Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Senmisin bu topiğin başbabakanı hımm:KK47:Sen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu:KK20: bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma:KK52: Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca:KK47:

Bilmeyen insan sorar ve aldığı cevabı kabul eder, sen aynı tarz sorular sormuşsun ve sana gereken cevap verilmiş ancak sen bunları kabul etmemiş ve yeni sorular üretmişsin aynı tarzda. Bana önyargılı deme hakkını kendinde buluyorsun ama bilmen gereken tek şey yazdıklarımı senin önceki mesajlarına tek tek baktıktan sonra yazmış olmam, ben de bir önyargı yok yani ama sen de fazlası ile var yani, bu mesajınla da patavatsızlığın dibine dibine vurmuşsun ...
Bu diyeti kitabına göre yaptığımızı sana söylemiş arkadaşlar bir kaç kez, forumu biraz okuduysan anlamış olmasın zaten, diyet listesi istiyorsun bizden sana kitaba bakıp bir diyet listesi yazmamızı nasıl bekliyorsun aklım almıyor gerçekten, senin yaptığın gibi gugıldan bulup al budur diye bir diyet listesi kopyalasam benim BAŞBAKANLIĞIMI sorgulayacak mıydın? bunu nerden aldın diyecek miydin acaba çok merak ediyorum...

kızlar benim kociş gelir onun yemeğini birde kendi yemeğimi hazırlayım ben
akşama bol yağlı bol tuzlu :KK1::KK1::KK1::KK1:
kıymalı yumurta light kola ve yoğurttt var öptümmm

bu arada arkadaşlar ben şu an itibariyle karar almış bulunmaktayım;kendimizi üzüp yıpratacağımıza kitabı okumadan soru soran arkadaşlara cevap vermeme hakkımızı kullanalım.alıp okuduktan sonra sorusu olanlarınkini cevaplayalım.sonuçta cevap verme mecburiyetimiz yok,gerçekten istekli ve kararlı olan zaten okuyarak gelir,biz de onlara memnuniyetle yardımcı oluruz.kaç çekirgeyi mezun etmedik mi En Büyük KK

Kararını alıp kendi kararım gibi şaapıyorum medesam :KK16::KK16::KK16: geliyor musun yarın kızzz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kitabımın siparişini verdiğimi söyledim gelir gelmez okuyacağım vesizleri sorulara boğacağım:KK1::KK1::KK1:

bu arada ben 2 haftadır dukan diyeti ile yaklaşık 3,5 kilo verdim

arkadaşım bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben sana hak veriyor değilim:KK50:
bütün yazışmaları başından beri okudum,cidden arkadaşlar al kitabı oku dedikçe,eee kitapsız yapsam olmaz mı demişsin.kitapsız yapınca olacak olsa niye sana kitap al desin ki herkes,yayınevinden komisyon falan almıyoruz hiç birimiz.
bir de şöyle bir durum var ki,ne yazıkki bu tarz arkadaşlarla çok karşılaşıyoruz.insanlar nedendir bilinmez kitabı okumadan buradan edindikleri bilgiyle diyet yapmaya çalışıyorlar.ve bu kişilerin sayısı oldukça fazla olduğunda da gerçekten biz de yoruluyoruz bazen ktap kitap kitap diye yırtınmaktan.ama ne taraf olmak,ne tartışmak istemediğim için çok fazla uzatmayacağım bu konuyu.
sana ters davranıldığını söylemişsin ama bence sen de senden daha tecrübeli arkadaşların söylediklerine biraz daha saygılı davranabilirdin.senin de sonrasında yazdıkların aynı derecede tersti.biz burada eskiler,yeniler çok mutlu mesut huzurlu bir şekilde diyetimizi yapıp,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.açıkçası bu sayfada huzursuzluk olmasını tercih etmem,umarım daha fazla uzamaz bu konu.sana da dukan yolculuğunda şimdiden başarılar :KK34:

bu arada arkadaşlar ben şu an itibariyle karar almış bulunmaktayım;kendimizi üzüp yıpratacağımıza kitabı okumadan soru soran arkadaşlara cevap vermeme hakkımızı kullanalım.alıp okuduktan sonra sorusu olanlarınkini cevaplayalım.sonuçta cevap verme mecburiyetimiz yok,gerçekten istekli ve kararlı olan zaten okuyarak gelir,biz de onlara memnuniyetle yardımcı oluruz.kaç çekirgeyi mezun etmedik mi En Büyük KK
Tamam sorduğuma pişman ettiniz zaten.Dün ilk defa girdim topiğe sordum.Kitap almıyacağım demedim demiyorumdaaa.Daha fazla uzatılmasın bu konu dendikçe hala yazılıyor ben tamam kitap alacam ona göre uygulyacağım diyorum.Bende huzursuzluğa meraklı değilim arkadaşım.Şuraya geldim neolduğunu anlıyamadım valla.Konuyu anladım kitapta almam etmem demedim.Dahada uzatılmasın lütfen.Benden daha tecrübeliler diyede bana hakaret eder gibide konuşulmaya hakları yok değilmi?Teşekkürler sizede başarılar.
Bilmeyen insan sorar ve aldığı cevabı kabul eder, sen aynı tarz sorular sormuşsun ve sana gereken cevap verilmiş ancak sen bunları kabul etmemiş ve yeni sorular üretmişsin aynı tarzda. Bana önyargılı deme hakkını kendinde buluyorsun ama bilmen gereken tek şey yazdıklarımı senin önceki mesajlarına tek tek baktıktan sonra yazmış olmam, ben de bir önyargı yok yani ama sen de fazlası ile var yani, bu mesajınla da patavatsızlığın dibine dibine vurmuşsun ...
Bu diyeti kitabına göre yaptığımızı sana söylemiş arkadaşlar bir kaç kez, forumu biraz okuduysan anlamış olmasın zaten, diyet listesi istiyorsun bizden sana kitaba bakıp bir diyet listesi yazmamızı nasıl bekliyorsun aklım almıyor gerçekten, senin yaptığın gibi gugıldan bulup al budur diye bir diyet listesi kopyalasam benim BAŞBAKANLIĞIMI sorgulayacak mıydın? bunu nerden aldın diyecek miydin acaba çok merak ediyorum...

Ben bilmediğim için sordum ve sorduğumada pişman oldum.Bu kadar tepkili olunacağını bilseydim sormazdım:KK19:BEn diyet listesi derken hazıra konar gibi demedim anlıyormusun örnek menü napıyorsunuz şeklinde sordum.Kimseden gogleden bul banada kopyala demiyorum.Yeter artık çok uzadı bu konu.sıkılmaya başladım.karşımdaki kişi sürekli dünkü yazdıkalrımdan bahsedip sürekli bunu benim başıma kalkar gibi davranırsa bende onun anladığı şekilde yazarım.Ben tartışmaya meraklı değilim.Bu konuyu kapatalım.Kim nasıl anlıyorsa öyle anlasın.Ben kendimi ispatlamak zorunda değilim defalarca.Bir kere söyledim tamam dedim.10 bin defa yazacak değilim tekrar tekrar....Ayrıca kim bana nasıl davranmışsa aynısınıda görür.Patavatsızlık yaptıysam o karşımdaki kişiye bağlı....

ayyy delirmişşş,ya cidden bazı şeylere inanamıyorum ben artık.biz insan değiliz sanki demi,biz de her gün bir tomar insana sinirleniyoruz hatta bazen sinirden çıldıracak gibi oluyoruz.dövelim mi insanları,öyle olunca soruna çözüm yaratmış mı oluyoruz yoksa sorunu daha da mı büyütüyoruz.bunu anlayamıyorlar işte.ayy bu erkeklerin kafası hiç bizim gibi çalışmıyor cidden düşünemiyorlar bazı şeyleri.sana bişey söyleyeyim mi,sen de hayatının belki de en büyük hatasını yapacakken hayatının en doğru kararını verdin bence.sonuçta senin özelin bize laf söylemek düşmez ama seni cidden seviyoruz ve üzülmeni hiçç istemem.ama gönül işte ota da ona da konuyor.bence kesinlikle değerimizi,kıymetimizi bilmeyecek adamlara değer veriyoruz ama belki de bu hödüklere bağlandığımızdan bize asıl değer verecek insanları görmezden geliyoruz.ben inanıyorum çook güzel şeyler olacak.bugün çok pozitifim,evrene çok güzel enerji yolluyorum.umarım en kısa zamanda karşıma beyaz atlı yada bu yaştan sonra artık beyaz saçlı prensim çıkacak:KK9:
Inşallah senin de karşına en kısa zamanda doğru insan çıkar kuzum :KK16:

:KK34:

cok ama cok saol sekerımmm..malesef aynen öleee.

