Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında bişey yiyemiyorum hep yogurt süt yumurta ile geçiştirdim bugüne kadar bi ilk gün tavuk şiş yedim o kadar ekmeksiz bi tuhafıma gidiyo et yemek miğdem almıyo ama bugün akşam balık yiyecembalıgı severim çok şükür şimdi iyiyim sagolun uyudum biraz iyi geldi iyiki varsınız

selam, bildigim kadariyla sut urunleri sinirli tuketilmesi gerekneler arasinda. sinirli dediysem de gunde yarim kilosu sut olmak uzere, 1 kiloya kadar tuketebiliyosun. Kolestrol problemi olabileceklere de gunde sinirsiz yumurta beyazina karsi bir yumurta sarisi oneriliyor diye biliyorum. Bu miktarlar senin butun gun doymana yetmez ki. Hem de yemek yemis gibi olmazsin bi tek bunlari yiyerek. Madem et yiyemiyosan, tavuk, hindi, balik tuketcen, bir sey yemeden olmaz bu diyet. yoksa dusuk kalori rejimi yapmis olursun.
Eger eti de ekmeksiz yiyemiyosan, buralarda bi yerde dukan ekmegi tarifi vardi, gunluk yulaf kepegi hakkinla. Onu yapip onunla yiyebilirsin. Ac kalma, yoksa cabuk birakmak istersin.

uzerine miknatis tutunca, desen olan ojemden geldi, napalim pasta borek yiyip sevinemiyoz. ben de buna sevinirim.:))

Ama surmesi zormus bunu, hemen surup miknatisi tutmak lazim, yoksa sekil cikmiyo:)) Biraz ustalasmak lazim. ilk surdum olmadi. cikarttim tekrar surdum.

light ıce tea içebilirmiyiz

light iceceklerin icilmesi oneriliyor hatta. Ama bloglarda dikkat ediyorum insanlar bu iceceklerin alimini da sinirlamislar. 20 gun de 6-7 kutu cola zero gibi. Tatlandiricidan korkun yoksa kullanabilirsin.

canım yaaa sen yumurta balık falan da mı yiyemiyorsun.yani olmasına olur belki ama çok yavaş ilerlersin.kaç kilo vermen gerekiyor toplam ?[/QUOTE]

yumurta yiyebiliyorum.balıkta eh işte.dardanel ton light aldım yiyemedim.kendim pişirirsem biraz yerim.boy 157 kilo 75 55 olsam süper olur tabi ama 60 da olur.yani 15 kilo vermem lazım en az.hergün 1 saat yürüyorum.akupunktura başladım ama düzenli gidemeyebilirim.doktor başka şehirde çünkü.doktorda karatay diyet listesini verdi bana.

sayfalar arsında pogaça gördüm hemen yapıyorum yarın sabah için çünkü sabah üşeniyorum hem bi tanede yemiş olurum

Merhaba Kızlar giremedim bir kaç gündür yoğundum herkes iyidir umarım:79:

Ben bugün birşey uydurdum misafir varken aceleyle yaptım ama tadı güzel oldu.
Kıymayı köfte yapar gibi hazırladım kavurdum sonra tabağa aldım üzerine sarımsak rendeledim ve onun üzerine birkaç kaşık yoğurt koydum karıştırıp yedim harika bir şey oldu hem de farklı deneyebilirsiniz :87:

bende tam onu soracaktım
Uludağ limonatanın şekersizinide gördüm ben bugün aldım tadı gayet güzeldi

limonata olmaz. limonu sos olarak, tat versin diye kullanabiliyoruz. içecek olarak kullanamıyoruz. icetea'da az miktarda var. sos gibi yani. ama limonata doğrudan limonla yapılmış bir içecek.

limonata olmaz. limonu sos olarak, tat versin diye kullanabiliyoruz. içecek olarak kullanamıyoruz. icetea'da az miktarda var. sos gibi yani. ama limonata doğrudan limonla yapılmış bir içecek.

doğruuu :18:

neyseki az içtim yarım bardak filan teşekkürler uyarı için kardeşimede gün doğdu bitirir şimdi limonata manyağıı

kızlar kolaya kaçıp sizlere sorayım dedim
aslında benim etle çok aram yoktur ama yine de bu diyeti uygulamam lazım
şimdi soruma gelince et sevmediğim için genelde köfte yiyerek protein almaya çalışıyorum
burda köfteyi nasıl yapmak lazım sonuçta içine ekmek giriyor yada köfte yiyebiliyormuyuz
kitabı da okudum ama bi açıklama göremedim yada gözümden kaçtı
bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Kızlar selam ,gün içinde pek giremedim foruma. Annemin gönlünü yapmakla meşguldüm. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Bugün ayrıca Medesa' yla ilk kez telefonda konuştuk.Yazışmalarından aldığım pozitif etkiyi sesinden de aldım.Çok mutlu oldum. İzmirli Dukaniçeler ufak ufak kominikasyon turlarına başladı yani
Bu arada kitapta okudum ve bunca zaman öyle uyguladım. Güçlendirmede 2 kaşık yulaf kepeği diyor. Bunun dışında yeni bir güncelleme var mı yulaf kepeği miktarında. Ha bu nerden çıktı diyeceksiniz. Elbette orda burda yazılanları değil de kitabı baz alanlardanım ben. Ancak şu meşhur Dukancı sitelerin birinde Güçlendirme evresinde 2,5 kaşık filan denmiş. Dedim güncelleme filan yapıldı da benim mi haberim yok.

Kitap sf 136' da 2 kaşık hemşerim diyo

çok basit
ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorsun
geçenlerde ben yaptım gayet güzel olmuştu
tost makinasında pişirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…