Geçmişi okuyorum genelde ama gözümden kaçmış heralde yaa, kusura bakma valla :26: Haftaya bildirirsin artık.. Yediğin dondurmada da şeker yoksa sorun olmayabilir heralde, ki yemişsin zaten.. yine de light meyveli yoğurt gibi düşünüp 2 top falan yeseydin, fazla yemeseydin.. Bi de sen ne zaman başlamıştın? Hani yeniyse, biraz erken başlamışsın tatlı yemeye gibi gibi geldi, ondan.. ama sen bilirsin tabi.
arkadaşım, aslında kimsenin seni topa tuttuğu falan yok. yazı, içinde mimik, ses tonu gibi unsurları barındırmadığı için, bazen sert bir etki yaratır karşı tarafta. ama emin ol kimse sana karşı önyargılı ya da düşman değil.
üşenmedimi yazdığın mesajlara baktım ilk mesajından itibaren. ilk mesajında sağlık sorunlarından söz etmişsin. diyeti yapmak istediğini söylemişsin. ben cevap vermişim. üstüne basa basa kitabı oku demişim. sonraki mesajlarında da diyetin detaylarını öğrenmek amaçlı soruların var. ben de, cevap veren diğer arkadaşlar da kitabı oku demişiz tekrar tekrar. bu arada sen de aynı tarz sorulara devam etmişsin. şimdi kitabı alacağım zaten diyorsun ama sorduğun sorulara bakınca nedense böyle bir izlenim edinemiyorum. üstelik de hem pko hastasısın, hem kolasterolün var... benim ya da bir başkasının lafına güvenip nasıl sağlığını riske atarsın? hadi sen bunu göze aldın diyelim, başka birinin senin bu tavrına alet olmasını nasıl beklersin. lütfen alınganlık gösterip kimseye kırılma, ters şeyler de söyleme. sana en sert cevabı veren arkadaş bile ağır birşey söylememiş zaten.
hoş geldinMerhaba arkadaşlar öncelikle hepinize diyetinizde başarılar dilerim.Bende dukan diyetini çok duydum.Normal diyetisyene gittim 9 10 kg kadar verdim.Fakat şuan diyetisyene gitmiyorum.Dukan kitabım yok.İnternetten araştırmaya çalışıyorum.Bende pko var ve metabolizmam biraz yavaş.Birde internetten okumuştum kolestrolü yüksek olanlar kesinlikle yapmasın diyor.Benim az yüksek çıkmıştı kolestrolüm.Ama banada mantıklı geldi bu dukan diyeti.Dün yulaf kepeği aldım marketten.Şimdi tam nasıl uygulaycağım ve bu durum karşısında dukan diyetini yapmamda sakınca olurmu?Aranızda pko lu olan arkadaşlar varsa kilo verebildinizmi?Örnek diyet listesi yazarsanız çok sevinirim.Ve yulaf kepeğini hangi öğünde kullanıcam.Bu diyette ana ve ara öğün varmı?Nasıl oluyor yeme saatleri önemlimi?Bilgi verirseniz çok memnun olurum çünkü bende başlamayı düşünyorum ama çok bilgim yok bu dukan konusunda biraz kafam karıştı:44:
Selam herkese...
Henüz geçmişi okumadım umarım herkes - görmüştür.
Bildirim yapayım hemen.
Eki Görüntüle 514218
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Hedef kilo: 57.0
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta : Görüldüğü üzre 58.5
Aslında sabah tartıldığımda 59.0 görmüştüm. Sonra 1 saate yakın yürüyüp tuvalet sonrası 58.5 gördüm. Tuvalet olayı çok etkiliyor gerçekten. Göbeğimin şişme sebebide tuvalet hatta. Çıktıktan sonra o şiş göbek falan kalmıyor çünkü.
Kaçamaklarım olmadı değil, oldu. Light pudingte yedim. Bunlara rağmen - görmekten şunu anlıyorum ki, bu diyeti tam olarak uyguladığımızda kilo falan almayacağız biz. Artık o korkumda geçti. Öküz gibi yemediğimiz sürece incecik olmaya devam edeceğiz.
Sporum yok kondisyon bisikleti haricinde ve günlük yarım saat yürüyüşüm var işte. Ama bu hafta tamamen ev işleriyle uğraştım. Nefret ettiğim halde taş sildim, kapı cam sildim. Bayağı bir ter attım yani o şekildede. - görmemde bununda etkisi vardır muhakkak.
