Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

G
Selam benim basladigim iki hafta oluyor 5 gun atakta 3 kilo verdim, geri kalan bir kiloyu vermem 10 gun surdu. Galiba baslangic icin yavas biraz kilo verisim, ama dun regl oldum, ondan sonra gider diye umud ediyorum.

Dondurmayi iki top yedim zaten. Bir porsiyon dort top, yarim porsiyon secenegide var aam, ben onden aldim, kakaolusu ve sadelisi. cileklisi varmis aslinda ondan canim cektiydi. ondan o gun yokmus. O kadar canim istemis olmaliki, cikolatali yerine israrla cilekli istemisim, garson guldu tekrar belirtti, cilekli kalmadi diye.

Benim de ilk atakta bas donmeleri, kafa bulanmalari olmustu, sebzeli evreye gectigimden beri daha iyiyim. Ama hala bir miktar saskinlik mevcut, dikkatim azaldi diyete basladigimdan beri.

Yazan kelimelerden bahsediyorum ben arkadaşım cümlelerden.Bende kimseye düşman değilim düşman olunacak birşey yok.Evet sordum doğru yanımda o anda kitap olmadığı için diyet hakkında bazı şeyleri merak ediyordum ve sordum.Kitabı almanın daha doğru olduğunu düşündüm ve almaya karar verdim.Çok büyütüldü benim sormam bende bunu anlıyorumBen ters şeyler söylemem söylemedim.Bana terslikle cevap yazanlara bende terslikle cevap verdim.Olay bu.Hııı düzgün cümle kurup kırıcı olmayan eleştiriye açığım.Ama kırıcı olan ters laflarada karşıyım teşekkürler...

hoş geldin
inşallah soruların yanıtlanmıştır

amaan boşver biten bitmiştir, hayırlısı olsun
ve tebrikler
inşallah canım ya, Allah bizlere güzel uzun ömürler versin hepbirlikte görürüz bakarsın
her kışın bir baharı illaki var
gerçi kış kapıda az önce dışarı çıktım resmen popom dondu ama bir kahvee yetti tabii
üstüme dökmeyi bile dert etmedim
eh bir elde şemsiye bir kolda çanta giriş kartı ve kahve bardağı
amaaan dert ettiğim şeye bakmadım bile:)
kestin attın canım şükür
tabii henüz yara taze acıyor ağrıyordur
ama geçecek tabii
hem kangren ölümcüldür ölümden döndün sen

yevmiyeni yerim onu da olağanüstü giderlere kaydeder 700 hesaplardan düşerim bensıkıntı yok

dukancancım hoş geldin öncelikle, bugün haftanın son günü
hepimiz birbirimize karşı anlayışlı olalım lütfen
yazarken maksadı aşıyor olduğum çok olmuştur bu nedenle yanıtlamak istedim
burada olma nedenimiz öğrenmenin ötesinde, bizler zamanla paylaşarak birbirimize destek de oluyoruz
yani aslında bazen birbirimizi düşünürken, doğruyu anlatmaya çalışırken yaralayabiliyoruz
öpüşelim barışalım zira dostluk için buradayız

kızlar bu arada başlarda her bir sayfayı okuma niyetiyle açtım sayfayı ama sonra baktım o_oooOOOO yazmışız da yazmışız
anlayacağınız bir iki baştan bi iki sondan yaptım
yaşlanıyorum galiba
ya da aldığım yağlar beni ağırlaştırıyor
herkese hayırlı Cumalar

Arkadaşım ben senin mesajında bir kırıcılık bulmadım.Biliyorum iyiliğime tabiki sağol.Ben bazı cümlelere çok sinirlendim.Mesela bir tanesi başka kapıya der gibi başka topik aç.Diğeri ben enayi yerine koymuşum sorarak,Diğeride sen ne saçmalıyorsun gibisinden direk hitamda bulunmuş.Yapılan yanlışsa onuda eleştirirken kırıcı olmadan olmalı diye düşündüm.Ben 10 gün atak yapacağım demedim.20 kg fazla olan biri için ciddi obezite durumunda atak suresi 10 gün oluyormuş dedim.Hıı yanlış bilgidir orasını bilemem.Okuduğum şekilde yazdım.Ama bende kitap almaya karar vermiştim zaten.O anda sormak istedim sordum.Kitap almıyacağım anlamına gelmezki.Teşekkür ederim inceliğin için bende kırmayı sevmem ve haksızlığa gelemem.Yoksa kitap için değil bu tartışmam

