kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmmvallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
gecmis olsun jujuju cum. neler yiyorsun, belki bir seyi yanlis yapiyorsundur hakikaten. Bir yazsana. Eger diyet agir geliyorsa, yapacak bi sey yok ama/ cokta bunyeni zorlama.
Ben de hafif bir bas donmesi, kafa bulanmasi var. Bu protein agirlikli donemlerde vucudun ketoza girmesi sonucu olabilen bir seymis. Vucut bir sure sonra duruma alisiyomus. Calisabilmemi oldukca etkileyen bir durum, ama bir sure dayanmayi planliyorum.
aslında bişey yiyemiyorum hep yogurt süt yumurta ile geçiştirdim bugüne kadar bi ilk gün tavuk şiş yedim o kadar ekmeksiz bi tuhafıma gidiyo et yemek miğdem almıyo ama bugün akşam balık yiyecembalıgı severim çok şükür şimdi iyiyim sagolun uyudum biraz iyi geldi iyiki varsınız
light ıce tea içebilirmiyiz
Asya'cım şeytanın bacağını kırdın sonunda. Tebrikler canım.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmmvallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
bende tam onu soracaktım
Uludağ limonatanın şekersizinide gördüm ben bugün aldım tadı gayet güzeldi
limonata olmaz. limonu sos olarak, tat versin diye kullanabiliyoruz. içecek olarak kullanamıyoruz. icetea'da az miktarda var. sos gibi yani. ama limonata doğrudan limonla yapılmış bir içecek.
limonata olmaz. limonu sos olarak, tat versin diye kullanabiliyoruz. içecek olarak kullanamıyoruz. icetea'da az miktarda var. sos gibi yani. ama limonata doğrudan limonla yapılmış bir içecek.
kızlar kolaya kaçıp sizlere sorayım dedim
aslında benim etle çok aram yoktur ama yine de bu diyeti uygulamam lazım
şimdi soruma gelince et sevmediğim için genelde köfte yiyerek protein almaya çalışıyorum
burda köfteyi nasıl yapmak lazım sonuçta içine ekmek giriyor yada köfte yiyebiliyormuyuz
kitabı da okudum ama bi açıklama göremedim yada gözümden kaçtı
bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
çok basit
ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorsun
geçenlerde ben yaptım gayet güzel olmuştu
tost makinasında pişirmiştim