Sonracığıma sevgilimden ayrıldım. İyi değilim haliyle fakat kötü de değilim. Eski ben olsa bir dünya şey yemiş olurdu şimdi. Elimde sürekli abur cuburlar olurdu falan. o kötülüğü yapmayacağım kendime. hiçbir zaman yapmayacağım artık.
Sabah evden çıkarken siyah maxi eteğimi ve saks mavi kolsuz bluzumla seksi dolandım ortalıkta.Bu zevkin tadına varmışken vazgeçmeyeceğim elbette.
Bitiren benim. Hala arayıp soran, evimin önünde nöbet tutarak ben çıktığımda pat diye karşıma dikilen o. ( Biten ilişkimin özetinide söylemiş oldum). Hiçbir zaman mutsuz, bakımsız, kötü bir şekilde görmeyecek beni. Ayrılık kararımdan pişman da değilim. en azından şu an için. Öyle işte ya... Aşk hikayelerimiz, dertlerimiz kısmına benzetmeyeyim burayı.
Hedefide 54'e düşüreceğim çok büyük ihtimalle ilerleyen günlerde.
Sevgiler herkese...
inşallah canım ya, Allah bizlere güzel uzun ömürler versin hepbirlikte görürüz bakarsınGeçmiş olsunnn. Allah hastanelere düşürmesin eksik de etmesin.
Medesacık, nasılsın canım, nerelerdesin, hedef düşmüş te düşmüş maşallah. Kaybolmaya mı niyetlisin canım sen
Hayırlısı olsun canım, düğün olana kadar çektirecekler belli, ama eninde sonunda bitecek bunlar da, inşallah bir an önce düğünü yapar, unutursunuz siz de bu sıkıntıları.
Sorma canım, nasıl gurur duyuyor insan, koca bir delikanlı, Allah sağlık versin şanslarını iyi etsin. İsteyen herkese de versin inşallah.
Tabii düğününe de gelirsiniz ablası, annesinin can dostları olarak.Görürmüyüm acaba :26: inşallah görürüm :))
kestin attın canım şükürmrb cnm..seni hatırlıorum ama uzun suredir yoktun sanırım forumda..walla şimdi senle en son konustugumuzda nerdeydik hiç hatırlamıorum ama dukana basladıgımdan bu yana,13 kg werdim,ameliyat oldum,işimi değiştim,2 yıllık kangren ilişkimden ayrıldımdeğişiklik sayarsan bunlar war işte sen şimdi hangi evredesin? ne kdr kaldı hedefe??
yevmiyeni yerim onu da olağanüstü giderlere kaydeder 700 hesaplardan düşerim benKızlar yaaaa bu hafta bakanlık denetiminden dolayı mahvolduk.motorları pervaneleri taktım deli gibi çalışıyorum,bir de her gün öğleden sonra müşteri ziyaretleri pofffff
bugün sizle hiç ilgilenemedim,var mı öenmli birşey.herkes iyi mi,herşey yolunda mı,benim dışımda herkes eksilerde mi
söz veriyorum yarınki yevmiyemi sizinle kaynatarak hak etmiş olacağım
dukancancım hoş geldin öncelikle, bugün haftanın son günüBirkere lafınızı bilinde konuşun.Nekadar önyargılısınız böyle yaaa.Yardımsever olmak, iyilik etmek insan gibi kırmadan söylemek bumudur böylemi oluyor arkadaşlık vs Topiğe yeni gelenlere çok güzel davrananlar var aman nazar olmasın Benim kimseyi enayi yerine koyduğum yok.Bilmediğim için sordum, cevabını aldım kitap almaya karar verdim.Laf nerelerden nerelere getirildi yuhh diyorum başkada bir şey demiyorum.Ben burdakilerin tecrübesine dayanarak sordum.İlk okul çocuğu gibi muamale yapanlar var bende üzgünüm hakkatennn
Benim yazdıklarım bunlar:
Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..