Çenesi kopmayasıca Dukaniçeler siziiiiiii,amma çok yazmışsınız dünden beri bir türlü bugüne gelemedim oku oku helak oldum

evet yaa artık son kozlarımı da oynayıp geçeyim bari yaaa kış geliyor bi mercimek çorbası içeyim,bir patates püresi yiyeim dimi hele heleee offf kaşarlı domatesli tost yiyeceğim en büyük hayalim buuu
marttan beri 3 zero muu,hehehehe ben günde içiyorum kız o kadar

canım geçmiş olsun yaaa,geç oldu kusura bakma ama anca okuyabildim işte
yaaa ne buluşması ama ben yokum,sen bana ihanet etmezsin,offf azcık daha bekleyin yaw kudurdunuz mu,1 ay daha beklesenize hem daha çok kilo vermiş olursunuz he olma mı len
ne sürprizi,ne düğünü noluyo yaaa daha geçen hafta bişey yoktu,beni mi kekledin

kız Allah sizi napmasın,ben yarın çalışıyorum.yapmayın etmeyin yaaa lütfen beee anaaaaaa bir söz dinleyin ama yaaaaa,hem ben bunu daha yeni okudum yoksa izin alırdım bariii.gümbür gümbür yağmur yağsın da evlerinizden çıkamayın emii

1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarım Medesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh..

Eki Görüntüle 514442

ellerine sağlık kuzum benim
ayyy arkadaşlar kusuruma bakmayın valla ya +200 çıktım ama biliyorsunuz ben yanlış bişey yaptığımdan yada size ihanet ettiğimden değil,su mu tuttum noldumsa yada belki de toplamda 80 paketten fazla margarini vücudumdan attığım için pek margarin kalmadı anlaşılan

aferim kız valla 1.76 unutmamışsın
ve bişey söyleyeyim mi hayatımın en doğru kararı o kan emiciyi hayatımdan çıkartmak oldu bence.şimdi dışardan bakınca ayyy diyorum yaa ne salakmışım,onun gibi bir tip beni riyasında bile göremezdi,hayal bile edemezdi.ne salakmışım ki 2 kere şans verdim ona,ahh kafam yaaa bu yaşta bile akıllanmıyor demekki insan.neyse geç de olsa doğru yolu bulup,ondan ayrıldığım için çok ama çoook mutluyum.adam daha kendi çocuk,ufacık bişeyde gidip anasına anlatıyor,zırıl zırıl ağlıyor.düşündüm de bu adam mı benim çocuğuma baba olacak ! ömür boyu bekar kalırım daha iyi ,çok şükür rabbime

ayyy sevgi ne diyosun yaaaa.bu nasıl bir cesaret,bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar
canım en doğru kararı vermişsin,hiiiç üzülme giden 2 senene de.ben de biten ilişkimde giden 5 seneme acımıştım ama sonra düşündüm giden sadece 5 sene ama önümde daha belki 30-40 sene hayat var.neden bu geri kalan hayatımı dilediğim gibi yaşamayayım ki,hakettiğim gibi diye düşündüm.sen de boşver giden 2 senen olsun,ya bütün hayatın zehir olsaydı bu adamla.
kız hem sen çook güzelsin.üstelik bak yeni bir işin de oldu,üstelik anladığım kadarıyla daha mutlusun burda.inşallah yeni bir aşk da olacak.2013 senin için çoooook güzel olacak,içime doğdu

geçer inş yaw :26:

o poğaçayı bende biraz önce yaptım nefis olduuu!!!!!!

teşekkürler medesacımmm

afiyet olsun canım

Güçlendirme uzuyor dememdeki durum şu yani :
şimdi ben yaklaşık 1.5 aydır bu kiloda çakılıp kaldım ya.diyorum ki güçlendirmeye geçmiş olsam 200 gün _45 gün olacaktı.
şu an güçlendirmemin çeyreği bitmiş olacaktı.neyse artık yaaa şu son kozlarımı da oynayayım sonra da geçeyim artık yoksa bekleyeyim mi kız seni,anca beraber kanca beraber fosil fosil takılırız buralarda

canım senin daha önce yazdıklarını ve kolestrol sorununu hatırlıyorum.en doğrusunu yapmışsın,doğru yoldasın
sevdim seni ben,azimli ve istekli görünüyorsun.burdan ayrılmazsan inan bana önce senin çabanla sonra da bizlerin desteğiyle çok kısa bir zamanda bütün kilolarından kurtulursun.önemli olan bu işi ciddiye alman ki sen de onu yapacaksın ben sana inandım.
nedense bana pressevgilisinin ilk başladığı günleri hatırlattın.o da istekli ve kararlı bir çekirgeydi
inşallaah bebişine de kavuşursun tez vakitte
ayrıca yazdıklarımdan kendine çıkartacağın kısmı aldıysan ne mutlu bana.
istersen motive olman adına sana resim yollayabilirim,bana özelden mail adresini atarsan hemen gönderirim

