- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
Temiz iş yapmaktan nefret edıyorum. Butun işleri yarım yamalak yapan gerizekalı saf salak bişey olabilseydim keşke..
Güya güne güzel başlayayım dedım ama adamda guzellık bırkmıyorlar. Ağlamamak için zor duruyorum şuan. Sinirden kendimi yiyicem.. Valla kazanacagımda yok gibi görünüyor. Basıma vuruyolar işlerini yaptırıyolar. Sadece kazandığım parayı sonuna kadar hakketıgım ıcın rahatım. Ve senınde deıgın gıbı.. ilahi adalet varsa kı ben olduğuna ınanıyorum elbet Allah gösterecek o adaletini..
Ben de yazarken çok güldüm, harika fiziğinle o kolonda yaptıklarını hayal ettim, üzerinde de tayt ve atlet vardı. Gerçi ipektoş un kırmızı sateni de olur du ama karar veremedim
Olacak canım, sen yeter ki çaba göster, geçen hafta çabaladın, karşışığını aldın bak, biz her zaman yanındayız canım, birlikte göreceğiz inşallah.
ama anacım senin işinde pek zormuşhem otelci ol hem diyet yap Allah kolaylık versinnnnnn :))
ve bide dediğin gibi insanları sezonu kapatırken senin callen yapmanda pek bi fena amaaaa herşey sağlık için dimiii bu hafta kaçarsın boşver :))
tarif için çook teşekkür ederim bir an önce deneyeyimmm :))
Günaydın kızçeler
Dün gece fasulye konservesi yaptım, oğluş uyuyunca başladım öldüm bittim, hala ölüyorum bitiyorum, dün callen yapmadım :18::18::18:
Canım o senin güzelliğin, facede mi gördün sen beni
Afiyet olsun canımBen de aynı durumdayım, medesanın nutellasından yapıcam ben de ama light labne bulamadım, kendim yapmaya da üşeniyorum labneyi
Ohhh canım ellerine sağlıkdamla sakızına bayılırım ben de alayım hemen keki çikolatalı kek tarifinden mi yapıyorsun sen ?
Palamut burada da 5 tl, hatta akşam 3 tanesini 10 tl ye aldım, fiyatı böyle gittiği sürece balık yerim herhaldeTakitanın tadı nasıl? splenda yı aratır mı?
Günaydın canım
Güya güne güzel başlayayım dedım ama adamda guzellık bırkmıyorlar. Ağlamamak için zor duruyorum şuan. Sinirden kendimi yiyicem.. Valla kazanacagımda yok gibi görünüyor. Basıma vuruyolar işlerini yaptırıyolar. Sadece kazandığım parayı sonuna kadar hakketıgım ıcın rahatım. Ve senınde deıgın gıbı.. ilahi adalet varsa kı ben olduğuna ınanıyorum elbet Allah gösterecek o adaletini..
yani şeftalili ıcetea olmaz öylemi?
evde yulaf ezmesi var yulaf kepeği yerine onu kullanıyorlarmış okumuştum o olur değil mi
zaten insanın böyle durumlarda tek tesellisi kazandığın parayı gerçekten helaliyle hak etmek
kendini yıpratma biliyorum söylemesi kolay ama gerçekten geri dönp bakıncada daha çok sinir oluyor insan üzüldüğün şeye
canım sıkma canını yaaaa,haftaya böyle başlama nolursunn
her iş yerinde oluyor böyle şeyler.ben de aynı dertten muzdaribim aslında.5 yıldır şuraya harcadığım emeği tahmin edemezsin ama aynı derecede özveri göstermesi gerekenlere bakıyorsun herkes laylaylomda.geçen hafta adama diyorum bu grubun transferi vardı naptınız fiyat aldınız mı diyorum aaaa unuttum ben onu diyor,yine aynı adama başka zaman bu grubun rezervasyonlarını göremiyorum sistemde diyorum aaaa atlamışım ben onu diyor,inan üstüne atlayasım geliyor dangalak sorumsuz,üstelik söz de o da yönetici.ama ben durmadan bunların totosunu toplamak zorunda kalıyorum.bu cidden sinir bozucu ama inan ki ben de ilahi adalete inanıyorum ve bütün bunların gün gelip bir dengeye otıracağını düşünüyorum.açıkçası artık canımı da çok sıkmamaya çalışıyorum.lanet olsun senin gibi adama diyorum,işime devam ediyorum.hani çok kafaya takıp canını sıksan düzeliyor mu düzelmiyor,burdan ayrılıp başka iş yerine gitsen yok mu sanki her yerde var bu dangalak dangoz insanlardanonun için sakin ol,gününü mahvetmelerine izin verme.Allah görür senin çabalarını bebeişim benim,zayıf hatun seniiiiii,kız kıskanmaya başlıyorum heeee
ben bugün sizin siteyi okumaya başladım ve hemen kitabını aldım en yakın zamanda okuyup bitirmek kurallarını öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben tatlıyı çok seviyorum tatlı derken çayımı şekersiz içemiyorum gün içinde azda olsa tatlı almazsam çok mutsuz oluyorum napmalıyım en yakın zamanda başlıyacağım
tatlı olmadan mutsuz olmak, sadece bir alışkanlık. bir yeme bozukluğu sadece. kurtulursun yakında. biraz zorlanırsın belki ama kısa süre sonra geçer.