Ben sadece neden sinirlenildiğini ya da sana karşı çıkıldığını belirtmek için yazdım bunları ve kitabı alacağın için de "doğru yolu bulmuşsun" dedim. Kesinlikle kırmak için değil tam tersi yapıcı olmak için yazdım. Başkalarından duyduklarınla bu diyeti yapsan ve yarın öbür gün bi hastalık bişey çıksa sende Allah korusun, sorumlu hissederiz. Ben öyle hissederim kendi adıma. Bunun gibi şeylerden dolayı kitabı almaya karar vermen doğru olmuş. Bunu anlatmaya çalıştım. Ama "kitabı alsan iyi olur" denildikçe sen "almasam olmaz mı" diye bi kaç kere ısrarla sorduğun için öyle şeyler söylendi. "10 gün atak yapıcam falan dedin".. Yoksa istemezsen alma, kendi kötülüğüne.. Sürekli sana burda cevap verecek birilerini bulamazsın.. yanlış bi şeyler yaparsın, hasta olursun, bişi olur, kilo veremezsin "e kimse bana bunu söylemedi ben yanlış biliyomuşum, neden söylemediniz "dersin.. sonuçta suç bize kalır ve olan da sana olur. Hepsi senin iyiliğin için. Zaten alacakmışsın da. Ben de demiştim hatta alırsan da oh, hoşgeldin, deriz. Biz de ilk geldiğimizde hiç bir şey bilmiyorduk, kitabı aldık, ordan öğrendik her şeyi. Kimseden değil. Sonra aklımıza takılanları sorduk. Hala da soruyoruz.. Herkes senin geçtiğin yollardan geçti yani. Kendi adıma kimseyi terslemem, kimsenin kırılmasına da dayanamam..
ekinsu merhaba, ben hedefimin yarım kilo aşağısındayım sadece.
Nasıl başlayacağım, yapabilir miyim derken şaka maka güçlendirme bile bitiyor, sonrası Allah kerim.
günaydın canım,
Bugün acısını çıkarmalısın karışmam, alışık değilim ben senin yokluğuna :))
Valla gördüm şaşırdım senin hedefi zaten, dediğin gibi o son mermileri de at aklında kalmasın, olmuyorsa geç yeter artık. Bu güdişle ömrünün sonuna kadar dukan yapacaksın :) Güçlendirme başlamadan nasıl bitsin :))
Canım, hala gelmedimi o uyuz dönem. Açık yatıyorsan geceleri üşütmüş olabilirsin. Benim koskoca kocam bile senin gibi şu an. Mızmızlık da ediyor ama midesi kötü belli, sen bide çocuğuna bakmaya çalışıyorsun, kıyamam. Yarın uzatmadan git canım doktora.
Ben diyete başladığım ilk günler başım çok ağrıyordu, atak süresinde halsizlik de vardı. İlk hafta da anormal tatlı krizi, ev halkı çayın yanında abur cubur yerken ölüyordum, çareyi goji berry de buldum. Onlar mamalarını yerken ben ağzıma bir kaç tane ondan atıp 2 tane çayı da tatlandırıcılı içtim ve atlattım. Sonra da senin gibi geçti zaten. Tatlıyı belki ayda 2 defa yapıyorumdur, zero da toplasan marttan beri 3 olmamıştır.
evettt buluşuyoruz kısmetse. yer sanırım sultanahmet yakınları. hiç olmadı e 5 e çıkacağız. elbet denk gelirizzz. Hadi varmı dukancan macerası yaşamak isteyen.
Bu arada herkesin posta yaptığı bir günde size özel haberlerim olabilir. Azıcık sabırr ben bii karar vereyim. Olmazsa düğünde buluşuruz gibi iddealı bir laf etmeyeceğim tabiii :)
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Yengem kalktı bile yataktan. Yarın çıkacak hastaneden kızmetse. Bende 4 gibi evimde oldum şükür. Tam uyuyacaktım ki telefonum çaldı. Haızrlandım çıktım bi heyecanla. Ayrıntılar cumartesi buluşmasında.
Benim tanıdığım MEDESA sırf bunu öğrenmek ve buluşmayı kaçırmamak için sabah ilk uçakkla gelir istanbula...
1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarımMedesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh..
Eki Görüntüle 514442
Çok özledim seni be ya:)
Artık çok ara vermem zannımca :)
Valla en son ağlayıp zırlıyordu, sen kıyamıyordun ona, tekrar şans verip gördün en azından kararının doğru olduğunu :) Ohh iyi yapmışsın canım.:114:
Valla sen fıstık gibi olmuşsundur eminim, boyun 1,76 mıydı neydi, e çimento torbası kadar da kilo vermişsin, daha ne taşıyacaksın sırtında. Hakedene hakettiği kadar değer vereceksin, baktın anlamıyor, eyvallah. E adam mı yok diyorsun ya, gerçek adam seyrek de ondan zaman alıyor. İyi ki kocamı bulmuşum zamanında :)) Zaman alır ama olacak, Allah hepinizin gönlüne göre versin canım.