eşin seni sevdiği için şaka yapıyordur takılıyordur bence,sen sakın üzülme e mi
benim de ayrıldığım 5 senelik sevgilim kurban bayramı yaklaştığında;kurbanda seni kesecez derdi ve bunu ortamda da söylerdi ama ben kızmazdım,sevdiğinden takılıyordu biliyorum.biz onunla hala telefonda konuşup,aynı şehirde olursak görüşüyoruz.yakın zamanda da görüştük ve verdiğim kiloya inanamıyor.ben onunla birlikteyken yıllarca bu yaza 10 kilo vericem derdim ,o da he he derdi,inanmazdı artık bana.haklıydı da.çünkü hiç bir girişimim başarılı olmamıştı.şimdi gözlerine inanamıyor

Yanıtladılar evet Ama bazısının yazdığı cevabı saymıyorum oda ayrı konu.Çünkü içinde kırıcı aşağılar gibi yazılan cümleleri bende kaye almıyorum.Herşey karşılıklı canımBu arada sıcaklığından ötürü teşekkür ederimBende kitabı alıcam bugün yarın,okumaya başladıkça anlarım tamamını İleride diyeti tamamen anlayınca, fikir sormak isteyen yeni gelen arkadaşlarada cevap vermeye her zaman hazırım kırıcı olmadan tabikiBu arada sanada hayırlı Cumalar

Geçeceksin canım, harika gidiyorsun

Kararlı olmana çok sevindim ama kocana çok kızdım yaaa Neden öyle şeyler söylüyor yaaa!! Cevap ver ona lütfeeenn. Lütfeeennn... Tamam seni seviyordur falan ama, yani ben ne karışırım da, sinirlendim ama... Üzüldüm de... O kadar da kilo vermişsin zamanında.. Kendine baksın o yaaa :88:
Yok. Yanlış da tanıtmadın ayrıca.. O kilolar da kesin gidecek bu kararlılığın sayesinde eminim.. Bayrama kadar 4-5 kilodan fazla bile verirsin Ha gayret!!

Yok. Yanlış düşünmüyorsun. Tabi almazsın öyle yaparsan. Yani bir daha almam ben artık böyle giderim diyorsan, tabi en güzeli o. Ne de olsa biraz katı bi diyet. Yani evet izinli her şeyi sınırsız yiyoruz ama, bu yeme alışkanlığını yaşam tarzına dönüştürmediğin zaman, hemen alırsın yine o kiloları. Güçlendirmesini, korumasını falan yapmazsan.. ama sen kararlıyım diyorsan, tabi ki de yap yani. Zaten 1 ay sürmez verirsin sanırım 5 kiloyu :44: Metabolizmana falan da bağlı tabi. Dukanın sitesinden testi falan da yaptın mı? Yapmadıysan yap da bakalım üstat ne dicek

Hayır. Kilo verişin yavaş falan değil. Gayet iyi Seyire geçince öne yavaşlar, sonra yine düzene girer kilo verme hızın. Arada artılar falan da oluyo ama kurallara uyduğun sürece, verirsin. Ama mesela; daha 2 hafta olmuş başlayalı ve hemen light dondurma yemişsin.. O yediğini hadi meyveli yoğurt gibi falan bile düşünsek, yine de sınırlı izinli sayılır ve henüz diyetin başlangıcında sayılırsın. Eğer daha hızlı kilo vermek istiyorsan, bi süre tatlı yememen lazım. En az 1 ay falan yememeni tavsiye ederim. Kilo verme hızını etkiler muhtemelen. Hayatından çıkaracaksın, mecbursun, mecburuz.. Çok canın çekerse tatlandırıcı kullanılan tarfileri uygulamanı tavsiye ederim. ama dışardan yeme yani. Kendin yap.

