Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gecmis olsun arkadasim ilk baslarda bende yasamistim böyle insallah seninde gecici bir durumdur.

geçmiş olsun...

Kendine dikkat et sağlık hiçbirşeye benzemez...
Şekeri düşmüş ise birazdan çıkar meyveli şekerden sonra ama zaman alır birazcık

iyiyim şimdi şükür. hatta akşamları Kuran okuyorum okuyamayacağım zannetmiştim halsizlikten Rabbime şükürler olsun bugün de okudum. kitapta alışma süresinden bahsetmiş zaten. kesinlikle mızmızlık yapmıyorum ama işte malesef ki şeker ihtiyacım karşılanmıyor. seyir dönemine geçince ilk işim light ürünler alıp en azından 2 haftada bir denemek. yarın ataktaki son günüm ve şu an itibari ile tartıldığımda sabahki ile aynı kilodayım yani 67.4

bugün öğle yemeğine dışarı çıktık. arkadaşlar hamsi tava, salata, dondurmalı irmik helvası ve sıcak tahin helva (fırında) yediler. hepsini çok severim ama ben sadece ızgara palamut ve yağsız sossuz salata yedim. bir zero.

onlar tatlıları kaşıklarken ben şekersiz çay içtim.

alkışşşşşş banaaaaEn Büyük TÜRKİYE:nazar::KK9:

helal olsun sana ben yemeğin irmik helvası kısmına dayanamazdım herhalde, çok seviyorum valla, kaç aydırda ağzıma sürmüyorum :KK17:

bir aksilik olmazsa buluşuyoruz yarın istanbul ekibi olarak. :-)

ne güzel ya, burada da dedikoduları paylaşırsınız dimi :KK1: feyste paylaşırsınız belki foto ama ben göremeyeceğim, nesliye msj atmam mı gerekiyor, beni alması için :44:

REgl dönemimdeyim, tatlı krizim hat safada, sınırlı izinlileri kullanmamak için cebelleşiyorum kendimle :KK1: çayıma tatlandırıcı atacaktım yok dedim dayan :KK53:tarçın koydum artık... haftaya 59 gördüğüm an güçlendirmedeyim :21:

ahh ahh ne güzel dukan yapıyordum ben ya :KK50: Üniv açıldı yine yurt ortamlarına dönüş başladı. Malesef istediğim yiyecekleri her daim bulmam zor. Ama yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim. Daha sonrasında ise yazın hiçbir yanlış olmadan devam ederim tekrardan. Umarım bir aksilik çıkmaz :44:. Kaçamak konusunda kendime aşırı güveniyorum çünkü 1 tane bile kaçamak yapmamıştım tam 1 aydır. Ya da sırf diyet için eve mi çıksam ne :KK53: Neyse şaka bi yana herkese bol bol eksili kilolar olsun :21:

Herkese iyi akşamlar :KK3:

Cimcime: Baş ağrısı-baş dönmesi protein beslenmeye başladığım zamanlar bende de oluyor, ilk günler hızlı kalkınca başım döndü karardı biraz. Alıştıkça geçti. Baş ağrısı da genelde bende susuzluğa bağlı oluyor, su içmeme dikkat edince topluyorum kendimi. Acaba sende de böyle birşey mi oluyor?

Bugün dışarı çıktım arkadaşlarla, güzelce haşlama tavuk buldum yedim yanına da evde yapıp çantaya attığım krepçikler. Çizelgenin dibine vuracağım, hedefi de geçeğim, azimliyim!!!! :KK66: Biraz tv karşısında kondisyon bisikleti de yaptım mıydı tamamdır.

Atağın 5. gününü de kazasız belasız tamamladım, yarından itibaren seyire geçiyorum inşallah. Seyir döneminde moralim bozulmasın diye haftada 1 tartılma kararı aldım, bir hafta içinde elbet birşeyler değişir biraz. Gün gün tartılıp delirmeyeyim iyice, bu sıralar öyleyim neredeyse sabah-akşam tartılacağım.

