Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba,

Ben de 3. evrenin sonuna gelen dukancıyım. Şu an herşey yolunda gidiyor.

Bir kaç kelam edeyim sana :) Öncelikle aç kalmamalısın canım, sütte de 0,15 yağdan bişey olmaz o sütü tüketebilirsin. Yürüyüşe aç karınla çıkma, en azından ayran içebilirsin. E bir de zırt pırt tartılmayacaksın. Tartıyla barışık ol derken sevgili ol demek istememiştir dukan amcam :))

Aç kalmaman lazım amaa... Yesene yoğurt falan bişiler.. Hem sütün içindeki 0,15 yağdan ne olacak ya :)) O kadar da değil yani :KK66: 1 bile değil düşünsene. 0,5 bile değil.. Sen yine SEK sütünü iç seviyosan :KK34:

Hihihi :KK1: "Aynen" diyorum :KK66:

Sen de çok sık gelmiyorsun canım. Ne alemdesin? Sen de hala benim gibi seyircan mısın :KK35: 100 gr 100 gr gidiyo sanki benim :p Bu hafta 200 gr gelmiş güya :KK9::KK9: Yani bir umut olmuştu geçen hafta ama.. 58 barajını kırdım neyse ki bari :)

Benimkiler de gitmiş bacıımm :KK70: ama bi daha yapıyorum. Elimden kurtulamazlar hahha :KK9: Bu hafta herkes 1,5 kg 1,5 kg vermiş hee :KK34::KK9::KK9:

Geçmiş olsun :KK43: Acil şifalar dilerim.. Sen de eve gidebilirsin inşallah bir an önce..

Son kilolar sendromu... :S Demek bende de aylardır bu var :KK31: Ama bak sabredince gram gram da olsa gidiyo.. Gerçi bu hafta +200 var yine bende de ama :S Hareketlenme var bari :KK35:

Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bitti :KK66: Merak erme.. Belirtileri de varmış. İçini ferah tut.. İnşallah korktuğun gibi olmaz da.. Hayırlısı inşallah canım..

farkında olmadan öğlende az yedim ya tavuk az haşlamışım ama 3 saat sonra yeniden yapıcam doyasıya yiyeceğim. tatsız tuzsuz o yüzden azıcık hardal döktüm üstüne 1 çay kaşığı kadardı.
nisanduru canım süt içtim çıkmadan seviyorum sütü zaten oldum olası light sütler daha çok hoşuma gidiyor.
dely canım aklıma takıldı nerde ne okumuşsam rüya mı gördüm ne aklımda 0.1 olacak diye kalmış sanırım
ara öğün diye meyveli yoğurt almıştım ama dukan amca atakta yemeyin yazmış yemeyeceğim bende
bu arada karar verdim atak evresini cumartesi günkü kiloma göre 5 güne uzatabilirim bana 3 demişti ama
şimdi harıl harıl ekmek tarifi arıyorum bulamıyorummmmm

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize diyetinizde başarılar dilerim.Bende dukan diyetini çok duydum.Normal diyetisyene gittim 9 10 kg kadar verdim.Fakat şuan diyetisyene gitmiyorum.Dukan kitabım yok.İnternetten araştırmaya çalışıyorum.Bende pko var ve metabolizmam biraz yavaş.Birde internetten okumuştum kolestrolü yüksek olanlar kesinlikle yapmasın diyor.Benim az yüksek çıkmıştı kolestrolüm.Ama banada mantıklı geldi bu dukan diyeti.Dün yulaf kepeği aldım marketten.Şimdi tam nasıl uygulaycağım ve bu durum karşısında dukan diyetini yapmamda sakınca olurmu?Aranızda pko lu olan arkadaşlar varsa kilo verebildinizmi?Örnek diyet listesi yazarsanız çok sevinirim.Ve yulaf kepeğini hangi öğünde kullanıcam.Bu diyette ana ve ara öğün varmı?Nasıl oluyor yeme saatleri önemlimi?Bilgi verirseniz çok memnun olurum çünkü bende başlamayı düşünyorum ama çok bilgim yok bu dukan konusunda biraz kafam karıştı:44:

Arkadaşlar yardımcı olan yokmu:KK5:

slm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. Bu sabah tartılamadım. Dün akıllı ben küveti doldurmak istedim keyif için ama taşmış eziyet oldu ve tartıma su kaçtı.

başlangıç 7 mayıs
90.1 kilo
hedef 62,8
geçen hafta aklımda değil kayıtları ofiste tutuyorum
dün 75.6

Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize diyetinizde başarılar dilerim.Bende dukan diyetini çok duydum.Normal diyetisyene gittim 9 10 kg kadar verdim.Fakat şuan diyetisyene gitmiyorum.Dukan kitabım yok.İnternetten araştırmaya çalışıyorum.Bende pko var ve metabolizmam biraz yavaş.Birde internetten okumuştum kolestrolü yüksek olanlar kesinlikle yapmasın diyor.Benim az yüksek çıkmıştı kolestrolüm.Ama banada mantıklı geldi bu dukan diyeti.Dün yulaf kepeği aldım marketten.Şimdi tam nasıl uygulaycağım ve bu durum karşısında dukan diyetini yapmamda sakınca olurmu?Aranızda pko lu olan arkadaşlar varsa kilo verebildinizmi?Örnek diyet listesi yazarsanız çok sevinirim.Ve yulaf kepeğini hangi öğünde kullanıcam.Bu diyette ana ve ara öğün varmı?Nasıl oluyor yeme saatleri önemlimi?Bilgi verirseniz çok memnun olurum çünkü bende başlamayı düşünyorum ama çok bilgim yok bu dukan konusunda biraz kafam karıştı:44:

ilk yapmanız gereken kitabı alıp okumak. sonrasında eminim herkes sorularınıza seve seve cevap verecektir. zaten kitabı okuduktan sonra soracak çok fazla bir şey kalmayacak. pk'lu arkadaşlar var aramızda. onlar da diyete başarıyla devam ediyorlar. ama ilk yapmanız gereken kitabı okumak. eğer kitaba para vermeye ne gerek var diyorsanız ya da vakit ayırıp okumaya üşeniyorsanız, kilo vermek için bu kadarcık emeği bile fazla buluyorsanız, zaten kilolarınız sizin için o kadar da büyük soprun değil demektir.

Selam herkese...

Henüz geçmişi okumadım umarım herkes - görmüştür.

Bildirim yapayım hemen.

$20092012026.jpg

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Hedef kilo: 57.0
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta : Görüldüğü üzre 58.5 :KK76:

Aslında sabah tartıldığımda 59.0 görmüştüm. Sonra 1 saate yakın yürüyüp tuvalet sonrası 58.5 gördüm. Tuvalet olayı çok etkiliyor gerçekten. Göbeğimin şişme sebebide tuvalet hatta. Çıktıktan sonra o şiş göbek falan kalmıyor çünkü.

Kaçamaklarım olmadı değil, oldu. Light pudingte yedim. Bunlara rağmen - görmekten şunu anlıyorum ki, bu diyeti tam olarak uyguladığımızda kilo falan almayacağız biz. Artık o korkumda geçti. Öküz gibi yemediğimiz sürece incecik olmaya devam edeceğiz. :KK8:

Sporum yok kondisyon bisikleti haricinde ve günlük yarım saat yürüyüşüm var işte. Ama bu hafta tamamen ev işleriyle uğraştım. Nefret ettiğim halde taş sildim, kapı cam sildim. Bayağı bir ter attım yani o şekildede. - görmemde bununda etkisi vardır muhakkak.

Sonracığıma sevgilimden ayrıldım. İyi değilim haliyle fakat kötü de değilim. Eski ben olsa bir dünya şey yemiş olurdu şimdi. Elimde sürekli abur cuburlar olurdu falan. o kötülüğü yapmayacağım kendime. hiçbir zaman yapmayacağım artık.

Sabah evden çıkarken siyah maxi eteğimi ve saks mavi kolsuz bluzumla seksi dolandım ortalıkta. :21: Bu zevkin tadına varmışken vazgeçmeyeceğim elbette.

Bitiren benim. Hala arayıp soran, evimin önünde nöbet tutarak ben çıktığımda pat diye karşıma dikilen o. ( Biten ilişkimin özetinide söylemiş oldum :KK35: ). Hiçbir zaman mutsuz, bakımsız, kötü bir şekilde görmeyecek beni. Ayrılık kararımdan pişman da değilim. en azından şu an için. Öyle işte ya... Aşk hikayelerimiz, dertlerimiz kısmına benzetmeyeyim burayı. :KK14:

Hedefide 54'e düşüreceğim çok büyük ihtimalle ilerleyen günlerde. :nazar:

Sevgiler herkese...

ilk yapmanız gereken kitabı alıp okumak. sonrasında eminim herkes sorularınıza seve seve cevap verecektir. zaten kitabı okuduktan sonra soracak çok fazla bir şey kalmayacak. pk'lu arkadaşlar var aramızda. onlar da diyete başarıyla devam ediyorlar. ama ilk yapmanız gereken kitabı okumak. eğer kitaba para vermeye ne gerek var diyorsanız ya da vakit ayırıp okumaya üşeniyorsanız, kilo vermek için bu kadarcık emeği bile fazla buluyorsanız, zaten kilolarınız sizin için o kadar da büyük soprun değil demektir.

Teşekkür ederim canım bilgin için.Sanırım kitabı olmayan arkadaşlarda vardır burada:KK31:

Selam herkese...

Bildirim yapayım hemen.