Kızlarrrr,herkes birbiriniz yanlış anlamış olabilir.kimse kimseyi üzmesin kırmasın,alınganlık göstermeyin hadi bakayım hepiniz öpüşün barışın.hafta sonuna moralimiz yüksek,zımba gibi girelim.uzatmayalım konuyu da.tamamdır arkadaşımız da hatasını anladı,kitabı alıp okuyup takıldığı bir yer olursa soracak bize yoksa herşeyi sormayacak.zaten kitabı okuduktan sonra cidden bazı şeyleri sormaya gerek bile kalmayacak.hadi bakalım ilk öpücük benden gelsin hepinizeeee

hanımefendi size herhangi bi muamele yok önce sunu anlayın lütfen..ama birileri size kitabı oku dior siz hala ısrarla kitapsız olmazmı die soruorsunuz..kendinizce sawunma sözleri sunuorsunuz ortaya..ee bizde kitapsız olsa eewt olur deriz heralde size garezimiz mi war?burda herkes kimin ne oldugunu bilior o nedenle sizin ne düşündüğünüze artk sadece bi OF,POFFF,ÖFFFF diorum kısaca..çok şükür aylardır bu topikteyim we kimseye karsıda ne önyargılı nede haddini bilmez bi laf ettim.siz istediğiniz gibi yorumlayın artk ztn sizinle diyaloga girmicem.

kestin attın canım şükür
tabii henüz yara taze acıyor ağrıyordur
ama geçecek tabii
hem kangren ölümcüldür ölümden döndün sen

ayy insallah senin dediğin gibi olur sekerimmm..bu arada yaslanmak fln ne sen hepimizi cebinden cıkarırsın..

ayy medesam agzından bal damlıorrr,,inşşş şekerimmmm senin dediğin gibi olurrr..bu hakkı nerden buldugunu bende ona sordugumda bana werdiği cvp ÇOK SİNİRLENMİŞ olduğu idi..ee buda cok buyuk bı haklılık nedeni dimi,,ben hak etmişim yani

Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çok Fosilleştin zaten sen de yeterince :) Biraz daha fosilleş de geç Ben de geliyorum peşindeeenn

ayyy delirmişşş,ya cidden bazı şeylere inanamıyorum ben artık.biz insan değiliz sanki demi,biz de her gün bir tomar insana sinirleniyoruz hatta bazen sinirden çıldıracak gibi oluyoruz.dövelim mi insanları,öyle olunca soruna çözüm yaratmış mı oluyoruz yoksa sorunu daha da mı büyütüyoruz.bunu anlayamıyorlar işte.ayy bu erkeklerin kafası hiç bizim gibi çalışmıyor cidden düşünemiyorlar bazı şeyleri.sana bişey söyleyeyim mi,sen de hayatının belki de en büyük hatasını yapacakken hayatının en doğru kararını verdin bence.sonuçta senin özelin bize laf söylemek düşmez ama seni cidden seviyoruz ve üzülmeni hiçç istemem.ama gönül işte ota da ona da konuyor.bence kesinlikle değerimizi,kıymetimizi bilmeyecek adamlara değer veriyoruz ama belki de bu hödüklere bağlandığımızdan bize asıl değer verecek insanları görmezden geliyoruz.ben inanıyorum çook güzel şeyler olacak.bugün çok pozitifim,evrene çok güzel enerji yolluyorum.umarım en kısa zamanda karşıma beyaz atlı yada bu yaştan sonra artık beyaz saçlı prensim çıkacak
inşallah senin de karşına en kısa zamanda doğru insan çıkar kuzum

Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çok Fosilleştin zaten sen de yeterince :) Biraz daha fosilleş de geç Ben de geliyorum peşindeeenn

o zaman şöyle yapalım haftaya yumruk yapayım,yaa ben yumruğu aynı anda beyaz gün olarak yapsam diyorum yani 'beyaz yumruk' ne dersiniz onun sonuçlarına göre de önümüzdeki haftadan sonra nasıl bir yol izleyeceğime bütün fosiller hep beraber karar verelim

Evet bilmemek hata değil katılıyorum keşkede sormasaydım nerden bileyim bukadar yanlış anlaşılacağını Kitapta herşey yazıyordur zaten ama yinede yapılan menüler vs akılda kalanlar sorulabilir.Konuşulup sorularak anlaşılır doğrular yanlışlar

Dün bu topiğe ilk girdim ve iki üç kez demişimdir.Bugündemi soruyorum peki?Bugünde topiğe girdiğimde önyargıyla olan cevaplar okudum.Dün bir bugün 2:18:.Bende KK ya yıllardır üyeyim ve bu zarf içerisinde kimseyi kırmadım tartışmadım.Sizinde kendi düşünceniz o halde.Diyaloğa girmek istemeyenle bende girecek değilim .

