Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Temiz iş yapmaktan nefret edıyorum. Butun işleri yarım yamalak yapan gerizekalı saf salak bişey olabilseydim keşke..

zaten insanın böyle durumlarda tek tesellisi kazandığın parayı gerçekten helaliyle hak etmek
kendini yıpratma biliyorum söylemesi kolay ama gerçekten geri dönp bakıncada daha çok sinir oluyor insan üzüldüğün şeye

ya ekim var ya çok şey yazmak istiyorum ama beni kulağımdan tutup forumdan fırlatacaklar ve sizden ayıracaklar diye korkumdan yazamıyoırum ama valla kaçak yollardan yapmayı deneyeceğim.salona yere çarşaf falan sererim artık ama var yaaa bi yakalanırsam ikinci otele kat görevlisi falan yaparlar beni artık

zor valla canım ama o kadar çok kilo verince insanın gözü görmez oluyor onları,irade böyle bişey demekki.millet neler yiyiyor,ben uzaktan seyrediyorum.oruçlu insanın karşısında yemek yiyiyorlarmış gibi geliyor bana

kuzu valla damlasakızlı vanilyayı koyunca,ekstra damla sakızı aroması koymadım ona rağmen yeterli aromaya sahipmiş.çok lezzetli oldu,tavsiye olunur
valla takita splendayla aynı gibi hayatım,hatta değerlerine baktım takitanın kalorisi daha düşük.
ben bu zamana kadar hep splenda kullandım ama çok pahalı
karşılaştırma yapıyorum :
takita 500 gr,daha az kalorili ve 9.90 tl,splenda 125 gr daha çok kalori ve 25 tl.
bu sebeple ben de kampanyalı bulmuşken stok yaptım takitayı
pişince de acılaşmıyor

canım sıkma canını yaaaa,haftaya böyle başlama nolursunn
her iş yerinde oluyor böyle şeyler.ben de aynı dertten muzdaribim aslında.5 yıldır şuraya harcadığım emeği tahmin edemezsin ama aynı derecede özveri göstermesi gerekenlere bakıyorsun herkes laylaylomda.geçen hafta adama diyorum bu grubun transferi vardı naptınız fiyat aldınız mı diyorum aaaa unuttum ben onu diyor,yine aynı adama başka zaman bu grubun rezervasyonlarını göremiyorum sistemde diyorum aaaa atlamışım ben onu diyor,inan üstüne atlayasım geliyor dangalak sorumsuz,üstelik söz de o da yönetici.ama ben durmadan bunların totosunu toplamak zorunda kalıyorum.bu cidden sinir bozucu ama inan ki ben de ilahi adalete inanıyorum ve bütün bunların gün gelip bir dengeye otıracağını düşünüyorum.açıkçası artık canımı da çok sıkmamaya çalışıyorum.lanet olsun senin gibi adama diyorum,işime devam ediyorum.hani çok kafaya takıp canını sıksan düzeliyor mu düzelmiyor,burdan ayrılıp başka iş yerine gitsen yok mu sanki her yerde var bu dangalak dangoz insanlardan onun için sakin ol,gününü mahvetmelerine izin verme.Allah görür senin çabalarını bebeişim benim,zayıf hatun seniiiiii,kız kıskanmaya başlıyorum heeee

herkese merhabalar...bu forumda yeni değilim ama bu başlı altınd ayeni bir üye sayılrım bu yüzden çok ehycanlıyım...dukan kitabı okudum bir kaç forum va facebook sayfasından da takip ediyorum...kitap çeviri oldugunda pek açıklıyıcı ...diyeti uygulayan bire bir tecrübe etmiş kişilerle paylaşım yapmak hepimiz için daha iyi olcak...umarım keyfimli paylaşımlarımlarım ve tariflerim olur ve hep birlikte kiloalrımızı veririz....

bir kaç soru ile başlaycagım...

