Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gecmis olsun arkadasim ilk baslarda bende yasamistim böyle insallah seninde gecici bir durumdur.

geçmiş olsun...

Kendine dikkat et sağlık hiçbirşeye benzemez...
Şekeri düşmüş ise birazdan çıkar meyveli şekerden sonra ama zaman alır birazcık

iyiyim şimdi şükür. hatta akşamları Kuran okuyorum okuyamayacağım zannetmiştim halsizlikten Rabbime şükürler olsun bugün de okudum. kitapta alışma süresinden bahsetmiş zaten. kesinlikle mızmızlık yapmıyorum ama işte malesef ki şeker ihtiyacım karşılanmıyor. seyir dönemine geçince ilk işim light ürünler alıp en azından 2 haftada bir denemek. yarın ataktaki son günüm ve şu an itibari ile tartıldığımda sabahki ile aynı kilodayım yani 67.4

helal olsun sana ben yemeğin irmik helvası kısmına dayanamazdım herhalde, çok seviyorum valla, kaç aydırda ağzıma sürmüyorum

bir aksilik olmazsa buluşuyoruz yarın istanbul ekibi olarak.

ne güzel ya, burada da dedikoduları paylaşırsınız dimi feyste paylaşırsınız belki foto ama ben göremeyeceğim, nesliye msj atmam mı gerekiyor, beni alması için :44:

REgl dönemimdeyim, tatlı krizim hat safada, sınırlı izinlileri kullanmamak için cebelleşiyorum kendimle çayıma tatlandırıcı atacaktım yok dedim dayan tarçın koydum artık... haftaya 59 gördüğüm an güçlendirmedeyim

ahh ahh ne güzel dukan yapıyordum ben ya Üniv açıldı yine yurt ortamlarına dönüş başladı. Malesef istediğim yiyecekleri her daim bulmam zor. Ama yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim. Daha sonrasında ise yazın hiçbir yanlış olmadan devam ederim tekrardan. Umarım bir aksilik çıkmaz :44:. Kaçamak konusunda kendime aşırı güveniyorum çünkü 1 tane bile kaçamak yapmamıştım tam 1 aydır. Ya da sırf diyet için eve mi çıksam ne Neyse şaka bi yana herkese bol bol eksili kilolar olsun

Herkese iyi akşamlar

Cimcime: Baş ağrısı-baş dönmesi protein beslenmeye başladığım zamanlar bende de oluyor, ilk günler hızlı kalkınca başım döndü karardı biraz. Alıştıkça geçti. Baş ağrısı da genelde bende susuzluğa bağlı oluyor, su içmeme dikkat edince topluyorum kendimi. Acaba sende de böyle birşey mi oluyor?

Bugün dışarı çıktım arkadaşlarla, güzelce haşlama tavuk buldum yedim yanına da evde yapıp çantaya attığım krepçikler. Çizelgenin dibine vuracağım, hedefi de geçeğim, azimliyim!!!! Biraz tv karşısında kondisyon bisikleti de yaptım mıydı tamamdır.

Atağın 5. gününü de kazasız belasız tamamladım, yarından itibaren seyire geçiyorum inşallah. Seyir döneminde moralim bozulmasın diye haftada 1 tartılma kararı aldım, bir hafta içinde elbet birşeyler değişir biraz. Gün gün tartılıp delirmeyeyim iyice, bu sıralar öyleyim neredeyse sabah-akşam tartılacağım.

Herkese iyi geceler, kendinize iyi bakın. Daha birkaç gün oldu biliyorum ama çok alıştım buraya, sizlere. Sağolun desteğiniz için.

Sağol kuzum iyi şimdi şükür
EE buluşulsun artık yetti gari... 1 ay sonra yine buluşuruzz. Şimdiki bayağı bi macera olacak gibime geliyor...
Walla geçen hafta değil dün sabah bile bişey yoktu. Herşey dün Bursa dönüşü tam uyumak üzereyken çalan telefonla başladı.
Kalanını yarın buluşmada anlatacağımmm :)

Yağmur yağsın serinleriz fenamııı. Hadi hatunum al izin yaa. Senin için havaalanında buluşuruz...

Ahh ahh beyaz saça da razıydım. Benim neww de saç bile yokk :)
Ama beyaz bi teknesi var ki saçtan daha makbul gözümdee :)

iyi akşamlar,

işten çıktım şimdi servsteyim.

yarın buluşuyor musunuz? ben de gelmek isterdim ama yarın yoğun bir gün olacak. size tatlı sohbetler:)

ya gelsen süper olurr. bekleriz dört gözleee

bir aksilik olmazsa buluşuyoruz yarın istanbul ekibi olarak.

Ay kuzum sende gelllll çok sevindimm ki bennn

Real'de yulaf kepeği yoktu yarın misler yapamicem size

Aaa sende mi geliyorsun dermişimmmm. Ne hayallerle geldim ben bu yolu biliyormusun kuzummm. Neyse canın sağolsun. Sultanahmet köftecisine gideriz biz de :)

Günaydınnnn

Regl oldum dün gece Sevinemedim bile ya bugün nasıl gideceğim diye düşünmekten Şu an çok ağrım var, belim karnım vs. midem de bulanıyor yine veee donuyorum ilaç aldım bakalım ne olacak geçer sanırım birkaç saate daha kahvaltı yapamadım, biraz da düzelsem çıkıcam buluşma için

Ama midemden dolayı bişey yiyemiyorum, yapamıyorum da eşim bişeyler almaya gitti yiyebilirsem onlardan yicem zira ilaç içtim bişeyler yemem lazım

ahh kuzummm
umarım geçerde biraz kavuşuruzz bugünn

Günaydın cümleten bıu arada...