selam ben sizin vediğiniz adrese girdimde olmadı bugün kitaptada gördüm adresi onunlada girdim olmadı üzerini tıklıyorum hemen diğer sıradaki sorulara geçiyor benim bide bilgisayarlada pek haşırneşirliğim yok belkide o yüzden olabilirmi sinir oldum

oralara gidip yayılıp da her yanı işgal etmeyin. biz de gelicez daha. yer kalsın bize de...

beni nereden tanıyorsun çabuk söyle eşim kel, kısa boylu ve göbeğide çıkmaya başladı ama o kusurlarıyla kendi alay eden biri umursamaz ama başka şeyler bulurummmmm

canım sana çok kolay bir tüyo vereyim eşin senle dalga geçmeden sen kendinle geç mesela aman ne çok göbeğim oldu haha şuna bak popom da kocaman gibi sen kendinle dalga geçince eşin geçemez emin ol abimde hep bende dalga geçerdi uyuz olurdum sonra ondan önce ben dalga geçmeye başladım artık benle dalga geçip eğlenemiyordu uyuz olup bırakti taktik değiştir alınmıyormuş gibi yap zaten diyete başladın bu kilolar gidecek ama o o zaman napıcak madem hemkel hem fodul yanına yakışmk için neler yapıcak sonra sen onla alay edersin nasılmış görür sıkma canını sen karar vermişsin bi kere bundan sonra son dalgaları :)

bahar27 (yanlış yazmadım umarım) o kadar çok sormuşsun ki soru ve herkeste cevabında kitabı al demiş ona rağmen yazmaya devam etmişsin bu yüzden konu uzamış daha fazla uzamasın konu içeriği dağılmasın kitabı netten alabilirsin ben hiç aranmadan netten verdim hepsburadadan 13 tl kargo dahil iyice netten araştır kitabı oku öle başla hatta ben gidip kan idrar testi falan yaptırmayı düşünüyorumki senin birde hastalığın varmış çok dikkatli olman lazım bence :)

canım adresimi göndercektim ama posta girişin doluymuş

Yok canım doğru yazdın Dün ilk defa girdim bilmediğim bir konuydu sorayım dedim.Birkaç kez merak ettiğim konu vardı onu sordum.Ben dün kitap almaya karar vermiştim zaten.Sadece ilk girdiğimde 2 3 defa kitap olmadan olmuyormu diye bazı sorular sormuştum.Tamam olmuyormuş o kitabı okumak gerekiyormuş.Bende yok demedimki.Sabah topiğe açık baktığımda bazı arkadaşlar kırıcı bir şekilde yazmışlar.Ben nerden bileyim yanlış anlaşılacağını.Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Anlıyan anlar anlamıyanda kendi bilir teşekkürler...

arkadaşım bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben sana hak veriyor değilim
bütün yazışmaları başından beri okudum,cidden arkadaşlar al kitabı oku dedikçe,eee kitapsız yapsam olmaz mı demişsin.kitapsız yapınca olacak olsa niye sana kitap al desin ki herkes,yayınevinden komisyon falan almıyoruz hiç birimiz.
bir de şöyle bir durum var ki,ne yazıkki bu tarz arkadaşlarla çok karşılaşıyoruz.insanlar nedendir bilinmez kitabı okumadan buradan edindikleri bilgiyle diyet yapmaya çalışıyorlar.ve bu kişilerin sayısı oldukça fazla olduğunda da gerçekten biz de yoruluyoruz bazen ktap kitap kitap diye yırtınmaktan.ama ne taraf olmak,ne tartışmak istemediğim için çok fazla uzatmayacağım bu konuyu.
sana ters davranıldığını söylemişsin ama bence sen de senden daha tecrübeli arkadaşların söylediklerine biraz daha saygılı davranabilirdin.senin de sonrasında yazdıkların aynı derecede tersti.biz burada eskiler,yeniler çok mutlu mesut huzurlu bir şekilde diyetimizi yapıp,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.açıkçası bu sayfada huzursuzluk olmasını tercih etmem,umarım daha fazla uzamaz bu konu.sana da dukan yolculuğunda şimdiden başarılar

bu arada arkadaşlar ben şu an itibariyle karar almış bulunmaktayım;kendimizi üzüp yıpratacağımıza kitabı okumadan soru soran arkadaşlara cevap vermeme hakkımızı kullanalım.alıp okuduktan sonra sorusu olanlarınkini cevaplayalım.sonuçta cevap verme mecburiyetimiz yok,gerçekten istekli ve kararlı olan zaten okuyarak gelir,biz de onlara memnuniyetle yardımcı oluruz.kaç çekirgeyi mezun etmedik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…