Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

farkında olmadan öğlende az yedim ya tavuk az haşlamışım ama 3 saat sonra yeniden yapıcam doyasıya yiyeceğim. tatsız tuzsuz o yüzden azıcık hardal döktüm üstüne 1 çay kaşığı kadardı.
nisanduru canım süt içtim çıkmadan seviyorum sütü zaten oldum olası light sütler daha çok hoşuma gidiyor.
dely canım aklıma takıldı nerde ne okumuşsam rüya mı gördüm ne aklımda 0.1 olacak diye kalmış sanırım
ara öğün diye meyveli yoğurt almıştım ama dukan amca atakta yemeyin yazmış yemeyeceğim bende
bu arada karar verdim atak evresini cumartesi günkü kiloma göre 5 güne uzatabilirim bana 3 demişti ama
şimdi harıl harıl ekmek tarifi arıyorum bulamıyorummmmm

Arkadaşlar yardımcı olan yokmu

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

ilk yapmanız gereken kitabı alıp okumak. sonrasında eminim herkes sorularınıza seve seve cevap verecektir. zaten kitabı okuduktan sonra soracak çok fazla bir şey kalmayacak. pk'lu arkadaşlar var aramızda. onlar da diyete başarıyla devam ediyorlar. ama ilk yapmanız gereken kitabı okumak. eğer kitaba para vermeye ne gerek var diyorsanız ya da vakit ayırıp okumaya üşeniyorsanız, kilo vermek için bu kadarcık emeği bile fazla buluyorsanız, zaten kilolarınız sizin için o kadar da büyük soprun değil demektir.

Selam herkese...

Henüz geçmişi okumadım umarım herkes - görmüştür.

Bildirim yapayım hemen.

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Hedef kilo: 57.0
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta : Görüldüğü üzre 58.5

Aslında sabah tartıldığımda 59.0 görmüştüm. Sonra 1 saate yakın yürüyüp tuvalet sonrası 58.5 gördüm. Tuvalet olayı çok etkiliyor gerçekten. Göbeğimin şişme sebebide tuvalet hatta. Çıktıktan sonra o şiş göbek falan kalmıyor çünkü.

Kaçamaklarım olmadı değil, oldu. Light pudingte yedim. Bunlara rağmen - görmekten şunu anlıyorum ki, bu diyeti tam olarak uyguladığımızda kilo falan almayacağız biz. Artık o korkumda geçti. Öküz gibi yemediğimiz sürece incecik olmaya devam edeceğiz.

Sporum yok kondisyon bisikleti haricinde ve günlük yarım saat yürüyüşüm var işte. Ama bu hafta tamamen ev işleriyle uğraştım. Nefret ettiğim halde taş sildim, kapı cam sildim. Bayağı bir ter attım yani o şekildede. - görmemde bununda etkisi vardır muhakkak.

Sonracığıma sevgilimden ayrıldım. İyi değilim haliyle fakat kötü de değilim. Eski ben olsa bir dünya şey yemiş olurdu şimdi. Elimde sürekli abur cuburlar olurdu falan. o kötülüğü yapmayacağım kendime. hiçbir zaman yapmayacağım artık.

Sabah evden çıkarken siyah maxi eteğimi ve saks mavi kolsuz bluzumla seksi dolandım ortalıkta. Bu zevkin tadına varmışken vazgeçmeyeceğim elbette.

Bitiren benim. Hala arayıp soran, evimin önünde nöbet tutarak ben çıktığımda pat diye karşıma dikilen o. ( Biten ilişkimin özetinide söylemiş oldum ). Hiçbir zaman mutsuz, bakımsız, kötü bir şekilde görmeyecek beni. Ayrılık kararımdan pişman da değilim. en azından şu an için. Öyle işte ya... Aşk hikayelerimiz, dertlerimiz kısmına benzetmeyeyim burayı.

Hedefide 54'e düşüreceğim çok büyük ihtimalle ilerleyen günlerde.

Sevgiler herkese...

Teşekkür ederim canım bilgin için.Sanırım kitabı olmayan arkadaşlarda vardır burada

Canıııım, ne güzelsin sen öyle :))

Tanışmadık da seninle, ben buranın dinazorlarındanım.

Hem zayıflama serüvenini hem de özel hayatını ne kadar içten anlatmışsın.

