Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın!

Bugün daha iyi gibiyim :44: Her şey güzel olsun yaaaa :KK31:

köftede kesin galeta unu vardır.

dışarda en iyisi yanında kepek bulundurup ayrana katıp içmek
veya diyet ton balığı yemek
veya beyaz peynir, lor taşıyıp onu yemek
veya küçük yoğurt yemek
o olmadı biftek, ızgara tavuk, döner söyleyip bunları silip silip yemek ama bence dukan görse üzülürdü.
Dukan görse üzülürdü :)) İyiymiş bu :))

kızlarstop meyveli yoğurtstop yemeğestop izin varmıstop acele cevapstop
Meydey meydey.. Light olcek o yiyeceğin meyveli yoğurt. Günde en fazla 2 minik kutu :KK66:

Günaydın günaydın :KK8:

Kahvaltıda lor peynirli yumurtam ve sütlü neskafemle 3. atak gününe başladım. Uyduruk poğaçalarım da pişti, dün kesilip 2 faza ayrılan muhallebim de Allah'tan donmuş, misafir geleceği zamana sakladım yulaf kepeği iznimi. Onlar oturup mama yerken ben melül melül bakmayacağım, kendi mamalarımı yiyeceğim. :KK1:

En mutlu olduğum şey de: Sabah yemeden tartıldım, 67 gösterdi tartı!!! 69.8 ile başlamıştım 17 Eylül'de ve reglim gecikti birkaç gün. Umarım vücut deli gibi su da tutuyordur da hastalanıp o suyu attıktan sonra tartı başında sevinçten bayılırım.
Aferin sana :) Çok iyi başlamışsın :KK9::nazar: Tabiki hem vücut da su tutuyordur. Sakın bayılmaaa :KK52::KK1:

günaydınn...
dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...:KK76::KK76::KK76:
Olursun canım inşallah olursun :129: Hem biz biliyoruz kii, sen gördün o kiloyu :KK34: Stres yapma. Bugün booll su ve yeşil çay iç :KK8:

Günaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırım:KK43: Kaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm:KK43:(
Merhaba hoşgeldin :)) Moralini neden bozuyorsun.. Çok güzel gidiyor maşallah :nazar: Kaçamak yapmıyormuşsun, suyunu da içiyormuşsun, yürüyormuşsun da.. Daha ne olsun :KK66: Mutlaka olacak merak etme. Sebzedendir muhtemelen. Hem insanın bi günü bi güne uymaz ki.. Bi şekilde su tutuyoruz işte. Aynen devam et, mükafatını alacaksın :KK34: :128:

Son düzenleme:
Merhaba hoşgeldin :)) Moralini neden bozuyorsun.. Çok güzel gidiyor maşallah :nazar: Kaçamak yapmıyormuşsun, suyunu da içiyormuşsun, yürüyormuşsun da.. Daha ne olsun :KK66: Mutlaka olacak merak etme. Sebzedendir muhtemelen. Hem insanın bi günü bi güne uymaz ki.. Bi şekilde su tutuyoruz işte. Aynen devam et, mükafatını alacaksın :KK34: :128:[/QUOTE]

Canım benim inşallah, veremeyince direk kaçamak yapasım geliyor benim:KK43:

Sabah 3 incecik hindi salam,lıght peynırım,1 yumurta yedim.az öncede bir kutu süt.
5+5 yapıyordum bugun son sebze gunum aslında ama ben safproteın yapıcam durusu engellmek ıcın:KK43:
Hariha kilo vermişsin canım şu an hedefim senin kilona ulaşmak:)

Canım benim inşallah, veremeyince direk kaçamak yapasım geliyor benim:KK43:

Sabah 3 incecik hindi salam,lıght peynırım,1 yumurta yedim.az öncede bir kutu süt.
5+5 yapıyordum bugun son sebze gunum aslında ama ben safproteın yapıcam durusu engellmek ıcın:KK43:
Hariha kilo vermişsin canım şu an hedefim senin kilona ulaşmak:)

:KK20: Yookkkk! Kaçamak yook! Bunlar seni ters etkilemesin. aksine hırslanman lazım :KK66: bugün de sebzeni ye bence. Yoksa sonra protein günlerinde sebze yemek isticeksin falan.. Bi de istersen 1+1 yap. Onu yapmak daha kolay ve sonuçta verilen kilo aynı oluyor ikisinde de. Çabuk bıkmazsın diyetten. Sen bilirsin tabi. Onda da zorlanmıyorsan 5+5 olarak devam et.
Teşekkür ederim. Bana harika kilo vermişsin demişsin amaa, benim nerdeyse 6 ay olacak diyete başlayalı. Ancak verdim yani. Hala da uğraşıyorum.. Yani neymiişş..? Sabırr sabırr ya sabıırr!! :KK34:

günaydın kızlar
yeni gelenler hoş gelmiş. inşaallah başarılı olur ve kiloları verirler.
bayramda 2 hafta tatil yaptım ama benim patron cuma söylediği için hiiç bir planım yoktu, evde boylu boyunca yattım durdum:KK9:
boya filan yaptık fırsat bu fırsat
doya doya grip oldum.
işe başlamak için can atıncaya kadar sıkıntıdan ptladım.
neysem geçen hafta mıydı neydi iş başı yaptım işte, bu hfta rahat, derledik toparladık.
dukan yapmıyorum artık ama burayı da bırakmak istemiyorum,
sevdim ben sizi:KK17:
neyse yüzsüzlük bende kalsın.
sizler nasılsınız?

:KK20: Yookkkk! Kaçamak yook! Bunlar seni ters etkilemesin. aksine hırslanman lazım :KK66: bugün de sebzeni ye bence. Yoksa sonra protein günlerinde sebze yemek isticeksin falan.. Bi de istersen 1+1 yap. Onu yapmak daha kolay ve sonuçta verilen kilo aynı oluyor ikisinde de. Çabuk bıkmazsın diyetten. Sen bilirsin tabi. Onda da zorlanmıyorsan 5+5 olarak devam et.
Teşekkür ederim. Bana harika kilo vermişsin demişsin amaa, benim nerdeyse 6 ay olacak diyete başlayalı. Ancak verdim yani. Hala da uğraşıyorum.. Yani neymiişş..? Sabırr sabırr ya sabıırr!! :KK34:

Aynen canım sabır,sabır diye dolanıyorum işyerinde:)
Yalnız şöyle bir şey farkettim okuduklarım kadarıyla ( yeni bir sekme açtım topici en baştan okuyorum bir yandan) daha fazla protein tüketenler daha hızlı kilo vermiş.
İlk seyir günümün akşamı bol bol balık ve yanında salata yedim.2. kilom ertesi günü gitmişti aldım kesin derken.Az yiyince mi acaba direniyor vücut.

Öğlene kıymalı yumurtamı yemeyi düşünüyorum,işyerinde yumurtanın koku sorununa çare bulamadım ama:)))

Zaman zaman atak yapıyor musun canım 3-4 gün?

Günaydın kızlarrrr,nasılsınız bakalım bu sabah ???
Ben yine 72.8 ile uyandım,sebepsiz yere geçen haftadan bugüne +500'üm yaaa ve göbişim de şişti ama neyse durmk yok yola devam:KK55:

günaydınn...

dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...:KK76::KK76::KK76:

olursun canım yaaa,ben de pazartesi öğlen akşam balık yedim,dün akşam da balık yedim ama artıdayım işte.oluyor bazen.bozma moralini.sonuçta o rakamı gördün,o artık senin rahat ol hişşş :KK34:

iyi aksamlar dukancanlar...:)

gecmisi okumaya basladim basim kalabaliklasti..daha yogun olmadan iyi aksamlar demek istedim..

