Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol canımm,

Ben de söylüyorum ama bakalım olacak inşallah. :)) Yazık ama baksana o kadar kilo gidince yasta mı acaba diye de düşünmüyor değilim. Biraz daha geçmezse psikoloğa götürücem, kayıplarına alışması için :)

Değmeyen insanlar için değerli canımızı sıkmayalım. Ne güzel öğrenmişsin bak :)

Bu arada kardeşin mi evlenecekti senin? Evlendi mi :)

muahh yavrukuş valla foruma geldim iyi oldum şimdi ben:)
ohh yani
artniyetsiz insanlarla olmayı seviyorum ben
sen nasılsın canım?

:81::81: Sevindim.

İyiyim canım ben de, çok oldu girmeyeli, oğlan liseli oldu bu sene, tercihler falan derken giremedim. İş seyahatlerim de çok oldu. Ama bir süre burdayım bakalım :))

Dely cimmmm,

Güneylim alıntı yapmasa görmeyecektim. Çoooook tebrik ederim canım. Mutlaka oyunlarına da geliriz inşallah.

Kız sen daha seyirde misin? Valla erşeyde bi hayır varmış bak, bir gün ünlü olunca özgeçmişini yazarken dukan ın en inatçı, vazgeçmeyen iradeli dukancanıydı deriz :))

tebrikler arkadasımm.. e şimdi bizimde bi ünlü tanıdığımız mı olacaaaaaaaaakkkk... imzalı resmini yolla bana ünlüden önce ünlüden sonra yapayım

bu açlığım ne zaman biter? şimdi yürüyüşe gideceği ve kendime silikonlu küçük kek kalıplarından alıcam ya da kağıt kek kalıbı. ekmek yapıcam bişeyler yapmam lazım sevemedim yulaflı galetayı(( belki fırına girince yenecek kıvama getirbilirim. evde de bir sürü iş var buzluğa koyulacaklar beni bekliyor (( öğle yemeğimi yemek istiyorum ama ilk önce koşturup 20 dak. yürüyüşümü yapmam lazım. bu arada dukan amcanın dediğini yaptım tartıma barışık yaşıyorum. sabah 68.4 çıkmıştım üstümü değiştirirken bir daha tartıldım 68.3 eee mide de ne varki kilo alacak?
bişey daha büyük bir hata yaptım sek light süt almıştım ara öğün yapayım diye ama içtikten sonra bir baktım 0.15 yağ( pınar da 0.1 yağ var ama pınarın sütünü sevmiyorum yeniden alacağım offfff offff
bu arada iyiki sizlerle tanıştım sayenizde bende dukancıyım :))))

Merhaba,

Ben de 3. evrenin sonuna gelen dukancıyım. Şu an herşey yolunda gidiyor.

Bir kaç kelam edeyim sana :) Öncelikle aç kalmamalısın canım, sütte de 0,15 yağdan bişey olmaz o sütü tüketebilirsin. Yürüyüşe aç karınla çıkma, en azından ayran içebilirsin. E bir de zırt pırt tartılmayacaksın. Tartıyla barışık ol derken sevgili ol demek istememiştir dukan amcam :))

canım benimmmmm hoşgeldinnnnn epeydir yoktun biz buralardayız 2 ileri 1 geri hatta çoğu zaman sabit bi şekilde devam ediyoruz:))

sen napıyosun canım benimmmm

Hoşbuldum canım

Geri gitmiyorsundur, sabit şekilde kalıyorsan sorun yok demektir, direniyor ama elbet pes edecek yağlar.

İyiyim ben, koşturmam vardı çok, iş seyahatleri, çocuk vs epey uzak kaldım ama diyet devam. İnşallah bu defa başaracağız.

Sizi özledim valla, kader arkadaşlarım benim.

nan o kadarr alıntı yaptım ama yoklar şimdi :/
ben bildirim yapıp kaçayım, fırsat bulunca gelicem yine

dely'm 73.3 yazıver kuzum beni!!

slm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. Bu sabah tartılamadım. Dün akıllı ben küveti doldurmak istedim keyif için ama taşmış eziyet oldu ve tartıma su kaçtı.

başlangıç 7 mayıs
90.1 kilo
hedef 62,8
geçen hafta aklımda değil kayıtları ofiste tutuyorum
dün 75.6

Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.

