Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım dukan amca 59.5 olacağını nerden söyledi =) bi de o takvim hesabı nasıl yapılıyor
ben yeniyim de biraz belli olduğu üzere

Splenda pahalı imiş.
Bilgiler güzelmiş bir bakayım.Dukan aspartam deyince ben ona bakınıyordum:S
çayı zaten şekersiz içiyorum ben çok tatlı istersem diyerekten arıyorum ve alacağım..Bir kaç tane buldum ama kararsız kalmıştım:)

Zeroyu bugün bir kez içtim bir daha içeceğimi sanmıyorum sevmedim..en iyisi ıcetealer sanırım light olanlarda fena değil:)))

Bence de tatlandirici konusu oldukca onemli. ben de cayima tatlandirici atmiyorum. Ama canim tatli cektigi zaamn. bir tablet tatlandiriciyi ezip sute katiyorum, baya bi beni kandiriyor. Tableti oyle kullaniyorum. Tabletler daha ucuz tatlandiricilar.
Dukan tariflerinde ama formtat 60i kullanmislar. sanirim tabletler pisirilemiyo. Ama formtati pisirebiliyosun. o yuzden eger tarif yapmayi dusunuyosan, boyle bir tatlandiricidan alman lazim.

Dukan kitabinda yaziyor zaten, peklik buyuk problem olabiliyor. benim icin oyle en azindan. Formtatin icinde prebiyotik lifler var, o yuzden de tercih ediyorum.
Bugun form cay ictim, besibir yerde ictim. Umarim sorunumu cozer. Siz napiyorsunuz o konuda?

Formtat sadece internet üzerinden mi satılıyor yoksa kendim görerek alabiliyor muyum? İnternetten alışveriş yapmasını sevmiyorum da:)

Pişirmeyi düşünüyorum aslında sütlü tatlilari severim tarif çeşidi de çok olunca ilgimi çekiyor:)
Hımm bilmiyordum buda iyyimiş yahu...
Ben 9 lu çay içiyorum birde active yoğurtlar varya ondan yiyorum birde kefir çok iyi kefiride deneyebilirsin ben diyetten önce kullanmıştım gayet iyiydi..

ya bana da az gibi geldi şuan 75 kiloyum ben hedef kilo olarak 60 yazdım verdiği tarihe göre 62.4 kilo olmam gerekiyor seyir evreside 88 gün

ben 84 kilo olarak basladim, hedef kilom 59.7. Bana 6 gun atak evresi verdi. 5 ay kadarda seyir. Sanirim hedef kilonu ne kadar dusuk yazarsan, veya en dusuk kilonu ne kadar dusuk yazarsan o kadar dusuk ideal kilo veriyor. tabi oldugun en cok kiloyu hileli yazmaman lazim. benim oldugum en cok kilo 84 oldugu icin, hile de yapamam zaten:))

Genelde endustriyel tatlandirici olarak hep aspartam kullanirlar. splenda pahali. stevyanin cok kullanimini saglik acisindan sakincali bulduklarindan, endustriyel kullanimina izin vermiyolar, bir tek aspartam kaliyor geriyo. light diye aldigin her sekerli seyin icinde mutlaka aspartam vardir, onu o hakkindan dus.

Formtati buyuk market zincirlerinden bulabilirsin. iki gun once bizim ordaki migros ta vardi, internetten stok durumunu kontrol edebiliyosun. Ama simdi bizim burdaki migroslarda kalmamis. ben ankaradayim bu arada. belki istanbuldakilerde bulabilirsin.

kefiri evet ben de daha once iciyodum. yagli sutte oluyo ama, ben light sutte yapamadim kefiri. gerci light olanlari satiliyo ama, kendin yapmak daha iyi gibi geliyo bana. bakalim bir yerlerden yine maya bulayim, aocnin satis magazasindan aldimdi diye hatirliyorum en son.

bende birebir yazdım valla bilgilerimi bakalım deneyelim bi verdiği tarihlere göre

onuda gördüm yahuu aspartam veya fena gerçi ben haftada bir kez içiorum light ürünleri yoksa aramıyorum normalde sıkı bir normal kola içicisiydim amaartık mazide kaldı lightlar bana göre değil:)))

Ben Konya'dayım yahuu migroslar bize uzak ama belki realde bulabilirim die düşündüm:)
ben "içim" in kefirini içiordum gayet iyiydi lightı daha denemedim..Ama sen şahanesin elde yapabiliyorsan tebrikler valla:)))

Bu arada sen başlayalı ne kadar oldu Dukana?

kızlar ben bu test işini beceremedim öğleyin girdim dolduruyordum çocuklardan dolayı bitiremeden kalkmak zorunda kaldım şimdi giriyorum bitürlü beceremedim bana yardımcı olurmusunuz ben yarın başlıyacağım atak devresini nekadar yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim boy 1.53 kilo 95 hedef kilom 60yani bayaaa kiloluyum küçük çocukları olanlar beni anlıyacaktır aman üşütür çıkmıyayım yaramazlık yapar gitmiyeyim derken sıkıntıdan bu kiloyu buldum

Evet real lerde de varmis. bize uzak kaliyo orasi.

Benim 6 gun atagim gecti seyir 5inci gundeyim. 6 gun atagi hic bir yere bakmadan sadece kitabi okumus olarak gecirdim. Kitaptaki tarifler pek bize uymuyor. devamli duz izgara etler yedim bu arada. hic tatlandiricili sey de tuketmedim. Ama 6 gun atagin sonunda oldukca bikmis durumdaydim rejimden. basim falan donuyodu. Sonra buraya gelmeye basladim. burda tarif sitelerini vermisler oralari gezdim falan. benim icin baya umut oldu yani. simdilik daha iyi gidiyor diyet. bakalim gorcez:))

bende birebir yazdım valla bilgilerimi bakalım deneyelim bi verdiği tarihlere göre

Evet fazlada hile yapmak iyi bir sey degil, ben de online oyunlarin yadigari, sistemi nasil degistirebilirim diye dusunmek.:) Saan cok basarilar. Vermen gereken kiloda az zaten bikmadan bitirirsin bir an once.

o sayfada logout et. yeni bir email adresiyle tekrar kaydol. tekrar anket doldurmani isticektir. baska turlu anket sayfasina gitme yontemini bilmiyorum.

Senin atak baya çokmuş yahuu...

Evet kitap baya karışık yemek konusunda en iyisi kendine uydurmak:))))
çok fena yhu birileriyle birşeyler paylaşmak insanı motive ediyor kendini anlayanla özellikle....

Sen iyi ilerleişsin bundan sonrada gider artıkkk..

Sen o testi yapmadan Atak süresini kimse bilemez...
Dukan sayfasına üye olduysan giriş yap direk çıkar zaten ama buradan sana yardımcı olmak zordur bildiğim kadarıyla.
İllaki test

Ya ben de istiyorum soyle -10lari falan gormek. Ama onumde istanbul gezisi var 3 gun. o zaman diyeti surdurmek cok zor olacak. Evde bir sekilde gidiyo. Okulda da yemekler yaglicada olsa, et yemekleri bulabiliyorum. bir ogunden bir sey olmaz diye.
Ama butun gun disarda olmak baska bir sey tabi. otel yemekleri yicen. disarda bilmedigin yerde yemek yeri aricaksin falan. benim en riskli donemim orasi olacak. bakalim, ben de ne yapacagimi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…