Sen o ilişki için elinden geleni yapmışsan ve hala değişen birşey yoksa kangren olan bölümü kesmek en iyisi. Çünkü u dünyada en değerli olan önce sensin. Ayrılık sonrası süreci anlatmana da bayıldım. Bravo canım, Allah karşına değerini bilenleri çıkarsın inşallah.

Merhaba canım :) Hoşgeldin.. Ben hala seyrediyom :) Takıldım kaldım ya hani ben ne zamandır. Sonra tatile gittim hüplettim falan. Ramazanda kaçamaklar falan :) Bünye de inatçı zaten. Ben de inat ettim. Anca gram gram gidiyo gibi şimdi ama bakalım hihih Ne güzel sen sabitlenmişsinnn Eşine de maşallah valla.. Erkeklerin diyet yapmaya başlaması daha zor. Bi de azimle devam ettirmiş

Seyirdeyim seyirdeee Geziyom böyle Çok teşekkürler canım =) İnşallah o günleri de görürsem, oyunlarımı burdan bağırırım sizeee Yaseminin penceresine çıkınca şimid de Dukancan arkadaşlarııı!! diye siz gelirsiniz içeri. Buluşmamış olursak tanımam da sizi kimi çıkarsalar he derim hahhaa Hemen buluşmalı

3 güne kilomun 8'le başlama ihtimali nedir
Çok yüksektir Ahh!! Dilimi ısırdım

muahh yavrukuş valla foruma geldim iyi oldum şimdi ben:)
ohh yani
artniyetsiz insanlarla olmayı seviyorum ben
...

.......
........
tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak
........
...........
Ayyy! Amin canım amiinnnn Ağzından bal damlıyor... Ben de öpüyorum coşkuluuu

tebrikler arkadasımm.. e şimdi bizimde bi ünlü tanıdığımız mı olacaaaaaaaaakkkk... imzalı resmini yolla bana ünlüden önce ünlüden sonra yapayım
Hihiihih Teşekkür ederim canıımm Daha öğrenci oldum amaa O da olur inşallah ilerde Magazinlere çıkarız siz çıtır arkadaşlarımla Nişantaşı'nda gezerken

Teşekkürler canımm Henüz bi adım ama; benim için büyük, insanlık için küçük İnşallah devamı da gelir :)) Sen de hayalini gerçekleştirirsin umarıımmm

Çok teşekkür ederim canım Ben de heyecanlandım =)) Ortam falan da çok güzeldi :) İnşallah devamı da gelir :) Sen de koş hayallerin peşinden.. Tabi imkan doğrultusunda oluyo. Ben de bu zamana kadar hiç bişi yapamamıştım. Hiç fırsat bulamamıştım. Ya da fırsatları değerlendirememiştim. Düşündüm ki son fırsatım olabilir.. Hatta "Neden şimdi tiyatro" dediler. Dedim içimde kalmış. Yaş kaç dediler. Dedim 30. Baya içinde kalmış dediler Çıkaramamışım dedim İnşallah güzel fırsatlar çıkar hepimizin karşısına ve değerlendirecek cesareti de imkanı da buluruz

Aynen canım Çok saol.. Ben de öyle düşünüyorum aslında. Sonuçta hayat ne getirir bilinmez. Zaten eşim de pek hevesli değil henüz çocuk işine falan da. 2 sene sonra.. ne olur kimbilir Şimdiden düşünüyorum da bakalım devam edebilicem mi okula? Düşünüp boşuna şimdiden kafa bulandırmamalı aslında. Her şey zamanı gelince olur inşallah :) Ben zaten öyle bi keyife kavuşsam, uça uça çocuk da yaparım dediğin gibi.. :) Öpüyorum canım.. Saol..

Çok teşekkür ederim Çok haklısın.. Tazelenmek :) İşte ben de bir oynasam ve o güzel alkışları duysam.. bunu çok istiyorum.. Eğer oyun falan olursa mutlaka duyururum tabi ama, daha da dediğin gibi ilk adım bu :) Çok var sanırım öyle bir şey olursa bile.. O zaman da o şeref bana ait olur zaten
Sen de kapanma bakiimm Ucunda ölüm yok yaaa, deyip atlıcan işin içine Yapanların senden neyi eksik..

