afiyet olsuuun,kıyman yağsızsa gayet güzel bir menü olmuş bence
ben de menümü söyliiim o vakit :
sabah 1 dilim damla sakızlı kek,lorlu poğaça,bergamutlu yeşil çay.
öğlen yarım palamut,az önce azıcık kavrulmuş kıyma ve light yoğurt
2 türk kahvesi,şu ana kadar 2 litre su
akşam da balık yerim sanırım nöbetçiyim,akşam hepiniz burda olun e mi
konumuzla alakasız ama ben yınede sızlerle paylasmak ıstıyorum. fotoğrafçılık kursuna yazıldım
dukan sonrası fotolarda dahil, doğum, düğün, mutlu her anınızın fotoları benden
Slmmmm Millet!! Umarım bol eksili bi hafta olur hepinize..Yeni işime başladım bugun sanırım artk eskisi gibi hergün ugrayabilicem buraya..tabi şimdilik yinede cok açmıorum nolur nolmaz die
aliyem hadi gözün aydın şekerimmm.azmin gücüüü
yağsız canım kıymam normalde de çok yağlı yemem zaten
bişi sormak istiyorum daha kitapta da atak döneminde olduğum için soruyorum bu sakızlı kekler poçalar hangi evrede yenebiliyor
Saol canıımm :)) Evet.. Bir sürü değişiklik yapılabilir. Ben içine 2 damla tereyağ aroması ile biraz da petibör aroması kattım. Değiştir değiştir yii hihihohhh ohhh afiyet olsun kuzum
dely,kekin içine 1 tepeleme kaşık falan yoğurt da koy.ben daha sonra yaptıklarımda ekledim daha güzel oldu.
kızlar şöyle söyliim size ben temel olarak bu tarifimi baz alıp durmadan içindekileri değiştiriyorum aslında.
melesa epeydir havuçlu yapmadım ki çok güzel olmuştu,arada kakao fındıklı,arada vişneli falan yaptım.
bu arada mini fırın olduğundan benimki de kabarmıyor.bildiğin dümdüz pasta tabanı gibi oluyor.bu sebeple bir dahaki sefere ben de arasına puding sürüp patla yapmayı deneyeceğim valla.resmini de çeker paylaşırım sizle
.............
Amin amiinnn :)).........
.......
.......sen hamile kalınca hemen haber ver böyle hafta hafta yada ay ay ay göbüşünün büyüdüğü anlarıda çekeriz
Üzülmeee! Başlıcaksın sonunda. Karar vermişsin ne güzel.. Şimdiden sabretmeyi öğren diye öyle olmuşturkitabım halen gelmedi(( o gelene kadar 3 günlük atak dönemimi yapsaydım iyiydi ama yulaf kepeğimde kitapla gelecek. daha kargoya bile vermemişler. oturduğum yerde kepekte bulamadım. offffff
Sana da afiyet olsuuunnn..!afiyet olsuuun,kıyman yağsızsa gayet güzel bir menü olmuş bence
Hayırlı olsun yeni işiinnnSlmmmm Millet!! Umarım bol eksili bi hafta olur hepinize..Yeni işime başladım bugun sanırım artk eskisi gibi hergün ugrayabilicem buraya..tabi şimdilik yinede cok açmıorum nolur nolmaz die
......
vayyyy kuzum çok hızlısın,tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun yeni işin
kız yakışıklılar var mı gözünü dört aç
canım seyirde yiyebilirsin birkaç gün sonra,geçmiş sayfalarda tariflerimiz var.bulamazsan da sorun değil paylaşırız tekrar
haha tamam kuzum :)) gerçi ben de henüz asıl işime sahip olamadım, hala ek işlerim var nasıl oluyosa :)))neslii annem bende beben olayım banada banada..
lemmm hayırlı olsunnSlmmmm Millet!! Umarım bol eksili bi hafta olur hepinize..Yeni işime başladım bugun sanırım artk eskisi gibi hergün ugrayabilicem buraya..tabi şimdilik yinede cok açmıorum nolur nolmaz die
Evet! Accık öğğ geliyor hihihihay canııım teşekkür ederim
benim atak 2 gün zaten en işime yarayacak olan sanırım ekmek tarifi
yoksa her gün yumurta baygınlık getirir sanırım
ay canııım teşekkür ederim
benim atak 2 gün zaten en işime yarayacak olan sanırım ekmek tarifi
yoksa her gün yumurta baygınlık getirir sanırım
afiyetler olsun kızlarkarnım acıktı birden psikolojik sanırsammm
medesam seyirde türk kahvesi var mı acep :18:
Ohhh herkes balıkçı bugün, ne güzel ya tadı bu kadar güzel, pişirmesi bu kadar kolay bir protein var mıbayılıyorum balığa keşke kış boyu ucuz kalsa da hep yesek dün 5 liraya aldığın palamut ertesi hafta 15 tl oluyor çok sinir bozucu.
Biz de oğluşumla yedik şimdi palamutumuzubugün pek iştahla yemedi ama ben de tv açtım, söz konusu balık olunca tv zehirlenmesini bile göz alıyorum insan anne olunca başkasında kınadığı ne çok şeyi yapıyor yahu
Ben genelde akşam sabah buralardayım bebekoğluş izin verirse tabi
türk kahvesi olmasa ben biraz zor yapardım bu diyeti valla,çay hiç içmiyorum ama kahvesiz duramıyorum.
kahve içebilirsin canım,yine de mümkün oldukça cozutmamakta fayda var tabi
yenı ısın hayırlı olsun canım..
vayyyy kuzum çok hızlısın,tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun yeni işin
kız yakışıklılar var mı gözünü dört aç
Hayırlı olsun yeni işiinnnİlk gün heyecanlı olur yaaa :18: Nasıl geçiyo nasııll? İnsanlar nasıl? Ortam nasıl
haha tamam kuzum :)) gerçi ben de henüz asıl işime sahip olamadım, hala ek işlerim var nasıl oluyosa :)))
lemmm hayırlı olsunn))
Bunu da denicem. ama en az 4 gün sonraStoğumu yaptım ya ondan..
kızlar ben çok kötüyüm halsizim ve keyfdim hiç yok ağlamak istiyorum
Ayyy!! Ben de bakmalıyıımmmm akşaaammmmKızlarrrr hazır olunnn akşam sizinle güncel önce / sonra resmi paylaşacağımmmm
Hangi plaza de bakem :) Burdan yazmak istemezsen özelden yazsana. Ben bi dene biliyom da bizim buralara yakın gibim :44: Orda çalışılmaya başlandı mı ama bilmiyom. Sen de bakem :))tşk ederim kızlarrr..ya suan patron we ben olucam sadece ofiste ama o da yurt dısında tektim bütün gün :) ama koca ağaoğlunun 40 katlı plazasında ofis,bakalım diğer ofislerden birini tanımaya çalışıcam en azından ögle yemekleri için.sartlar güsel bakalım belki tek bu sıkıcı olabilir ama zmnla görücez herşeyi artık
Ay ama ben sana dediimm. Neden bugün başlıyosuunn? Ben olsam yarın başlardım. Hem kızının hatrına yersin yani. Diyetin arasında benim de başıma çok geldi, he o zamanlar yemedim. 6 ay olacak benim başlayalı. Ancak bu kadar zaman sonra kendi doğum günümde yedim, önceki hafta. Ama daha başlamamışken, başlama bence. Tadını çıkar bu güzel gününilk gün benim gibi olan varmı aranızda kızımın bugün doğum günü pasta alcak eşim nasıl sabredeceğim:18: