- 12 Eylül 2012
- 33
- 0
Yardım mı istedin ki canım :) Ticker'ımı her seferinde baştan yapıyorum ben. Ekim mi yapmıştı seninkini? Neresini yapamıyosun peki? Yardım ederim ben de.
Merhaba. Hoşgeldin.. Kızının doğum günü kutlu olsunAllah sağlıklı mutlu uzun versinler size beraber.. Pasta yemicek misin pekiii..? Ben olsam yarın başlardım... Her şey kafada bitiyor. Sadece kendimizi mutlu hissetmek için tatlıya saldırıyoruz.. Sigara gibi bi bağımlılık karbonhidrat bağımlılığı da :S Gerçekten istiyorsan, kesinlikle başarırsın! Her şeye de dayanırsın! Ayrıca Dukan tatlıları da yapıyoruz ve tatlı isteğimizi bastırmaya çok yardımcı oluyor.. Bak şimdi kekim geldi aklıma hatta hihihi Çok güzel oldu yaa! Canım kekim benim mmmm...
cevabın için teşekkür ederim sizin söylemleriniz bana moral oluyor kilolarını nekadar zamanda verdin seni tebrik ediyorum
Günaydın kızlarr iyii haftalarr herkeslereee
evettt perşembe akşamki nöbet açığımı telafi edebilmek adına dün sabah ve akşam olmak üzere 2 set callen yaptım
en sonunda koltukta sızmıştım
bu haftaki nöbetim değişti,bu akşam nöbetçiyim.bunun cezasını da başka zaman telafi ederim.
aslında içimde bir şeytan da var yani,nöbette toplantı salonlarından birine girip yapabildiğim kadar yapsam diye durun bakalım belki de yaparım vallahi
dün akşam balık yedim hem de çok erken 18:30 gibi falan yedim.sabah 72.4 falan gördüm yine
ama artık moralimi bozmuyorum.sonuçta ben herşeyi doğru yapıyor olduktan sonra tartıda + görmek o kadar da sorun yaratmıyor.
dün yine boş durmadım ekmek,poğaça ve kek yaptım.mahlepli&susam aromalı kabartma tozu buldum,poğaçayı onunla yaptım ama yerken aroması belli olmuyor ne yazııki
dr oetker'in yeni çıkarttığı damla sakızlı vanilyasından aldım.keke ondan koydum.ayyy o harika olmuş,çok beğendim.kurabiyede daha da güzel olacak,damla sakızlı kurabiye şeklinde
şimdi de poğaça,keke ve bergamutlu yeşil çayımla kahvaltı yapıyorum
canlarım bu arada kipada takita 500 gr tatlandırıcı 9.90 idi,4 paket aldım stokladım
palamut da tanesi 5 tl idi.dün yedim,bugün de yanımda getirdim öğlen de balık yiyeceğim gibi duruyor
senin menü baya kalabalıkmış valla kekler poçalar
ben bugün başladım dukana dün testini yaptım 2 gün atak süresi verdi bana bakaım bgn ilk günüm kahvaltımı yaptım açlık da yok şimdilik
sol yanımda kitap kucağımda da bilgisayarım var canım zaten dün bi panik oldum ya bulamazsam yulaf kepeğini diye bugüne kadar ihtiyaç olmadığı için marketlere bakmak aklıma gelmemişti ama hemen buldum
şimdi tariflere falan bakıyorum alternatif ne yapabilirim diye
kardeş kusura bakma, kitabı okumadığını düşündüm, çünkü sorduğun sorular kitabı okumamış birinin soruları gibi. istersen, şimdilik dukanla ilgili siteleri falan bir yana bırak. sanırım kafanı karıştırmış orda okudukların. en azından başlangıç aşamasında sadece kitabı referans alırsan daha doğru bir iş yapmış olursun. burda da yanlış bilgiye rastlaman zor. malum hepimiz kitap bağımlısı olduğumuz için, bir kişi kitaba aykırı bir laf etse 10 kişi düzeltiyor.
