- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Senmisin bu topiğin başbabakanı hımmSen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca
Bilmeyen insan sorar ve aldığı cevabı kabul eder, sen aynı tarz sorular sormuşsun ve sana gereken cevap verilmiş ancak sen bunları kabul etmemiş ve yeni sorular üretmişsin aynı tarzda. Bana önyargılı deme hakkını kendinde buluyorsun ama bilmen gereken tek şey yazdıklarımı senin önceki mesajlarına tek tek baktıktan sonra yazmış olmam, ben de bir önyargı yok yani ama sen de fazlası ile var yani, bu mesajınla da patavatsızlığın dibine dibine vurmuşsun ...
Bu diyeti kitabına göre yaptığımızı sana söylemiş arkadaşlar bir kaç kez, forumu biraz okuduysan anlamış olmasın zaten, diyet listesi istiyorsun bizden sana kitaba bakıp bir diyet listesi yazmamızı nasıl bekliyorsun aklım almıyor gerçekten, senin yaptığın gibi gugıldan bulup al budur diye bir diyet listesi kopyalasam benim BAŞBAKANLIĞIMI sorgulayacak mıydın? bunu nerden aldın diyecek miydin acaba çok merak ediyorum...