- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
Merhaba,
Ben de 3. evrenin sonuna gelen dukancıyım. Şu an herşey yolunda gidiyor.
Bir kaç kelam edeyim sana :) Öncelikle aç kalmamalısın canım, sütte de 0,15 yağdan bişey olmaz o sütü tüketebilirsin. Yürüyüşe aç karınla çıkma, en azından ayran içebilirsin. E bir de zırt pırt tartılmayacaksın. Tartıyla barışık ol derken sevgili ol demek istememiştir dukan amcam :))
Aç kalmaman lazım amaa... Yesene yoğurt falan bişiler.. Hem sütün içindeki 0,15 yağdan ne olacak ya :)) O kadar da değil yani1 bile değil düşünsene. 0,5 bile değil.. Sen yine SEK sütünü iç seviyosan
Hihihi"Aynen" diyorum
Sen de çok sık gelmiyorsun canım. Ne alemdesin? Sen de hala benim gibi seyircan mısın100 gr 100 gr gidiyo sanki benim Bu hafta 200 gr gelmiş güya Yani bir umut olmuştu geçen hafta ama.. 58 barajını kırdım neyse ki bari :)
Benimkiler de gitmiş bacıımmama bi daha yapıyorum. Elimden kurtulamazlar hahha Bu hafta herkes 1,5 kg 1,5 kg vermiş hee
Geçmiş olsunAcil şifalar dilerim.. Sen de eve gidebilirsin inşallah bir an önce..
Son kilolar sendromu... :S Demek bende de aylardır bu varAma bak sabredince gram gram da olsa gidiyo.. Gerçi bu hafta +200 var yine bende de ama :S Hareketlenme var bari
Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bittiMerak erme.. Belirtileri de varmış. İçini ferah tut.. İnşallah korktuğun gibi olmaz da.. Hayırlısı inşallah canım..
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize diyetinizde başarılar dilerim.Bende dukan diyetini çok duydum.Normal diyetisyene gittim 9 10 kg kadar verdim.Fakat şuan diyetisyene gitmiyorum.Dukan kitabım yok.İnternetten araştırmaya çalışıyorum.Bende pko var ve metabolizmam biraz yavaş.Birde internetten okumuştum kolestrolü yüksek olanlar kesinlikle yapmasın diyor.Benim az yüksek çıkmıştı kolestrolüm.Ama banada mantıklı geldi bu dukan diyeti.Dün yulaf kepeği aldım marketten.Şimdi tam nasıl uygulaycağım ve bu durum karşısında dukan diyetini yapmamda sakınca olurmu?Aranızda pko lu olan arkadaşlar varsa kilo verebildinizmi?Örnek diyet listesi yazarsanız çok sevinirim.Ve yulaf kepeğini hangi öğünde kullanıcam.Bu diyette ana ve ara öğün varmı?Nasıl oluyor yeme saatleri önemlimi?Bilgi verirseniz çok memnun olurum çünkü bende başlamayı düşünyorum ama çok bilgim yok bu dukan konusunda biraz kafam karıştı:44:
slm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. Bu sabah tartılamadım. Dün akıllı ben küveti doldurmak istedim keyif için ama taşmış eziyet oldu ve tartıma su kaçtı.