günaydın canım arayacaktım seni ama uyuyorsundur diye aramadım,merak ettim şu damat adayını
ayyy ciddi ciddi buluşuyor musunuz azıcık daha bekleyemediniz dimi,ben uğramam artık buralara.giderim uzaklarda bi başıma yaparım dukanımı

canım benim hadi gözün aydın
sıcak tut ayağını falan,karnına da sıcak su koy dikkat et

ama neden kırılıyor spor şevkin,hiç de kırılmasın
hem ayrıca geri geri yüzünce kas yapılmaz diye bişey yok,daha bile çok yaparsın
ben de yüzüyorum kuzum,kas yapmak yağ yapmaktan iyidir
hem ayrıca zayıfladıkça zaten omuzların falan da daralıyor.benim omuzlarımın üstünde mesela küçük kemikler keşfettim
eminim doğduğumdan beri vardır onlar ama ben ilk defa farkediyorum

canım ilk aşamalarda baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik olabiliyor ama birkaç güne geçiyor.umarım seninki de öyle olur

kuzum bilmediğim için tekrar edicem sen doğru anlamışsamm söyle bana tamam mı :
şimciiikkk light yoğurt alıcam,onu tülbent gibi bişeyi nerden bulacaksam onun içine dökücem sonra o tülbeni süzgüye koyucam o süzgüyü de tencere gibi bir kabun içine koyucam
sonra bu bremen mızıkacıları gibi üstüste dizilmiş şeyleri dolapta o kadar yüksek yer bulursam dolaba koyucam.sonra bu mandıralarda satılanlar gibi yağlı gibi yoğun bir süzme yoğurda mı dönüşecek.ayy öyleyse iyiymiş denerim ben bunu

ayyy canım benim,senin o stresini hatırlıyorum.ben senden daha fazla strese girmiştim nedense
neyseki dilediğin gibi oldu
yaaaaaa siz lütfen buluşmaz mısınız huhuuuuuu

ah cok sevindim regl olmana:), demek bir sorun yokmus ya diyetin sonrasi icin beni de korkutan bir durum.

Agrinda olcak napalim, sıkcan disini birazcik:), onlar normal.

Istanbul'da misir carsisinda parafin yagi buldum. 1 ltlik paketler halinde 20 tlye satiliyormus.
Ama kullanip kullanmamaya kesin karar veremdigimden alamadim.
Tamam sindirilmeden atiliyomusta petrolden yapiliyomus yahu. agzima almak istemedim:))

Kuzummm buluşacağızz walla. Dur az dedikodu yapalımm.
Beni 50 dk sonra delycimm alacak. ay çok heyecanlı...
Bululalım konuşuruz canım oradan canlı yayın yaparım ben sana.
Dur bakalım " hayaldi gerçek oldu" durumu yaşıyorum şuan. Tabi ne kadar gerçek bilemedim ama zaman gösterecek.

Bak kuzu ligh yoğurdu al. Evde ince süzgeçşn vardır hani kenarı plastik olur genelde pirinç falan yıkarız. Onu bir tencereye oturt. Üsütne de dök yoğurdu hiç karıştırma. bir gecede btün sarı du çıkıyor kalıyor sana süzme. Ben hep böle yapıyorum labne gibii de oluyor. Kendimi kandırıyorumm :)

günaydın arkadaşlar, ben sessiz takipçilerinizdenim. hergün sayfayı okuyup bilgileniyorum. arada sırada böle lafa karışıyorum işte. neyse bu gsabahki sevincimi sizle paylaşmaya geldim.baskülde her sabah eksileri görmek mütiş bir duygu. yaptım o gerksiz diyetler...... emeklerim......
bu gün 12. günümve 4 .2 kilo vermişim.şükürler olsun allahıma

Günaydin dukancanlar..:)

Beklenen gün geldi desenize sizin adiniza cok sevindim...cok güzel bir gün diliyorum hepinize..

Tebrikler, ne guzel vermissin oyle. eminim bundan sonraki kilolarda kolaylikla gitcek. ben de cok keyifliyim eksileri gormekten tartida.

küstüm ben size,hem de çok küstüm yaaaa,aklım çok sizde kalacak çoook mutsuz bir c.tesi geçireceğim
dur bakalım acele etme kuzum,iyice ölç tart öyle karar ver,umarım doğru kişidir
yoğurdu deneyeceğim bu alşam,o süzgüden var neyseki bakalım nasıl olacak

çok tebrik ederim canım,inşallah en kısa zamanda 20 kilonu da verirsin

20 gündür hiç zayıflayamıyorum diyorum ya, bi 3 günlük atak mı yapsam baştan. Zira seyir evresindeyim 50 günden fazladır. Fİkirler?

eğer kilo vermeniz durmuşsa, 15 kadar kilo veremediyseniz
1. kaçamak yapıyor muyum?
2.yeterli su alıyor muyum
3sporumu yapıyor muyum sorularını kendinize sorun. bunlara rağmen veremezseniz yumruk hareketini deneyin. yada yeşil çay. bütün gün yeşilçay içiyosunuz. neredeyse su yerine bile. ve saf protein alıyorsunuz.
evde yeşilçayın varsa yarınn bir dene istersen

Tebrikler, ne guzel vermissin oyle. eminim bundan sonraki kilolarda kolaylikla gitcek. ben de cok keyifliyim eksileri gormekten tartida.

sağol canım. biz senle hemen hemen aynı dönemlerde başladık diye hatırlıyorum. umarım sonuna kadar da gideriz . ben 10 eylülde başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…