Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar iyi geceler cümlemize... önceki gün bi doktor tv'de içilen bir bardak kola için 32 bardak su içmelisiniz dedi.. valla ister doğru söylesin ister uydursun, ben evdeki mini zulayı bitirdikten sonna almam artık :) sebep lazımmış buldum.. ikinci baharı atakla devam ettiriyom hala, abarttım gbi eccük ama yarın seyire devam ederim belkim.. öperim kuzularımı :KK34:
:KK16:
kararlıyım desteklerinizi esirgemez arada halimi sorarsanız mutlu olurum:KK3:
ben soram kuzum :) naabıyon, nassın ?:KK3:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

89,9 u gördüüüümmmm:KK14::KK14::KK14: vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
şaşırmadım ki ben , sen benim yerime de şaşır :KK15:

kızlar ben bu test işini beceremedim öğleyin girdim dolduruyordum çocuklardan dolayı bitiremeden kalkmak zorunda kaldım şimdi giriyorum bitürlü beceremedim bana yardımcı olurmusunuz ben yarın başlıyacağım atak devresini nekadar yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim boy 1.53 kilo 95 hedef kilom 60yani bayaaa kiloluyum küçük çocukları olanlar beni anlıyacaktır aman üşütür çıkmıyayım yaramazlık yapar gitmiyeyim derken sıkıntıdan bu kiloyu buldum
sen yarın başla niloşş nasılsa bir kaç gün sürecek atağın :KK66:

Evet fazlada hile yapmak iyi bir sey degil, ben de online oyunlarin yadigari, sistemi nasil degistirebilirim diye dusunmek.:) Saan cok basarilar. Vermen gereken kiloda az zaten bikmadan bitirirsin bir an once.

hadi bakalım hayırlısı burdan yazarım yaptıklarımı yediklerimi

Ya ben de istiyorum soyle -10lari falan gormek. Ama onumde istanbul gezisi var 3 gun. o zaman diyeti surdurmek cok zor olacak. Evde bir sekilde gidiyo. Okulda da yemekler yaglicada olsa, et yemekleri bulabiliyorum. bir ogunden bir sey olmaz diye.
Ama butun gun disarda olmak baska bir sey tabi. otel yemekleri yicen. disarda bilmedigin yerde yemek yeri aricaksin falan. benim en riskli donemim orasi olacak. bakalim, ben de ne yapacagimi merak ediyorum.

10 lurakamları bende görmeyi istiyorum inş. da görürüz:)))

evet seyahat ve gezmeler diyet konusunda baya zorlu oluyor. İnş. korktuğun kadar olmaz ve isteğine göre bulursun.
Ben çok bilmiyorum acemiyim daha ama tariflerde dukan ekmeği var onu yapıp yanında götürmeyi denesen yulafı yemek için
kahvaltı zaten belli hani yumurta peynir gibi yersin light yoğurt veya sütüde alırsın küçük paket halinde onuda aralarda yersin öğleni ve akşamıda duruma göre ayarlarsın bu tuz problem olur böyle yapsan sanki ama tabi daha tecrübelilere sormak lazım malum ben daha çok ama çok tazeyim:)

Atak evremin ikinci günümü de bitirdim. Meyveli yoğurt yiyor olsam da fena gitmiyorum bence. 4. litre suya doğru da gidiyorum suanda. SAdece spor yapmıyorum ona da bu hafta içi başlayacağım. Buarada kilo çizelgesi yapıcam şu tickerlardan ama yapamıyorum nereden yapacağım tarif eder misiniz?