başlangıç 7 mayıs
90.1 kilo
hedef 62,8
geçen hafta aklımda değil kayıtları ofiste tutuyorum
dün 75.6
Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize diyetinizde başarılar dilerim.Bende dukan diyetini çok duydum.Normal diyetisyene gittim 9 10 kg kadar verdim.Fakat şuan diyetisyene gitmiyorum.Dukan kitabım yok.İnternetten araştırmaya çalışıyorum.Bende pko var ve metabolizmam biraz yavaş.Birde internetten okumuştum kolestrolü yüksek olanlar kesinlikle yapmasın diyor.Benim az yüksek çıkmıştı kolestrolüm.Ama banada mantıklı geldi bu dukan diyeti.Dün yulaf kepeği aldım marketten.Şimdi tam nasıl uygulaycağım ve bu durum karşısında dukan diyetini yapmamda sakınca olurmu?Aranızda pko lu olan arkadaşlar varsa kilo verebildinizmi?Örnek diyet listesi yazarsanız çok sevinirim.Ve yulaf kepeğini hangi öğünde kullanıcam.Bu diyette ana ve ara öğün varmı?Nasıl oluyor yeme saatleri önemlimi?Bilgi verirseniz çok memnun olurum çünkü bende başlamayı düşünyorum ama çok bilgim yok bu dukan konusunda biraz kafam karıştı:44:
ilk yapmanız gereken kitabı alıp okumak. sonrasında eminim herkes sorularınıza seve seve cevap verecektir. zaten kitabı okuduktan sonra soracak çok fazla bir şey kalmayacak. pk'lu arkadaşlar var aramızda. onlar da diyete başarıyla devam ediyorlar. ama ilk yapmanız gereken kitabı okumak. eğer kitaba para vermeye ne gerek var diyorsanız ya da vakit ayırıp okumaya üşeniyorsanız, kilo vermek için bu kadarcık emeği bile fazla buluyorsanız, zaten kilolarınız sizin için o kadar da büyük soprun değil demektir.
Selam herkese...
Henüz geçmişi okumadım umarım herkes - görmüştür.
Bildirim yapayım hemen.
Eki Görüntüle 514218
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Hedef kilo: 57.0
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta : Görüldüğü üzre 58.5
Aslında sabah tartıldığımda 59.0 görmüştüm. Sonra 1 saate yakın yürüyüp tuvalet sonrası 58.5 gördüm. Tuvalet olayı çok etkiliyor gerçekten. Göbeğimin şişme sebebide tuvalet hatta. Çıktıktan sonra o şiş göbek falan kalmıyor çünkü.
Kaçamaklarım olmadı değil, oldu. Light pudingte yedim. Bunlara rağmen - görmekten şunu anlıyorum ki, bu diyeti tam olarak uyguladığımızda kilo falan almayacağız biz. Artık o korkumda geçti. Öküz gibi yemediğimiz sürece incecik olmaya devam edeceğiz.
Sporum yok kondisyon bisikleti haricinde ve günlük yarım saat yürüyüşüm var işte. Ama bu hafta tamamen ev işleriyle uğraştım. Nefret ettiğim halde taş sildim, kapı cam sildim. Bayağı bir ter attım yani o şekildede. - görmemde bununda etkisi vardır muhakkak.
Sonracığıma sevgilimden ayrıldım. İyi değilim haliyle fakat kötü de değilim. Eski ben olsa bir dünya şey yemiş olurdu şimdi. Elimde sürekli abur cuburlar olurdu falan. o kötülüğü yapmayacağım kendime. hiçbir zaman yapmayacağım artık.
Sabah evden çıkarken siyah maxi eteğimi ve saks mavi kolsuz bluzumla seksi dolandım ortalıkta.Bu zevkin tadına varmışken vazgeçmeyeceğim elbette.
Bitiren benim. Hala arayıp soran, evimin önünde nöbet tutarak ben çıktığımda pat diye karşıma dikilen o. ( Biten ilişkimin özetinide söylemiş oldum). Hiçbir zaman mutsuz, bakımsız, kötü bir şekilde görmeyecek beni. Ayrılık kararımdan pişman da değilim. en azından şu an için. Öyle işte ya... Aşk hikayelerimiz, dertlerimiz kısmına benzetmeyeyim burayı.
Hedefide 54'e düşüreceğim çok büyük ihtimalle ilerleyen günlerde.
Sevgiler herkese...
Merhaba canım :) Hoşgeldin.. Ben hala seyrediyom :) Takıldım kaldım ya hani ben ne zamandır. Sonra tatile gittim hüplettim falan. Ramazanda kaçamaklar falan :) Bünye de inatçı zaten. Ben de inat ettim. Anca gram gram gidiyo gibi şimdi ama bakalım hihihSelam kızlar,
Çook uzun aradan sonra geldim. Hatırlayanlarınız varsa el kaldırsınlar.
Oğlanın okulu, eşimin işi derken giremedim kızlar.