Neslicim insallah dedigin gibi olmaz canim insallah sende atlatirsin bu dönemi..ben duraklamaya raziyim yeterki gitsin..Durakladigimda da mirin kirin ederim kesin..:KK1:

Kestane icin kullanmadigim msn yi bile acik tutuyorum ama yok insallah hersey yolundadir...

Ekincim sagol canim ben kararliyim hemde cok :KK34: burdan ayri kalmak iyi olmuyor mümkün oldukca kopmamaya calisiyorum ama is yerinde bu bazen imkansiz oluyor..

Prensess cok tesekkür ederim canim fotolari gören zaten sok geciriyor türkiye de verince burdakilerde sasirdi..:KK1: gidecek gidecek daha cok gidecek insallah...

Öpüyorum hepinizi...

canım yaaa maşallah sana da ne güzel verdin kilocukları hadi bakalım inşallah en kısa zamanda kalan yarısını da verirsin :KK16:

medesa canım sen 92 ile başlamışsın sanırım senin atak günün kaçgün oldu bende senin eski kilona yakınım ve test yapmaya çalıştım beceremedim sen nekadar uyguladıysan bende okadar yapim bide atak zamanı kaç kilo verdin sevgiler

canım dukan bana 5 gün atak demişti,ben 7 gün yaptım.3.5 kilo verdim.ama sen beni baz almamalısın çünkü hepimizin hikayesi farklı ve sonuçlar ona göre çıkıyor.örnek veriyorum daha önce hiç diyet yapmamış yada doğum yapmamış bir insanın vücudu daha çabuk adapte olabilir.sen kendi testini çözüp ona göre yap bence :KK16:

günaydın kızlar
bayramda 2 hafta tatil yaptım ama benim patron cuma söylediği için hiiç bir planım yoktu, evde boylu boyunca yattım durdum:KK9:
doya doya grip oldum.
neysem geçen hafta mıydı neydi iş başı yaptım işte, bu hfta rahat, derledik toparladık.
sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım ama sen neden bıraktın diyeti :KK50:

Günaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırım:KK43: Kaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm:KK43:(

yanlış birşey yok, gayet normal durumdasın. ataktan sonra sp ile seyire geçmişsindir diye düşünüyorum. 5+5 yaptığına göre sp desin hala. durumun normal. p günlerine geçince daha hızlı kilo kaybedersin.

bende de başladı, son kilolar sendromu sanırım. gidiyor geliyor... önceki gün 68.7, dün 69,4, bu sabah 69,1... bakalım yarın ne olacak. aldıııııırma deli gönlüüüüüüüüüüüüüüüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

günaydın kızlar
doya doya grip oldum.
sizler nasılsınız?
Merabaaa! :KK3: Bırakma buraları tabiii.. Oh ne güzel dinlenmişsindir.. Geçmiş de olsun :) Aynıyız, seyirdeyiz çoğumuz hala.. Aynenn devaaammm :KK55:

Aynen canım sabır,sabır diye dolanıyorum işyerinde:)
Yalnız şöyle bir şey farkettim okuduklarım kadarıyla ( yeni bir sekme açtım topici en baştan okuyorum bir yandan) daha fazla protein tüketenler daha hızlı kilo vermiş.
İlk seyir günümün akşamı bol bol balık ve yanında salata yedim.2. kilom ertesi günü gitmişti aldım kesin derken.Az yiyince mi acaba direniyor vücut.