Son düzenleme:
selam herkese bende kilo bildirimi yapıyorum ilk defa :)

Başlangıç tarihi:10 Eylül
Başlangıç Kilosu:78.5
Hedef Kilo:59
Bu haftaki kilo:76.7

Geçen haftaya göre -200 wcye çıkamadım onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ayrıca dün light puding yedim canım çok fena tatlı çekmişti...
Artık hedefime ulaşana kadar yok öyle şeyler
Kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler de üzülmesinler hepimiz hedefimize ulaşacağız inşallah

çok teşekkürler yarın sebze günüm kesin yapacağım bunuu canım

geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee

çok tebrikler ya çok sevindimm
ünlü olursan dukanla ilgili bir oyun çekersin artık
Allah gönlüne göre versin cnm

ben varım ben :80:
perçem nasıl kestin yahu :82:
inş regl olur rahatlarsın:44:

ay çok imrendim sana :109:
tebrik ederim , çok da iyi şeyler söylemişsin bu ara böyle sözlere ihtiyacım vaar :97:
sen artık fıstık olmuşsun tabi peşinden koşar erkek milleti -_-

Son düzenleme:

Geçmiş olsunnn. Allah hastanelere düşürmesin eksik de etmesin.

Medesacık, nasılsın canım, nerelerdesin, hedef düşmüş te düşmüş maşallah. Kaybolmaya mı niyetlisin canım sen

Hayırlısı olsun canım, düğün olana kadar çektirecekler belli, ama eninde sonunda bitecek bunlar da, inşallah bir an önce düğünü yapar, unutursunuz siz de bu sıkıntıları.

Sorma canım, nasıl gurur duyuyor insan, koca bir delikanlı, Allah sağlık versin şanslarını iyi etsin. İsteyen herkese de versin inşallah.

Tabii düğününe de gelirsiniz ablası, annesinin can dostları olarak. Görürmüyüm acaba :26: inşallah görürüm :))

ben çok geç kaldım sanırım herkesler gitmişş
Annemle camları temizledik tüm gün de
Bugün o dediğiniz çayı alcam kızlar inşallah etkisini gösterir kaç gündür çıkamıyorum wcye yaa

Sağol canım, eşimi hiç sorma gitsin :) Bi değişti, kendine güven geldi, meğer ne kadar takıyormuş da çaktırmıyormuş :)) Allahtan ben de verdim de kaptırmıcam kocayı :) Gerçi belli olmaz be kuzum, seni sevmedikten sonra dünya güzeli olsan ne fayda. Ne yapsam, ne desem zorla tutamam ya yanımda, ama beni istemeyeni ben de istemem. :26: Amaaan ben de neler diyorum ya, 17 seneyi devirdik, tazelendik ama iyi oldu :)) Birbirimizi kıskanır olduk valla :))

Senin bir tenefüse ihtiyacın vardı tatil iyi olmuş canım, çünkü hiç kaçamaksız veremez hale gelmiştin en son. Şimdi 58 i de kırdığına göre bişey kalmadı artık.

E bide sahnelerde efor sarfederken anlamadan gider kilocukların.

Haa tanışmaya gelince e yapmak lazım tabi, hiç görüştünüz mü bu zamana kadar?

Pişşşt kardeşim, nasılsın, iş mi değiştirdin sen ben yokken, var mı başka değişiklik çıtır dukancan

Kızlar benim bulantım arttı ya , kahvaltı yapmıştım sadece poğaça ve hindi füme ile şimdi de meyveli yoğurt yedim, zaten yiyecek bişey yok evde markete sipariş verecektim onu verecek bile halim yok, Allahtan ki kuzum uslu uslu oynuyo evin her köşesinde yatış yaptım herhalde bugün

geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee

Sağol caanım umarım geçer

Gelsin bir an önce ya, çok sıkıldım, çoook çok gerdi beni bu olay, gerile gerile çatlıycaam :84::84::84::84:

Canım, şu beğendiğin poğaça tarifini versen ya bana, ben yulaf kepeğimi hiç yemiyorum ya, poğaçayla yerim belki.