Ben eşimle yapıyordum hatırlarsanız dukan ı, benim güçlendirme 2. yarı da 1 ay sonra bitecek. Şu an 58,5 kiloyum sorun yok. Eşim 23 kilo verdi, güçlendirmeye geçip geçmemek arasında kararsız :)) Alırım diye korkuyor.
Nasılsınız? Kilocuklar verildi mi? Tanıdıklardan dely, aliye sizi görüyorum. Diğer arkadaşlarım da iyidir umarım. Bir sürü de yeni dukancan gelmiş, ne güzel. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır ve bir daha hiiiç almaz.
Seyirdeyim seyirdeeeDely cimmmm,
Güneylim alıntı yapmasa görmeyecektim. Çoooook tebrik ederim canım. Mutlaka oyunlarına da geliriz inşallah.
Kız sen daha seyirde misin? Valla erşeyde bi hayır varmış bak, bir gün ünlü olunca özgeçmişini yazarken dukan ın en inatçı, vazgeçmeyen iradeli dukancanıydı deriz :))
Çok yüksektir3 güne kilomun 8'le başlama ihtimali nedir
muahh yavrukuş valla foruma geldim iyi oldum şimdi ben:)
ohh yani
artniyetsiz insanlarla olmayı seviyorum ben
...
Ayyy! Amin canım amiinnnn.......
........
tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak
........
...........
Hihiihihtebrikler arkadasımm.. e şimdi bizimde bi ünlü tanıdığımız mı olacaaaaaaaaakkkk... imzalı resmini yolla bana ünlüden önce ünlüden sonra yapayım
Teşekkürler canımmCanım benim de hayallerimden biridir bu ama benim bir sürüüü hayalim varen çok istediğim ise bir fotoğrafçı olabilmek, oğlum biraz büyüsün bu konuda ciddi bir eğitim almak istiyorum, çocukluğumdan beri hayalimdir bu benim
Senin adına da çooooooooooook mutlu oldum bunu da ekleyeyim
Çok teşekkür ederim canımdelycim çok sevindim. kaç gündür oyunculuk eğitimi alsam nasıl olur diye hayal krurp duruyorum. sen bunu anlattın ya kendim yapmış kadar sevindim. benimki gel geç bi heves sadece. senden böyle bi haber almak daha heyecan verici oldu. kutluyorum seni...
Aynen canımDely! tebrikler. Çok güzel haberler vermişsin. Yerinde olsaydım o 2 yıllık eğitim için çoktan yola çıkmıştım bile. Çocuk mocuk yapılır yaa. Nedir yani...Anne olanlar kızmasın bana. Bu sadece benim düşüncem. Önce kendi durduğun yeri keyifli hale getireceksin ki hayatta, yanına bir çocuğu daha ekleyebilesin.
Çok teşekkür ederimTebrikler, çok harika bir duygu olmalı sahne üstünde olabilmek. İlk adımı attın, belki bir gün seyretme şerefine erişiriz buradan duyurursun artık? :)
Tiyatroyu çok seviyorum ama hiç sahnede olmayı hayal edecek kadar cesaretim bile olmadı, fazla içime kapanık bir insanım. :) Seyretmekle yetiniyorum, iki bilet aldım bile şehir tiyatrolarından. İnsan bir oyun seyredince içten içe bir yenilendiğini hissediyor, saçma birşey belki ama bana öyle tazelenmiş bir his geliyor işte.
ben domates çorbası yapmaya yeltendim, yalnız sütü katmayı beceremedim ve kestim.. hani içilmeyecek gibi değildi başka da domates yoktu diye içtim.. tadı güzel görseli kötüydü neticede.. bir saate kalmadan "bahsettiğin sorun için" çizginin öbür tarafına geçtim, bildiğin cırcır oldum :)))
sen yine tarifin doğrusunu yapmaya çalış istersen o da çok işe yarayacaktır
bir domates rendele
1 çay kaşığı salça kat /(istersen)
bunları tencerede pişir eccük (ben bir iki diş sarımsak doğradım)
sonna 1 bardak light süt ekle (işte bunu başaramadım, belki önceden onu da ısıtmak gerekiyordur)
azcık daha pişsin
tuz karabiberle tatlandır,, fazla ılıtmadan iç
günaydın kızlar, hala gelen giden yok bende ve midem bulanıyo, üşür gibi oluyorum böyle ne oluyo bana yaadün kesin olcak gibiydim 8 gün oldu bugün
şişliğimde inmiş biraz ama hala tam gitmemiş gitseydi 67 yi görmem lazımdı bu hafta
bildirim şaapıyım ben en iyisi, olmadı akşam doktora giderim ya
başlangıç tarihi :22/06/2012
başlangıç kilo :78,5
geçen hafta :68.3
bu hafta :68.0
Günaydın güzeller
Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa
Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..
Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zatenNeyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik Oyyy Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm(Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :119: :118: Oh ohh!!
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim:107:
Evde hazır poğaça olması ne güzelmiş ya, valla üşeniyorum sabah kahvaltı hazırlamaya, hazır hazır yedim ohhh
Ben pandik atak gibi bişey yaşıyorum galiba, böyle kendime yukardan bakıyor gibiyim, herşey çok hızlı gibi sankisaçıma perçem kestim, az daha regl olmazsan daha da ileri gidip kalan yerlerini kırpabilirim, yapmışlığım var yani işin iyi tarafı bunlar hep regl belirtisi ama niye olmuyo yeaaa
Niye kimse yok ya, oğluşu yıkadım uyuttum, konuşaydık az kafam dağılırdı
Selam herkese...
Bildirim yapayım hemen.
Eki Görüntüle 514218
Aslında sabah tartıldığımda 59.0 görmüştüm. Sonra 1 saate yakın yürüyüp tuvalet sonrası 58.5 gördüm. Tuvalet olayı çok etkiliyor gerçekten. Göbeğimin şişme sebebide tuvalet hatta. Çıktıktan sonra o şiş göbek falan kalmıyor çünkü.
Kaçamaklarım olmadı değil, oldu. Light pudingte yedim. Bunlara rağmen - görmekten şunu anlıyorum ki, bu diyeti tam olarak uyguladığımızda kilo falan almayacağız biz. Artık o korkumda geçti. Öküz gibi yemediğimiz sürece incecik olmaya devam edeceğiz.
Sporum yok kondisyon bisikleti haricinde ve günlük yarım saat yürüyüşüm var işte. Ama bu hafta tamamen ev işleriyle uğraştım. Nefret ettiğim halde taş sildim, kapı cam sildim. Bayağı bir ter attım yani o şekildede. - görmemde bununda etkisi vardır muhakkak.
Sonracığıma sevgilimden ayrıldım. İyi değilim haliyle fakat kötü de değilim. Eski ben olsa bir dünya şey yemiş olurdu şimdi. Elimde sürekli abur cuburlar olurdu falan. o kötülüğü yapmayacağım kendime. hiçbir zaman yapmayacağım artık.
Sabah evden çıkarken siyah maxi eteğimi ve saks mavi kolsuz bluzumla seksi dolandım ortalıkta.Bu zevkin tadına varmışken vazgeçmeyeceğim elbette.
Bitiren benim. Hala arayıp soran, evimin önünde nöbet tutarak ben çıktığımda pat diye karşıma dikilen o. ( Biten ilişkimin özetinide söylemiş oldum). Hiçbir zaman mutsuz, bakımsız, kötü bir şekilde görmeyecek beni. Ayrılık kararımdan pişman da değilim. en azından şu an için. Öyle işte ya... Aşk hikayelerimiz, dertlerimiz kısmına benzetmeyeyim burayı.
Hedefide 54'e düşüreceğim çok büyük ihtimalle ilerleyen günlerde.
Sevgiler herkese...
slm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. Bu sabah tartılamadım. Dün akıllı ben küveti doldurmak istedim keyif için ama taşmış eziyet oldu ve tartıma su kaçtı.
başlangıç 7 mayıs
90.1 kilo
hedef 62,8
geçen hafta aklımda değil kayıtları ofiste tutuyorum
dün 75.6
Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.
