konumuzla alakasız ama ben yınede sızlerle paylasmak ıstıyorum. fotoğrafçılık kursuna yazıldım
dukan sonrası fotolarda dahil, doğum, düğün, mutlu her anınızın fotoları benden
herzamankı gıbı bugunde agzından bal akıyor heee..Perşembe 89,5 görürüm inaşşalhata sevincim kat be kat artar.. planların bu sekılde ıse bencede yumurugunu haftaya yapman en iyisi.. kız maç uguruna dıyetı heba etme dıkkat et haa..
senin menü baya kalabalıkmış valla kekler poçalar
ben bugün başladım dukana dün testini yaptım 2 gün atak süresi verdi bana bakaım bgn ilk günüm kahvaltımı yaptım açlık da yok şimdilik
sol yanımda kitap kucağımda da bilgisayarım var canım zaten dün bi panik oldum ya bulamazsam yulaf kepeğini diye bugüne kadar ihtiyaç olmadığı için marketlere bakmak aklıma gelmemişti ama hemen buldum
şimdi tariflere falan bakıyorum alternatif ne yapabilirim diye
Baktim armada da varmis en yakin bize orasi gibi. ama ta cumaya gidebilirim. o zamana kadar kalsa bari.
Evet en saglikli yemek balik haklisin. izgara olcak. buharda bugulama olcak. guzel yemek.
ne güzel indirime girmiş. istanbulda kipa var mı acep? ben de bakayım. takitanın kalorisi konusunda eminsin di mi?
68'li rakamlara geçtim bu sabah itibariyle.))))
öğlen hernekadar ikisini bir arada yeme deselerde balık ve bır kase yoğurt yedım...:104: balıkta cok güzeldi mmm..
konumuzla alakasız ama ben yınede sızlerle paylasmak ıstıyorum. fotoğrafçılık kursuna yazıldım
9-10 aydan beri devam ediyorum düzenli olarak. az yolum kaldı çokı şükür. senin kilo, boy kaç? testi yaptın mı>? kaç kilo vermen gerek?
Halletmişsindün sormuştum ama kimse görmedi galiba :)
tickerımı ben kendim yaptım.
değiştirmek için sayfaya gidiyorum, pin giriyorum ama değiştirme ekranı açılmıyor.
baştan yapınca başladığın kiloyu değil de şuan da olduğun kiloyu nasıl gösteriyorsun?
Evdeydik dün. Akşama doğru çıktık biraz. O zamana kadar işte 2 çeşit yapabildim. Arada da Callan...........
........
İyi haftalar canımıniçi :))
İçine medesa kaçtı anlaşılan dün senin de :)) Kekini de nasıl güzel anlatıyorsun var ya, normal kek deyince gün tabağım geldi aklıma nedense. Yaprak sarmalı, ıslak ya da havuçlu kek li, börekli (en çok da çarşaf börekli) amaaan ben de şaşırdım kendimi, karnım çok aç acilen doyurmam lazım. Sen şu arge sonucunda oluşan kek tarifini ver bakalım kuzum, benimki de kabarmayacak ama olsun :))
.........
Afiyet olsun canım.. Orda zehirleyen taze olmayan balık zaten. Yanında yoğurt yemesen de zehirler yani :) Balık tazeyse mmmm... denir ancaköğlen hernekadar ikisini bir arada yeme deselerde balık ve bır kase yoğurt yedım...:104: balıkta cok güzeldi mmm..
Hayırlı olsun canım.. Bizim bebişlerin resmine inşallahkonumuzla alakasız ama ben yınede sızlerle paylasmak ıstıyorum. fotoğrafçılık kursuna yazıldım
Upuzun kollarını sevsinleeeerrr!!!......