sekerim ewt bende güçlendirmenin 1.yarısını bitiriorum aslında bu hafta ama geçmicem 2.yarıya korkumdan..biraz daha gidicem 1.yarıda..artk benim güçlendirme bu gidişle ne zmn biter hiç bilmiorum.bakalım Allah Kerim
cnm walla ben ona olan salakça sevgimden postalamamak için 2 sene sabrettim düşün ama ne zmnki bana artk el kaldırma boyutlarına taşındı olay güle güle dedimm ama bu süre zarfında benim içimde biçok şeyede hoşçakal dedim tabii :2: neyse boşwerin benim dertlerimi
hadi benim mesai bitti,,yeşil çayımı içip kaçıcam..ayy kendi kendime nazar değiricem bu gidişle her gün 5 te paydos etmek ne güsel bi duygu die çıkıorum işten,devlet dairesi gibi,,hoho
geçer inş yaw :26:
o poğaçayı bende biraz önce yaptım nefis olduuu!!!!!!
teşekkürler medesacımmm
Yok artııkk! Ne isyanıymış o 20 günde..! Örnek arıyorsan bana bak. Bozuk plak gibi tekrarlıyorum ama; 6 ayda 10 kilo verdim ben.. Arada kaçamaklar da oldu, insan veremedikçe sinir oluyor çünkü.. Bak kaçamak da yapmıyorum diyorsun sen.. Öyle kolay değil bu kiloları vermek.. Hemen pes etmek yok öyleHareketi arttırmanı tavsiyeni ederim Spor spor..
Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..
Hoşgeldin arkadaşıımm :)) Ne güzel anlatmışsın sen öyle :) Aferin be sanaaHadi bir an önce başla da, haftaya bildirimini bekliyoruz
İnşallah inşallah :)) Hoşgeldin.. Hayırlı olsuunn..
Yeni Dukancanlar çok güzel anlatmış vallaİnşallah emeğinin karşılığını alacaksın.. "Yulaf kepeğinden daha ucuz" demişsin çok hoşuma gitti valla hahaha Haklısın..
Atakta baş ağrısı olabilir.. Ama sabret.. Sebze yemeğe başlayınca geçer... ve tabi tatlı isteğinden oluyor. Vücudun alışacak çok yakında.. Sabır sabıırr
Günaydın korsancıHayırlı olsun, kolay gelsin.. Tariflere bile başlamışsın, tuzaklara da düşmemişsin.. maşallah maşalah.. hızlı bi giriş olmuş :)) İnşallah çabucak verirsin kiloları
Günaydın canım..
Bence de sen atak yap şöyle bi kaç gün.. Seyirin sp günlerinde de beyaz gün yap. Sonra da artık fazla zorlamaZaten eminim gçlendirmede de vereceksin. beni bekle demiyorum bak.. Ben başımın çaresine bakarım.. Sen kendini düşün Nnnalaaannn!!! Bayrama da bişi kalmadı ama Bekliyim dersen de, seyir uzadıkça güçlendirme uzamıyor ki.. Verdiğin kiloya bağlı ya.. Sen uzatıp uzatıp da yine kilo veremezsen, kaç kilo verdiysen ona göre yapcan yani yine.. He güçlendirmeye geçme sürecimi uzatıyorum diyosan, e haklısın bak o uzuyo Fıstıksın ya, fıpfıstık :) olmak istiyon, ondan
yazdıklarını öyle bir hevesle okudum ki sabah gözümün önünde gezen tatlılar şimdi uzaklara gittiler
birşeyi yapmak için bedel ödemek lazım. ben o kitaba yada aldıklarıma verdiğim paraya acımıyorum çünkü zaten bir yerde oturup bir pizza yemem 15 liraya mal oluyordu o da en az. kitapla diyetmi olur diyenlerde oldu aaa o kitapla arkadaşım şu kadar kilo verdi diyende. biliyormusun bilmiyorum ben karatay diyeti yapacaktım babam engel oldu. babadan dolayı kronik bir kolestrol problemim olduğu için "hayırr kızım izin veremem o kadın kolestrolü yok sayıyor" dedi bana. ondan gizli yaparım dedim ama canım anneciğim bana dukan diyeti yapsana dedi. o ne ki dedim sonra aklıma annemin düğünüme 3 ay kala gazetede Dukanın zayıflattığı Kate Middleton ve onun hikayesini okuttuğu geldi. yapabilirmiyim anne dedim "sen yaparsın" dedi. tabi iş buraya gelene kadar 14 aylık evliliğimin eziyet dolu ilk 7 ayı ve bebek istemeye başladığım son 7 ayı ve bebeğimin olmaması çok kötü yaptı beni. neden bekarken düzenli olan adetim evlendikten birkaç ay sonra bozuldu diye düşündüm. işte güzel bir sebep KİLO ALDIM VE YUMURTLAMIYORUM(
şimdi iyiki annemin sözünü dinlemişim diyorum eşimin çok kilo aldın diye kayınvalidemin yanında bile yaptığı dalgalarından kurtulmak için bu diyete ve sizlere ihtiyacım var. dediğim gibi hipoglisemi nedeni ile zorlanıyorum yemek saatlerim gelmesine yakın acıkıyorum ama dün de aynısını yaptım DOYMADIM başımda ağrıdı karnımda ama her diyet ilk başlarda baş ağrısı yapar.