Kızlarrrr selammm,nasılsınız bakalım ?
Benim işler çok yoğun şimdi de bildirim yapıp kaçayım hemen,öpüyorummmmm
başlangıç kilo : 92.7
başlangıç tarihi : 19.03.2012
hedef kilo : 69
güncel kilo : 72.5
geçen hafta : 72.3
ahh canım yaa güyaa evlenecekti, bu pazar söz yapacağız ama ben o kadar sıkıldım ki bu işten inanasım gelmiyor artık, adam her hafta bi bahane çıkarıyor, şimdi de söz ayrı nişan ayrı dediler hadi bakalım çaresiz kabul ettik tabi.
hiiç hevesim kalmadı hatta bizimkilerin de kalmadı bi kardeşim işte, istiyor diye birşey diyemiyoruz.
herbir şeyi de istemeleri ayrı cabası, tamam kız elbette istenecek, yapılacak tabii ama o_ha yani
neyse işte hatırlısı olsun.
çok ciddiye almıyorum artık, resmen hayallerimizin içine küf doldurdular
oyy yakında ünv. sendromları da başlayacak demek ki:) bu arada da tabii ki genç bir adam olma yolunda.. Allah sana kolaylıklar versin canım.
paylaşırız onları da nasılsa fırsat buldukça hepimiz buralardayız inşaallah.
Merhaba canım :) Hoşgeldin.. Ben hala seyrediyom :) Takıldım kaldım ya hani ben ne zamandır. Sonra tatile gittim hüplettim falan. Ramazanda kaçamaklar falan :) Bünye de inatçı zaten. Ben de inat ettim. Anca gram gram gidiyo gibi şimdi ama bakalım hihihNe güzel sen sabitlenmişsinnn Eşine de maşallah valla.. Erkeklerin diyet yapmaya başlaması daha zor. Bi de azimle devam ettirmiş
Seyirdeyim seyirdeeeGeziyom böyle Çok teşekkürler canım =) İnşallah o günleri de görürsem, oyunlarımı burdan bağırırım sizeee Yaseminin penceresine çıkınca şimid de Dukancan arkadaşlarııı!! diye siz gelirsiniz içeri. Buluşmamış olursak tanımam da sizi kimi çıkarsalar he derim hahhaa Hemen buluşmalı
slmssss milletttt....ben yeni işte yogun oldugumdan hiç bakamıorum bu ara buraya yaaaa...Allahtan facedeki grup warda,arada ucundan yakalıorum bişilerihepiniz iisinizdir inşşş..bugün bildirim günü,umarım bol eksiler görmüşsünüzdürrr öpüldünüzzz...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee
Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bittiMerak erme.. Belirtileri de varmış. İçini ferah tut.. İnşallah korktuğun gibi olmaz da.. Hayırlısı inşallah canım..
Canım, şu beğendiğin poğaça tarifini versen ya bana, ben yulaf kepeğimi hiç yemiyorum ya, poğaçayla yerim belki.