Bütün yazışmaları başından beri okudum,cidden arkadaşlar al kitabı oku dedikçe,eee kitapsız yapsam olmaz mı demişsin.kitapsız yapınca olacak olsa niye sana kitap al desin ki herkes,yayınevinden komisyon falan almıyoruz hiç birimiz.
Bir de şöyle bir durum var ki,ne yazıkki bu tarz arkadaşlarla çok karşılaşıyoruz.insanlar nedendir bilinmez kitabı okumadan buradan edindikleri bilgiyle diyet yapmaya çalışıyorlar.ve bu kişilerin sayısı oldukça fazla olduğunda da gerçekten biz de yoruluyoruz bazen ktap kitap kitap diye yırtınmaktan.ama ne taraf olmak,ne tartışmak istemediğim için çok fazla uzatmayacağım bu konuyu.
Sana ters davranıldığını söylemişsin ama bence sen de senden daha tecrübeli arkadaşların söylediklerine biraz daha saygılı davranabilirdin.senin de sonrasında yazdıkların aynı derecede tersti.biz burada eskiler,yeniler çok mutlu mesut huzurlu bir şekilde diyetimizi yapıp,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.açıkçası bu sayfada huzursuzluk olmasını tercih etmem,umarım daha fazla uzamaz bu konu.sana da dukan yolculuğunda şimdiden başarılar :KK34:

Bu arada arkadaşlar ben şu an itibariyle karar almış bulunmaktayım;kendimizi üzüp yıpratacağımıza kitabı okumadan soru soran arkadaşlara cevap vermeme hakkımızı kullanalım.alıp okuduktan sonra sorusu olanlarınkini cevaplayalım.sonuçta cevap verme mecburiyetimiz yok,gerçekten istekli ve kararlı olan zaten okuyarak gelir,biz de onlara memnuniyetle yardımcı oluruz.kaç çekirgeyi mezun etmedik mi En Büyük KK

kesınlıkle senle aynı fıkırdeyım..

Kızlar ya adet gecikmesi 10 günü bulan oldu mu aranızda hiç, yarın doktora gidicem ama mevsim geçişlerinde ve beslenme değişikliklerinde olabiliyormuş bu durum, ben de bu dönem fazla protein günü yaptım ve malum hava birden değişti, çok da yoruldum falan filan, sonuçta adet söktürücü kullanamam ben emziriyorum yine kendi kendine olmasını bekliycem, şimdi doktora gidicem en az 50 TL vericem boşuna da gitmek istemiyorum, ne diyorsunuz bi fikir verin bana ya, en son dün test yaptım negatif çıktı. Ya varya ne nankör bir türüz ya, 2 sene bebem olsun diye uğraştım, o çıbıkta 2 çızgı çıksın diye dua ettim şimdi 2 çızık görcem diye aklım çıkıyo resmen :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kararını alıp kendi kararım gibi şaapıyorum medesam :KK16::KK16::KK16: geliyor musun yarın kızzz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tamamdır kızlar o zaman,bu bizim ortak kararımız olsun.kitabı okumadan gelen arkadaşlara kitap almalarını öneririrz elbette ama kitap almadan o mu bu mu lu mu diye soranlara kitabı okumadan cevap vermeyelim.umarım bunu aslında daha çok onların sağlıklı bir diyet yapabilmeleri için yaptığımızı anlarlar.kitabı okuduktan sonra anlaöadığı yada takıldığı konularda soru soran arkadaşlarımıza ise her zamanki gibi bıkmadan usanmadan en doğru cevaplarımızı verelim :KK34:

mesela şimdi bana bir cevap verin bakalım,süzme yoğurt yiyebiliyor muyuz vallahi okudum kitabı :KK9:
kitaptaki tariflerde süzme yoğurt var ama ben haftalardır her yere bunun lightı var mı diye soruyorum yok tabiki.sonuçta yağlı yoğurt ama bazı mezelerde falan kullansam mı ? yoksa zaten yasak değil ve kullanabilir miyim ?
buyrun cevap bekliyorum :KK53:

bütün yazışmaları başından beri okudum,cidden arkadaşlar al kitabı oku dedikçe,eee kitapsız yapsam olmaz mı demişsin.kitapsız yapınca olacak olsa niye sana kitap al desin ki herkes,yayınevinden komisyon falan almıyoruz hiç birimiz.
bir de şöyle bir durum var ki,ne yazıkki bu tarz arkadaşlarla çok karşılaşıyoruz.insanlar nedendir bilinmez kitabı okumadan buradan edindikleri bilgiyle diyet yapmaya çalışıyorlar.ve bu kişilerin sayısı oldukça fazla olduğunda da gerçekten biz de yoruluyoruz bazen ktap kitap kitap diye yırtınmaktan.ama ne taraf olmak,ne tartışmak istemediğim için çok fazla uzatmayacağım bu konuyu.
sana ters davranıldığını söylemişsin ama bence sen de senden daha tecrübeli arkadaşların söylediklerine biraz daha saygılı davranabilirdin.senin de sonrasında yazdıkların aynı derecede tersti.biz burada eskiler,yeniler çok mutlu mesut huzurlu bir şekilde diyetimizi yapıp,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.açıkçası bu sayfada huzursuzluk olmasını tercih etmem,umarım daha fazla uzamaz bu konu.sana da dukan yolculuğunda şimdiden başarılar :KK34:

Madem böyle bir şartı vardı bu topiğin o zaman neden yazıyorsunuz kendinizi yıpratmayın bişeyde yazılmasın topik öyle boş dursun.Siz yeniyken size bu şekilde davranılsaydı ne derdiniz acaba?İnsanlar buraya geliyorsa topikler açılıyorsa konuşmak öğrenmek için geliyor.Mecburiyetiniz yoksa o zaman sizinde bilmediğiniz konulara başka bilen biride cevap vermek zorunda değil o halde.Bilmeyen birilerine bilgi verip paylaşmak çok zor olmasa gerek .Ama yinede herkezin kendi düşüncesi.O zaman topiğe şart koşun başlık atınki benim gibi yeni gelenler şaşıp kalmasın burada.Kitabı ezberleyipte gelsinler :KK31:

tamamdır kızlar o zaman,bu bizim ortak kararımız olsun.kitabı okumadan gelen arkadaşlara kitap almalarını öneririrz elbette ama kitap almadan o mu bu mu lu mu diye soranlara kitabı okumadan cevap vermeyelim.umarım bunu aslında daha çok onların sağlıklı bir diyet yapabilmeleri için yaptığımızı anlarlar.kitabı okuduktan sonra anlaöadığı yada takıldığı konularda soru soran arkadaşlarımıza ise her zamanki gibi bıkmadan usanmadan en doğru cevaplarımızı verelim :KK34:

mesela şimdi bana bir cevap verin bakalım,süzme yoğurt yiyebiliyor muyuz vallahi okudum kitabı :KK9:
kitaptaki tariflerde süzme yoğurt var ama ben haftalardır her yere bunun lightı var mı diye soruyorum yok tabiki.sonuçta yağlı yoğurt ama bazı mezelerde falan kullansam mı ? yoksa zaten yasak değil ve kullanabilir miyim ?

Kız bu nasıl soru kafa mı buluyon, süzme yoğurt suyu süzülmüş yoğurt demek, bulamıyorsan çıkar çeyizcaazından bir tülbent yıka koy içine yoğurtdu 2 saate süzülür, misss gibi süzük yoğurdun olur, Allah başka süzüklerle karışlaştırmasın seni bebem hayatındaki tek süzük yoort olsun :KK1::KK1:

Dukan yemek tarifleri blogunda vardi. Yogurdu light sutle yaptiktan sonra suzuyormus. tadi harika oluyormus.
Ben daah suzmedim ama light sutle yogurt yaptim. gercekten fena olmuyor. o yuzden suzmesininde iyi olacagini dusunuyorum.
Ama sanirim markette satilan light yogurtlarida suzebilirsin.

Gercek suzme yogurdun olcagini zannetmiyorum:)) tereyagi gibi tadi var onun.

Dukan yemek tarifleri blogunda vardi. Yogurdu light sutle yaptiktan sonra suzuyormus. tadi harika oluyormus.
Ben daah suzmedim ama light sutle yogurt yaptim. gercekten fena olmuyor. o yuzden suzmesininde iyi olacagini dusunuyorum.
Ama sanirim markette satilan light yogurtlarida suzebilirsin.

Gercek suzme yogurdun olcagini zannetmiyorum:)) tereyagi gibi tadi var onun.

Olur olur ben de kendim yapıyorum süzme yoğurdu, makinenin aparatı var valla mis gibi oluyor ama aynı işi tülbentte yapar :KK34::KK34:

Kızlar ya adet gecikmesi 10 günü bulan oldu mu aranızda hiç, yarın doktora gidicem ama mevsim geçişlerinde ve beslenme değişikliklerinde olabiliyormuş bu durum, ben de bu dönem fazla protein günü yaptım ve malum hava birden değişti, çok da yoruldum falan filan, sonuçta adet söktürücü kullanamam ben emziriyorum yine kendi kendine olmasını bekliycem, şimdi doktora gidicem en az 50 TL vericem boşuna da gitmek istemiyorum, ne diyorsunuz bi fikir verin bana ya, en son dün test yaptım negatif çıktı. Ya varya ne nankör bir türüz ya, 2 sene bebem olsun diye uğraştım, o çıbıkta 2 çızgı çıksın diye dua ettim şimdi 2 çızık görcem diye aklım çıkıyo resmen :KK53::KK53::KK53::KK53:

diyetin ilk aylarında oldu bende. 1 ay kadar gecikti. bir otum var benim. onu demleyip içtim halloldu. şimdi 3 aya yakındır tekrar var aynı durum. tabi şunu söyleyim senin için hamilelik gibi bir ihtimal de olabilir (mi?) bende öyle bir durum yok. ayrıca bende de menapoz gibi bir ihtimal olabilir. bahsettiğim otumu tekrar içtim 21 gün. birkaç gün bekleyeceğim. regl olmazsam doktora gideceğim.

medesacım ilk dediğine aynen katılıyorum. zaten hepimiz böyle yapıyoruz sanırım.

süzme yoğurt ben de çok kullanıyorum. hem öyle kaşık kaşık yemeyi çok seviyorum hem de tatlandırıcı süt tozu ve limon aromasıyla dondurma yapıyorum. hazır süzme yoğurtlar çok yağlı. ben her zaman tükettiğim yarım yağlı yoğurtla evde kendim yapıyorum. bez torba diktim bir tane. akşamdan ona döküyorum yoğurdu. torbayı bir süzgece, süzgecide bir başka kaba... hooop buzdolabına. sabaha kadar kalınca süzme yoğurt oluyor hemi de az yağlı...

diyetin ilk aylarında oldu bende. 1 ay kadar gecikti. bir otum var benim. onu demleyip içtim halloldu. şimdi 3 aya yakındır tekrar var aynı durum. tabi şunu söyleyim senin için hamilelik gibi bir ihtimal de olabilir (mi?) bende öyle bir durum yok. ayrıca bende de menapoz gibi bir ihtimal olabilir. bahsettiğim otumu tekrar içtim 21 gün. birkaç gün bekleyeceğim. regl olmazsam doktora gideceğim.

Aliye valla hiçbir korunma yöntemi kesin değil ben buna inanıyorum, çünkü bizim bir sayfamız var anneler için orada 2. çocuğu olanların çoğu korunurken kaza ile oldu, hem de bunlardan birinin eşi doktor :KK53::KK53::KK53::KK53: Ben ot mot da içemem ki ya, yarın da bir test yapayım da eğer haftaya da olmazsa doktora gideyim, hasta olacakmışım gibi oluyor böyle bir afakanlar falan basıyor hehhh geliyor diyorum yine yok :KK53::KK53::KK53::KK53:
Yanımdaki hastaneyi aradım şimdi kanda test yaptırayım bari endişem bu çünkü, 60 TL dedi çüşşş ya :KK53::KK53::KK53::KK53: kafayı yemiş bunlar :KK53::KK53::KK53:

Bu diyet regl ile ilgili sorunlar yapiyor galiba, forumu takip ederken dikkat ettim. bu sorun oldukca cok geciyor konular arasinda.

Bence ihmal etmeyin doktora gorunun derim, bu arada da protein agirlik rejim yaptiginizi da soyleyin.

Gerci verilen 20-30 kilodan bahsediliyor, bu kadar kilo verilince lbet bunye degisir, adapte olurken bazi sorunlar cikar. Ama ihmal etmeyin nolur.

Aliye valla hiçbir korunma yöntemi kesin değil ben buna inanıyorum, çünkü bizim bir sayfamız var anneler için orada 2. çocuğu olanların çoğu korunurken kaza ile oldu, hem de bunlardan birinin eşi doktor :KK53::KK53::KK53::KK53: Ben ot mot da içemem ki ya, yarın da bir test yapayım da eğer haftaya da olmazsa doktora gideyim, hasta olacakmışım gibi oluyor böyle bir afakanlar falan basıyor hehhh geliyor diyorum yine yok :KK53::KK53::KK53::KK53:
Yanımdaki hastaneyi aradım şimdi kanda test yaptırayım bari endişem bu çünkü, 60 TL dedi çüşşş ya :KK53::KK53::KK53::KK53: kafayı yemiş bunlar :KK53::KK53::KK53:

test yaptır, eğer hamilelik yoksa soğan kürü uygula. benim yaşım 40 üstü olduğu için ben o otu içiyorum. senin yaşın daha genç, 40 yaş altı olanlar için soğan kürü uygun. pişmiş soğandan rahatsız olmuyorsan eğer yapabilirsin rahatlıkla...

X