önceden yazmıştım 40 kilo verip onun 15-17 kilosunu geri almış bir kişiyim ama yine verebilirim. bunu kendim için ya da güzelliğim için değil aslında doğacak bebeğim için yapıyorum.
işte böyle bende uzun yazdım ne de dertliymişim meğerse :))
mesela bişey anlatayım dukana başlayacağım ya cuma gecesi kitap siparişini verdim cumartesi arkadaşlarına gittik çay yanında çikolata kaplamalı çerez falan getirmiş yedim bende nasıl olsa 3 ay yok mantığı ile herkesin içinde tabağımı önümden aldı o anki rezilliğimi anlatamam. evet seviyordur seviyor da ama neden korumaya mı çalışıyor anlamıyorum ki rencide ediyor beni.
pazar günü pikniğe gittik kaynana falan var herkesin içinde haydi git otla gel diyor bana yani bir nevi inek muamelesi yaptı. annemde kızıyor söyle kilonu dalga konusu yapmasın diyor
benim kilom çok anormal durmuyor bacaklarım ince zaten. ama dediğin gibi aklımdan herşeyi çıkarıp en azından bayrama kadar 4-5 kilo versem süper olacak
hoş geldin
inşallah soruların yanıtlanmıştır
amaan boşver biten bitmiştir, hayırlısı olsun
ve tebrikler
inşallah canım ya, Allah bizlere güzel uzun ömürler versin hepbirlikte görürüz bakarsın
her kışın bir baharı illaki var
gerçi kış kapıda az önce dışarı çıktım resmen popom donduama bir kahvee yetti tabii
üstüme dökmeyi bile dert etmedim
eh bir elde şemsiye bir kolda çanta giriş kartı ve kahve bardağı
amaaan dert ettiğim şeye bakmadım bile:)
kestin attın canım şükür
tabii henüz yara taze acıyor ağrıyordur
ama geçecek tabii
hem kangren ölümcüldür ölümden döndün sen
yevmiyeni yerim onu da olağanüstü giderlere kaydeder 700 hesaplardan düşerim bensıkıntı yok
dukancancım hoş geldin öncelikle, bugün haftanın son günü
hepimiz birbirimize karşı anlayışlı olalım lütfen
yazarken maksadı aşıyor olduğum çok olmuştur bu nedenle yanıtlamak istedim
burada olma nedenimiz öğrenmenin ötesinde, bizler zamanla paylaşarak birbirimize destek de oluyoruz
yani aslında bazen birbirimizi düşünürken, doğruyu anlatmaya çalışırken yaralayabiliyoruz
öpüşelim barışalım zira dostluk için buradayız
kızlar bu arada başlarda her bir sayfayı okuma niyetiyle açtım sayfayı ama sonra baktım o_oooOOOO yazmışız da yazmışız
anlayacağınız bir iki baştan bi iki sondan yaptım
yaşlanıyorum galiba
ya da aldığım yağlar beni ağırlaştırıyor
herkese hayırlı Cumalar
Geçeceksin canım, harika gidiyorsun......
