- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
Merhaba,
Ben de 3. evrenin sonuna gelen dukancıyım. Şu an herşey yolunda gidiyor.
Bir kaç kelam edeyim sana :) Öncelikle aç kalmamalısın canım, sütte de 0,15 yağdan bişey olmaz o sütü tüketebilirsin. Yürüyüşe aç karınla çıkma, en azından ayran içebilirsin. E bir de zırt pırt tartılmayacaksın. Tartıyla barışık ol derken sevgili ol demek istememiştir dukan amcam :))
Aç kalmaman lazım amaa... Yesene yoğurt falan bişiler.. Hem sütün içindeki 0,15 yağdan ne olacak ya :)) O kadar da değil yani 1 bile değil düşünsene. 0,5 bile değil.. Sen yine SEK sütünü iç seviyosan
Hihihi "Aynen" diyorum
Sen de çok sık gelmiyorsun canım. Ne alemdesin? Sen de hala benim gibi seyircan mısın 100 gr 100 gr gidiyo sanki benim Bu hafta 200 gr gelmiş güya Yani bir umut olmuştu geçen hafta ama.. 58 barajını kırdım neyse ki bari :)
Benimkiler de gitmiş bacıımm ama bi daha yapıyorum. Elimden kurtulamazlar hahha Bu hafta herkes 1,5 kg 1,5 kg vermiş hee
Geçmiş olsun Acil şifalar dilerim.. Sen de eve gidebilirsin inşallah bir an önce..
Son kilolar sendromu... :S Demek bende de aylardır bu var Ama bak sabredince gram gram da olsa gidiyo.. Gerçi bu hafta +200 var yine bende de ama :S Hareketlenme var bari
Çok stres yapma canım. Benim de oldu öyle bi kaç kere diyet boyunca. Ben de henüz çocuğa hazır değilim, baya bi stres yapmıştım. Buraya da yazmıştım hatta.. Ama sonra oldu da bitti Merak erme.. Belirtileri de varmış. İçini ferah tut.. İnşallah korktuğun gibi olmaz da.. Hayırlısı inşallah canım..
farkında olmadan öğlende az yedim ya tavuk az haşlamışım ama 3 saat sonra yeniden yapıcam doyasıya yiyeceğim. tatsız tuzsuz o yüzden azıcık hardal döktüm üstüne 1 çay kaşığı kadardı.
nisanduru canım süt içtim çıkmadan seviyorum sütü zaten oldum olası light sütler daha çok hoşuma gidiyor.
dely canım aklıma takıldı nerde ne okumuşsam rüya mı gördüm ne aklımda 0.1 olacak diye kalmış sanırım
ara öğün diye meyveli yoğurt almıştım ama dukan amca atakta yemeyin yazmış yemeyeceğim bende
bu arada karar verdim atak evresini cumartesi günkü kiloma göre 5 güne uzatabilirim bana 3 demişti ama
şimdi harıl harıl ekmek tarifi arıyorum bulamıyorummmmm