Kızlarrrr selammm,nasılsınız bakalım ?
Benim işler çok yoğun şimdi de bildirim yapıp kaçayım hemen,öpüyorummmmm

başlangıç kilo : 92.7
başlangıç tarihi : 19.03.2012
hedef kilo : 69
güncel kilo : 72.5
geçen hafta : 72.3

Aç kalmaman lazım amaa... Yesene yoğurt falan bişiler.. Hem sütün içindeki 0,15 yağdan ne olacak ya :)) O kadar da değil yani 1 bile değil düşünsene. 0,5 bile değil.. Sen yine SEK sütünü iç seviyosan
Hihihi "Aynen" diyorum

canım benimmmmm hoşgeldinnnnn epeydir yoktun biz buralardayız 2 ileri 1 geri hatta çoğu zaman sabit bi şekilde devam ediyoruz:))
sen napıyosun canım benimmmm
Sen de çok sık gelmiyorsun canım. Ne alemdesin? Sen de hala benim gibi seyircan mısın 100 gr 100 gr gidiyo sanki benim Bu hafta 200 gr gelmiş güya Yani bir umut olmuştu geçen hafta ama.. 58 barajını kırdım neyse ki bari :)

nan o kadarr alıntı yaptım ama yoklar şimdi :/
ben bildirim yapıp kaçayım, fırsat bulunca gelicem yine
dely'm 73.3 yazıver kuzum beni!!
Benimkiler de gitmiş bacıımm ama bi daha yapıyorum. Elimden kurtulamazlar hahha Bu hafta herkes 1,5 kg 1,5 kg vermiş hee
slm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. ............
.......
Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.
Geçmiş olsun Acil şifalar dilerim.. Sen de eve gidebilirsin inşallah bir an önce..

Son kilolar sendromu... :S Demek bende de aylardır bu var Ama bak sabredince gram gram da olsa gidiyo.. Gerçi bu hafta +200 var yine bende de ama :S Hareketlenme var bari

Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bitti Merak erme.. Belirtileri de varmış. İçini ferah tut.. İnşallah korktuğun gibi olmaz da.. Hayırlısı inşallah canım..

başlangıç günü :13.09.2012
başlangıç kilo:90.4
şu anki kilom:85.4
hedef kilo:70
bi hafta atak evrem bitti bugün itibariyle seyire geçmiş bulunuorm
Hoşgeldin, hayırlı olsun.. Çok güzel kilo vermişsin. Maşallah.. Devamı da olsun inşallah Bi bildirim yapıp bırakma. Buralarda ol

ya ben de 3 aydır regl olamadım. menapoza girmiş olmaktan korkuyorum.
Allah korusun canıımm.. Doktor doktoorrr.. Git mutlakaa..

Merhaba, hoşgeldin.. Yoo! Niye kötü olsun ki.. İyii.. Hedef kilon kaç? Bi de böyle bi bildirim verip kaçmayın hee.. Her hafta bekliyorum

selam kizlar bende bildirim yapiyorum her persembemi yapiliyor?
05/09/2012 baslangic 73.400
20/09/2012 seyirbugun 71.700
hedef 57boy160
Merhaba hoşgeldin persembe. Her Perşembe yapılıyor :)) Öyle bi kere yapıp kaçmayın. Her zaman gelmeye çalışın

Merhaba. Hedef kilon kaç? Bi de sakız çiğneyebiliyoruz Bi de böyle 1 bildirim yapıp kaçmayın hee. Buralarda olun, bak o kadar uğraşıyoz Bari bildirimlere gelin

Sadece patates kızartması yapıyo-duumm :) Tabi artık yapmıyorum. Hazır aldığın patateslere hiç yağ koymadan kızartıyo. Dondurucudan çıkartıp, hoopp, atıyorum Yani adı kızartma tabi. Yağsız neyle kızartacak da.. Ama tadı da benziyo Başka denemelerim de olacak. Haberdar ederim

Actifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.
................
...........
Benim de öyle patlıcan ve kabak falan kızartma hayallerim vardı ama... Cıkksss.. Onları kızartmıyo. Özellikle de patlıcan. Sert oluyo, çiüğ kalıyo, pişmiyo. Onları ya ızgarada yapcan, ya fırına vercen.. Bir sürü yemek de yapılıyo ama, dediğim gibi denemedim. Denemelerimi paylaşırım

canım benim ben ne alemdeyim ramazan süper kilo verdim 66,5-67 yi gördüm dedim süper hatta bayrramda da almadım ama sonrasında 2 haftalık tatilde coştu benim binye 70 hatta üstünü gördü döndüm hemen başladım bikaç gün atak olarak şimdi işte 68,5-69 gitmiyo be canım cidden kaçamak yapmıyorum meyve diye ölüyorum yani ama gitmiyo bu ne inattır anlayamıyorum ki ama devam devam pes etmek yok:))

geçmiş olsun ipek'im
ben de 1 hafta atak yapmama rağmen hala bıraktığım kiloya dönemedim nesrin ama şimdi şimdi iki gündür yani tekrar düşüş başladı.. yılma eve pes etmek yok kuzum tamam hata yaptık ama taş olsa affeder bu kadar azimli olanı, dukan mı affetmeyecek!
:)))

ahh canım yaa güyaa evlenecekti, bu pazar söz yapacağız ama ben o kadar sıkıldım ki bu işten inanasım gelmiyor artık, adam her hafta bi bahane çıkarıyor, şimdi de söz ayrı nişan ayrı dediler hadi bakalım çaresiz kabul ettik tabi.
hiiç hevesim kalmadı hatta bizimkilerin de kalmadı bi kardeşim işte, istiyor diye birşey diyemiyoruz.
herbir şeyi de istemeleri ayrı cabası, tamam kız elbette istenecek, yapılacak tabii ama o_ha yani
neyse işte hatırlısı olsun.
çok ciddiye almıyorum artık, resmen hayallerimizin içine küf doldurdular
:81::81: Sevindim.

İyiyim canım ben de, çok oldu girmeyeli, oğlan liseli oldu bu sene, tercihler falan derken giremedim. İş seyahatlerim de çok oldu. Ama bir süre burdayım bakalım :))

oyy yakında ünv. sendromları da başlayacak demek ki:) bu arada da tabii ki genç bir adam olma yolunda.. Allah sana kolaylıklar versin canım.
paylaşırız onları da nasılsa fırsat buldukça hepimiz buralardayız inşaallah.

aynen neslim ya hala kiloma dönemedim atak yaptım güya bugün ps günüm ama sebzeye elim gitmiyo yemeyeim diyorum ama yok sanmıyorum tartıda yarında eksi görmem şu gördüğüm kilolara bi inebilsem(

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize diyetinizde başarılar dilerim.Bende dukan diyetini çok duydum.Normal diyetisyene gittim 9 10 kg kadar verdim.Fakat şuan diyetisyene gitmiyorum.Dukan kitabım yok.İnternetten araştırmaya çalışıyorum.Bende pko var ve metabolizmam biraz yavaş.Birde internetten okumuştum kolestrolü yüksek olanlar kesinlikle yapmasın diyor.Benim az yüksek çıkmıştı kolestrolüm.Ama banada mantıklı geldi bu dukan diyeti.Dün yulaf kepeği aldım marketten.Şimdi tam nasıl uygulaycağım ve bu durum karşısında dukan diyetini yapmamda sakınca olurmu?Aranızda pko lu olan arkadaşlar varsa kilo verebildinizmi?Örnek diyet listesi yazarsanız çok sevinirim.Ve yulaf kepeğini hangi öğünde kullanıcam.Bu diyette ana ve ara öğün varmı?Nasıl oluyor yeme saatleri önemlimi?Bilgi verirseniz çok memnun olurum çünkü bende başlamayı düşünyorum ama çok bilgim yok bu dukan konusunda biraz kafam karıştı:44:

delllyyy tebrik ederim canım çok sevindim ilerde ünlü olsan bile kk yı unutma olur mu valla helal olsun sana , ben azcık çekinik bir insanımda valla özendim sana , 2 yıl sonra okulu bitirdiğin günleri de burda kutlarız inşallah

bu arada bildirimi de yapayım :
başlangıç tarihi: 16.07.2012
hedef kilo 57
başlangıç kilo:69
geçen haftaki kilo:60.5
bu hafta 60 yarım kilo vermişsin niye bu kadar çok seviniyorsun diyebilirsiniz ama tartıldıktan sonra regl oldum demekki reglden sonra daha fazla eksi görebileceğim

slmssss milletttt....ben yeni işte yogun oldugumdan hiç bakamıorum bu ara buraya yaaaa...Allahtan facedeki grup warda,arada ucundan yakalıorum bişileri hepiniz iisinizdir inşşş..bugün bildirim günü,umarım bol eksiler görmüşsünüzdürrr öpüldünüzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…