insallah delycimmmm ben zaten oturttum bence ya artik eskisi gibi birseylerde yapmiyorum ekmek pogaca okadar tavuk veya balik standartladim sikilmiyorumda bunlari yemekten dogrusu.....light zero colaymis suymus buymus i ih hic kullanmiyorum (tabii bilirsiniz ramazanda ben bu haklarimi kullandim dukana uyamadim hic) onun cezasibir ay rötarla güclendirmeye gececegim galiba
yazdıklarını öyle bir hevesle okudum ki sabah gözümün önünde gezen tatlılar şimdi uzaklara gittiler
birşeyi yapmak için bedel ödemek lazım. ben o kitaba yada aldıklarıma verdiğim paraya acımıyorum çünkü zaten bir yerde oturup bir pizza yemem 15 liraya mal oluyordu o da en az. kitapla diyetmi olur diyenlerde oldu aaa o kitapla arkadaşım şu kadar kilo verdi diyende. biliyormusun bilmiyorum ben karatay diyeti yapacaktım babam engel oldu. babadan dolayı kronik bir kolestrol problemim olduğu için "hayırr kızım izin veremem o kadın kolestrolü yok sayıyor" dedi bana. ondan gizli yaparım dedim ama canım anneciğim bana dukan diyeti yapsana dedi. o ne ki dedim sonra aklıma annemin düğünüme 3 ay kala gazetede Dukanın zayıflattığı Kate Middleton ve onun hikayesini okuttuğu geldi. yapabilirmiyim anne dedim "sen yaparsın" dedi. tabi iş buraya gelene kadar 14 aylık evliliğimin eziyet dolu ilk 7 ayı ve bebek istemeye başladığım son 7 ayı ve bebeğimin olmaması çok kötü yaptı beni. neden bekarken düzenli olan adetim evlendikten birkaç ay sonra bozuldu diye düşündüm. işte güzel bir sebep KİLO ALDIM VE YUMURTLAMIYORUM(
şimdi iyiki annemin sözünü dinlemişim diyorum eşimin çok kilo aldın diye kayınvalidemin yanında bile yaptığı dalgalarından kurtulmak için bu diyete ve sizlere ihtiyacım var. dediğim gibi hipoglisemi nedeni ile zorlanıyorum yemek saatlerim gelmesine yakın acıkıyorum ama dün de aynısını yaptım DOYMADIM başımda ağrıdı karnımda ama her diyet ilk başlarda baş ağrısı yapar.
önceden yazmıştım 40 kilo verip onun 15-17 kilosunu geri almış bir kişiyim ama yine verebilirim. bunu kendim için ya da güzelliğim için değil aslında doğacak bebeğim için yapıyorum.
işte böyle bende uzun yazdım ne de dertliymişim meğerse :))
Kararlı olmana çok sevindim ama kocana çok kızdım yaaaAliyecim senden korkuyorum senin korkuna dikkat ediyorum diyetearada beni de kaynatmışsın meyve sordum diye. çok derdim değil meyve ama başım dönüyor ondan alışana kadar olacak olsun. ben birşeye karar vermeden başlamam zaten olurda ciddi bir problemim olmazsa gitmeyeceğim bir yere işte
baş ağrılarım geçecek diye bekliyorum yahu kendimi öyle bir hissettim ki böyle mız mız amannn diyetteyim dokunmayın ölüyorum der gibi yanlış tanıttım kendimi öyle değilim ben. iyiyim mutluyum 3 ay sonra gireceğim pantolanlarımı salına salına yürüdüğüm yolları ve ağlattığım asfaltalrı düşünüyorum diyetimi bozmuyorum bozmam da
Yok. Yanlış düşünmüyorsun. Tabi almazsın öyle yaparsan. Yani bir daha almam ben artık böyle giderim diyorsan, tabi en güzeli o. Ne de olsa biraz katı bi diyet. Yani evet izinli her şeyi sınırsız yiyoruz ama, bu yeme alışkanlığını yaşam tarzına dönüştürmediğin zaman, hemen alırsın yine o kiloları. Güçlendirmesini, korumasını falan yapmazsan.. ama sen kararlıyım diyorsan, tabi ki de yap yani. Zaten 1 ay sürmez verirsin sanırım 5 kiloyu :44: Metabolizmana falan da bağlı tabi. Dukanın sitesinden testi falan da yaptın mı? Yapmadıysan yap da bakalım üstat ne dicekTeşekkür ederim inşallah çok uğraştırmaz. Kitabı henüz sonuna kadar okuyamadım ama istediğim kiloya indikten sonra haftada bir SP yi yaşam tarzı edinerek geri almam diye düşünüyorum.Aceba yanlış mı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır. Kilo verişin yavaş falan değil. Gayet iyiG
Selam benim basladigim iki hafta oluyor 5 gun atakta 3 kilo verdim, geri kalan bir kiloyu vermem 10 gun surdu. Galiba baslangic icin yavas biraz kilo verisim, ama dun regl oldum, ondan sonra gider diye umud ediyorum.
