Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

medesacım sen kaçaydır yapıyorsun ben kaçgün öncesinden diyet stresine girmiştim zaten sanırım ruhen hazırdeğilim ama yapacak bişey yok mecburum yapmaya tavuk pişirirken salça kullanıyormusunuz yani sote gibi yapıcam sadece sebze olmuyacak benim merakım salça kullanılıyormu

medesammmmm hayranim sana basindan beri söylüyorum idolümsünnn:21:

Love01 tatlimmmm yeni isin hayirli ugurlu olsun güzelimmm

veeee hepinizi cok özledim isler cok yogun dedigim gibiii :KK45: hic giremiyorum yaaa cok özledim sizi beeen:KK50:

medesacım sen kaçaydır yapıyorsun ben kaçgün öncesinden diyet stresine girmiştim zaten sanırım ruhen hazırdeğilim ama yapacak bişey yok mecburum yapmaya tavuk pişirirken salça kullanıyormusunuz yani sote gibi yapıcam sadece sebze olmuyacak benim merakım salça kullanılıyormu

canım çarşamba günü 6.ayım bitecek En Büyük TÜRKİYE
ataktan sonra elbette rahatlayacaksın.bu kadar zorlanacak yada gözde büyütecek birşey yokki.atak dediğin birkaç gün bişey zaten nolcak.sonra da sebzeler de eklendikçe gayet keyifli oluyor.olay şu aslunda şu an normal besleniyoruz,öncekinden farkı vıcık vıcık yağlı kızartmalar,pastalar börekler,kekler falan yok ama onlar zaten zararlı hem sonsuza kadar olmayacak değil ya nolur yani 3-5 ay yemesek ölmeyiz ya,bunca yıl yediklerimize sayalım :KK34:
bak ben 3-4 beden daraldım ve yemediğim o bir sürü şeye değer bu güzellik,bu keyifli duyguları yaşamak bence :KK16:

iyi aksamlar dukancanlar..:)

Burdan ve sizlerden ayrilali benim icin uzun zaman oldu bu gün seytanin bacagini kirip girebildim foruma..Gecmisi okuyamadim tahmin edersiniz..bundan sonra eskisi gibi düzenli ugramaya calisacagim...

Gelelim dukana Türkiyede tam olarak dukan uygulayamadim ama cok cok dikat ettim yediklerime..Adet dönemim biter bitmez yeniden baslayacagim insallah.is yerin deyim elimden geldikce buralardayim..Yeni gelenler sizlerde hosgeldiniz...

merhabalar,

bugün bütün gün gezdim. öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim. tabikine yağsız. ama içinde doğranmış zeytin vardı. her ne kadar ayıklamaya çalısam da arada yediklerim oldu.

bu sabah wc olayını hallettikten sonra tartıldım ve 100.9 geldim.

bugün abiye aldım. ay sonundaki düğün için. 46 beden aldım. şoklardayım:KK53::KK53::KK53:

sevgiler...

selam, facebook grubunun linki ne, ben de bakmak isterim oncesi sonrasi fotograflarina

Canım, nerdesin? Nöbetçisin diye geldim bak, söyleyim de kızma :)))

iyi aksamlar dukancanlar..:)

Burdan ve sizlerden ayrilali benim icin uzun zaman oldu bu gün seytanin bacagini kirip girebildim foruma..Gecmisi okuyamadim tahmin edersiniz..bundan sonra eskisi gibi düzenli ugramaya calisacagim...

Gelelim dukana Türkiyede tam olarak dukan uygulayamadim ama cok cok dikat ettim yediklerime..Adet dönemim biter bitmez yeniden baslayacagim insallah.is yerin deyim elimden geldikce buralardayim..Yeni gelenler sizlerde hosgeldiniz...

Yasenam, hosgeldin.

Gecen gun aklıma geldin, buraya gelecegini biliyordum ama cok uzun geldi bana :KK66:)

Tatilinin iyi geçmesine sevindim canım, dukan olmasa da cok dikkat ermişsin ne güzel.

Calisiyormussun, kolay gelsin canım. :KK19:

merhabalar,

bugün bütün gün gezdim. öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim. tabikine yağsız. ama içinde doğranmış zeytin vardı. her ne kadar ayıklamaya çalısam da arada yediklerim oldu.

bugün abiye aldım. ay sonundaki düğün için. 46 beden aldım. şoklardayım:KK53::KK53::KK53:

sevgiler...