68'li rakamlara geçtim bu sabah itibariyle.))))
yok canım önemli değil ben biraz paniğim ondan sanırım
kitabı zaten nereye gitsem götürüyorum
bi tek aklıma takılan geçmiş sayfaları okudum bi çok kişi atağı 5 gün yapmış benim testte 2 gün çıktı yanlış bişi mi yaptım ki acaba testte tekrar bi yapayım bakayım yine aynı mı çıkacak
herkesin şartları farklı. testte sorulan pekçok soru var. onların her biri atak süreni etkiliyor. seninle aynı boy, yaş ve kiloda olan biri, daha önce kaç kez diyet yaptığına göre değişen sayıda, senden farklı gün sayısında atak yapması gerekebilir. kitaba bağlı hareket ettiğin sürece sorun yaşamazsın. demek senin şartlarında 2 gün atak yeterli. ben 10 gün yapmıştım. pek bi fenaydı.
sağol canım azcık daha ıyıyım..
tamam tamam düzeldim ben..işte o an tepem atıyor bırak gıt ne hallerı varsa görsünler dıyorum ama sonrada banane ya ben ısımı yapar gıderım diyorum.. sabahta ne mutluydum üstelik. 89 gormenın hafıfılıgıyle uçuyordum. Hala uçuyorum.. en küçük pantolonumda totomdan düşmek üzere. Böyle ellerim cebimde geziniyorum düşmesin diye bide paçalarım yere değmesin diyee..yenisini almam gerek ama onlarda henüz totoma geçmiyor..büyüğüne bakıncada onlarda üzerimdekinden farksız. Kaldıkmı ortada..
sen mi beni kıskanıyorsun benmi senii.Kızıımmm her halinle fıstık gıbısın benım neremı kısakanacaksın allasen.. yüzün güzel, saçlar güzel, boy desen saymıyorum bile, fiziğe gelince manken edasındasın bide beni kıskanacaksın. E bu halde de benı guldurdunya helal sana ne dyeyım..
Günaydın kızlar..
Ben de Cuma günü çok yorgundum ve Callan yapamadııımm :26: ama Cumartesi Pazar yaptım. Sonracımaa ben de Medesam gibi dün kek ve poğaça yaptım:)) Poğaçayı aynısının lorsuzundan yaptım, lorlu pek sevmiyom.. Bi de havuçlu tarçınlı kekin havuçsuz ve kakaolusunu yaptım :) İçine süt tozu da koydum. Pek kabarmadı ama, tadı normal keke o kadar yakın oldu kii.. Bayıldıımmm
İyi haftalar herkese...!
tickerımda kilomu değiştiremiyorummm neden bana yardım etmiyorsunuzzz(
dün sormuştum ama kimse görmedi galiba :)
tickerımı ben kendim yaptım.
değiştirmek için sayfaya gidiyorum, pin giriyorum ama değiştirme ekranı açılmıyor.
baştan yapınca başladığın kiloyu değil de şuan da olduğun kiloyu nasıl gösteriyorsun?
Track: | Weight Change Weight Waist |
Your target waist: | in (buraya hedef kilonu) |
Your starting waist: | in (buraya başlangıç) |
Your current waist: | in (buraya da şu andaki kilonu) yazarsan hepsini görebileceksin. |
ne berbat bir cümle kurmuşum ben öyle. kendim bile anlamadım ama eminim sen anladın ne demek istediğimi
İyi ol tabi hayatım
Kıyafetlerinin üzerinde durmamasına sevinen bir tek biz varızdır herhaldeHiç kilolu olmayan bizim halimizden ne anlar ki Efeler gibi dolaşıyorsun desene
Medesam a bak sen, tam fıstık, hayallerimi süslüyor, callan yaparken
öğlen hernekadar ikisini bir arada yeme deselerde balık ve bır kase yoğurt yedım...:104: balıkta cok güzeldi mmm..
Afiyet bal olsun canım :) Balık tazeyse istediğin kadar ye, taze seninki daha yeni tutmuşsun baksana
konumuzla alakasız ama ben yınede sızlerle paylasmak ıstıyorum. fotoğrafçılık kursuna yazıldım
dukan sonrası fotolarda dahil, doğum, düğün, mutlu her anınızın fotoları benden