Herkese iyi geceler, kendinize iyi bakın. Daha birkaç gün oldu biliyorum ama çok alıştım buraya, sizlere. Sağolun desteğiniz için. :KK54:

canım geçmiş olsun yaaa,geç oldu kusura bakma ama anca okuyabildim işte :KK50:
yaaa ne buluşması ama ben yokum,sen bana ihanet etmezsin,offf azcık daha bekleyin yaw kudurdunuz mu,1 ay daha beklesenize hem daha çok kilo vermiş olursunuz he olma mı len :KK52:
ne sürprizi,ne düğünü noluyo yaaa daha geçen hafta bişey yoktu,beni mi kekledin :KK53:

kız Allah sizi napmasın,ben yarın çalışıyorum.yapmayın etmeyin yaaa lütfen beee anaaaaaa bir söz dinleyin ama yaaaaa,hem ben bunu daha yeni okudum yoksa izin alırdım bariii.gümbür gümbür yağmur yağsın da evlerinizden çıkamayın emii :KK9::KK53:

Sağol kuzum iyi şimdi şükür
EE buluşulsun artık yetti gari... 1 ay sonra yine buluşuruzz. Şimdiki bayağı bi macera olacak gibime geliyor...
Walla geçen hafta değil dün sabah bile bişey yoktu. Herşey dün Bursa dönüşü tam uyumak üzereyken çalan telefonla başladı.
Kalanını yarın buluşmada anlatacağımmm :)

Yağmur yağsın serinleriz fenamııı. Hadi hatunum al izin yaa. Senin için havaalanında buluşuruz...

ayyy delirmişşş,ya cidden bazı şeylere inanamıyorum ben artık.biz insan değiliz sanki demi,biz de her gün bir tomar insana sinirleniyoruz hatta bazen sinirden çıldıracak gibi oluyoruz.dövelim mi insanları,öyle olunca soruna çözüm yaratmış mı oluyoruz yoksa sorunu daha da mı büyütüyoruz.bunu anlayamıyorlar işte.ayy bu erkeklerin kafası hiç bizim gibi çalışmıyor cidden düşünemiyorlar bazı şeyleri.sana bişey söyleyeyim mi,sen de hayatının belki de en büyük hatasını yapacakken hayatının en doğru kararını verdin bence.sonuçta senin özelin bize laf söylemek düşmez ama seni cidden seviyoruz ve üzülmeni hiçç istemem.ama gönül işte ota da ona da konuyor.bence kesinlikle değerimizi,kıymetimizi bilmeyecek adamlara değer veriyoruz ama belki de bu hödüklere bağlandığımızdan bize asıl değer verecek insanları görmezden geliyoruz.ben inanıyorum çook güzel şeyler olacak.bugün çok pozitifim,evrene çok güzel enerji yolluyorum.umarım en kısa zamanda karşıma beyaz atlı yada bu yaştan sonra artık beyaz saçlı prensim çıkacak:KK9:
inşallah senin de karşına en kısa zamanda doğru insan çıkar kuzum :KK16:

o zaman şöyle yapalım haftaya yumruk yapayım,yaa ben yumruğu aynı anda beyaz gün olarak yapsam diyorum yani 'beyaz yumruk' ne dersiniz :KK9: onun sonuçlarına göre de önümüzdeki haftadan sonra nasıl bir yol izleyeceğime bütün fosiller hep beraber karar verelim:KK34:

Ahh ahh beyaz saça da razıydım. Benim neww de saç bile yokk :)
Ama beyaz bi teknesi var ki saçtan daha makbul gözümdee :)

iyi akşamlar,

işten çıktım şimdi servsteyim.

yarın buluşuyor musunuz? ben de gelmek isterdim ama yarın yoğun bir gün olacak. size tatlı sohbetler:)

ya gelsen süper olurr. bekleriz dört gözleee

bir aksilik olmazsa buluşuyoruz yarın istanbul ekibi olarak. :-)

Ay kuzum sende gelllll çok sevindimm ki bennn

Real'de yulaf kepeği yoktu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: yarın misler yapamicem size:KK53:

Aaa sende mi geliyorsun dermişimmmm. Ne hayallerle geldim ben bu yolu biliyormusun kuzummm. Neyse canın sağolsun. Sultanahmet köftecisine gideriz biz de :)

Günaydınnnn :KK16::KK16:

Regl oldum dün gece :KK37::KK37::KK37::KK37: Sevinemedim bile ya bugün nasıl gideceğim diye düşünmekten :KK53::KK53::KK53: Şu an çok ağrım var, belim karnım vs. midem de bulanıyor yine veee donuyorum :KK50::KK50: ilaç aldım bakalım ne olacak geçer sanırım birkaç saate daha kahvaltı yapamadım, biraz da düzelsem çıkıcam buluşma için :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ama midemden dolayı bişey yiyemiyorum, yapamıyorum da eşim bişeyler almaya gitti yiyebilirsem onlardan yicem zira ilaç içtim bişeyler yemem lazım :KK53::KK53::KK53:

Regl oldum dün gece :KK37::KK37::KK37::KK37: Sevinemedim bile ya bugün nasıl gideceğim diye düşünmekten :KK53::KK53::KK53: Şu an çok ağrım var, belim karnım vs. midem de bulanıyor yine veee donuyorum :KK50::KK50: ilaç aldım bakalım ne olacak geçer sanırım birkaç saate daha kahvaltı yapamadım, biraz da düzelsem çıkıcam buluşma için :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ama midemden dolayı bişey yiyemiyorum, yapamıyorum da eşim bişeyler almaya gitti yiyebilirsem onlardan yicem zira ilaç içtim bişeyler yemem lazım :KK53::KK53::KK53:

ahh kuzummm
umarım geçerde biraz kavuşuruzz bugünn

Günaydın cümleten bıu arada...