Cok sevindim canım, alışsan iyi olur, daha cok sok yaşayacaksın. :))

Yasenam, hosgeldin.

Gecen gun aklıma geldin, buraya gelecegini biliyordum ama cok uzun geldi bana :KK66:)

Tatilinin iyi geçmesine sevindim canım, dukan olmasa da cok dikkat ermişsin ne güzel.

Calisiyormussun, kolay gelsin canım. :KK19:

Canim hosbuldum...:KK48:

Türkiyeden 4 Eylülde döndüm 5 eylül ise basladim gecen hafta okullar acildi okul alisverisi gececilik derken inan firsatim olmadi.Dönüncede hava degisimine ugradim girip kulak agrisi regelim sorma gitsin..Dukan yapmadim/yamadim iki hafta cok hasta oldum buna ragmen 5 kg verdim.Bol bol yüzdüm ve yürüdüm :)

Kestane Sekerini cok merak ediyorum iletisimin varmi..?

Canim hosbuldum...:KK48:

Türkiyeden 4 Eylülde döndüm 5 eylül ise basladim gecen hafta okullar acildi okul alisverisi gececilik derken inan firsatim olmadi.Dönüncede hava degisimine ugradim girip kulak agrisi regelim sorma gitsin..Dukan yapmadim/yamadim iki hafta cok hasta oldum buna ragmen 5 kg verdim.Bol bol yüzdüm ve yürüdüm :)

Kestane Sekerini cok merak ediyorum iletisimin varmi..?

Gecmis olsun canım, tam 5 kilo vermissin maşallah.

Sorma canım, ben de geçtiğimiz ay cok yogunum pek giremedim o ara gelip gitmiş ama epeydir girmiyor kestanem, ben de merak ediyorum. En son ise girmişti, umarım iyidir.

Cocuklarin okulları da hayırlı olsun canım, Allah zihin açıklığı versin.

Gecmis olsun canım, tam 5 kilo vermissin maşallah.

Sorma canım, ben de geçtiğimiz ay cok yogunum pek giremedim o ara gelip gitmiş ama epeydir girmiyor kestanem, ben de merak ediyorum. En son ise girmişti, umarım iyidir.

Cocuklarin okulları da hayırlı olsun canım, Allah zihin açıklığı versin.

Amin canim cok tesekkür ederim Allah tüm cocuklarimiza zihin acikligi versin..Türkiyede aradim ama ulasamadim insallah hersey yolundadir.Evet verdim vermesine de korkum bu ara ilerde duraklamama sebeb olurmu diyede cok merak ediyorum simdi atakla baslamayi düsünüyorum zorlanacagim ama bu halimden daha iyi olacagimi bildigim icin de syk disini diyorum..:KK1:

Canım, nerdesin? Nöbetçisin diye geldim bak, söyleyim de kızma :)))

canıım geldiim burdayımmmm :KK16:
yok ya toplantı salonunda callen hayallerim suya düştü,bakanlıktan denetime geldiler,ortalık çok kalabalık adamlar toplantı salonunun kapısını açıp beni öyle görseler oteli mühürlerler heralde :KK9::KK9:

offff kizlar siz burdasiniz ben yokum simdi cikip 2 km yürürmem gerekiyor sonrasina pilates:KK8: bensiz cok sohbet etmeyin bir bucuk iki saate burada olurum ama gitmis olursunuz büyük ihtimal:KK14:

offff kizlar siz burdasiniz ben yokum simdi cikip 2 km yürürmem gerekiyor sonrasina pilates:KK8: bensiz cok sohbet etmeyin bir bucuk iki saate burada olurum ama gitmis olursunuz büyük ihtimal:KK14:

ben burdayım canım,sen koş spora,o herşeyden daha öncemli hadi bakalım öpüyorummmmm :KK54:

merhabalar,

sevgiler...

canım ben başladığımda 44-46 bedensim yani senin şu anki halin gibi oysa şu an 38-40 bedenim:21:
inşallah en kısa zamanda sen de olacaksın ama olmazsa olmaz şart dukan kurallarına uymak :KK34:

selam, facebook grubunun linki ne, ben de bakmak isterim oncesi sonrasi fotograflarina

canım özelden mail adresini atarsan yollayabilirim yoksa gruba davetle katılabiliyorsun ve sanırım nesli yada sevgi davet edebiliyorlar:KK34:

kızlar tavuk aldım but ve göğüs karışık pişirirken salça kullanabilirmiyim noooooolur cevap verin bu akşam yapmamlazım

X