Bu arada perçemini kendin mi kestin sen? :)

Tarifi medesa vermişti, aynen onun tarifini kopyalıyorum

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et

Perçemi kendim kestim, saçımı da kendim kesiyorum ben, perçemi tam ortadan ters v şeklinde ayırıp kestim ama istediğim gibi olmadı kısa oldu biraz, neyse uzar kökü bende

Pişşşt kardeşim, nasılsın, iş mi değiştirdin sen ben yokken, var mı başka değişiklik çıtır dukancan

mrb cnm..seni hatırlıorum ama uzun suredir yoktun sanırım forumda..walla şimdi senle en son konustugumuzda nerdeydik hiç hatırlamıorum ama dukana basladıgımdan bu yana,13 kg werdim,ameliyat oldum,işimi değiştim,2 yıllık kangren ilişkimden ayrıldım değişiklik sayarsan bunlar war işte sen şimdi hangi evredesin? ne kdr kaldı hedefe??

Ya canım senin bulantına üzüldüm ama kuzucuğun öyle güzel gülümsüyor ki ben de gülümsüyorum bakarken :)

Bulantına gelince neden oldu anlamadım ben:26: Hamilelikte benim bulanmışmıydı hatırlamıyorum ki çoook oldu :) İnşallah bir an önce regl olursun da rahatlarsın canım.
Kuzucuğna kıyamadım çok küçük daha, hamile olma şimdi :)
Tarif için teşekkür ederim, iki katı yapmalıyım

Perçemli güzel oldun demek, olsun, dediğin gibi kökü sende. :78:

Yok canım yoookk!! Pes etmek yoookk, kaçamak da yookk Ben de işte 1 ay kadar bi süre verdim kendime. 3 hafta kaldı sanırım :) O zamana kadar verdim verdim. Sonra daha da kasmıcam veriyim diye. Böyle kaliyim dicem artık.. Kolay gelsin. Hadi bakalım bol eksiler olsuunn...

Teşekkürler canıımm Ay ünlü olmak biraz hayal de Ediyoz bakalım Çekinme yaa ne çekincenn İnşallah beraber gala gecesinde kutlarız

Ayrıca 500 gr verince havalara uçuyorum ben :122: burda kimse yarım kilo için niye bu kadar seviniyosun diyecek durumda değil canım Devamı da gelsin inşallah..

Kolay gelsin canım... :126:

Arkadaşlar yardımcı olan yokmu
Biz seve seve soruları cevaplıyoruz ama; bu kadr da hiç bir şey bilmeden değil.. Şimdi biz sana bunu sayfalarca anlatabiliriz. ama kitap varken neden böyle bir şey gereksin ki.. Önce bi oku.. Bi aklına yatsın.. Sonra burda herkes birbirine yardımcı ve destek..
Teşekkür ederim canım bilgin için.Sanırım kitabı olmayan arkadaşlarda vardır burada
Ve ayrıca "hayır". Kitabı okumayan arkadaş yok burda. Senin gibi yeni başlayanlara başlamadan önce okumasını tavsiye ediyoruz ve ancak diyet hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yardım edebiliyoruz. Öbür türlü çünkü biz ne anlatsak da karşıdakinin tamamı ile anlaması çok zor. Hem bunun hastalığı var bişeyi var. Kimse öyle bilmiş bilmiş anlatıp da böyle bişeyi göze alamaz. Kendini en iyi sen tanırsın. Kitabı okuduktan sonra, kesin bi karar vermelisin başlamak konusunda. Öyle basit bi diyet değil. Ömür boyu süren bişey bu. Ezbere başlanmamalı. Beslenme tarzı, hayat tarzı..

........
...............
Tabii düğününe de gelirsiniz ablası, annesinin can dostları olarak. Görürmüyüm acaba :26: inşallah görürüm :))
Aaa! Nasıl laf öyle o! Allah inşallah gösterecek o güzel günleri..

Tebrik ederiimm.. Hem çok güzel anlatmışsın, hem çok çıtır olmuşsun Eski sevgiline de geçmişler olsun zaten Çok daha mutlu olursun inşallah...

........
çok tebrikler ya çok sevindimm
ünlü olursan dukanla ilgili bir oyun çekersin artık
Allah gönlüne göre versin cnm

...........
............
Çok teşekkürleeer Amin amin.. Hepimizin inşallah...

Son düzenleme:

geçer inş yaw :26:

o poğaçayı bende biraz önce yaptım nefis olduuu!!!!!!

teşekkürler medesacımmm

umarim gec kalmamisimdir.
bu hafta gram oynamadim. ama bu da sukur en azindan regl donemimdeyim ve tarti + gostermedi :)))

Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…