- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
kızlar iyi geceler cümlemize... önceki gün bi doktor tv'de içilen bir bardak kola için 32 bardak su içmelisiniz dedi.. valla ister doğru söylesin ister uydursun, ben evdeki mini zulayı bitirdikten sonna almam artık :) sebep lazımmış buldum.. ikinci baharı atakla devam ettiriyom hala, abarttım gbi eccük ama yarın seyire devam ederim belkim.. öperim kuzularımı
ben soram kuzum :) naabıyon, nassın ?kararlıyım desteklerinizi esirgemez arada halimi sorarsanız mutlu olurum
şaşırmadım ki ben , sen benim yerime de şaşırkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
sen yarın başla niloşş nasılsa bir kaç gün sürecek atağınkızlar ben bu test işini beceremedim öğleyin girdim dolduruyordum çocuklardan dolayı bitiremeden kalkmak zorunda kaldım şimdi giriyorum bitürlü beceremedim bana yardımcı olurmusunuz ben yarın başlıyacağım atak devresini nekadar yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim boy 1.53 kilo 95 hedef kilom 60yani bayaaa kiloluyum küçük çocukları olanlar beni anlıyacaktır aman üşütür çıkmıyayım yaramazlık yapar gitmiyeyim derken sıkıntıdan bu kiloyu buldum