Dondurmayi iki top yedim zaten. Bir porsiyon dort top, yarim porsiyon secenegide var aam, ben onden aldim, kakaolusu ve sadelisi. cileklisi varmis aslinda ondan canim cektiydi. ondan o gun yokmus. O kadar canim istemis olmaliki, cikolatali yerine israrla cilekli istemisim, garson guldu tekrar belirtti, cilekli kalmadi diye.
Benim de ilk atakta bas donmeleri, kafa bulanmalari olmustu, sebzeli evreye gectigimden beri daha iyiyim. Ama hala bir miktar saskinlik mevcut, dikkatim azaldi diyete basladigimdan beri.
Birkere lafınızı bilinde konuşun.Nekadar önyargılısınız böyle yaaa.Yardımsever olmak, iyilik etmek insan gibi kırmadan söylemek bumudur böylemi oluyor arkadaşlık vs Topiğe yeni gelenlere çok güzel davrananlar var aman nazar olmasın Benim kimseyi enayi yerine koyduğum yok.Bilmediğim için sordum, cevabını aldım kitap almaya karar verdim.Laf nerelerden nerelere getirildi yuhh diyorum başkada bir şey demiyorum.Ben burdakilerin tecrübesine dayanarak sordum.İlk okul çocuğu gibi muamale yapanlar var bende üzgünüm hakkatennn
kestin attın canım şükür
tabii henüz yara taze acıyor ağrıyordur
ama geçecek tabii
hem kangren ölümcüldür ölümden döndün sen
ayyy sevgi ne diyosun yaaaa.bu nasıl bir cesaret,bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar
canım en doğru kararı vermişsin,hiiiç üzülme giden 2 senene de.ben de biten ilişkimde giden 5 seneme acımıştım ama sonra düşündüm giden sadece 5 sene ama önümde daha belki 30-40 sene hayat var.neden bu geri kalan hayatımı dilediğim gibi yaşamayayım ki,hakettiğim gibi diye düşündüm.sen de boşver giden 2 senen olsun,ya bütün hayatın zehir olsaydı bu adamla.
kız hem sen çook güzelsin.üstelik bak yeni bir işin de oldu,üstelik anladığım kadarıyla daha mutlusun burda.inşallah yeni bir aşk da olacak.2013 senin için çoooook güzel olacak,içime doğdu
Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çok........
.........
Güçlendirme uzuyor dememdeki durum şu yani :
şimdi ben yaklaşık 1.5 aydır bu kiloda çakılıp kaldım ya.diyorum ki güçlendirmeye geçmiş olsam 200 gün _45 gün olacaktı.
şu an güçlendirmemin çeyreği bitmiş olacaktı.neyse artık yaaa şu son kozlarımı da oynayayım sonra da geçeyim artık yoksa bekleyeyim mi kız seni,anca beraber kanca beraber fosil fosil takılırız buralarda
...........
............
hanımefendi size herhangi bi muamele yok önce sunu anlayın lütfen..ama birileri size kitabı oku dior siz hala ısrarla kitapsız olmazmı die soruorsunuz..kendinizce sawunma sözleri sunuorsunuz ortaya..ee bizde kitapsız olsa eewt olur deriz heralde size garezimiz mi war?burda herkes kimin ne oldugunu bilior o nedenle sizin ne düşündüğünüze artk sadece bi OF,POFFF,ÖFFFF diorum kısaca..çok şükür aylardır bu topikteyim we kimseye karsıda ne önyargılı nede haddini bilmez bi laf ettim.siz istediğiniz gibi yorumlayın artk ztn sizinle diyaloga girmicem.
ayy insallah senin dediğin gibi olur sekerimmm..bu arada yaslanmak fln ne sen hepimizi cebinden cıkarırsın..
