- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece izinli seylerden yedim ama cok yedim gibime geliyor size de oyle his geliyor mu bazen yoksa herkes kibar kibar az yerken deli gibi yiyen bir ben miyim? :)
Sağol canım, olabiliir. Konuşuruz o zamana kadarhaftaya cuma uygun mu,bu arada ellerine sağlık
Proteini istedigin kadar yiyebiliyosun, sebzeyi doyuncaya kadar yiyin diyor. Madem abartcaksin etle falan abart. benim sutle abartasim var, ha sute kahve karistircam, ha kakao karistircam, butun gun tuketebilirim ama o da sinirli izinli, gunde en fazla yarim litre sut tuketebiliyosun, 3 bardak bile etmiyo.bu his banada oluyor:)))) ama çok yesen kilo veremezsin sanırım Dukan kitapta abartmadan yemeğe dikkat edin diyordu..
Bence bu sadece his:))
sadece izinli seylerden yedim ama cok yedim gibime geliyor size de oyle his geliyor mu bazen yoksa herkes kibar kibar az yerken deli gibi yiyen bir ben miyim? :)
bu his banada oluyor:)))) ama çok yesen kilo veremezsin sanırım Dukan kitapta abartmadan yemeğe dikkat edin diyordu..
Bence bu sadece his:))
kuzum bilmediğim için tekrar edicem sen doğru anlamışsamm söyle bana tamam mı :
şimciiikkk light yoğurt alıcam,onu tülbent gibi bişeyi nerden bulacaksam onun içine dökücem sonra o tülbeni süzgüye koyucam o süzgüyü de tencere gibi bir kabun içine koyucam
sonra bu bremen mızıkacıları gibi üstüste dizilmiş şeyleri dolapta o kadar yüksek yer bulursam dolaba koyucam.sonra bu mandıralarda satılanlar gibi yağlı gibi yoğun bir süzme yoğurda mı dönüşecek.ayy öyleyse iyiymiş denerim ben bunu
Kızlar ben de dün gece krem vanilya yaptım kendime. Ne güzel birşeymiş bu ya. Çok hoşuma gitti.
Tabii ben biraz fazla pişirmişim galiba üstü fırın sütlaç gibi olmuş. Yani benimkine de fırın krem vanilya diyebiliriz.
Eki Görüntüle 515822
Üzerine tarçınlayıp mideye indirdim bile.
sagol canım benım.. evet bugun suslendım psulendım sehre ındım..10 kg vermıs halımle kendımı ıyı hıssettım:)Canım sinirlerine hakim ol tabi öncelikle.
Ben de sevgilimden yeni ayrıldım.
Dün görüştük kendisiyle ve aynı medesamın dediği gibi düşündüm.
Çıkmadan önce güzelce süslen kızım dedim kendi kendime, giy en güzel en yakışan kıyafetlerini. İçinden gelmesede yap makyajını.
Aynen dediğim gibi de yaptım bunları.
Gördü beyefendi beni sen bayağı iyisin diyor bana.
Ne yapayım yani? Yas mı tutayım arkasından ayrıldık diye, yoksa kendimi kötü hissetmek için elimden geleni yapayım mı?
Geçen gün hiç konuşmadık mesela biz onunla, hergün 5'te buluştuğumuz bir yer vardı gitmiş orda beklemiş beni bu akıllı 7'ye kadar. Ben o sırada nerdeydim biliyor musun? Avm'de geziyordum.
Ya, çok yeni olduğu için ve kendisine bayağı alışmış olduğum için zor geliyor tabi üzülüyorum ama dediğim gibi davranmadan da geçmiyor malesef.
İlk önce biz önemliyiz. Sende o kiloları ver çıtır biri ol, bak ondan sonra hayat daha da güzel görünecek.
athırsızı: Hep birlikte vereceğiz inşallah kiloları, buradaki desteğe ben de bayılıyorum, burası olmasa işimiz zor. Sana da maşallah gerçekten çok sabır, emek gerektiren bir iş içindesin. Sakın moralini bozma, diyeti de bozma, kiloları ver fıstık gibi bir Çalıkuşu ol, romandaki gibi herkesin dibi düşsün. .
