- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Günaydın!
Bugün daha iyi gibiyim :44: Her şey güzel olsun yaaaa
Bugün daha iyi gibiyim :44: Her şey güzel olsun yaaaa
Dukan görse üzülürdü :)) İyiymiş bu :))köftede kesin galeta unu vardır.
dışarda en iyisi yanında kepek bulundurup ayrana katıp içmek
veya diyet ton balığı yemek
veya beyaz peynir, lor taşıyıp onu yemek
veya küçük yoğurt yemek
o olmadı biftek, ızgara tavuk, döner söyleyip bunları silip silip yemek ama bence dukan görse üzülürdü.
Meydey meydey.. Light olcek o yiyeceğin meyveli yoğurt. Günde en fazla 2 minik kutukızlarstop meyveli yoğurtstop yemeğestop izin varmıstop acele cevapstop
Aferin sana :) Çok iyi başlamışsın Tabiki hem vücut da su tutuyordur. Sakın bayılmaaaGünaydın günaydın
Kahvaltıda lor peynirli yumurtam ve sütlü neskafemle 3. atak gününe başladım. Uyduruk poğaçalarım da pişti, dün kesilip 2 faza ayrılan muhallebim de Allah'tan donmuş, misafir geleceği zamana sakladım yulaf kepeği iznimi. Onlar oturup mama yerken ben melül melül bakmayacağım, kendi mamalarımı yiyeceğim.
En mutlu olduğum şey de: Sabah yemeden tartıldım, 67 gösterdi tartı!!! 69.8 ile başlamıştım 17 Eylül'de ve reglim gecikti birkaç gün. Umarım vücut deli gibi su da tutuyordur da hastalanıp o suyu attıktan sonra tartı başında sevinçten bayılırım.
Olursun canım inşallah olursun :129: Hem biz biliyoruz kii, sen gördün o kiloyu Stres yapma. Bugün booll su ve yeşil çay içgünaydınn...
dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...
Merhaba hoşgeldin :)) Moralini neden bozuyorsun.. Çok güzel gidiyor maşallah Kaçamak yapmıyormuşsun, suyunu da içiyormuşsun, yürüyormuşsun da.. Daha ne olsun Mutlaka olacak merak etme. Sebzedendir muhtemelen. Hem insanın bi günü bi güne uymaz ki.. Bi şekilde su tutuyoruz işte. Aynen devam et, mükafatını alacaksın :128:Günaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırım Kaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm(
Son düzenleme: