıç ve bitiş olarak yaklaşık 3 ay sürecek! İnşallah sonuna kadar gidebilirim.Cevabın ve ilgilendiğin için teşekkürler. Hepimize çarçabuk kilolardan kurtulduğumuz günler olsun:)

kuzum negatif çıktıysa negatiftir bence,mevsim geçişleri de etkileyebiliyor adet düzenini.bir de sen olmuyor diye stres yaptıkça da gecikiyor,bende de bazen olmuştur böyle.ama bence salıya kadar falan bekleyelim hala olmazsa belki o zaman bir doktora gidebilirsin

bak canım bak güzel arkadaşım anlatamadım yada sen bizi anlayamadın galiba,evet kimse kimseye cevap vermek zorunda falan değil.ama biz hepimiz zaten birbirimize her zaman yardımcı olmuşuzdur.yenilere de eskilere de hepimiz bir bütün olduk burda.ve birbirimize verdiğimiz güçle başardı tonlarca kiloları vermeyi
herkesin tickerında verdiği kiloları görebilirsin,bunları tek başımıza başarmadık biz.
kimse sana da yardımcı olmayacağını söylememişti.elbette hiç birimiz başladığımızda tam olarak ne yapacağımızı bilemiyorduk.
ama kendi adıma konuşayım,ben önce ziyaretçi olarak yazılanları okudum,sonra okuduklarımı gayet anlayabildiğim kadarıyla bir kitap edindim,sonra anladım ki testi çözmeliyim testi çözdüm ve dukan benim yol haritamı çıkardı.kitabı okuduktan sonra anlamayacağım bişey yoktu zaten.diyetimi uygulamaya başladım,uzaktan da buradaki arkadaşlarımı takip ettim,neler yazıyorlar,neler yiyiyorlar,ne yapıyorlar diye.diyetimin 6.haftasında 7 kilo vermiş olarak üye olmuşum buraya.o da soracağım soru olduğundan değil de buradaki sıcak insanların motivasyonlarından faydalanayım,ben de bu sinerjinin içinde olayım diye,kendi adıma da bu sinerjiyi düşüren insanlardan pek hoşlanmıyorum.evet bu diyete başlayacaksan elbette bu kitabı okuyarak başlayacaksın,yani öyle laf sokar gibi ezberleyip de mi gelsinler diyorsun ama biraz öyle yani.bazı konularda sayfa numarasına kadar ezberimizde bizim.
sonuçta bu dukan diyeti kk kızlarının diyeti değil ki herşeyi okumadan bize soruyorsunuz.kusura bakma ama ben bu tarz polemiklerden hiç hoşlanmıyorum.ve ben sana bundan sonra olumlu yada olumsuz hiç bir şey yazmayacağım.uzatmayalım dedikçe kendinde herşeye ters cevaplar vererek uzatmaya devam ediyorsun,amacın ne anlamış değilim.ben senin yerinde olsam bütünün bir parçası olmaya çalışırdım.sen diyet yapmaktan çok sanki burada sorun çıkartmaya çalışıyorsun.sabahtan beri topikteki bu kirlilikten gerçekten rahatsızım ve buna sebep olanlardan da biri olmak istemediğimden gerçekten hiç bir şey yazmayacağım sana arkadaşım,kusura bakma.sana başarılar diliyorum tekrardan,umarım başarabilirsin

kız öyle suyu süzüleni demiyorum,hani mandıralarda oluyor yaa koyu yoğun böyle yağlı yağlı olanlar hah işte onu yiyebiliyor muyuz ki ?
yaaa bu arada siz şaka maka buluşuyor musunuz yaaaa yarın.buluşmayın ama yaaa,bana ihanet etmesenize çatlatacak mısnız beni,önceden haberleşelim valla izin alıp geleceğim yaaa uff diyorum sizeee,küserim hepinizeeee

yaaaa işte o yoğurdu diyorum yiyebilir miyiz ki ?

Fosil toplantısı yapalım, tamam hahah

Bütün gerekli bilgileri alıp da senin yerine yapardım ama, ben çıkıyorum şimdii.. Yapamazsan ben haftaya yardım ederim. Haftasonu da girmiyorum çünkü..

oralara gidip yayılıp da her yanı işgal etmeyin. biz de gelicez daha. yer kalsın bize de...
Siz gelin de kayarız biz Orda da fosilleşip kalabiliriz ama Ay zaten ne kadarcık yer kaplıcaz allaseeennn Hepimiz sığarız oraya. Küçük popişler hahahaha

kızlar benim kociş gelir onun yemeğini birde kendi yemeğimi hazırlayım ben
akşama bol yağlı bol tuzlu
kıymalı yumurta light kola ve yoğurttt var öptümmm
Kolay gelsiinnn

Benim bulmuştu. Ara ara da buluyor. İlk ay falan olmuştu bi de yaza girerken falan da olmuştu sanırım. Baya stres yapmıştım ben de 2 çizgi çıkmasın diye :18: Sonra da çıksın isticem ama.. napiyiimmm Madem biraz daha bekle canım kan testi için. Hadi hayırlısı..