10 lurakamları bende görmeyi istiyorum inş. da görürüz:)))

evet seyahat ve gezmeler diyet konusunda baya zorlu oluyor. İnş. korktuğun kadar olmaz ve isteğine göre bulursun.
Ben çok bilmiyorum acemiyim daha ama tariflerde dukan ekmeği var onu yapıp yanında götürmeyi denesen yulafı yemek için
kahvaltı zaten belli hani yumurta peynir gibi yersin light yoğurt veya sütüde alırsın küçük paket halinde onuda aralarda yersin öğleni ve akşamıda duruma göre ayarlarsın bu tuz problem olur böyle yapsan sanki ama tabi daha tecrübelilere sormak lazım malum ben daha çok ama çok tazeyim:)

Evet cok iyi fikir, hem bozulmazda ben onlardan yapayim. Ben de acemiyim nolacak birbirimize ogretip ogreniyoruz. Sen sormasan ben splendanin fiyatini arastirip ogrenmicektim:)

Neyse ben yatayim, gece onikiden sonra gelen hic bir sey hayirli degildir deyip barney stinsonin sozunu kendime uyarlayayim. Markafoni cekleri 4 tlden satmaya baslamislar zaten. Daha da kotu haber almadan yatayim ben:)

kızlar ben bu işi beceremedim neyse 5 gün yapacağım yada 7günede tamamlayabilirim o zamanki verdiğim kiloya bağlı dukan testi diye giriyorum karşıma başkaların yaptıkları testler çıkıyor bitürlü testin kendisiyle müşerref olamadım gündüz nasıl girdim bende bilmiyorum herkeze iyiuykular rüyanızda tavukları kovalamayın:KK3:

Günaydın kızlarr iyii haftalarr herkeslereee :21:
evettt perşembe akşamki nöbet açığımı telafi edebilmek adına dün sabah ve akşam olmak üzere 2 set callen yaptım:KK8:
en sonunda koltukta sızmıştım :KK1:
bu haftaki nöbetim değişti,bu akşam nöbetçiyim.bunun cezasını da başka zaman telafi ederim.
aslında içimde bir şeytan da var yani,nöbette toplantı salonlarından birine girip yapabildiğim kadar yapsam diye durun bakalım belki de yaparım vallahi :KK76:
dün akşam balık yedim hem de çok erken 18:30 gibi falan yedim.sabah 72.4 falan gördüm yine :KK50:
ama artık moralimi bozmuyorum.sonuçta ben herşeyi doğru yapıyor olduktan sonra tartıda + görmek o kadar da sorun yaratmıyor.
dün yine boş durmadım ekmek,poğaça ve kek yaptım.mahlepli&susam aromalı kabartma tozu buldum,poğaçayı onunla yaptım ama yerken aroması belli olmuyor ne yazııki :KK50:
dr oetker'in yeni çıkarttığı damla sakızlı vanilyasından aldım.keke ondan koydum.ayyy o harika olmuş,çok beğendim.kurabiyede daha da güzel olacak,damla sakızlı kurabiye şeklinde :KK34:
şimdi de poğaça,keke ve bergamutlu yeşil çayımla kahvaltı yapıyorum :KK56:
canlarım bu arada kipada takita 500 gr tatlandırıcı 9.90 idi,4 paket aldım stokladım :KK53:
palamut da tanesi 5 tl idi.dün yedim,bugün de yanımda getirdim öğlen de balık yiyeceğim gibi duruyor :KK24:

ilk günaydın benden gelsin. bol eksılı haftalar:KK12::KK12::KK12:

günaydınnnnn

evettt perşembe akşamki nöbet açığımı telafi edebilmek adına dün sabah ve akşam olmak üzere 2 set callen yaptım:KK8:
bu haftaki nöbetim değişti,bu akşam nöbetçiyim.bunun cezasını da başka zaman telafi ederim.
aslında içimde bir şeytan da var yani,nöbette toplantı salonlarından birine girip yapabildiğim kadar yapsam diye durun bakalım belki de yaparım vallahi :KK76:
dün akşam balık yedim hem de çok erken 18:30 gibi falan yedim.sabah 72.4 falan gördüm yine :KK50:
ama artık moralimi bozmuyorum.sonuçta ben herşeyi doğru yapıyor olduktan sonra tartıda + görmek o kadar da sorun yaratmıyor.
dün yine boş durmadım ekmek,poğaça ve kek yaptım.mahlepli&susam aromalı kabartma tozu buldum,poğaçayı onunla yaptım ama yerken aroması belli olmuyor ne yazııki :KK50:
dr oetker'in yeni çıkarttığı damla sakızlı vanilyasından aldım.keke ondan koydum.ayyy o harika olmuş,çok beğendim.kurabiyede daha da güzel olacak,damla sakızlı kurabiye şeklinde :KK34:
canlarım bu arada kipada takita 500 gr tatlandırıcı 9.90 idi,4 paket aldım stokladım :KK53:
palamut da tanesi 5 tl idi.dün yedim,bugün de yanımda getirdim öğlen de balık yiyeceğim gibi duruyor :KK24:

medesam güzel bi pazar olmuş :)) maşallah
nöbette toplantı odası fikri iyi miş :KK70:
bide bilmediğim için sorucam ne iş yaptığını :) çok mu meraklıyım

bende geç uyuyp ağrılarla uyanınca fena bi pazar oldu bol bol ağrı kesici almak zorunda kaldım neredeyse tüm gün ağrıl geçti, ama kendimi ev işine adayınca daha iyi oldu...

bide benim denediğim ekmek ve kek tarrifleri çok başarısız :KK43: hele dün ekmek yaptım içimi baydııı doğru düzgün yiyemedim...
dere otu ve lorla poğça denemek istiyorum ama daha tarif elde edemedim :KK70:

Günaydın kızlar,

Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir. Bu hafta da gerçi biraz bulutlu, ıslak olsa da, güzel, neşeli, sağlıklı, bol kahkahalı ve bol eksili bir hafta olsun inşallah. :KK16:

Benim haftasonum da hareketli ama güzeldi, biraz hızlandırılmış da olsa callan ımı yaptım, raporumu vereyim sabahtan, kaynamasın.

Hepinizi öpüyorum şimdilik, fırsat bulursam yine gelirim. :KK54:

günaydınnnnn

medesam güzel bi pazar olmuş :)) maşallah
nöbette toplantı odası fikri iyi miş :KK70:
bide bilmediğim için sorucam ne iş yaptığını :) çok mu meraklıyım

bende geç uyuyp ağrılarla uyanınca fena bi pazar oldu bol bol ağrı kesici almak zorunda kaldım neredeyse tüm gün ağrıl geçti, ama kendimi ev işine adayınca daha iyi oldu...

bide benim denediğim ekmek ve kek tarrifleri çok başarısız :KK43: hele dün ekmek yaptım içimi baydııı doğru düzgün yiyemedim...
dere otu ve lorla poğça denemek istiyorum ama daha tarif elde edemedim :KK70:

valla canım pek keyifli bir pazar olduğu söylenemez.ben cumartesi de çalıştığım için bir tek pazar günüm tatil.onda da insanlar sezon kapanışı yapıp denize giriyorken,ben callen yapıyordum evde :KK50:
ama belki ben de bu h.sonu biyerlere kaçıp kapatırım sezonu :21:
otelciyim canım ben.anlayacağın aslında işim sizden bir kaç daha zor.etrafım inanılmaz yemekler,tatlılarla çevrili.ben arada mutfağa girip ustanın fırına attığı yemeklerin,keklerin önüne geçip seyrediyorum onları ,gerçekten zor:KK14:
dün kahvaltı yaptım üstüne callen,sonra alışverişe gittim geldim ekmek,kek,poğaçalarımı yaptım.ortalığı topladım.revani de yaptım ama malzemeyi çok koydum galiba kabına sığamadı taştı :KK9: ilk yaptığımdaki kadar güzel olmadı.neyse sonra bir tur daha callen yaptım.daha terim üstümdeyken azcık koltuğa ızanayım dedim,çom yorulmuştum uyumuşum 15 dk falan sonra kalktım evi süpürdüm,çarşaflarımı değiştirdim sonra duşa girdim.bugün de nöbetçiyim ama çok yorgun başladım haftaya.ama olsun birazdan bir kahve içer bomba gibi olurum :21:
al bakalım sana poğaça tarifiiiiiiiiiiiiii :KK56:

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et

ilk günaydın benden gelsin. bol eksılı haftalar:KK12::KK12::KK12:

Günaydın canım,

89,9 u görmüşsün, tebrik ederim. :)) :nazar::nazar::nazar: Darısı 79,9 lara inşallah canım :)

Günaydın canım,

Hamarat kızımız callan ını da yapmış, pasta böreğini de, e senden de bu beklenir, maşallah :))

Bu akşam callan ını toplantı odasında deneyebilirsin ama kameraları unutmamanı tavsiye ediyorum sana :)) Yoksa otel tanıtımında reklam filminde bulabilirsin kendini.:KK9:

Günaydın canım,

89,9 u görmüşsün, tebrik ederim. :)) :nazar::nazar::nazar: Darısı 79,9 lara inşallah canım :)

Günaydın canım,

Hamarat kızımız callan ını da yapmış, pasta böreğini de, e senden de bu beklenir, maşallah :))

Bu akşam callan ını toplantı odasında deneyebilirsin ama kameraları unutmamanı tavsiye ediyorum sana :)) Yoksa otel tanıtımında reklam filminde bulabilirsin kendini.:KK9:

ahahahahaaaa var ya çok güldürdün beni kuzumm,web sitemizi de yeniliyoruz valla konu mankeni yaparlar beni,hele toplantı salonunun ortasındaki bir kolona sürtünmem gerçekten çok müşteri kazandırır bize vallahii :KK60:

ahahahahaaaa var ya çok güldürdün beni kuzumm,web sitemizi de yeniliyoruz valla konu mankeni yaparlar beni,hele toplantı salonunun ortasındaki bir kolona sürtünmem gerçekten çok müşteri kazandırır bize vallahii :KK60:

Ben de yazarken çok güldüm, harika fiziğinle o kolonda yaptıklarını hayal ettim, üzerinde de tayt ve atlet vardı. Gerçi ipektoş un kırmızı sateni de olur du ama karar veremedim :KK1::KK1:

Günaydın kuzum. Amin inşallah. Sabah sabah yıne ağzından bal damlıyor..

Olacak canım, sen yeter ki çaba göster, geçen hafta çabaladın, karşışığını aldın bak, biz her zaman yanındayız canım, birlikte göreceğiz inşallah.:KK16:

Temiz iş yapmaktan nefret edıyorum. Butun işleri yarım yamalak yapan gerizekalı saf salak bişey olabilseydim keşke.. :KK47:

valla canım pek keyifli bir pazar olduğu söylenemez.ben cumartesi de çalıştığım için bir tek pazar günüm tatil.onda da insanlar sezon kapanışı yapıp denize giriyorken,ben callen yapıyordum evde :KK50:
ama belki ben de bu h.sonu biyerlere kaçıp kapatırım sezonu :21:
otelciyim canım ben.anlayacağın aslında işim sizden bir kaç daha zor.etrafım inanılmaz yemekler,tatlılarla çevrili.ben arada mutfağa girip ustanın fırına attığı yemeklerin,keklerin önüne geçip seyrediyorum onları ,gerçekten zor:KK14:
dün kahvaltı yaptım üstüne callen,sonra alışverişe gittim geldim ekmek,kek,poğaçalarımı yaptım.ortalığı topladım.revani de yaptım ama malzemeyi çok koydum galiba kabına sığamadı taştı :KK9: ilk yaptığımdaki kadar güzel olmadı.neyse sonra bir tur daha callen yaptım.daha terim üstümdeyken azcık koltuğa ızanayım dedim,çom yorulmuştum uyumuşum 15 dk falan sonra kalktım evi süpürdüm,çarşaflarımı değiştirdim sonra duşa girdim.bugün de nöbetçiyim ama çok yorgun başladım haftaya.ama olsun birazdan bir kahve içer bomba gibi olurum :21:
al bakalım sana poğaça tarifiiiiiiiiiiiiii :KK56:

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine serpiorum..170 derecede ısıttığım fırına weriorum.10-15 dkda oluor benim fırında ama sen kendi fırınının ayarına göre yinede kontrol et

ama anacım senin işinde pek zormuş :KK70: hem otelci ol hem diyet yap Allah kolaylık versinnnnnn :))
ve bide dediğin gibi insanları sezonu kapatırken senin callen yapmanda pek bi fena amaaaa herşey sağlık için dimiii bu hafta kaçarsın boşver :))

tarif için çook teşekkür ederim bir an önce deneyeyimmm :))

Temiz iş yapmaktan nefret edıyorum. Butun işleri yarım yamalak yapan gerizekalı saf salak bişey olabilseydim keşke.. :KK47:

Bitanem, seni çok iyi anlıyorum. Hayat böyle değil mi zaten,asalaklar yatar, başkalarının kanını emer, bazıları da diğerlerinin arkasını toplar, pisliğini temizler.

Canım, bu can böyle konulmuş, böyle de çıkar :)) Olsun, uzun vadede sen kazanırsın, kimse bilmese bile Allah görür, başını yastığa koyduğunda huzurla uyursun. :KK19:

:KK19:

Günaydın kızçeler :KK16::KK16::KK16:
Dün gece fasulye konservesi yaptım, oğluş uyuyunca başladım öldüm bittim, hala ölüyorum bitiyorum, dün callen yapmadım :18::18::18:

İçimden söylemek geldi :KK8: maşALLAH -"rachelfine"- abla ne kadar güzelsin ya :-) Demeden geçemicem hayran kaldım sana :KK16:

Canım o senin güzelliğin :KK16::KK16::KK16::KK16: :KK17::KK17::KK17::KK17: , facede mi gördün sen beni :KK17::KK17::KK17:

Harikasın canım. Malzemelerim de tam. Regl öncesi haftasındayım zaten. Başladım etrafta Nutellaları koklamaya :KK34:

Afiyet olsun canım :KK56::KK56: Ben de aynı durumdayım, medesanın nutellasından yapıcam ben de ama light labne bulamadım, kendim yapmaya da üşeniyorum labneyi :KK53::KK53:

Ohhh canım ellerine sağlık :KK56::KK56::KK56::KK56: damla sakızına bayılırım ben de alayım hemen :KK34: keki çikolatalı kek tarifinden mi yapıyorsun sen ?
Palamut burada da 5 tl, hatta akşam 3 tanesini 10 tl ye aldım, fiyatı böyle gittiği sürece balık yerim herhalde :KK1::KK1: Takitanın tadı nasıl? splenda yı aratır mı?

Günaydın kızlar,

Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir. Bu hafta da gerçi biraz bulutlu, ıslak olsa da, güzel, neşeli, sağlıklı, bol kahkahalı ve bol eksili bir hafta olsun inşallah. :KK16:

Benim haftasonum da hareketli ama güzeldi, biraz hızlandırılmış da olsa callan ımı yaptım, raporumu vereyim sabahtan, kaynamasın.

Hepinizi öpüyorum şimdilik, fırsat bulursam yine gelirim. :KK54:

Günaydın canım :KK16::KK16::KK16:

Bitanem, seni çok iyi anlıyorum. Hayat böyle değil mi zaten,asalaklar yatar, başkalarının kanını emer, bazıları da diğerlerinin arkasını toplar, pisliğini temizler.

Canım, bu can böyle konulmuş, böyle de çıkar :)) Olsun, uzun vadede sen kazanırsın, kimse bilmese bile Allah görür, başını yastığa koyduğunda huzurla uyursun. :KK19:

:KK19:

Güya güne güzel başlayayım dedım ama adamda guzellık bırkmıyorlar. Ağlamamak için zor duruyorum şuan. Sinirden kendimi yiyicem.. Valla kazanacagımda yok gibi görünüyor. Basıma vuruyolar işlerini yaptırıyolar. Sadece kazandığım parayı sonuna kadar hakketıgım ıcın rahatım. Ve senınde deıgın gıbı.. ilahi adalet varsa kı ben olduğuna ınanıyorum elbet Allah gösterecek o adaletini..

X