Eki Görüntüle 514218

Aslında sabah tartıldığımda 59.0 görmüştüm. Sonra 1 saate yakın yürüyüp tuvalet sonrası 58.5 gördüm. Tuvalet olayı çok etkiliyor gerçekten. Göbeğimin şişme sebebide tuvalet hatta. Çıktıktan sonra o şiş göbek falan kalmıyor çünkü.

Kaçamaklarım olmadı değil, oldu. Light pudingte yedim. Bunlara rağmen - görmekten şunu anlıyorum ki, bu diyeti tam olarak uyguladığımızda kilo falan almayacağız biz. Artık o korkumda geçti. Öküz gibi yemediğimiz sürece incecik olmaya devam edeceğiz. :KK8:

Sporum yok kondisyon bisikleti haricinde ve günlük yarım saat yürüyüşüm var işte. Ama bu hafta tamamen ev işleriyle uğraştım. Nefret ettiğim halde taş sildim, kapı cam sildim. Bayağı bir ter attım yani o şekildede. - görmemde bununda etkisi vardır muhakkak.

Sonracığıma sevgilimden ayrıldım. İyi değilim haliyle fakat kötü de değilim. Eski ben olsa bir dünya şey yemiş olurdu şimdi. Elimde sürekli abur cuburlar olurdu falan. o kötülüğü yapmayacağım kendime. hiçbir zaman yapmayacağım artık.

Sabah evden çıkarken siyah maxi eteğimi ve saks mavi kolsuz bluzumla seksi dolandım ortalıkta. :21: Bu zevkin tadına varmışken vazgeçmeyeceğim elbette.

Bitiren benim. Hala arayıp soran, evimin önünde nöbet tutarak ben çıktığımda pat diye karşıma dikilen o. ( Biten ilişkimin özetinide söylemiş oldum :KK35: ). Hiçbir zaman mutsuz, bakımsız, kötü bir şekilde görmeyecek beni. Ayrılık kararımdan pişman da değilim. en azından şu an için. Öyle işte ya... Aşk hikayelerimiz, dertlerimiz kısmına benzetmeyeyim burayı. :KK14:

Sevgiler herkese...

Canıııım, ne güzelsin sen öyle :))

Tanışmadık da seninle, ben buranın dinazorlarındanım.

Hem zayıflama serüvenini hem de özel hayatını ne kadar içten anlatmışsın. :KK70:

Sen o ilişki için elinden geleni yapmışsan ve hala değişen birşey yoksa kangren olan bölümü kesmek en iyisi. Çünkü u dünyada en değerli olan önce sensin. Ayrılık sonrası süreci anlatmana da bayıldım. Bravo canım, Allah karşına değerini bilenleri çıkarsın inşallah. :KK16:

Selam kızlar,
Çook uzun aradan sonra geldim. Hatırlayanlarınız varsa el kaldırsınlar. :KK9:
Oğlanın okulu, eşimin işi derken giremedim kızlar.
Ben eşimle yapıyordum hatırlarsanız dukan ı, benim güçlendirme 2. yarı da 1 ay sonra bitecek. Şu an 58,5 kiloyum sorun yok. Eşim 23 kilo verdi, güçlendirmeye geçip geçmemek arasında kararsız :)) Alırım diye korkuyor.
Nasılsınız? Kilocuklar verildi mi? Tanıdıklardan dely, aliye sizi görüyorum. Diğer arkadaşlarım da iyidir umarım. Bir sürü de yeni dukancan gelmiş, ne güzel. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır ve bir daha hiiiç almaz. :KK9:
Merhaba canım :) Hoşgeldin.. Ben hala seyrediyom :) Takıldım kaldım ya hani ben ne zamandır. Sonra tatile gittim hüplettim falan. Ramazanda kaçamaklar falan :) Bünye de inatçı zaten. Ben de inat ettim. Anca gram gram gidiyo gibi şimdi ama bakalım hihih:KK1: Ne güzel sen sabitlenmişsinnn :KK9::nazar: Eşine de maşallah valla.. Erkeklerin diyet yapmaya başlaması daha zor. Bi de azimle devam ettirmiş :nazar:

Dely cimmmm, :KK19:
Güneylim alıntı yapmasa görmeyecektim. Çoooook tebrik ederim canım. Mutlaka oyunlarına da geliriz inşallah. :KK16:
Kız sen daha seyirde misin? Valla erşeyde bi hayır varmış bak, bir gün ünlü olunca özgeçmişini yazarken dukan ın en inatçı, vazgeçmeyen iradeli dukancanıydı deriz :))
Seyirdeyim seyirdeee :KK9: Geziyom böyle :KK55::KK9::KK9: Çok teşekkürler canım =) İnşallah o günleri de görürsem, oyunlarımı burdan bağırırım sizeee :KK52: :KK54: Yaseminin penceresine çıkınca şimid de Dukancan arkadaşlarııı!! diye siz gelirsiniz içeri. Buluşmamış olursak tanımam da sizi kimi çıkarsalar he derim hahhaa :KK60: Hemen buluşmalı :KK9:

3 güne kilomun 8'le başlama ihtimali nedir :KK76:
Çok yüksektir :KK1::KK1::KK9: Ahh!! Dilimi ısırdım :p

muahh yavrukuş valla foruma geldim iyi oldum şimdi ben:)
ohh yani
artniyetsiz insanlarla olmayı seviyorum ben
...
:KK16::KK54:
.......
........
tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak :KK19:
........
...........
Ayyy! Amin canım amiinnnn :KK16::KK16: Ağzından bal damlıyor... Ben de öpüyorum coşkuluuu :KK54:

tebrikler arkadasımm.. e şimdi bizimde bi ünlü tanıdığımız mı olacaaaaaaaaakkkk:KK52::KK52::KK52::KK52:... imzalı resmini yolla bana ünlüden önce ünlüden sonra yapayım:KK24::KK24::KK24:
Hihiihih:KK1::KK1: Teşekkür ederim canıımm :KK16: Daha öğrenci oldum amaa :KK9: O da olur inşallah ilerde :KK70: Magazinlere çıkarız siz çıtır arkadaşlarımla Nişantaşı'nda gezerken :KK60: :KK9:

Canım benim de hayallerimden biridir bu ama benim bir sürüüü hayalim var :KK1::KK1::KK1::KK1: en çok istediğim ise bir fotoğrafçı olabilmek, oğlum biraz büyüsün bu konuda ciddi bir eğitim almak istiyorum, çocukluğumdan beri hayalimdir bu benim :KK16::KK16::KK16::KK16:
Senin adına da çooooooooooook mutlu oldum bunu da ekleyeyim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Teşekkürler canımm :KK16: Henüz bi adım ama; benim için büyük, insanlık için küçük :KK35: İnşallah devamı da gelir :)) Sen de hayalini gerçekleştirirsin umarıımmm :KK16:

delycim çok sevindim. kaç gündür oyunculuk eğitimi alsam nasıl olur diye hayal krurp duruyorum. sen bunu anlattın ya kendim yapmış kadar sevindim. benimki gel geç bi heves sadece. senden böyle bi haber almak daha heyecan verici oldu. kutluyorum seni...
Çok teşekkür ederim canım :KK16: Ben de heyecanlandım =)) Ortam falan da çok güzeldi :) İnşallah devamı da gelir :) Sen de koş hayallerin peşinden.. Tabi imkan doğrultusunda oluyo. Ben de bu zamana kadar hiç bişi yapamamıştım. Hiç fırsat bulamamıştım. Ya da fırsatları değerlendirememiştim. Düşündüm ki son fırsatım olabilir.. Hatta "Neden şimdi tiyatro" dediler. Dedim içimde kalmış. Yaş kaç dediler. Dedim 30. Baya içinde kalmış dediler :KK9::KK9: Çıkaramamışım dedim :p:KK9: İnşallah güzel fırsatlar çıkar hepimizin karşısına ve değerlendirecek cesareti de imkanı da buluruz :KK16::KK54:

Dely! tebrikler. Çok güzel haberler vermişsin. Yerinde olsaydım o 2 yıllık eğitim için çoktan yola çıkmıştım bile. Çocuk mocuk yapılır yaa. Nedir yani...Anne olanlar kızmasın bana. Bu sadece benim düşüncem. Önce kendi durduğun yeri keyifli hale getireceksin ki hayatta, yanına bir çocuğu daha ekleyebilesin.:nazar:
Aynen canım :KK16: Çok saol.. Ben de öyle düşünüyorum aslında. Sonuçta hayat ne getirir bilinmez. Zaten eşim de pek hevesli değil henüz çocuk işine falan da. 2 sene sonra.. ne olur kimbilir :KK66: Şimdiden düşünüyorum da bakalım devam edebilicem mi okula? Düşünüp boşuna şimdiden kafa bulandırmamalı aslında. Her şey zamanı gelince olur inşallah :) Ben zaten öyle bi keyife kavuşsam, uça uça çocuk da yaparım dediğin gibi.. :) :KK54: Öpüyorum canım.. Saol..