ayy medesam agzından bal damlıorrr,,inşşş şekerimmmm senin dediğin gibi olurrr..bu hakkı nerden buldugunu bende ona sordugumda bana werdiği cvp ÇOK SİNİRLENMİŞ olduğu idi..ee buda cok buyuk bı haklılık nedeni dimi,,ben hak etmişim yani
Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çokFosilleştin zaten sen de yeterince :) Biraz daha fosilleş de geç Ben de geliyorum peşindeeenn
Evet bilmemek hata değil katılıyorum keşkede sormasaydım nerden bileyim bukadar yanlış anlaşılacağınıKızlarrrr,herkes birbiriniz yanlış anlamış olabilir.kimse kimseyi üzmesin kırmasın,alınganlık göstermeyin hadi bakayım hepiniz öpüşün barışın.hafta sonuna moralimiz yüksek,zımba gibi girelim.uzatmayalım konuyu da.tamamdır arkadaşımız da hatasını anladı,kitabı alıp okuyup takıldığı bir yer olursa soracak bize yoksa herşeyi sormayacak.zaten kitabı okuduktan sonra cidden bazı şeyleri sormaya gerek bile kalmayacak.hadi bakalım ilk öpücük benden gelsin hepinizeeee
hanımefendi size herhangi bi muamele yok önce sunu anlayın lütfen..ama birileri size kitabı oku dior siz hala ısrarla kitapsız olmazmı die soruorsunuz..kendinizce sawunma sözleri sunuorsunuz ortaya..ee bizde kitapsız olsa eewt olur deriz heralde size garezimiz mi war?burda herkes kimin ne oldugunu bilior o nedenle sizin ne düşündüğünüze artk sadece bi OF,POFFF,ÖFFFF diorum kısaca..çok şükür aylardır bu topikteyim we kimseye karsıda ne önyargılı nede haddini bilmez bi laf ettim.siz istediğiniz gibi yorumlayın artk ztn sizinle diyaloga girmicem.
ayy insallah senin dediğin gibi olur sekerimmm..bu arada yaslanmak fln ne sen hepimizi cebinden cıkarırsın..
ayy medesam agzından bal damlıorrr,,inşşş şekerimmmm senin dediğin gibi olurrr..bu hakkı nerden buldugunu bende ona sordugumda bana werdiği cvp ÇOK SİNİRLENMİŞ olduğu idi..ee buda cok buyuk bı haklılık nedeni dimi,,ben hak etmişim yani
Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çokFosilleştin zaten sen de yeterince :) Biraz daha fosilleş de geç Ben de geliyorum peşindeeenn
beni nereden tanıyorsun çabuk söyleeşim kel, kısa boylu ve göbeğide çıkmaya başladı ama o kusurlarıyla kendi alay eden biri umursamaz ama başka şeyler bulurummmmm
canım sana çok kolay bir tüyo vereyim eşin senle dalga geçmeden sen kendinle geç mesela aman ne çok göbeğim oldu haha şuna bak popom da kocaman gibi sen kendinle dalga geçince eşin geçemez emin ol abimde hep bende dalga geçerdi uyuz olurdum sonra ondan önce ben dalga geçmeye başladım artık benle dalga geçip eğlenemiyordu uyuz olup bırakti taktik değiştir alınmıyormuş gibi yap zaten diyete başladın bu kilolar gidecek ama o o zaman napıcak madem hemkel hem fodulyanına yakışmk için neler yapıcak sonra sen onla alay edersin nasılmış görür sıkma canını sen karar vermişsin bi kere bundan sonra son dalgaları :)
bahar27 (yanlış yazmadım umarım) o kadar çok sormuşsun ki soru ve herkeste cevabında kitabı al demiş ona rağmen yazmaya devam etmişsin bu yüzden konu uzamış daha fazla uzamasın konu içeriği dağılmasın kitabı netten alabilirsin ben hiç aranmadan netten verdim hepsburadadan 13 tl kargo dahil iyice netten araştır kitabı oku öle başla hatta ben gidip kan idrar testi falan yaptırmayı düşünüyorumki senin birde hastalığın varmış çok dikkatli olman lazım bence :)
Evet bilmemek hata değil katılıyorum keşkede sormasaydım nerden bileyim bukadar yanlış anlaşılacağınıKitapta herşey yazıyordur zaten ama yinede yapılan menüler vs akılda kalanlar sorulabilir.Konuşulup sorularak anlaşılır doğrular yanlışlar
Dün bu topiğe ilk girdim ve iki üç kez demişimdir.Bugündemi soruyorum peki?Bugünde topiğe girdiğimde önyargıyla olan cevaplar okudum.Dün bir bugün 2:18:.Bende KK ya yıllardır üyeyim ve bu zarf içerisinde kimseyi kırmadım tartışmadım.Sizinde kendi düşünceniz o halde.Diyaloğa girmek istemeyenle bende girecek değilim .