Sağol kuzum iyi şimdi şükür
EE buluşulsun artık yetti gari... 1 ay sonra yine buluşuruzz. Şimdiki bayağı bi macera olacak gibime geliyor...
Walla geçen hafta değil dün sabah bile bişey yoktu. Herşey dün Bursa dönüşü tam uyumak üzereyken çalan telefonla başladı.
Kalanını yarın buluşmada anlatacağımmm :)

Yağmur yağsın serinleriz fenamııı. Hadi hatunum al izin yaa. Senin için havaalanında buluşuruz...

Ahh ahh beyaz saça da razıydım. Benim neww de saç bile yokk :)
Ama beyaz bi teknesi var ki saçtan daha makbul gözümdee :)

ya gelsen süper olurr. bekleriz dört gözleee

Ay kuzum sende gelllll çok sevindimm ki bennn

Aaa sende mi geliyorsun dermişimmmm. Ne hayallerle geldim ben bu yolu biliyormusun kuzummm. Neyse canın sağolsun. Sultanahmet köftecisine gideriz biz de :)

günaydın canım arayacaktım seni ama uyuyorsundur diye aramadım,merak ettim şu damat adayını:KK23:
ayyy ciddi ciddi buluşuyor musunuz azıcık daha bekleyemediniz dimi,ben uğramam artık buralara.giderim uzaklarda bi başıma yaparım dukanımı :KK14::KK14:

canım benim hadi gözün aydın :KK24:
sıcak tut ayağını falan,karnına da sıcak su koy dikkat et:nazar:

kızlar merhaba yürüyüş yerine yüzmeye gidiyorum en son annem omuzlarında irileşme olmuş deyince çok moralim bozuldu :KK50: şimdi ne yüzüyorum ne yürüyorum 3 ,4 gündür. profosyonel yüzmüyorum sürekli hareket halinde efor harcamaya çalışıyorum. Kas yapmasın diye sürekli geri mi yüzsem acaba :26: galiba en temizi yürüyüş. spor şevkim kırıldı yaaaaaa..

ama neden kırılıyor spor şevkin,hiç de kırılmasın :KK50:
hem ayrıca geri geri yüzünce kas yapılmaz diye bişey yok,daha bile çok yaparsın :KK9:
ben de yüzüyorum kuzum,kas yapmak yağ yapmaktan iyidir :KK34:
hem ayrıca zayıfladıkça zaten omuzların falan da daralıyor.benim omuzlarımın üstünde mesela küçük kemikler keşfettim :KK9:
eminim doğduğumdan beri vardır onlar ama ben ilk defa farkediyorum :KK33:

son 1 saattir aşırı terleme, baş dönmesi ile başlayan bulantılarım akşam yerini istifra etmeye bıraktı :KK43:( çok su içtim bugün birde yumurta dokundu sanırım. şekerimde düşmüş light meyveli yoğurt almıştım seyir dönemine sakladım ama 1 tanesini yedim içindeki tatlandırıcı iyi geldi. uzandım dinleniyorum ama ellerim titriyor:KK43:(

canım ilk aşamalarda baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik olabiliyor ama birkaç güne geçiyor.umarım seninki de öyle olur:KK16:

medesacım ilk dediğine aynen katılıyorum. zaten hepimiz böyle yapıyoruz sanırım.

süzme yoğurt ben de çok kullanıyorum. hem öyle kaşık kaşık yemeyi çok seviyorum hem de tatlandırıcı süt tozu ve limon aromasıyla dondurma yapıyorum. hazır süzme yoğurtlar çok yağlı. ben her zaman tükettiğim yarım yağlı yoğurtla evde kendim yapıyorum. bez torba diktim bir tane. akşamdan ona döküyorum yoğurdu. torbayı bir süzgece, süzgecide bir başka kaba... hooop buzdolabına. sabaha kadar kalınca süzme yoğurt oluyor hemi de az yağlı...

