Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün tam 6. ayım bittiiiii
tebrik edin beni bakiiiimmmmmmmmmmm
19 martta başlamış olduğum Dukan maceramın bugün tam 6.ayındayım ve zaten birkaç aydır da 20 kilo vermiş ve yerinde sayar vaziyette salınıyorum
Düşünüp duruyorum,daha önce 6 hafta bile istikrar gösterebildiğim bir diyet programı olmamıştı sanırım.
İnanılmazzz mutluyum,resmen 6 ayı devirdim yahuuuu
Alcam seni Dukan az bekle

Günaydınn
seyirde 4. günüm.
protein günlerini sevmiyorum
normalde pek sebze yemememe rağmen
şimdi çok arıyorum sebzeyi
bu arada güçlendirmeden sonra makarna falan yiyebilecek miyiz
çoook özledimmm

dietin ilk haftasında makarnamı özledin??
Allah yardımcın olsun bu diet bitmez...

kızlar bana atak dönemini 3 gün dedi de ben uzatsam olurmu acaba?

kızlar bana atak dönemini 3 gün dedi de ben uzatsam olurmu acaba?
Sana bağlı bence.
Ben kilo verdiğimi göreyim mantığıyla ( sanki seyirde veremeyeceğim ) testte bana 2 gün denmesine rağmen 6 gün yapmıştım ben.

Vereceğin kilo miktarıda önemli ve 3 gün iyi bir süre aslında.

Son düzenleme:

ah kuzuma
maşallah sana
umarım güçlendirme evreninde bitişini görürüzzz.
çok duygulandım
darısı hepimizin başınaa

kırmızı elbiseli resmimi mi istiyorsun yoksa elbisenin kendisini mii,ama ben onu hala giyiyorum kiii
ama kız haklı, sana yakışmıyo ki artık
allah bir istikrarda kocatsın medesam

selam herkesee

kızlar şu sıralar kabızlık çekiyorum önerisi olan varmıı

kitaptaki herşeyi denedim ama olmadı

tebrikleer

hedefine de az kalmış zaten süpersin idolümsünn :81::81:

kırmızı elbiseli resmimi mi istiyorsun yoksa elbisenin kendisini mii,ama ben onu hala giyiyorum kiii

Elbiseyi istiyorum tabikideeee… o sana kaç beden buyuk git kendine yeni bitanedaha al .. bendensin…

Benimde benimde benimdeeeeeeeeeeeeeeeee.. taaaammm 6 ayı doldurduk.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim be

Yakışmamış dimi.. çok çirkin olmuş ahanda böyle..

selam herkesee

tilaks caynı kullan. Aktarlarda var..

Son düzenleme:
selam herkesee

bende 15 gundur yapiyorum baslarda biraz zor oldu benim icinde simdi duzenlendi hersey sana onerim sabah kalkar kalkmaz oda sicakliginda bir hatta iki bardak kadar su ic yarim saat sonra kahvaltiyi daha yapmadan sicak su icine biraz limon damlat elma sirkesi ve tatlandirici ekleyip ic duzenli yapinca faydali bisey ben artikalistim hersabah bu sekilde devam ediyorum

selam kizlar bende basladim 15 gun evvel alti gun atakdan sonra sebzelere kavustum simdi bana birisi yardimci olsun tek kacamagim bir lokma dogumgunu pastamiz ve bir lokmada dondurma oldu yani balonu patlattim anlayacaginiz ama aktivitemi artirarak teselli buldum biraz. onun disinda diyete harfien uymama ragmen en dusuk gordugum rakam bugun oldu yani bugune gore totalda sadece 2.400 vermis gorunuyorum normalmi sizce

boyun kılon kaçki. 2400 gayet ii bir rakam bence.ilk günden kaçamak olmamıs ama bundan sonra yapmaman senın ıcın en ıyısı.