Sen cok uyguna bulmussun gercekten, ben de bir kipaya ugrayayim cok gecikmeden de bir kac kutu alayim.valla takita splendayla aynı gibi hayatım,hatta değerlerine baktım takitanın kalorisi daha düşük.
ben bu zamana kadar hep splenda kullandım ama çok pahalı
karşılaştırma yapıyorum :
takita 500 gr,daha az kalorili ve 9.90 tl,splenda 125 gr daha çok kalori ve 25 tl.
bu sebeple ben de kampanyalı bulmuşken stok yaptım takitayı
pişince de acılaşmıyor
şeftalili icetea'da da limon yerine şeftali kullanılmış. yani akıl yürütürsek, şeftalili icetea olur ama şekersiz şeftali suyu olmaz. mangolu ice tea olur, şekersiz mango suyu olmaz.
kardeş bi zahmet kitabı okursanız çok daha iyi olur sizin için.
sağol canım azcık daha ıyıyım..
tamam tamam düzeldim ben..işte o an tepem atıyor bırak gıt ne hallerı varsa görsünler dıyorum ama sonrada banane ya ben ısımı yapar gıderım diyorum.. sabahta ne mutluydum üstelik. 89 gormenın hafıfılıgıyle uçuyordum. Hala uçuyorum.. en küçük pantolonumda totomdan düşmek üzere. Böyle ellerim cebimde geziniyorum düşmesin diye bide paçalarım yere değmesin diyee..yenisini almam gerek ama onlarda henüz totoma geçmiyor..büyüğüne bakıncada onlarda üzerimdekinden farksız. Kaldıkmı ortada..
sen mi beni kıskanıyorsun benmi senii.Kızıımmm her halinle fıstık gıbısın benım neremı kısakanacaksın allasen.. yüzün güzel, saçlar güzel, boy desen saymıyorum bile, fiziğe gelince manken edasındasın bide beni kıskanacaksın. E bu halde de benı guldurdunya helal sana ne dyeyım..
kızlar işlerim duruyor ilk iş olarak sizin yanınıza geldim bugün kızımın doğum günü ben bugün diyete başladım bugünün tarihi benim için önemli dua edinde bende sizin kilolara düşebileyim kilomdan dolayı moralim çok bozuk kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor aynı kıyafetlere talim etmekten gına geldi mutluyum inş kilolarımdan kurtulacağım beni tek zorlayan tatlı isteğim olacak canım tatlıbişeyler istediği zaman gözüm dönüyor ve hiç bişey düşünemez oluyorum hoşçakalın kızlar
Günaydın kızlar..
Ben de Cuma günü çok yorgundum ve Callan yapamadııımm :26: ama Cumartesi Pazar yaptım. Sonracımaa ben de Medesam gibi dün kek ve poğaça yaptım:)) Poğaçayı aynısının lorsuzundan yaptım, lorlu pek sevmiyom.. Bi de havuçlu tarçınlı kekin havuçsuz ve kakaolusunu yaptım :) İçine süt tozu da koydum. Pek kabarmadı ama, tadı normal keke o kadar yakın oldu kii.. Bayıldıımmm
İyi haftalar herkese...!
Sen cok uyguna bulmussun gercekten, ben de bir kipaya ugrayayim cok gecikmeden de bir kac kutu alayim.