Tebrikler, çok harika bir duygu olmalı sahne üstünde olabilmek. İlk adımı attın, belki bir gün seyretme şerefine erişiriz buradan duyurursun artık? :) :nazar:
Tiyatroyu çok seviyorum ama hiç sahnede olmayı hayal edecek kadar cesaretim bile olmadı, fazla içime kapanık bir insanım. :) Seyretmekle yetiniyorum, iki bilet aldım bile şehir tiyatrolarından. İnsan bir oyun seyredince içten içe bir yenilendiğini hissediyor, saçma birşey belki ama bana öyle tazelenmiş bir his geliyor işte.
Çok teşekkür ederim :KK16: Çok haklısın.. Tazelenmek :) İşte ben de bir oynasam ve o güzel alkışları duysam.. bunu çok istiyorum.. Eğer oyun falan olursa mutlaka duyururum tabi ama, daha da dediğin gibi ilk adım bu :) Çok var sanırım öyle bir şey olursa bile.. O zaman da o şeref bana ait olur zaten :KK66: :KK1:
Sen de kapanma bakiimm :KK55: Ucunda ölüm yok yaaa, deyip atlıcan işin içine :KK1: Yapanların senden neyi eksik.. :KK34:

Son düzenleme:
selam herkese bende kilo bildirimi yapıyorum ilk defa :)

Başlangıç tarihi:10 Eylül
Başlangıç Kilosu:78.5
Hedef Kilo:59
Bu haftaki kilo:76.7

Geçen haftaya göre -200 wcye çıkamadım onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ayrıca dün light puding yedim canım çok fena tatlı çekmişti...:KK37:
Artık hedefime ulaşana kadar yok öyle şeyler :KK47:
Kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler de üzülmesinler hepimiz hedefimize ulaşacağız inşallah :KK55:

ben domates çorbası yapmaya yeltendim, yalnız sütü katmayı beceremedim ve kestim.. hani içilmeyecek gibi değildi başka da domates yoktu diye içtim.. tadı güzel görseli kötüydü neticede.. bir saate kalmadan "bahsettiğin sorun için" çizginin öbür tarafına geçtim, bildiğin cırcır oldum :)))

sen yine tarifin doğrusunu yapmaya çalış istersen o da çok işe yarayacaktır :KK66:

bir domates rendele
1 çay kaşığı salça kat /(istersen)
bunları tencerede pişir eccük (ben bir iki diş sarımsak doğradım)
sonna 1 bardak light süt ekle (işte bunu başaramadım, belki önceden onu da ısıtmak gerekiyordur)
azcık daha pişsin
tuz karabiberle tatlandır,, fazla ılıtmadan iç :KK66:

çok teşekkürler yarın sebze günüm kesin yapacağım bunuu canım :KK9:

günaydın kızlar, hala gelen giden yok bende ve midem bulanıyo, üşür gibi oluyorum böyle ne oluyo bana yaa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: dün kesin olcak gibiydim 8 gün oldu bugün :KK50::KK50::KK50::KK50:
şişliğimde inmiş biraz ama hala tam gitmemiş gitseydi 67 yi görmem lazımdı bu hafta

bildirim şaapıyım ben en iyisi, olmadı akşam doktora giderim ya :KK43::KK43::KK43:

başlangıç tarihi :22/06/2012
başlangıç kilo :78,5
geçen hafta :68.3
bu hafta :68.0

geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee :KK34:

Günaydın güzeller :KK52:

Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa :KK66:

Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..

Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi :KK66:
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zaten :KK70: Neyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik :KK70: Oyyy :KK37: Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu :KK66: :KK53:
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm :KK52::KK52::KK64: :KK66:(Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :21::KK19: :119: :118: :KK9: Oh ohh!! :KK66: :KK1:
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim :KK16::107::KK54::KK54:

çok tebrikler ya çok sevindimm :KK9:
ünlü olursan dukanla ilgili bir oyun çekersin artık :KK1:
Allah gönlüne göre versin cnm :KK34:

Evde hazır poğaça olması ne güzelmiş ya, valla üşeniyorum sabah kahvaltı hazırlamaya, hazır hazır yedim ohhh :KK56::KK56::KK56:

Ben pandik atak gibi bişey yaşıyorum galiba, böyle kendime yukardan bakıyor gibiyim, herşey çok hızlı gibi sanki :KK53::KK53::KK53::KK53: saçıma perçem kestim, az daha regl olmazsan daha da ileri gidip kalan yerlerini kırpabilirim, yapmışlığım var yani :KK53::KK53::KK53::KK53: işin iyi tarafı bunlar hep regl belirtisi ama niye olmuyo yeaaa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Niye kimse yok ya, oğluşu yıkadım uyuttum, konuşaydık az kafam dağılırdı :KK37::KK37::KK37:

ben varım ben :80:
perçem nasıl kestin yahu :82:
inş regl olur rahatlarsın:44:

Selam herkese...

Bildirim yapayım hemen.

Eki Görüntüle 514218

Sevgiler herkese...

ay çok imrendim sana :109:
tebrik ederim , çok da iyi şeyler söylemişsin bu ara böyle sözlere ihtiyacım vaar :97:
sen artık fıstık olmuşsun tabi peşinden koşar erkek milleti -_-

Son düzenleme:
slm canlar,
ani bir kararla yengem ameliya oldu ve ben sabahın köründen beri bursadayım.Hiç bir şey yemedim daha ve yalnızca 1 lt su içebildim. Bu sabah tartılamadım. Dün akıllı ben küveti doldurmak istedim keyif için ama taşmış eziyet oldu ve tartıma su kaçtı.

başlangıç 7 mayıs
90.1 kilo
hedef 62,8
geçen hafta aklımda değil kayıtları ofiste tutuyorum
dün 75.6

Evime gitmek istiyorum hastanelerden nefret ediyorummm.