kuzum bilmediğim için tekrar edicem sen doğru anlamışsamm söyle bana tamam mı :
şimciiikkk light yoğurt alıcam,onu tülbent gibi bişeyi nerden bulacaksam onun içine dökücem sonra o tülbeni süzgüye koyucam o süzgüyü de tencere gibi bir kabun içine koyucam :KK60:
sonra bu bremen mızıkacıları gibi üstüste dizilmiş şeyleri dolapta o kadar yüksek yer bulursam dolaba koyucam.sonra bu mandıralarda satılanlar gibi yağlı gibi yoğun bir süzme yoğurda mı dönüşecek.ayy öyleyse iyiymiş denerim ben bunu :KK56:

Fosil toplantısı yapalım, tamam hahah :KK70: :KK9:

Bütün gerekli bilgileri alıp da senin yerine yapardım ama, ben çıkıyorum şimdii.. Yapamazsan ben haftaya yardım ederim. Haftasonu da girmiyorum çünkü..

Siz gelin de kayarız biz :KK70: Orda da fosilleşip kalabiliriz ama :KK35: Ay zaten ne kadarcık yer kaplıcaz allaseeennn :KK1::KK1: Hepimiz sığarız oraya. Küçük popişler :KK66::KK34: hahahaha :KK9::KK1::KK1:

Kolay gelsiinnn :KK3:

Benim bulmuştu. Ara ara da buluyor. İlk ay falan olmuştu bi de yaza girerken falan da olmuştu sanırım. Baya stres yapmıştım ben de 2 çizgi çıkmasın diye :18: Sonra da çıksın isticem ama.. napiyiimmm :KK31: Madem biraz daha bekle canım kan testi için. Hadi hayırlısı..

İyi akşamlar iyi tatilleeerrr.... Çalışacaklara kolay gelsiiinnn.. Yarın görüşürüz inşallah :KK34::KK54:

ayyy canım benim,senin o stresini hatırlıyorum.ben senden daha fazla strese girmiştim nedense :KK9:
neyseki dilediğin gibi oldu :KK16:
yaaaaaa siz lütfen buluşmaz mısınız huhuuuuuu :KK14::KK50::KK43:

ah cok sevindim regl olmana:), demek bir sorun yokmus ya diyetin sonrasi icin beni de korkutan bir durum.

Agrinda olcak napalim, sıkcan disini birazcik:), onlar normal.

Istanbul'da misir carsisinda parafin yagi buldum. 1 ltlik paketler halinde 20 tlye satiliyormus.
Ama kullanip kullanmamaya kesin karar veremdigimden alamadim.
Tamam sindirilmeden atiliyomusta petrolden yapiliyomus yahu. agzima almak istemedim:))

günaydın canım arayacaktım seni ama uyuyorsundur diye aramadım,merak ettim şu damat adayını:KK23:
ayyy ciddi ciddi buluşuyor musunuz azıcık daha bekleyemediniz dimi,ben uğramam artık buralara.giderim uzaklarda bi başıma yaparım dukanımı :KK14::KK14:

canım benim hadi gözün aydın :KK24:
sıcak tut ayağını falan,karnına da sıcak su koy dikkat et:nazar:

ama neden kırılıyor spor şevkin,hiç de kırılmasın :KK50:
hem ayrıca geri geri yüzünce kas yapılmaz diye bişey yok,daha bile çok yaparsın :KK9:
ben de yüzüyorum kuzum,kas yapmak yağ yapmaktan iyidir :KK34:
hem ayrıca zayıfladıkça zaten omuzların falan da daralıyor.benim omuzlarımın üstünde mesela küçük kemikler keşfettim :KK9:
eminim doğduğumdan beri vardır onlar ama ben ilk defa farkediyorum :KK33:

canım ilk aşamalarda baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik olabiliyor ama birkaç güne geçiyor.umarım seninki de öyle olur:KK16:

kuzum bilmediğim için tekrar edicem sen doğru anlamışsamm söyle bana tamam mı :
şimciiikkk light yoğurt alıcam,onu tülbent gibi bişeyi nerden bulacaksam onun içine dökücem sonra o tülbeni süzgüye koyucam o süzgüyü de tencere gibi bir kabun içine koyucam :KK60:
sonra bu bremen mızıkacıları gibi üstüste dizilmiş şeyleri dolapta o kadar yüksek yer bulursam dolaba koyucam.sonra bu mandıralarda satılanlar gibi yağlı gibi yoğun bir süzme yoğurda mı dönüşecek.ayy öyleyse iyiymiş denerim ben bunu :KK56:

ayyy canım benim,senin o stresini hatırlıyorum.ben senden daha fazla strese girmiştim nedense :KK9:
neyseki dilediğin gibi oldu :KK16:
yaaaaaa siz lütfen buluşmaz mısınız huhuuuuuu :KK14::KK50::KK43:

Kuzummm buluşacağızz walla. Dur az dedikodu yapalımm.
Beni 50 dk sonra delycimm alacak. ay çok heyecanlı...
Bululalım konuşuruz canım oradan canlı yayın yaparım ben sana.
Dur bakalım " hayaldi gerçek oldu" durumu yaşıyorum şuan. Tabi ne kadar gerçek bilemedim ama zaman gösterecek.