Pogaca tarifi harika, bugun yapmayi dusunuyorum, 4 gun yeter bana.
Sabah hata yapip 1 yemek kasigi keten tohumu yedim. izin verilen miktar 1 cay kasigiymis. Ama artik her gun tuketmeyi dusunuyorum. Gerci findikli findikli guzeldi tadi:) pek te pisman degilim.
Bi de omega3 kullanmayi dusunuyorum. Dukan sitesinde izin verilen katki yiycekler arasinda. Bu kadar uzun sure yag miktarini kisitlamak beni korkutuyor. karbonhidrati zaten az aliyoruz.
Bakalim kilo vermemi dudurcak mi. Gerci dun iki ogunde somon yedim. en yagli balik. kilo vermemi etkilemedi. Ama insan deneye yanila ogreniyo.
kıskanırım tabi neden kıskanmayayım,sen de fıstık gibisin.üstelik sen kilo vermeye devam ediyorsun ben 300 gram verip 500 gram alıyıorum.bu arada ben yumruğu öbür hafta yapmaya karar verdim.bu hafta bir arkadaşımı yemeğe çağırmayı düşünüyorum eve,sonraaaa çarşamba akşamı galatasaray maçı var kordonda yemek+maç keyfi yaparız arkadaşlarla.yani yumruğu haftaya attım
sen hiç bozma moralini hadi bakalım perşembe 89.5 olacaksın inşallahhh
Yardım mı istedin ki canım :) Ticker'ımı her seferinde baştan yapıyorum ben. Ekim mi yapmıştı seninkini? Neresini yapamıyosun peki? Yardım ederim ben de.tickerımda kilomu değiştiremiyorummm neden bana yardım etmiyorsunuzzz(
Merhaba. Hoşgeldin.. Kızının doğum günü kutlu olsunkızlar işlerim duruyor ilk iş olarak sizin yanınıza geldim bugün kızımın doğum günü ben bugün diyete başladım bugünün tarihi benim için önemli dua edinde bende sizin kilolara düşebileyim kilomdan dolayı moralim çok bozuk kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor aynı kıyafetlere talim etmekten gına geldi mutluyum inş kilolarımdan kurtulacağım beni tek zorlayan tatlı isteğim olacak canım tatlıbişeyler istediği zaman gözüm dönüyor ve hiç bişey düşünemez oluyorum hoşçakalın kızlar
Günaydın kızlarr iyii haftalarr herkeslereee
evettt perşembe akşamki nöbet açığımı telafi edebilmek adına dün sabah ve akşam olmak üzere 2 set callen yaptım
en sonunda koltukta sızmıştım
bu haftaki nöbetim değişti,bu akşam nöbetçiyim.bunun cezasını da başka zaman telafi ederim.
aslında içimde bir şeytan da var yani,nöbette toplantı salonlarından birine girip yapabildiğim kadar yapsam diye durun bakalım belki de yaparım vallahi
dün akşam balık yedim hem de çok erken 18:30 gibi falan yedim.sabah 72.4 falan gördüm yine
ama artık moralimi bozmuyorum.sonuçta ben herşeyi doğru yapıyor olduktan sonra tartıda + görmek o kadar da sorun yaratmıyor.
dün yine boş durmadım ekmek,poğaça ve kek yaptım.mahlepli&susam aromalı kabartma tozu buldum,poğaçayı onunla yaptım ama yerken aroması belli olmuyor ne yazııki
dr oetker'in yeni çıkarttığı damla sakızlı vanilyasından aldım.keke ondan koydum.ayyy o harika olmuş,çok beğendim.kurabiyede daha da güzel olacak,damla sakızlı kurabiye şeklinde
şimdi de poğaça,keke ve bergamutlu yeşil çayımla kahvaltı yapıyorum
canlarım bu arada kipada takita 500 gr tatlandırıcı 9.90 idi,4 paket aldım stokladım
palamut da tanesi 5 tl idi.dün yedim,bugün de yanımda getirdim öğlen de balık yiyeceğim gibi duruyor
kardeş bi zahmet kitabı okursanız çok daha iyi olur sizin için.
kipa her şehirde var mı bilmiyorum ama varsa al bence
en yağlı balık bile en yağsız etten daha yağsız unutma ve balık yemeye devam