İlk pozumuzu da verdik bak :))
herkesin şartları farklı. testte sorulan pekçok soru var. onların her biri atak süreni etkiliyor. seninle aynı boy, yaş ve kiloda olan biri, daha önce kaç kez diyet yaptığına göre değişen sayıda, senden farklı gün sayısında atak yapması gerekebilir. kitaba bağlı hareket ettiğin sürece sorun yaşamazsın. demek senin şartlarında 2 gün atak yeterli. ben 10 gün yapmıştım. pek bi fenaydı.
ne berbat bir cümle kurmuşum ben öyle. kendim bile anlamadım ama eminim sen anladın ne demek istediğimi
NESCAFELİ DUKAN PUDİNG:
2,5 su b. light süt
1 tatlı k. kakao
2 tatlı k. nescafe
2 yemek k. mısır nişastası
2 yemek k. tatlandırıcı
Gayet başarılı:128: Özellikle sıcakken, tencerinin dibi daha başarılı
HalletmişsinHadi bakalım gitsin kilolaaarr
Evdeydik dün. Akşama doğru çıktık biraz. O zamana kadar işte 2 çeşit yapabildim. Arada da Callan(Buraya Callan yapan smiley ekletelim yoğun istek üzerine Ayağını uzatmış koltuğa neyim.. Ya da pelvis yapıyor masaya tutunmuş da ) Senin gün tabağının yanında lafı olmaz da canım Çok hoşuma gitti. Şaşırdım da bu kadar gerçek kek gibi olduğuna Ondan öyle heyecanla anlattım
Havuçlu Tarçınlı Kek
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
8-9 damla vanilya aromas
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
gözkararı tarçın
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım.sonra kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo.kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.en son havuçları da ekleyip karıştıralım.150 derece fırında pişirelim,afiyetle yiyelim
Bu Medesa'nın havuçlu tarçınlı keki. Benim havucum yoktu. Havuç koymadım. Ekstra olarak içine 1-2 tatlı kaşığı kadar kakao ve 3 yemek kaşığı da süt tozu ilave ettim. Krep kıvamında olacak dediği için o kıvama gelene kadar süt kattım. 200 derecede 25 dakika kadar pişirdim. Biraz sıvı olduğu için baktım pişmemiş, bi 10-12 dakka daha pişirdim. Bu sefer de üstü biraz yanmıştı. Ama içi güzeldi. Birazcık kazıdım üstünüfırınların azizliği işte. Ama tadını bozmamış hiç Süresini ayarlarsınız artık ona göre. Kabartma tozunu 1 paket koymama rağmen yine kabarmadı yine kabarmadı Tat çok güzel oldu.. O da bana yetti Öğleden sonra için 1 dilim yanımda getirdim. Heyecanla bekliyorum hihiih Hatta arasına şu yalancı pudingden sürülseee.. Tam bir yaş pasta olur söyliyim Afiyetler olsuuunnn Heee bu arada bu pudingden de yaptım
NESCAFELİ DUKAN PUDİNG:
2,5 su b. light süt
1 tatlı k. kakao
2 tatlı k. nescafe
2 yemek k. mısır nişastası
2 yemek k. tatlandırıcı
Gayet başarılı:128: Özellikle sıcakken, tencerinin dibi daha başarılı
Afiyet olsun canım.. Orda zehirleyen taze olmayan balık zaten. Yanında yoğurt yemesen de zehirler yani :) Balık tazeyse mmmm... denir ancakBen de yiyorum bişi olmuyo :)
Hayırlı olsun canım.. Bizim bebişlerin resmine inşallah
Upuzun kollarını sevsinleeeerrr!!!
Dukan ekmeğimi yapıp yedim, ohh be çok güzel olmuş
Denemek isteyenlere
Malzemeler:
1 su bardak yulaf kepeği
1 çay bardağı light süt
1 çay bardağı light yoğurt
Azıcık tuz
Kabartma tozu
Bütün malzemeleri karıştırıp kek kıvamına getirilir. Küçük bir bor cama yağlı kağıdı koyduktan sonra karışımı döküp 170 derecede 45 dk boyunca pişir. Enfes oldu enfesss
1 su bardağı yulaf kepeği mi , kaç kaşık ola ki
hayırlı olsun kursun :))
düğün geçti ama bigün doğum yaparsam seni bulurum olmaz mı
Çok güzel bir hobi, stresini yok eder, en önemlisi de kuzucuğunun her anını görüntülemek de muhteşem olur.