Geçmiş olsunnn. Allah hastanelere düşürmesin eksik de etmesin.

Kızlarrrr selammm,nasılsınız bakalım ?
Benim işler çok yoğun şimdi de bildirim yapıp kaçayım hemen,öpüyorummmmm:KK54:

başlangıç kilo : 92.7
başlangıç tarihi : 19.03.2012
hedef kilo : 69
güncel kilo : 72.5 :KK43:
geçen hafta : 72.3

Medesacık, nasılsın canım, nerelerdesin, hedef düşmüş te düşmüş maşallah. Kaybolmaya mı niyetlisin canım sen :KK55:

ahh canım yaa güyaa evlenecekti, bu pazar söz yapacağız ama ben o kadar sıkıldım ki bu işten inanasım gelmiyor artık, adam her hafta bi bahane çıkarıyor, şimdi de söz ayrı nişan ayrı dediler hadi bakalım çaresiz kabul ettik tabi.
hiiç hevesim kalmadı hatta bizimkilerin de kalmadı bi kardeşim işte, istiyor diye birşey diyemiyoruz.
herbir şeyi de istemeleri ayrı cabası, tamam kız elbette istenecek, yapılacak tabii ama o_ha yani
neyse işte hatırlısı olsun.
çok ciddiye almıyorum artık, resmen hayallerimizin içine küf doldurdular :KK51:

oyy yakında ünv. sendromları da başlayacak demek ki:) bu arada da tabii ki genç bir adam olma yolunda.. Allah sana kolaylıklar versin canım.
paylaşırız onları da nasılsa fırsat buldukça hepimiz buralardayız inşaallah.

Hayırlısı olsun canım, düğün olana kadar çektirecekler belli, ama eninde sonunda bitecek bunlar da, inşallah bir an önce düğünü yapar, unutursunuz siz de bu sıkıntıları.:KK19:

Sorma canım, nasıl gurur duyuyor insan, koca bir delikanlı, Allah sağlık versin şanslarını iyi etsin. İsteyen herkese de versin inşallah.

Tabii düğününe de gelirsiniz ablası, annesinin can dostları olarak. :KK16: Görürmüyüm acaba :26: inşallah görürüm :))

ben çok geç kaldım sanırım herkesler gitmişş :KK53:
Annemle camları temizledik tüm gün de :KK37:
Bugün o dediğiniz çayı alcam kızlar inşallah etkisini gösterir kaç gündür çıkamıyorum wcye yaa :KK50:

Merhaba canım :) Hoşgeldin.. Ben hala seyrediyom :) Takıldım kaldım ya hani ben ne zamandır. Sonra tatile gittim hüplettim falan. Ramazanda kaçamaklar falan :) Bünye de inatçı zaten. Ben de inat ettim. Anca gram gram gidiyo gibi şimdi ama bakalım hihih:KK1: Ne güzel sen sabitlenmişsinnn :KK9::nazar: Eşine de maşallah valla.. Erkeklerin diyet yapmaya başlaması daha zor. Bi de azimle devam ettirmiş :nazar:

Seyirdeyim seyirdeee :KK9: Geziyom böyle :KK55::KK9::KK9: Çok teşekkürler canım =) İnşallah o günleri de görürsem, oyunlarımı burdan bağırırım sizeee :KK52: :KK54: Yaseminin penceresine çıkınca şimid de Dukancan arkadaşlarııı!! diye siz gelirsiniz içeri. Buluşmamış olursak tanımam da sizi kimi çıkarsalar he derim hahhaa :KK60: Hemen buluşmalı :KK9:

Sağol canım, eşimi hiç sorma gitsin :) Bi değişti, kendine güven geldi, meğer ne kadar takıyormuş da çaktırmıyormuş :)) Allahtan ben de verdim de kaptırmıcam kocayı :) Gerçi belli olmaz be kuzum, seni sevmedikten sonra dünya güzeli olsan ne fayda. Ne yapsam, ne desem zorla tutamam ya yanımda, ama beni istemeyeni ben de istemem. :26: Amaaan ben de neler diyorum ya, 17 seneyi devirdik, tazelendik ama iyi oldu :)) Birbirimizi kıskanır olduk valla :))

Senin bir tenefüse ihtiyacın vardı tatil iyi olmuş canım, çünkü hiç kaçamaksız veremez hale gelmiştin en son. Şimdi 58 i de kırdığına göre bişey kalmadı artık.