Bu arada perçemini kendin mi kestin sen? :)
Pişşşt kardeşim, nasılsın, iş mi değiştirdin sen ben yokken, var mı başka değişiklik çıtır dukancan
Kızlar benim bulantım arttı ya, kahvaltı yapmıştım sadece poğaça ve hindi füme ile şimdi de meyveli yoğurt yedim, zaten yiyecek bişey yok evde markete sipariş verecektim onu verecek bile halim yok, Allahtan ki kuzum uslu uslu oynuyo evin her köşesinde yatış yaptım herhalde bugün
Tarifi medesa vermişti, aynen onun tarifini kopyalıyorum
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et
Perçemi kendim kestim, saçımı da kendim kesiyorum ben, perçemi tam ortadan ters v şeklinde ayırıp kestim ama istediğim gibi olmadı kısa oldu biraz, neyse uzar kökü bende
Yok canım yoookk!! Pes etmek yoookk, kaçamak da yookkcanım benim ben ne alemdeyim ramazan süper kilo verdim 66,5-67 yi gördüm dedim süper hatta bayrramda da almadım ama sonrasında 2 haftalık tatilde coştu benim binye 70 hatta üstünü gördü döndüm hemen başladım bikaç gün atak olarak şimdi işte 68,5-69 gitmiyo be canım cidden kaçamak yapmıyorum meyve diye ölüyorum yani ama gitmiyo bu ne inattır anlayamıyorum ki ama devam devam pes etmek yok:))
Teşekkürler canıımmdelllyyy tebrik ederim canımçok sevindim ilerde ünlü olsan bile kk yı unutma olur mu valla helal olsun sana , ben azcık çekinik bir insanımda valla özendim sana , 2 yıl sonra okulu bitirdiğin günleri de burda kutlarız inşallah
bu arada bildirimi de yapayım :
başlangıç tarihi: 16.07.2012
hedef kilo 57
başlangıç kilo:69
geçen haftaki kilo:60.5
bu hafta 60yarım kilo vermişsin niye bu kadar çok seviniyorsun diyebilirsiniz ama tartıldıktan sonra regl oldum demekki reglden sonra daha fazla eksi görebileceğim
Kolay gelsin canım... :126:slmssss milletttt....ben yeni işte yogun oldugumdan hiç bakamıorum bu ara buraya yaaaa...Allahtan facedeki grup warda,arada ucundan yakalıorum bişilerihepiniz iisinizdir inşşş..bugün bildirim günü,umarım bol eksiler görmüşsünüzdürrr öpüldünüzzz...
Biz seve seve soruları cevaplıyoruz ama; bu kadr da hiç bir şey bilmeden değil.. Şimdi biz sana bunu sayfalarca anlatabiliriz. ama kitap varken neden böyle bir şey gereksin ki.. Önce bi oku.. Bi aklına yatsın.. Sonra burda herkes birbirine yardımcı ve destek..Arkadaşlar yardımcı olan yokmu
Ve ayrıca "hayır". Kitabı okumayan arkadaş yok burda. Senin gibi yeni başlayanlara başlamadan önce okumasını tavsiye ediyoruz ve ancak diyet hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yardım edebiliyoruz. Öbür türlü çünkü biz ne anlatsak da karşıdakinin tamamı ile anlaması çok zor. Hem bunun hastalığı var bişeyi var. Kimse öyle bilmiş bilmiş anlatıp da böyle bişeyi göze alamaz. Kendini en iyi sen tanırsın. Kitabı okuduktan sonra, kesin bi karar vermelisin başlamak konusunda. Öyle basit bi diyet değil. Ömür boyu süren bişey bu. Ezbere başlanmamalı. Beslenme tarzı, hayat tarzı..Teşekkür ederim canım bilgin için.Sanırım kitabı olmayan arkadaşlarda vardır burada
Aaa! Nasıl laf öyle o! Allah inşallah gösterecek o güzel günleri..........
...............
Tabii düğününe de gelirsiniz ablası, annesinin can dostları olarak.Görürmüyüm acaba :26: inşallah görürüm :))
Tebrik ederiimm..Selam herkese...
Bildirim yapayım hemen.
..........
........
Sevgiler herkese...
........
çok tebrikler ya çok sevindimm
ünlü olursan dukanla ilgili bir oyun çekersin artık
Allah gönlüne göre versin cnm
...........
............
Kızlar benim bulantım arttı ya, kahvaltı yapmıştım sadece poğaça ve hindi füme ile şimdi de meyveli yoğurt yedim, zaten yiyecek bişey yok evde markete sipariş verecektim onu verecek bile halim yok, Allahtan ki kuzum uslu uslu oynuyo evin her köşesinde yatış yaptım herhalde bugün
Sağol caanımumarım geçer
Gelsin bir an önce ya, çok sıkıldım, çoookçok gerdi beni bu olay, gerile gerile çatlıycaam :84::84::84::84:
Tarifi medesa vermişti, aynen onun tarifini kopyalıyorum
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et
Perçemi kendim kestim, saçımı da kendim kesiyorum ben, perçemi tam ortadan ters v şeklinde ayırıp kestim ama istediğim gibi olmadı kısa oldu biraz, neyse uzar kökü bende