10 gunde kaç paket margarin atmıssın medesa hesaplasın

Selam kızlar, sıcak soğuk basmaları başladı bende, yolcu yakında teşrif edecek sanırım.
Öğlen ton balıklı salata yemiştim kola ile, şimdi de puding yaptım kakaolu onu yiyorum, akşama tavuk göğsü yerim sanırım yoğurt ile

ah kuzuma
maşallah sana
umarım güçlendirme evreninde bitişini görürüzzz.
çok duygulandım
darısı hepimizin başınaa

ayyy inşallah kuzum yaaa,artık bayramda geçsem güçlendirmeye de 1-2 tane sarma yesem çok iyi olacak

allah bir istikrarda kocatsın medesam

amin amin cümlemizi inşallah

tebrikleer

hedefine de az kalmış zaten süpersin idolümsünn :81::81:

canım aslında hedefim 75.7 idi,ben onu geçtim temmuzda zaten ama 69 görcem diye inat ettim,fantazi yapıyorum kendimce işte

yakışmamışmış hıhhhh
veririm kuzum nolcak senden kıymetli mi bir elbise sonuçta ama daha 2-3 kez giymiştim azcık hevesimi alsaydım bari
ayyyy evet yaaa biz senle aynı gün başlamıştık he ya,yarım yıl olmuş kız ohhhh sefamız olsun boşver ne de güzel oldu.işin zor kısmını geçtik bence bundan sonrası daha keyifli.hem benim bünye öyle bir alıştı ki sanırsın doğduğumdan beri böyle besleniyordum

yuppiiii sonunda kitabım geldiiiii

ohh çok sevindim canım hemen ilk 2 bölüme hatim indir bakalım

boyun kılon kaçki. 2400 gayet ii bir rakam bence.ilk günden kaçamak olmamıs ama bundan sonra yapmaman senın ıcın en ıyısı.

10 gunde kaç paket margarin atmıssın medesa hesaplasın

şimdi şöyle oluyor ; 1 paket margarin 250 gr olduğuna göre arkadaşımız tamı tamına 10 paket margarin eritmiş,tebriklerr

ayyy kuzuuum regli de olmadın sen daha,amaniiiinnn daha diğeri küçükken yoksa yeni bebiş mi geliyor kız

selam herkesee

ben domates çorbası yapmaya yeltendim, yalnız sütü katmayı beceremedim ve kestim.. hani içilmeyecek gibi değildi başka da domates yoktu diye içtim.. tadı güzel görseli kötüydü neticede.. bir saate kalmadan "bahsettiğin sorun için" çizginin öbür tarafına geçtim, bildiğin cırcır oldum :)))

sen yine tarifin doğrusunu yapmaya çalış istersen o da çok işe yarayacaktır

bir domates rendele
1 çay kaşığı salça kat /(istersen)
bunları tencerede pişir eccük (ben bir iki diş sarımsak doğradım)
sonna 1 bardak light süt ekle (işte bunu başaramadım, belki önceden onu da ısıtmak gerekiyordur)
azcık daha pişsin
tuz karabiberle tatlandır,, fazla ılıtmadan iç

ayyy kuzuuum regli de olmadın sen daha,amaniiiinnn daha diğeri küçükken yoksa yeni bebiş mi geliyor kız

Ayyy Allah korusun bebem ya olmayanlara versin
bugün başlar sanırım zira ayaklarımda buz bağlı gibi hissederken sırtımdan, yüzümden ateş çıkıyor. İlk defa böyle oldu, bu ara protein gününü fazla yaptım ufak tefek kaçamaklar yüzünden sanırım bununla ilgili, mevsim geçişi gerçi onunda etkisi vardır. Çok bunaldım ama ya :84::84::84::84::84::84: karnımda şiş

ben geçen gün marketten baltalı diye bi markanın keçi lorunu aldım.. normalde yörsan'ın böreklik lorunu kullanmaya çalışıyorum.. bu keçi loru ne muhteşem bi şeymiş... fırsat bulursanız tadın derim ben.. protein 100 gramda %25-26 yağ %1.8 civarıydı yamulmuyorsam .. ee fiyatı da niteliği bazında pahalıydı biraz. ben 300 gr lık pakete 5.75 verdim carrefourda.. 5.60 migros fiyatı sanırım... daha ucuzuna denkk gelirseniz, (siz almasanız bile) bana haber edin e mi!! :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…