Öğlene kıymalı yumurtamı yemeyi düşünüyorum,işyerinde yumurtanın koku sorununa çare bulamadım ama:)))

Zaman zaman atak yapıyor musun canım 3-4 gün?
Topici okuman iyi olurr :KK66: Evet. Ne kadar çok protein, o kadar giden kilo diyorlar :KK66: Ama işte herkesin bünyesi bir değil. Aynı kiloda bile olsan, yaş, daha önce yaptığın diyetler, yağ oranın, metabolizma hızıınn.. Her şey fark ettiriyo kilo vermeyi. Ah ne ataklar yaptık ne zaman zaman daa :)) artık bünye alıştı. Arada tatil molası, Ramazandır falandır, baya bi şaşırttım bünyeyi :76: Daha geçen hafta bi kıpırdanmalar oldu tekrar. Dukan amcanın dediği kiloya anca ulaştım da, 1-2 daha vermek istiyorum. Bakalım vücut müsade edecek mi :KK34::KK8: En çok spor etkiliyor haberin olsun :KK34: NE zaman spor yapsam, gram gram da olsa bi oynama oluyor tartıda. E zaten sen de yürüyüş falan yapıyormuşsun..

Dely, medesa ve aliye ( aliye de şimdi üzüldüm sanıp birsürü fırcalar beni ondan sebep aliye:KK33:)

Kızlarrrr. Artıdayım ama valla billa üzülmedim.. 89,9 u gordum ben içim rahat..:21::21:

yanlış birşey yok, gayet normal durumdasın. ataktan sonra sp ile seyire geçmişsindir diye düşünüyorum. 5+5 yaptığına göre sp desin hala. durumun normal. p günlerine geçince daha hızlı kilo kaybedersin.

inşallah:KK43:

vermek öte yana almak demotive ediyor insanı.İş yerinde arkadaşımla yapıyoruz bir kuvvet destek halinde ama bakalım başarımız nasıl olucak,

Birde ben zeytiyağı ve tuz kullanıyorum az da olsa,onları da mı bıraksam ki:S

Dely, medesa ve aliye ( aliye de şimdi üzüldüm sanıp birsürü fırcalar beni ondan sebep aliye:KK33:)

Kızlarrrr. Artıdayım ama valla billa üzülmedim.. 89,9 u gordum ben içim rahat..:21::21:

hah işte böyle kuzummm,aferim sanaaaaa :KK9:
sonuçta 89.9 gördüğüne göre su tutmuştur vücudun 1-2 güne kadar yine görürsün hatta bende aynı durum olduğunda daha da altını görüyorum.ne diiim darısı başımıza :KK9:

Heyooo!!! Zayıflıyooozzz :KK8: o zaman :KK1:

Ay yarın 57,3 falan görsem ben de bariii :18: Ben de şişim yaaaa :KK31: Regle de daha 1 hafta falan var.. akşam bi güzel uyuyim bari. Bi kaç gündür az uyuyom:emir_bebek:

vermek öte yana almak demotive ediyor insanı.İş yerinde arkadaşımla yapıyoruz bir kuvvet destek halinde ama bakalım başarımız nasıl olucak,

Zeytinyağı günde sadece 2 çay kaşığı kadar izinli. Accık yanii.. Şu kadarcııkkk!! :)) O da işte öyle tavaya 1 damla damlatmalık için. Eğer normal kullanıyosan, hiiç kullanma. Tuzu da tamamen kesemezsin belki ama; azalt mutlaka. Ben tuzsuz softaya oturmazdım. Yemeklerin tadına bakmadan tuz atardım. Şimdi en fazla bi çimdikten başka kullanmıyorum. Dolduruyorum baharatları :)) tuzu çok aramıyorum :KK66:

hah işte böyle kuzummm,aferim sanaaaaa :KK9:
sonuçta 89.9 gördüğüne göre su tutmuştur vücudun 1-2 güne kadar yine görürsün hatta bende aynı durum olduğunda daha da altını görüyorum.ne diiim darısı başımıza :KK9:

dün 2 lt su ancak içebildim. Cumartesı eksılerı gorecegımı düşünüyorum ben.

