Dukan görse üzülürdü :)) İyiymiş bu :))köftede kesin galeta unu vardır.
dışarda en iyisi yanında kepek bulundurup ayrana katıp içmek
veya diyet ton balığı yemek
veya beyaz peynir, lor taşıyıp onu yemek
veya küçük yoğurt yemek
o olmadı biftek, ızgara tavuk, döner söyleyip bunları silip silip yemek ama bence dukan görse üzülürdü.
Meydey meydey.. Light olcek o yiyeceğin meyveli yoğurt. Günde en fazla 2 minik kutukızlarstop meyveli yoğurtstop yemeğestop izin varmıstop acele cevapstop
Aferin sana :) Çok iyi başlamışsınGünaydın günaydın
Kahvaltıda lor peynirli yumurtam ve sütlü neskafemle 3. atak gününe başladım. Uyduruk poğaçalarım da pişti, dün kesilip 2 faza ayrılan muhallebim de Allah'tan donmuş, misafir geleceği zamana sakladım yulaf kepeği iznimi. Onlar oturup mama yerken ben melül melül bakmayacağım, kendi mamalarımı yiyeceğim.
En mutlu olduğum şey de: Sabah yemeden tartıldım, 67 gösterdi tartı!!! 69.8 ile başlamıştım 17 Eylül'de ve reglim gecikti birkaç gün. Umarım vücut deli gibi su da tutuyordur da hastalanıp o suyu attıktan sonra tartı başında sevinçten bayılırım.
Olursun canım inşallah olursun :129: Hem biz biliyoruz kii, sen gördün o kiloyugünaydınn...
dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...
Merhaba hoşgeldin :)) Moralini neden bozuyorsun.. Çok güzel gidiyor maşallahGünaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırımKaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm (
Canım benim inşallah, veremeyince direk kaçamak yapasım geliyor benim
Sabah 3 incecik hindi salam,lıght peynırım,1 yumurta yedim.az öncede bir kutu süt.
5+5 yapıyordum bugun son sebze gunum aslında ama ben safproteın yapıcam durusu engellmek ıcın
Hariha kilo vermişsin canım şu an hedefim senin kilona ulaşmak:)
Yookkkk! Kaçamak yook! Bunlar seni ters etkilemesin. aksine hırslanman lazım bugün de sebzeni ye bence. Yoksa sonra protein günlerinde sebze yemek isticeksin falan.. Bi de istersen 1+1 yap. Onu yapmak daha kolay ve sonuçta verilen kilo aynı oluyor ikisinde de. Çabuk bıkmazsın diyetten. Sen bilirsin tabi. Onda da zorlanmıyorsan 5+5 olarak devam et.
Teşekkür ederim. Bana harika kilo vermişsin demişsin amaa, benim nerdeyse 6 ay olacak diyete başlayalı. Ancak verdim yani. Hala da uğraşıyorum.. Yani neymiişş..? Sabırr sabırr ya sabıırr!!
günaydınn...
dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...
iyi aksamlar dukancanlar...:)
gecmisi okumaya basladim basim kalabaliklasti..daha yogun olmadan iyi aksamlar demek istedim..
Neslicim insallah dedigin gibi olmaz canim insallah sende atlatirsin bu dönemi..ben duraklamaya raziyim yeterki gitsin..Durakladigimda da mirin kirin ederim kesin..
Kestane icin kullanmadigim msn yi bile acik tutuyorum ama yok insallah hersey yolundadir...
Ekincim sagol canim ben kararliyim hemde cokburdan ayri kalmak iyi olmuyor mümkün oldukca kopmamaya calisiyorum ama is yerinde bu bazen imkansiz oluyor..
Prensess cok tesekkür ederim canim fotolari gören zaten sok geciriyor türkiye de verince burdakilerde sasirdi..gidecek gidecek daha cok gidecek insallah...
Öpüyorum hepinizi...
medesa canım sen 92 ile başlamışsın sanırım senin atak günün kaçgün oldu bende senin eski kilona yakınım ve test yapmaya çalıştım beceremedim sen nekadar uyguladıysan bende okadar yapim bide atak zamanı kaç kilo verdin sevgiler
günaydın kızlar
yeni gelenler hoş gelmiş. inşaallah başarılı olur ve kiloları verirler.
bayramda 2 hafta tatil yaptım ama benim patron cuma söylediği için hiiç bir planım yoktu, evde boylu boyunca yattım durdum
boya filan yaptık fırsat bu fırsat
doya doya grip oldum.
işe başlamak için can atıncaya kadar sıkıntıdan ptladım.
neysem geçen hafta mıydı neydi iş başı yaptım işte, bu hfta rahat, derledik toparladık.
dukan yapmıyorum artık ama burayı da bırakmak istemiyorum,
sevdim ben sizi
neyse yüzsüzlük bende kalsın.
sizler nasılsınız?
Günaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırımKaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm (
Merabaaa!günaydın kızlar
yeni gelenler hoş gelmiş. inşaallah başarılı olur ve kiloları verirler.
bayramda 2 hafta tatil yaptım ama benim patron cuma söylediği için hiiç bir planım yoktu, evde boylu boyunca yattım durdum
boya filan yaptık fırsat bu fırsat
doya doya grip oldum.
işe başlamak için can atıncaya kadar sıkıntıdan ptladım.
neysem geçen hafta mıydı neydi iş başı yaptım işte, bu hfta rahat, derledik toparladık.
dukan yapmıyorum artık ama burayı da bırakmak istemiyorum,
sevdim ben sizi
neyse yüzsüzlük bende kalsın.
sizler nasılsınız?
Topici okuman iyi olurrAynen canım sabır,sabır diye dolanıyorum işyerinde:)
Yalnız şöyle bir şey farkettim okuduklarım kadarıyla ( yeni bir sekme açtım topici en baştan okuyorum bir yandan) daha fazla protein tüketenler daha hızlı kilo vermiş.
İlk seyir günümün akşamı bol bol balık ve yanında salata yedim.2. kilom ertesi günü gitmişti aldım kesin derken.Az yiyince mi acaba direniyor vücut.
Öğlene kıymalı yumurtamı yemeyi düşünüyorum,işyerinde yumurtanın koku sorununa çare bulamadım ama:)))
Zaman zaman atak yapıyor musun canım 3-4 gün?
yanlış birşey yok, gayet normal durumdasın. ataktan sonra sp ile seyire geçmişsindir diye düşünüyorum. 5+5 yaptığına göre sp desin hala. durumun normal. p günlerine geçince daha hızlı kilo kaybedersin.
Dely, medesa ve aliye ( aliye de şimdi üzüldüm sanıp birsürü fırcalar beni ondan sebep aliye)
Kızlarrrr. Artıdayım ama valla billa üzülmedim.. 89,9 u gordum ben içim rahat..
Dely, medesa ve aliye ( aliye de şimdi üzüldüm sanıp birsürü fırcalar beni ondan sebep aliye)
Kızlarrrr. Artıdayım ama valla billa üzülmedim.. 89,9 u gordum ben içim rahat..
Zeytinyağı günde sadece 2 çay kaşığı kadar izinli. Accık yanii.. Şu kadarcııkkk!! :)) O da işte öyle tavaya 1 damla damlatmalık için. Eğer normal kullanıyosan, hiiç kullanma. Tuzu da tamamen kesemezsin belki ama; azalt mutlaka. Ben tuzsuz softaya oturmazdım. Yemeklerin tadına bakmadan tuz atardım. Şimdi en fazla bi çimdikten başka kullanmıyorum. Dolduruyorum baharatları :)) tuzu çok aramıyoruminşallah
vermek öte yana almak demotive ediyor insanı.İş yerinde arkadaşımla yapıyoruz bir kuvvet destek halinde ama bakalım başarımız nasıl olucak,
Birde ben zeytiyağı ve tuz kullanıyorum az da olsa,onları da mı bıraksam ki:S
hah işte böyle kuzummm,aferim sanaaaaa
sonuçta 89.9 gördüğüne göre su tutmuştur vücudun 1-2 güne kadar yine görürsün hatta bende aynı durum olduğunda daha da altını görüyorum.ne diiim darısı başımıza
Heyooo!!! Zayıflıyooozzzo zaman
Ay yarın 57,3 falan görsem ben de bariii :18: Ben de şişim yaaaaRegle de daha 1 hafta falan var.. akşam bi güzel uyuyim bari. Bi kaç gündür az uyuyom
bende de başladı, son kilolar sendromu sanırım. gidiyor geliyor... önceki gün 68.7, dün 69,4, bu sabah 69,1... bakalım yarın ne olacak. aldıııııırma deli gönlüüüüüüüüüüüüüüüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver
Heyooo!!! Zayıflıyooozzzo zaman
Ay yarın 57,3 falan görsem ben de bariii :18: Ben de şişim yaaaaRegle de daha 1 hafta falan var.. akşam bi güzel uyuyim bari. Bi kaç gündür az uyuyom
şimdiye kadar verdiğin kiloları düşün ve moral ver kendine size bişeysorucam atak döneminden sonra kilo verme devam ediyormu nasıl seyrediyor kilo alım verim benim şuan çok iyi gidiyor sonrasından endişeliyim ilk başlangıç kilom94.7şimdi ise 92.2 ve bugün 3cü günüm
inşallah
vermek öte yana almak demotive ediyor insanı.İş yerinde arkadaşımla yapıyoruz bir kuvvet destek halinde ama bakalım başarımız nasıl olucak,
Birde ben zeytiyağı ve tuz kullanıyorum az da olsa,onları da mı bıraksam ki:S
dün 2 lt su ancak içebildim. Cumartesı eksılerı gorecegımı düşünüyorum ben.
Yaw medesa onu bunu boşverde kırmızı elbiseni bana yollıycan mııııııııııııııııııııı…
Heralde zayıflıyoz kaçarı yok kuzumm. Önceki ay 21 gecen ay 22 sınde regl olmuşum. Bakalım bu ay nezaman olacağım. Ondanda su tumus olabılırım bende..