E bide sahnelerde efor sarfederken anlamadan gider kilocukların. :KK16:

Haa tanışmaya gelince e yapmak lazım tabi, hiç görüştünüz mü bu zamana kadar?

slmssss milletttt....ben yeni işte yogun oldugumdan hiç bakamıorum bu ara buraya yaaaa...Allahtan facedeki grup warda,arada ucundan yakalıorum bişileri :KK1: hepiniz iisinizdir inşşş..bugün bildirim günü,umarım bol eksiler görmüşsünüzdürrr :KK16: öpüldünüzzz...

Pişşşt kardeşim, nasılsın, iş mi değiştirdin sen ben yokken, var mı başka değişiklik çıtır dukancan :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar benim bulantım arttı ya :KK43::KK43: , kahvaltı yapmıştım sadece poğaça ve hindi füme ile şimdi de meyveli yoğurt yedim, zaten yiyecek bişey yok evde markete sipariş verecektim onu verecek bile halim yok, Allahtan ki kuzum uslu uslu oynuyo :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: evin her köşesinde yatış yaptım herhalde bugün :KK53::KK53:

geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee :KK34:

Sağol caanım :KK16::KK16: umarım geçer :KK53:

Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bitti :KK66: Merak erme.. Belirtileri de varmış. İçini ferah tut.. İnşallah korktuğun gibi olmaz da.. Hayırlısı inşallah canım..

Gelsin bir an önce ya, çok sıkıldım, çoook :KK43::KK43::KK43::KK43: çok gerdi beni bu olay, gerile gerile çatlıycaam :84::84::84::84:

Canım, şu beğendiğin poğaça tarifini versen ya bana, ben yulaf kepeğimi hiç yemiyorum ya, poğaçayla yerim belki.

Bu arada perçemini kendin mi kestin sen? :)

Tarifi medesa vermişti, aynen onun tarifini kopyalıyorum

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et

Perçemi kendim kestim, saçımı da kendim kesiyorum ben, perçemi tam ortadan ters v şeklinde ayırıp kestim ama istediğim gibi olmadı kısa oldu biraz, neyse uzar kökü bende :KK1::KK1:

Pişşşt kardeşim, nasılsın, iş mi değiştirdin sen ben yokken, var mı başka değişiklik çıtır dukancan :emir_bebek::emir_bebek:

mrb cnm..seni hatırlıorum ama uzun suredir yoktun sanırım forumda..walla şimdi senle en son konustugumuzda nerdeydik hiç hatırlamıorum ama dukana basladıgımdan bu yana,13 kg werdim,ameliyat oldum,işimi değiştim,2 yıllık kangren ilişkimden ayrıldım :KK52: :KK52: değişiklik sayarsan bunlar war işte :KK1: sen şimdi hangi evredesin? ne kdr kaldı hedefe??

Kızlar benim bulantım arttı ya :KK43::KK43: , kahvaltı yapmıştım sadece poğaça ve hindi füme ile şimdi de meyveli yoğurt yedim, zaten yiyecek bişey yok evde markete sipariş verecektim onu verecek bile halim yok, Allahtan ki kuzum uslu uslu oynuyo :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: evin her köşesinde yatış yaptım herhalde bugün :KK53::KK53:

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et

Perçemi kendim kestim, saçımı da kendim kesiyorum ben, perçemi tam ortadan ters v şeklinde ayırıp kestim ama istediğim gibi olmadı kısa oldu biraz, neyse uzar kökü bende :KK1::KK1:

Ya canım senin bulantına üzüldüm ama kuzucuğun öyle güzel gülümsüyor ki:nazar::nazar::nazar::nazar: ben de gülümsüyorum bakarken :)

Bulantına gelince neden oldu anlamadım ben:26: Hamilelikte benim bulanmışmıydı hatırlamıyorum ki çoook oldu :) İnşallah bir an önce regl olursun da rahatlarsın canım.
Kuzucuğna kıyamadım çok küçük daha, hamile olma şimdi :)
Tarif için teşekkür ederim, iki katı yapmalıyım :KK56:

Perçemli güzel oldun demek, olsun, dediğin gibi kökü sende. :78:

canım benim ben ne alemdeyim ramazan süper kilo verdim 66,5-67 yi gördüm dedim süper hatta bayrramda da almadım ama sonrasında 2 haftalık tatilde coştu benim binye 70 hatta üstünü gördü döndüm hemen başladım bikaç gün atak olarak şimdi işte 68,5-69 gitmiyo be canım cidden kaçamak yapmıyorum meyve diye ölüyorum yani ama gitmiyo bu ne inattır anlayamıyorum ki ama devam devam pes etmek yok:))
Yok canım yoookk!! Pes etmek yoookk, kaçamak da yookk :KK66: Ben de işte 1 ay kadar bi süre verdim kendime. 3 hafta kaldı sanırım :) O zamana kadar verdim verdim. Sonra daha da kasmıcam veriyim diye. Böyle kaliyim dicem artık.. Kolay gelsin. Hadi bakalım bol eksiler olsuunn... :KK8:

delllyyy tebrik ederim canım :KK19: :KK16: çok sevindim ilerde ünlü olsan bile kk yı unutma olur mu :KK1: valla helal olsun sana , ben azcık çekinik bir insanımda valla özendim sana , 2 yıl sonra okulu bitirdiğin günleri de burda kutlarız inşallah :KK16: :KK16:

bu arada bildirimi de yapayım :
başlangıç tarihi: 16.07.2012
hedef kilo 57
başlangıç kilo:69
geçen haftaki kilo:60.5
bu hafta 60 :KK36: :KK35: :KK76: yarım kilo vermişsin niye bu kadar çok seviniyorsun diyebilirsiniz ama tartıldıktan sonra regl oldum demekki reglden sonra daha fazla eksi görebileceğim :KK37:
Teşekkürler canıımm :KK16: Ay ünlü olmak biraz hayal de :KK70: Ediyoz bakalım :KK1: Çekinme yaa ne çekincenn :KK66: İnşallah beraber gala gecesinde kutlarız :KK9::KK9:

Ayrıca 500 gr verince havalara uçuyorum ben :KK70: :KK24::122::KK1: burda kimse yarım kilo için niye bu kadar seviniyosun diyecek durumda değil canım :KK66: Devamı da gelsin inşallah.. :nazar:

slmssss milletttt....ben yeni işte yogun oldugumdan hiç bakamıorum bu ara buraya yaaaa...Allahtan facedeki grup warda,arada ucundan yakalıorum bişileri :KK1: hepiniz iisinizdir inşşş..bugün bildirim günü,umarım bol eksiler görmüşsünüzdürrr :KK16: öpüldünüzzz...
Kolay gelsin canım... :126:

Arkadaşlar yardımcı olan yokmu:KK5:
Biz seve seve soruları cevaplıyoruz ama; bu kadr da hiç bir şey bilmeden değil.. Şimdi biz sana bunu sayfalarca anlatabiliriz. ama kitap varken neden böyle bir şey gereksin ki.. Önce bi oku.. Bi aklına yatsın.. Sonra burda herkes birbirine yardımcı ve destek..
Teşekkür ederim canım bilgin için.Sanırım kitabı olmayan arkadaşlarda vardır burada:KK31:
Ve ayrıca "hayır". Kitabı okumayan arkadaş yok burda. Senin gibi yeni başlayanlara başlamadan önce okumasını tavsiye ediyoruz ve ancak diyet hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yardım edebiliyoruz. Öbür türlü çünkü biz ne anlatsak da karşıdakinin tamamı ile anlaması çok zor. Hem bunun hastalığı var bişeyi var. Kimse öyle bilmiş bilmiş anlatıp da böyle bişeyi göze alamaz. Kendini en iyi sen tanırsın. Kitabı okuduktan sonra, kesin bi karar vermelisin başlamak konusunda. Öyle basit bi diyet değil. Ömür boyu süren bişey bu. Ezbere başlanmamalı. Beslenme tarzı, hayat tarzı..

........
...............
Tabii düğününe de gelirsiniz ablası, annesinin can dostları olarak. :KK16: Görürmüyüm acaba :26: inşallah görürüm :))
Aaa! Nasıl laf öyle o! Allah inşallah gösterecek o güzel günleri.. :KK16:

Selam herkese...

Bildirim yapayım hemen.

..........
........
Sevgiler herkese...
Tebrik ederiimm.. :KK9::nazar: Hem çok güzel anlatmışsın, hem çok çıtır olmuşsun :KK66: Eski sevgiline de geçmişler olsun zaten :KK66: Çok daha mutlu olursun inşallah...

........
çok tebrikler ya çok sevindimm :KK9:
ünlü olursan dukanla ilgili bir oyun çekersin artık :KK1:
Allah gönlüne göre versin cnm :KK34:

...........
............
:KK1: Çok teşekkürleeer :KK16: Amin amin.. Hepimizin inşallah...

Son düzenleme:

Sağol caanım :KK16::KK16: umarım geçer :KK53:

Gelsin bir an önce ya, çok sıkıldım, çoook :KK43::KK43::KK43::KK43: çok gerdi beni bu olay, gerile gerile çatlıycaam :84::84::84::84:

POĞAÇAAAA
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1 yemek kasıgı yogurt

geçer inş yaw :26:

o poğaçayı bende biraz önce yaptım nefis olduuu!!!!!!

teşekkürler medesacımmm:KK19:

umarim gec kalmamisimdir.
bu hafta gram oynamadim. ama bu da sukur en azindan regl donemimdeyim ve tarti + gostermedi :)))

Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 63

X