Yaw medesa onu bunu boşverde kırmızı elbiseni bana yollıycan mııııııııııııııııııııı…:KK17::KK17::KK17:

Ay yarın 57,3 falan görsem ben de bariii :18: Ben de şişim yaaaa :KK31: Regle de daha 1 hafta falan var.. akşam bi güzel uyuyim bari. Bi kaç gündür az uyuyom:emir_bebek:

Heralde zayıflıyoz kaçarı yok kuzumm. Önceki ay 21 gecen ay 22 sınde regl olmuşum. Bakalım bu ay nezaman olacağım. Ondanda su tumus olabılırım bende..:KK37:

bende de başladı, son kilolar sendromu sanırım. gidiyor geliyor... önceki gün 68.7, dün 69,4, bu sabah 69,1... bakalım yarın ne olacak. aldıııııırma deli gönlüüüüüüüüüüüüüüüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

şimdiye kadar verdiğin kiloları düşün ve moral ver kendine size bişeysorucam atak döneminden sonra kilo verme devam ediyormu nasıl seyrediyor kilo alım verim benim şuan çok iyi gidiyor sonrasından endişeliyim ilk başlangıç kilom94.7şimdi ise 92.2 ve bugün 3cü günüm

ayy kuzum benim regliye daha 2 hafta var ona rağmen göbeğim hahhh böleeee şiş :KK49:
benim de uyku düzenim çok bozuldu :KK50:
bu arada dün istanbul'dan bir arkadaşım gelecekti ve bende kalacaktı.20:00 uçağıyla geldi.
koşa koşa eve gittim sonra telde konuştuk bu uçağa bindikten sonra callen yapmaya başladım sonra hemen duşa girdim.duştayken aradı inmiş uçak neye binip geleecğim diyor,söyledim.sonra duştan çıktım koştur koştur yemek hazırlamaya başladım.arada da giyindim tabe :KK9: ucu ucuna yetişti valla,callen yapmak uğruna misafiri yemeksiz ve havluyla falan karşılayabilirdim :KK19:
yalnız 10 gün bitmedi mi,bugün dinlenme günümüz olsun mu ? iş çıkışı buluşacağım arkadaşla yemek falan sonra cimbom maçı seyretcez,gece yarısı olur eve dönmem :KK33:
ama 10 gün bitmediyse sorun değil,ben bugünün cezası olarak h.sonu çift yaparım yine :KK8:

şimdiye kadar verdiğin kiloları düşün ve moral ver kendine size bişeysorucam atak döneminden sonra kilo verme devam ediyormu nasıl seyrediyor kilo alım verim benim şuan çok iyi gidiyor sonrasından endişeliyim ilk başlangıç kilom94.7şimdi ise 92.2 ve bugün 3cü günüm

canım elbette kilo vermeye devam ediyorsun,şöyle söyleyim ben atakta 3.5 kilo vermiştim,şu an toplam 20 kilo verdim.yani 16.5 kilosunu seyirde vermişim :KK34:

şöyle söyleyeyim ben şu ana kadar tek damla yağ kullanmadım :KK50:
inanın tavaya döküp peçeteyle silmek için bile kullanmadım.tavayı direkt kızdırıp ne pişireceksem koyuyorum üstüne,teflona yapışmıyor zaten :KK34:

dün 2 lt su ancak içebildim. Cumartesı eksılerı gorecegımı düşünüyorum ben.

Yaw medesa onu bunu boşverde kırmızı elbiseni bana yollıycan mııııııııııııııııııııı…:KK17::KK17::KK17:

Heralde zayıflıyoz kaçarı yok kuzumm. Önceki ay 21 gecen ay 22 sınde regl olmuşum. Bakalım bu ay nezaman olacağım. Ondanda su tumus olabılırım bende..:KK37:

kırmızı elbiseli resmimi mi istiyorsun yoksa elbisenin kendisini mii,ama ben onu hala giyiyorum kiii :KK9:

Günaydınn
seyirde 4. günüm.
protein günlerini sevmiyorum :KK43:
normalde pek sebze yemememe rağmen
şimdi çok arıyorum sebzeyi :KK43:
bu arada güçlendirmeden sonra makarna falan yiyebilecek miyiz
çoook özledimmm :KK43:

X