Önce dukan buluşmasını ölümsüzleştirirsin inşallah :)
İlk pozumuzu da verdik bak :))
heyyyyy çıldırdın mı kuzummm,ben ne uğurlarda tek kaçamak bile yapmamışım,maç için mi yapacağım pehhh
sadece dışarda yiyeceğim için sebze protein yapayım bari dedim yanına da rom aromalı kolam ve cimbomumun golleri,değmeyin keyfime
bişey olmaz kuzum yaaaa,balık tazeyse sorun yok.ben balığın yanında yoğurtlı mezeler falan yiyiyorum hiç bişey olmuyor.hem öyle olsa zehirlenene yoğurt yedirmezlerdi
ayyy birgün kısmet olursa eğer doğum fotoğrafçısı çoook istiyorum bennn
Afiyet olsun canım.. Orda zehirleyen taze olmayan balık zaten. Yanında yoğurt yemesen de zehirler yani :) Balık tazeyse mmmm... denir ancakBen de yiyorum bişi olmuyo :)
Hayırlı olsun canım.. Bizim bebişlerin resmine inşallah
ozamana kadar bende kurdu olurum hem. Harıka kareler yakalarız.
En çokta oğlumun heranını karelemek ıstiyorumm..fotoğraf çekmeyi çok seviyorum eşimde hediye olarak profesyonel makına almış makinayı hemen öğrenmem gerek hemen..
kız bozmazsın bılıyorum sana guvenıyorumda galatasaraya güvenemiyorumyedim zaten amann yıycem kötüye bişey olmaz dedim götürdüm valla
kısmet olur tabi niye olmayacakmış. kız junior medesanın fotolarını çekmek ne keyıflı olur.Sen o an bıle espri patlatıyor olursun. Gülmekten fotoyu nasıl çekecez bakalım.. fonada e bebeğim e e e ezgisi ama biz gülmekten yarılır vaziyette..
Aynen mmm mis gibiydi bu saate kadar bişey olmazsa bu saatten sonra hiiçç bişey olmaz galibasen hamile kalınca hemen haber ver böyle hafta hafta yada ay ay ay göbüşünün büyüdüğü anlarıda çekeriz…
baktım kuzum şimdiNeslim sana mail attım. Yaz sezonu bitti. İşler açılır belki)))
ben de gelcem ben de gelcem yer aççç
baktım kuzum şimdiçok etkilendim cv'nden adamımsın vesselam
kızlar bugün 1.atak günüm sizlere yediklerimi yazmak istiyorum yanlış varsa belirtin lütfen
kahvaltı 1 bardak şekersiz çay
peynirli omlet içine 1 kaşık yulaf kepeği koydum
arada 1 bardak light süt içine çubuk tarçın atıp 5 dk beklettim
öğlen ızgara köfte (içine ekmek yerine yulaf kepeği koydum)
1 kase yoğurt
akşama da ızgara balık var
valla dukan amca ne derse onu yaparım artık
şu kitap bi bitseydi sizin tarifleri yapma evresine gelseydim süper olacaktı
yok canım anladım merak etme
Bunu da denicem. ama en az 4 gün sonraDukan ekmeğimi yapıp yedim, ohh be çok güzel olmuş
Denemek isteyenlere
Malzemeler:
1 su bardak yulaf kepeği
1 çay bardağı light süt
1 çay bardağı light yoğurt
Azıcık tuz
Kabartma tozu
Bütün malzemeleri karıştırıp kek kıvamına getirilir. Küçük bir bor cama yağlı kağıdı koyduktan sonra karışımı döküp 170 derecede 45 dk boyunca pişir. Enfes oldu enfesss
bu yalancı puding çok başarılı canım :) ben dün tatlı krizi yaşadım evde olunca aklıma hep böle şeyler gelir, tek ölçü denedim 1 kahve fincanıyla hoşuma gitti :))
düzgün yapabildiğim tek dukan tarifi bu oldu zati
havuçlu kek tam bi faciaydı
Slmmmm Millet!! Umarım bol eksili bi hafta olur hepinize..Yeni işime başladım bugun sanırım artk eskisi gibi hergün ugrayabilicem buraya..tabi şimdilik yinede cok açmıorum nolur nolmaz die
aliyem hadi gözün aydın şekerimmm.azmin gücüüü