İyi akşamlar iyi tatilleeerrr.... Çalışacaklara kolay gelsiiinnn.. Yarın görüşürüz inşallah

iyi akşamlar,

işten çıktım şimdi servsteyim.

yarın buluşuyor musunuz? ben de gelmek isterdim ama yarın yoğun bir gün olacak. size tatlı sohbetler:)

bugün öğle yemeğine dışarı çıktık. arkadaşlar hamsi tava, salata, dondurmalı irmik helvası ve sıcak tahin helva (fırında) yediler. hepsini çok severim ama ben sadece ızgara palamut ve yağsız sossuz salata yedim. bir zero.

onlar tatlıları kaşıklarken ben şekersiz çay içtim.

alkışşşşşş banaaaa

Ayyyy ne güzel yemişşer ya, çok severim o menüyü, güçlendirmedeki 105. menüm de bu olsun bari

iyi akşamlar hanımlar...
nasılsınız inş. diyetler şahane gidiyordur.
Benim güzel gidiyorda yalnız fena halde baş dönmesi ve baş ağrısı olmaya başladı bugünlerde..
Başağrımı uykusuzluğa veriyorum da bu baş dönmesine ne yapmalıyım ki??
Sizlerde de olmuşmuydu? Ve geçer mi acep?

Uykusuzluk baş dönmesi de yapabilir, tansiyonuna bir baktır öncelikle, aç mı kalıyorsun ? kalıyorsan kalmaaa ben de hiç olmadı öyle bir durum :44::44::44: ne karışık yazmışım yahu neyse anlamışsındır zaar

iyi aksamlar dukancanlar..:)

Yemek yaparken aralarda foruma bakayim dedim masallah cok kaynatmissiniz yine..Arada yanlis anlasilmalar olmus üzüldüm..Burda hep birlikte daha güzel oluyor bu aralar giremiyorum forumu takip edemiyorum üzülüyorum..izine ayrilmam yaramadi bana henüz iyilesemedim büzün aksilikler de siraya dizilmis beni bulmak icin..iki gün izinliyim ve bütün gün uyuyup tembellik yapacagim..

Kizlar yarinki bulusmada yaninizda olmayi cok isterdim...Benim yerime herkes tokalastigi arkadasini öpüyor tememmiii yarin soracagim ona göre..:)))

son 1 saattir aşırı terleme, baş dönmesi ile başlayan bulantılarım akşam yerini istifra etmeye bıraktı ( çok su içtim bugün birde yumurta dokundu sanırım. şekerimde düşmüş light meyveli yoğurt almıştım seyir dönemine sakladım ama 1 tanesini yedim içindeki tatlandırıcı iyi geldi. uzandım dinleniyorum ama ellerim titriyor(

Gecmis olsun arkadasim ilk baslarda bende yasamistim böyle insallah seninde gecici bir durumdur.

tansiyonuma devamlı bakıyorum ölçüm cihazım varda...
Açta kalmıyorum aslında güzel yiyorum diyetimi saatleri kaçırmıyorum ama
uykusuzluk yapıyor mu bilmiyorum ama birde uykuyu tam almakla deneyeyim...

Evet anladım...

geçmiş olsun...

Kendine dikkat et sağlık hiçbirşeye benzemez...
Şekeri düşmüş ise birazdan çıkar meyveli şekerden sonra ama zaman alır birazcık

20 gündür hiç zayıflayamıyorum diyorum ya, bi 3 günlük atak mı yapsam baştan. Zira seyir evresindeyim 50 günden fazladır. Fİkirler?

Daha oncekı sayfalarda nutella tarıfı ıcın lıght labne gerekiyordu ya, bulamıyorsanız burda light labne tarifi var
dukan diyeti tarifleri: LIGHT LABNE

Siteyi gezerken bi de sınırlı izinli listesinden bahsetmiş. Bu liste kitapta tamm olarak yer almıyormuş amadukan forumlarında yayınlıyolarmış. Aslında kitapta verilen sınırlı izinlilerin liste haline getirilmiş şekli gibi geldi
dukan diyeti tarifleri: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler
Ben mesela light soya sosunu istediğim kadar kullanabileceğimi düşünüyordum. Meğerse sınırlı izinliler arasındaymış.

Süzme yoğurtu gördüğüm siteyi aradım ama bulamadımım. Biraz daha arayayım. Ama bir yerlerde olduğuna eminim.

Bir haftadır işkence çekiyorum, canımın çekmediği hiçbir şey kalmadı, ama hepsine direndim, ayrıca okulda deli gibi çalıştım, her sabah otobüstenbirkaç durak önce inip yürüdüm ve zafeeeeer 1,300 grcık gitmiiiiş

20 gündür hiç zayıflayamıyorum diyorum ya, bi 3 günlük atak mı yapsam baştan. Zira seyir evresindeyim 50 günden fazladır. Fİkirler?

kıtap 107 sayfada, "aylik kilo kaybi inise gecerek 2 hatta 1,5 kiloya civarinda sabitlenebilir. bu kisilerde soru basittir: oyuna devam etmeli mi? yanit cogu zaman hayir olur. bir tip doktorunun onerisinin soz konusu oldugu diyabet tehlikesi, ciddi ve tedavi edilemeyen eklem iltihaplanmalari gibi durumlarda, ya da zorlayici kisisel nedenin bulundugu hallerde, elde edilmis sonuclari tehlikeye atmamak icin israrci olunmamasi ve bu surecten faydalanilarak inilen kilonun korunmasi tercih edilir.daha ileride, organizmanin kendini toparladigi bir donemde yeniden diyete donulerek baslangicta belirlenen hedefe ulasmak mumkundur" diyor.

Eger cok uzun sure durakladigini dusunuyorsan, bir sure guclendirme yaptiktan sonra, rejime geri donebilirsin diye anliyorum bunu. belki faydasi olur.

kızlar merhaba yürüyüş yerine yüzmeye gidiyorum en son annem omuzlarında irileşme olmuş deyince çok moralim bozuldu şimdi ne yüzüyorum ne yürüyorum 3 ,4 gündür. profosyonel yüzmüyorum sürekli hareket halinde efor harcamaya çalışıyorum. Kas yapmasın diye sürekli geri mi yüzsem acaba :26: galiba en temizi yürüyüş. spor şevkim kırıldı yaaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…