Ayyy Allah korusun bebem ya olmayanlara versin
bugün başlar sanırım zira ayaklarımda buz bağlı gibi hissederken sırtımdan, yüzümden ateş çıkıyor. İlk defa böyle oldu, bu ara protein gününü fazla yaptım ufak tefek kaçamaklar yüzünden sanırım bununla ilgili, mevsim geçişi gerçi onunda etkisi vardır. Çok bunaldım ama ya :84::84::84::84::84::84: karnımda şiş
ayyyy bana versin meselaaaaa dimi dimi dimiii
dikkat et kuzum,geçiş mevsimi tam hastalık havası.kalın giysen olmuyor,ince giysen olmuyor tehlikeli vesselam
bitki çayları tüket bari biraz
ben geçen gün marketten baltalı diye bi markanın keçi lorunu aldım.. normalde yörsan'ın böreklik lorunu kullanmaya çalışıyorum.. bu keçi loru ne muhteşem bi şeymiş... fırsat bulursanız tadın derim ben.. protein 100 gramda %25-26 yağ %1.8 civarıydı yamulmuyorsam .. ee fiyatı da niteliği bazında pahalıydı biraz. ben 300 gr lık pakete 5.75 verdim carrefourda.. 5.60 migros fiyatı sanırım... daha ucuzuna denkk gelirseniz, (siz almasanız bile) bana haber edin e mi!! :)
hiç duymamıştım bı markayı,bulursam deneyeceğim.yaa lor değil de ben mandıralarda light peynir buluyorum.kilosu 7.90 tl ve tadına bayılıyorum müthiş lezzetli geliyor bana