hoş geldin dukancan, ben hatırladım mesela
kilosundan memnunsa geçsin, uzun sürünce de bıkabilir, ayrıca her evre bir ödül olduğundan bu motivasyonunu da artırabilir. hem sen de varsın işte
ahahha ben de sıfıra vurmayı düşünüyorum saçımı
valla gerçek bu, bu gün acayip canım sıkıldı ama neyseki değmeyecek şeylere değmeyi çok sürdürmüyorum
neyse sanırım boyatmakla yetineceğim
muahh yavrukuş valla foruma geldim iyi oldum şimdi ben:)
ohh yani
artniyetsiz insanlarla olmayı seviyorum ben
sen nasılsın canım?
Günaydın güzeller
Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa
Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..
Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zatenNeyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik Oyyy Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm(Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :119: :118: Oh ohh!!
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim:107:
Günaydın güzeller
Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa
Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..
Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zatenNeyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik Oyyy Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm(Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :119: :118: Oh ohh!!
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim:107:
Güneyliiii, nesrinnnn
Nasılsınız canlarım?
bu açlığım ne zaman biter? şimdi yürüyüşe gideceği ve kendime silikonlu küçük kek kalıplarından alıcam ya da kağıt kek kalıbı. ekmek yapıcam bişeyler yapmam lazım sevemedim yulaflı galetayı(( belki fırına girince yenecek kıvama getirbilirim. evde de bir sürü iş var buzluğa koyulacaklar beni bekliyor (( öğle yemeğimi yemek istiyorum ama ilk önce koşturup 20 dak. yürüyüşümü yapmam lazım. bu arada dukan amcanın dediğini yaptım tartıma barışık yaşıyorum. sabah 68.4 çıkmıştım üstümü değiştirirken bir daha tartıldım 68.3 eee mide de ne varki kilo alacak?
bişey daha büyük bir hata yaptım sek light süt almıştım ara öğün yapayım diye ama içtikten sonra bir baktım 0.15 yağ( pınar da 0.1 yağ var ama pınarın sütünü sevmiyorum yeniden alacağım offfff offff
bu arada iyiki sizlerle tanıştım sayenizde bende dukancıyım :))))
canım benimmmmm hoşgeldinnnnn epeydir yoktun biz buralardayız 2 ileri 1 geri hatta çoğu zaman sabit bi şekilde devam ediyoruz:))
sen napıyosun canım benimmmm
Aç kalmaman lazım amaa... Yesene yoğurt falan bişiler.. Hem sütün içindeki 0,15 yağdan ne olacak ya :)) O kadar da değil yanibu açlığım ne zaman biter? şimdi yürüyüşe gideceği ve kendime silikonlu küçük kek kalıplarından alıcam ya da kağıt kek kalıbı. ekmek yapıcam bişeyler yapmam lazım sevemedim yulaflı galetayı(( belki fırına girince yenecek kıvama getirbilirim. evde de bir sürü iş var buzluğa koyulacaklar beni bekliyor (( öğle yemeğimi yemek istiyorum ama ilk önce koşturup 20 dak. yürüyüşümü yapmam lazım. bu arada dukan amcanın dediğini yaptım tartıma barışık yaşıyorum. sabah 68.4 çıkmıştım üstümü değiştirirken bir daha tartıldım 68.3 eee mide de ne varki kilo alacak?
bişey daha büyük bir hata yaptım sek light süt almıştım ara öğün yapayım diye ama içtikten sonra bir baktım 0.15 yağ( pınar da 0.1 yağ var ama pınarın sütünü sevmiyorum yeniden alacağım offfff offff
bu arada iyiki sizlerle tanıştım sayenizde bende dukancıyım :))))
Hihihi...........
Bir kaç kelam edeyim sana :) Öncelikle aç kalmamalısın canım, sütte de 0,15 yağdan bişey olmaz o sütü tüketebilirsin. Yürüyüşe aç karınla çıkma, en azından ayran içebilirsin. E bir de zırt pırt tartılmayacaksın. Tartıyla barışık ol derken sevgili ol demek istememiştir dukan amcam :))
Sen de çok sık gelmiyorsun canım. Ne alemdesin? Sen de hala benim gibi seyircan mısıncanım benimmmmm hoşgeldinnnnn epeydir yoktun biz buralardayız 2 ileri 1 geri hatta çoğu zaman sabit bi şekilde devam ediyoruz:))
sen napıyosun canım benimmmm
Benimkiler de gitmiş bacıımmnan o kadarr alıntı yaptım ama yoklar şimdi :/
ben bildirim yapıp kaçayım, fırsat bulunca gelicem yine
dely'm 73.3 yazıver kuzum beni!!
Geçmiş olsunslm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. ............
.......
Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.
Son kilolar sendromu... :S Demek bende de aylardır bu varKızlarrrr selammm,nasılsınız bakalım ?
Benim işler çok yoğun şimdi de bildirim yapıp kaçayım hemen,öpüyorummmmm
başlangıç kilo : 92.7
başlangıç tarihi : 19.03.2012
hedef kilo : 69
güncel kilo : 72.5
geçen hafta : 72.3
Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bittiEvde hazır poğaça olması ne güzelmiş ya, valla üşeniyorum sabah kahvaltı hazırlamaya, hazır hazır yedim ohhh
Ben pandik atak gibi bişey yaşıyorum galiba, böyle kendime yukardan bakıyor gibiyim, herşey çok hızlı gibi sankisaçıma perçem kestim, az daha regl olmazsan daha da ileri gidip kalan yerlerini kırpabilirim, yapmışlığım var yani işin iyi tarafı bunlar hep regl belirtisi ama niye olmuyo yeaaa
Niye kimse yok ya, oğluşu yıkadım uyuttum, konuşaydık az kafam dağılırdı
Hoşgeldin, hayırlı olsun.. Çok güzel kilo vermişsin. Maşallah..başlangıç günü :13.09.2012
başlangıç kilo:90.4
şu anki kilom:85.4
hedef kilo:70
bi hafta atak evrem bitti bugün itibariyle seyire geçmiş bulunuorm
Allah korusun canıımm.. Doktor doktoorrr.. Git mutlakaa..ya ben de 3 aydır regl olamadım. menapoza girmiş olmaktan korkuyorum.
Merhaba, hoşgeldin.. Yoo! Niye kötü olsun ki.. İyii.. Hedef kilon kaç? Bi de böyle bi bildirim verip kaçmayın hee.. Her hafta bekliyorumgünaydaın herkese
başlangıç 14.9.2012 92
bugün 89.9
çok kötü dimi
iki sorunum var biri wc diğeri bugün yarın regl
ödevini yapmayan çocuk bahanesi gibi ama ben ödevimi tam yaptım niye böyle olduki
ama durmak yok hadi bakalım haftaya bol eksiler inşallah..
tüm eksileri tebrik ediyor
artı ve aynılara sabır diliyorum
Merhaba hoşgeldin persembe. Her Perşembe yapılıyorselam kizlar bende bildirim yapiyorum her persembemi yapiliyor?
05/09/2012 baslangic 73.400
20/09/2012 seyirbugun 71.700
hedef 57boy160
Merhaba. Hedef kilon kaç? Bi de sakız çiğneyebiliyoruzslm kızlar bende bıldırım yapayım ıstedım
başlangıç tarihi: 28-082012
başlangıç kilo: 71 kg
hedef: 60
bugün :67.2
kılo bende cok yavas gıdıyor spor yapamıyorum ondan olabılır dımı:26: bıde bırsey soracam kızlar sakız cıgneyebılıyormuyuz fırst un sekersız tatlandırıcılı sakızlarından:26:
Sadece patates kızartması yapıyo-duumm :) Tabi artık yapmıyorum. Hazır aldığın patateslere hiç yağ koymadan kızartıyo. Dondurucudan çıkartıp, hoopp, atıyorumkızlar dukanla ilgili değil ama fikrinizi almak istedim, tefal actifry alacağım malum indirimdeymiş, kimi arkadaşlarım kullanışlı diyor kimisi beğenmiyor, kararsız kaldım , kullanan arkadaşlar memnun mu acaba....
Benim de öyle patlıcan ve kabak falan kızartma hayallerim vardı ama... Cıkksss.. Onları kızartmıyo. Özellikle de patlıcan. Sert oluyo, çiüğ kalıyo, pişmiyo. Onları ya ızgarada yapcan, ya fırına vercen.. Bir sürü yemek de yapılıyo ama, dediğim gibi denemedim. Denemelerimi paylaşırımActifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.
................
...........
geçmiş olsun ipek'imslm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. Bu sabah tartılamadım. Dün akıllı ben küveti doldurmak istedim keyif için ama taşmış eziyet oldu ve tartıma su kaçtı.
başlangıç 7 mayıs
90.1 kilo
hedef 62,8
geçen hafta aklımda değil kayıtları ofiste tutuyorum
dün 75.6
Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.
ben de 1 hafta atak yapmama rağmen hala bıraktığım kiloya dönemedim nesrin ama şimdi şimdi iki gündür yani tekrar düşüş başladı.. yılma eve pes etmek yok kuzumcanım benim ben ne alemdeyim ramazan süper kilo verdim 66,5-67 yi gördüm dedim süper hatta bayrramda da almadım ama sonrasında 2 haftalık tatilde coştu benim binye 70 hatta üstünü gördü döndüm hemen başladım bikaç gün atak olarak şimdi işte 68,5-69 gitmiyo be canım cidden kaçamak yapmıyorum meyve diye ölüyorum yani ama gitmiyo bu ne inattır anlayamıyorum ki ama devam devam pes etmek yok:))
ahh canım yaa güyaa evlenecekti, bu pazar söz yapacağız ama ben o kadar sıkıldım ki bu işten inanasım gelmiyor artık, adam her hafta bi bahane çıkarıyor, şimdi de söz ayrı nişan ayrı dediler hadi bakalım çaresiz kabul ettik tabi.Sağol canımm,
Ben de söylüyorum ama bakalım olacak inşallah. :)) Yazık ama baksana o kadar kilo gidince yasta mı acaba diye de düşünmüyor değilim. Biraz daha geçmezse psikoloğa götürücem, kayıplarına alışması için :)
Değmeyen insanlar için değerli canımızı sıkmayalım. Ne güzel öğrenmişsin bak :)
Bu arada kardeşin mi evlenecekti senin? Evlendi mi :)
:81::81: Sevindim.
İyiyim canım ben de, çok oldu girmeyeli, oğlan liseli oldu bu sene, tercihler falan derken giremedim. İş seyahatlerim de çok oldu. Ama bir süre burdayım bakalım :))
geçmiş olsun ipek'im
ben de 1 hafta atak yapmama rağmen hala bıraktığım kiloya dönemedim nesrin ama şimdi şimdi iki gündür yani tekrar düşüş başladı.. yılma eve pes etmek yok kuzumtamam hata yaptık ama taş olsa affeder bu kadar azimli olanı, dukan mı affetmeyecek!
:)))
Günaydın güzeller