Bak kuzu ligh yoğurdu al. Evde ince süzgeçşn vardır hani kenarı plastik olur genelde pirinç falan yıkarız. Onu bir tencereye oturt. Üsütne de dök yoğurdu hiç karıştırma. bir gecede btün sarı du çıkıyor kalıyor sana süzme. Ben hep böle yapıyorum labne gibii de oluyor. Kendimi kandırıyorumm :)

günaydın arkadaşlar, ben sessiz takipçilerinizdenim. hergün sayfayı okuyup bilgileniyorum. arada sırada böle lafa karışıyorum işte. neyse bu gsabahki sevincimi sizle paylaşmaya geldim.baskülde her sabah eksileri görmek mütiş bir duygu. yaptım o gerksiz diyetler...... emeklerim...... :KK5::KK5::KK5::KK5:
bu gün 12. günümve 4 .2 kilo vermişim.şükürler olsun allahıma:21::21:

Günaydin dukancanlar..:)

Beklenen gün geldi desenize sizin adiniza cok sevindim...cok güzel bir gün diliyorum hepinize..:KK48:

günaydın arkadaşlar, ben sessiz takipçilerinizdenim. hergün sayfayı okuyup bilgileniyorum. arada sırada böle lafa karışıyorum işte. neyse bu gsabahki sevincimi sizle paylaşmaya geldim.baskülde her sabah eksileri görmek mütiş bir duygu. yaptım o gerksiz diyetler...... emeklerim...... :KK5::KK5::KK5::KK5:

Tebrikler, ne guzel vermissin oyle. eminim bundan sonraki kilolarda kolaylikla gitcek. ben de cok keyifliyim eksileri gormekten tartida.

Kuzummm buluşacağızz walla. Dur az dedikodu yapalımm.
Beni 50 dk sonra delycimm alacak. ay çok heyecanlı...
Bululalım konuşuruz canım oradan canlı yayın yaparım ben sana.
Dur bakalım " hayaldi gerçek oldu" durumu yaşıyorum şuan. Tabi ne kadar gerçek bilemedim ama zaman gösterecek.

Bak kuzu ligh yoğurdu al. Evde ince süzgeçşn vardır hani kenarı plastik olur genelde pirinç falan yıkarız. Onu bir tencereye oturt. Üsütne de dök yoğurdu hiç karıştırma. bir gecede btün sarı du çıkıyor kalıyor sana süzme. Ben hep böle yapıyorum labne gibii de oluyor. Kendimi kandırıyorumm :)

küstüm ben size,hem de çok küstüm yaaaa,aklım çok sizde kalacak çoook mutsuz bir c.tesi geçireceğim :KK50:
dur bakalım acele etme kuzum,iyice ölç tart öyle karar ver,umarım doğru kişidir :KK23:
yoğurdu deneyeceğim bu alşam,o süzgüden var neyseki bakalım nasıl olacak :KK56:

çok tebrik ederim canım,inşallah en kısa zamanda 20 kilonu da verirsin :KK9:

20 gündür hiç zayıflayamıyorum diyorum ya, bi 3 günlük atak mı yapsam baştan. Zira seyir evresindeyim 50 günden fazladır. Fİkirler?

eğer kilo vermeniz durmuşsa, 15 kadar kilo veremediyseniz
1. kaçamak yapıyor muyum?
2.yeterli su alıyor muyum
3sporumu yapıyor muyum sorularını kendinize sorun. bunlara rağmen veremezseniz yumruk hareketini deneyin. yada yeşil çay. bütün gün yeşilçay içiyosunuz. neredeyse su yerine bile. ve saf protein alıyorsunuz.
evde yeşilçayın varsa yarınn bir dene istersen

Tebrikler, ne guzel vermissin oyle. eminim bundan sonraki kilolarda kolaylikla gitcek. ben de cok keyifliyim eksileri gormekten tartida.

sağol canım. biz senle hemen hemen aynı dönemlerde başladık diye hatırlıyorum. umarım sonuna kadar da gideriz . ben 10 eylülde başlamıştım.

X