1. eşim ile birlikte yapıcam eşim şeker hastası değil itapda diyabetik 2 den bahsetmiş bu durum yok) tokluk ilacı içiyor günde bir kere oda bu diyeti güvenli yapabilir mi( kolstrol sorunumuz yok )
2. kızm 16 aylık emziyorum günde 4 kere kiatp bazı evreleri atlayın demiş ama yeni doğan bebekten bahsetmiş benim kızım yeni doğan sayılmaz ki...protein agırlıklı ebslendiğimden ürük asiit gibi madeeler bol su ile böbrek aracılıgı ile idrar ile atılcak süte geçermi sizce?

m sizce eşim diyet yapabilirmi diyet için ben emzirme bitmesini b beklemelimiyim ...
şimdiden teşekürler

Günaydınnn.
Bugün seyirde 2. günüm.
Bu sabah krebimi yoğurtla değil lorla yaptım.
Diğerinden daha güzel oldu, aynı pişi gibi. Tavsiye ederim. :)

sağol canım azcık daha ıyıyım..

tamam tamam düzeldim ben.. işte o an tepem atıyor bırak gıt ne hallerı varsa görsünler dıyorum ama sonrada banane ya ben ısımı yapar gıderım diyorum.. sabahta ne mutluydum üstelik. 89 gormenın hafıfılıgıyle uçuyordum. Hala uçuyorum.. en küçük pantolonumda totomdan düşmek üzere. Böyle ellerim cebimde geziniyorum düşmesin diye bide paçalarım yere değmesin diyee..yenisini almam gerek ama onlarda henüz totoma geçmiyor..büyüğüne bakıncada onlarda üzerimdekinden farksız. Kaldıkmı ortada..

sen mi beni kıskanıyorsun benmi senii. Kızıımmm her halinle fıstık gıbısın benım neremı kısakanacaksın allasen.. yüzün güzel, saçlar güzel, boy desen saymıyorum bile, fiziğe gelince manken edasındasın bide beni kıskanacaksın. E bu halde de benı guldurdunya helal sana ne dyeyım..

tatlı olmadan mutsuz olmak, sadece bir alışkanlık. bir yeme bozukluğu sadece. kurtulursun yakında. biraz zorlanırsın belki ama kısa süre sonra geçer.

kızlar işlerim duruyor ilk iş olarak sizin yanınıza geldim bugün kızımın doğum günü ben bugün diyete başladım bugünün tarihi benim için önemli dua edinde bende sizin kilolara düşebileyim kilomdan dolayı moralim çok bozuk kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor aynı kıyafetlere talim etmekten gına geldi mutluyum inş kilolarımdan kurtulacağım beni tek zorlayan tatlı isteğim olacak canım tatlıbişeyler istediği zaman gözüm dönüyor ve hiç bişey düşünemez oluyorum hoşçakalın kızlar

Günaydın kızlar..

Ben de Cuma günü çok yorgundum ve Callan yapamadııımm :26: ama Cumartesi Pazar yaptım. Sonracımaa ben de Medesam gibi dün kek ve poğaça yaptım :)) Poğaçayı aynısının lorsuzundan yaptım, lorlu pek sevmiyom.. Bi de havuçlu tarçınlı kekin havuçsuz ve kakaolusunu yaptım :) İçine süt tozu da koydum. Pek kabarmadı ama, tadı normal keke o kadar yakın oldu kii.. Bayıldıımmm

İyi haftalar herkese...!

tatlı olmadan mutsuz olmak, sadece bir alışkanlık. bir yeme bozukluğu sadece. kurtulursun yakında. biraz zorlanırsın belki ama kısa süre sonra geçer.

cevabın için teşekkür ederim sizin söylemleriniz bana moral oluyor kilolarını nekadar zamanda verdin seni tebrik ediyorum

Sen cok uyguna bulmussun gercekten, ben de bir kipaya ugrayayim cok gecikmeden de bir kac kutu alayim.

Pogaca tarifi harika, bugun yapmayi dusunuyorum, 4 gun yeter bana.

Sabah hata yapip 1 yemek kasigi keten tohumu yedim. izin verilen miktar 1 cay kasigiymis. Ama artik her gun tuketmeyi dusunuyorum. Gerci findikli findikli guzeldi tadi:) pek te pisman degilim.
Bi de omega3 kullanmayi dusunuyorum. Dukan sitesinde izin verilen katki yiycekler arasinda. Bu kadar uzun sure yag miktarini kisitlamak beni korkutuyor. karbonhidrati zaten az aliyoruz.
Bakalim kilo vermemi dudurcak mi. Gerci dun iki ogunde somon yedim. en yagli balik. kilo vermemi etkilemedi. Ama insan deneye yanila ogreniyo.

şeftalili icetea'da da limon yerine şeftali kullanılmış. yani akıl yürütürsek, şeftalili icetea olur ama şekersiz şeftali suyu olmaz. mangolu ice tea olur, şekersiz mango suyu olmaz.

kardeş bi zahmet kitabı okursanız çok daha iyi olur sizin için.

aliye harikasın yaaa,öğretmen gibi açıklıyorsun ya bayılıyorum sana

kıskanırım tabi neden kıskanmayayım,sen de fıstık gibisin.üstelik sen kilo vermeye devam ediyorsun ben 300 gram verip 500 gram alıyıorum.bu arada ben yumruğu öbür hafta yapmaya karar verdim.bu hafta bir arkadaşımı yemeğe çağırmayı düşünüyorum eve,sonraaaa çarşamba akşamı galatasaray maçı var kordonda yemek+maç keyfi yaparız arkadaşlarla.yani yumruğu haftaya attım
sen hiç bozma moralini hadi bakalım perşembe 89.5 olacaksın inşallahhh

canım kızının doğum gümü kutlu olsun,nice yaşlara inşallah
hiç sıkma canını hepimiz başladığımızda kocaman tombik tiplerdik.ben 46 bedenle başlamıştım şu an 38-40 arasıyım Allahıma ve Dukana ve Arkadaşlarıma şükür burdan ayrılma hep beraber hallederiz inşallah
tatlı isteğin de 3-5 güne geçiyor merak etme.geçmezse de dukana uygun tatlı tariflerimiz var,paylaşırız seninle

benimki de kabarmıyor ama tadı güzel oluyor,geçen gün hindistan cevizli kek yaptım güzel oldu o da.afiyet olsun kuzum,ellerine sağlık

kipa her şehirde var mı bilmiyorum ama varsa al bence
en yağlı balık bile en yağsız etten daha yağsız unutma ve balık yemeye devam

herzamankı gıbı bugunde agzından bal akıyor heee..Perşembe 89,5 görürüm inaşşalhata sevincim kat be kat artar.. planların bu sekılde ıse bencede yumurugunu haftaya yapman en iyisi.. kız maç uguruna dıyetı heba etme dıkkat et haa..

tickerımda kilomu değiştiremiyorummm neden bana yardım etmiyorsunuzzz (
Yardım mı istedin ki canım :) Ticker'ımı her seferinde baştan yapıyorum ben. Ekim mi yapmıştı seninkini? Neresini yapamıyosun peki? Yardım ederim ben de.

Merhaba. Hoşgeldin.. Kızının doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu uzun versinler size beraber.. Pasta yemicek misin pekiii..? Ben olsam yarın başlardım... Her şey kafada bitiyor. Sadece kendimizi mutlu hissetmek için tatlıya saldırıyoruz.. Sigara gibi bi bağımlılık karbonhidrat bağımlılığı da :S Gerçekten istiyorsan, kesinlikle başarırsın! Her şeye de dayanırsın! Ayrıca Dukan tatlıları da yapıyoruz ve tatlı isteğimizi bastırmaya çok yardımcı oluyor.. Bak şimdi kekim geldi aklıma hatta hihihi Çok güzel oldu yaa! Canım kekim benim mmmm...

senin menü baya kalabalıkmış valla kekler poçalar
ben bugün başladım dukana dün testini yaptım 2 gün atak süresi verdi bana bakaım bgn ilk günüm kahvaltımı yaptım açlık da yok şimdilik

kardeş bi zahmet kitabı okursanız çok daha iyi olur sizin için.

sol yanımda kitap kucağımda da bilgisayarım var canım zaten dün bi panik oldum ya bulamazsam yulaf kepeğini diye bugüne kadar ihtiyaç olmadığı için marketlere bakmak aklıma gelmemişti ama hemen buldum
şimdi tariflere falan bakıyorum alternatif ne yapabilirim diye

kipa her şehirde var mı bilmiyorum ama varsa al bence
en yağlı balık bile en yağsız etten daha yağsız unutma ve balık yemeye devam

Baktim armada da varmis en yakin bize orasi gibi. ama ta cumaya gidebilirim. o zamana kadar kalsa bari.

Evet en saglikli yemek balik haklisin. izgara olcak. buharda bugulama olcak. guzel yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…