Miniğiiimmm!!! Küsmedin di mi seeennn............
ayyy ciddi ciddi buluşuyor musunuz azıcık daha bekleyemediniz dimi,ben uğramam artık buralara.giderim uzaklarda bi başıma yaparım dukanımı
...........
.........
ayyy canım benim,senin o stresini hatırlıyorum.ben senden daha fazla strese girmiştim nedense
neyseki dilediğin gibi oldu
yaaaaaa siz lütfen buluşmaz mısınız huhuuuuuu
Ah canıımmm.. Kötü bir durum eğer hala hislerin varsa.. Ama sen dik durmayı, güçlü durmayı öğrenmişsin zaten Her şeyin üstesinden gelirsin evelallah :129: Biz de hep burdayız :13::13:gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı ama ayrıldıgım nısanlım burnumun dıbınde aynı okulda ogretmenız... dık durmaya calısıyorum olmuyor dıyetımı bozmıcam bu gırdaptan cıkıcam psıkolojıme hakım olucam ama nasıl?
Hihiihh Kibar kibar mıı Yok o ben değilimsadece izinli seylerden yedim ama cok yedim gibime geliyor size de oyle his geliyor mu bazen yoksa herkes kibar kibar az yerken deli gibi yiyen bir ben miyim? :)
Ben de tebrik ederiiiimm Aferin sana bee!! Hep böyle devam et, kimseyi de kafana takma :129:İyi akşamlar...
Bende kendimi bugün tebrik ediyorum:)
Neden çünkü acayip bir iradem var bu aralar.
Davete gidiyoruz tek yediğim protein az tuzlu ve yağlı obile olsa sanırım iyi yapıyorum.Meyve (meybesiz duramayan ben)koyduktan sonra ayak direyip elimde su bardağmla oturup onları yemesini bekliyorum:)))
bugün abimle ablam vardı onlara kızartmalı sucuklu (bunlara hiç dayanamazdım)şahane bir kahvaltı hazırlayıp kendi öğünümde yoğurt yememi öğleden sonraki yemeğe direndiğim için tebrik ediyorum Çünkü hiçbu kadar iradeli olmamıştım.
Hep pazartesi başlar salı bitirirdim yada gezmede bitirirdim şimdi herkes söylensede kızsa o diyetler dokunur yapma desede ayak diremeye devam ediyorum iyi yapıyorum herhalde demi:))
Tebrikleeerrrrarkadaşlar bu sabah tartıldım ve 2 basamaklı kilolara indiğimi gördüm.
99.8
bu 5 yıl önceki kiloma indim demektir...
..........
eğer kilo vermeniz durmuşsa, 15 kadar kilo veremediyseniz
1. kaçamak yapıyor muyum?
2.yeterli su alıyor muyum
3sporumu yapıyor muyum sorularını kendinize sorun. bunlara rağmen veremezseniz yumruk hareketini deneyin. yada yeşil çay. bütün gün yeşilçay içiyosunuz. neredeyse su yerine bile. ve saf protein alıyorsunuz.
evde yeşilçayın varsa yarınn bir dene istersen
Aliye'm bende simlanın tarifine göre uyguladım. 3 yumurta, 3 yk takita, yarım lt süt ve 4-5 damla vanilya aroması kullandım. Mikser kullanmadım elle çırptım. O yüzden öyle çok köpürmedi ve bende o köpükleri almadım. Yani benim yaptığımda herhangi bir ince nokta yok.afiyet olsun kuzum. tarifi var simlanın sitesinde ama bir de sen anlat nasıl yaptığını.var mı bir inceliği yoksa ordakinin aynı mı. köpük köpük oluyor ve o köpüğü mü fırına atıyorsun? mikserim de bozuk, elle çırpsam olur mu?