- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 7 gün atak yapıyorum .bu gün 6.günüm. 3 kilo vermişim. sen çok iyi vermişsin. ben seyirden korkuyorum biraz. sebzeler eklenince umarım yanlış beslenmem.
kızlar dukanı denedim 5 gün yapabildim daha önce.çünkü etle aram yok.çok midem bulandı.dukanı sebze +proein olarak 1 gün yapıp bir gün normal beslensem olur mu?kitapta da hani verilecek kilosu az olanlar için yazıyordu ya.daha dayanılır gibi.olur mu ne dersiniz?
kızlar başım dönmeye başladı şekerim mi düştü ne oldu anlamadım yaa ayaga kalkınca gözüm kararıyo napmam lazım diyeti bozmak istemiyorum
normal olanı çok güzel aslında. laytın tadı kötüdür. ben düşüncesizlik edip 2 kutu yedim. çünkü kitapta her türlü balığa izin var diyor. yağlı,yağsız konserve. neyse kızlar yeme dediler artık yemicem
ben de 7 gün atak yapıyorum .bu gün 6.günüm. 3 kilo vermişim. sen çok iyi vermişsin. ben seyirden korkuyorum biraz. sebzeler eklenince umarım yanlış beslenmem.
keşke daha önce sipariş etsem diyeceksin inan bana. ben tam 1 yıl önce karatayın kitabını aldım ama diyeti bende hiç işe yaramadı. keşke dukanla başlasaydım diyorum
çok güzel motive ediyosunuz. hele o çizelgeleri görmek muhteşem. ya inamılmaz kilolar vermişsiniz. darısı bize
Huuuuu kiz medossss bende calisiyorum geldim bi saattir gecmisi okuyom ya ben:26:
bulusun resim cekinin face e koyunnnn nolur nolur nolur
kızlar bir fikir verin bana.medesa sence olur mu?
kızlar bir fikir verin bana.medesa sence olur mu?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
ATIYOSUUNNNNN,YOK ARTIKKKK
Amaniiin boooooooooo kız yemin ederim 69a erişebilmiş kadar sevindimmmmmm,inanamıyorum hala yaaaa
ohhhhhhh sefann olsunnnnnnnnn
süpperrrrr, tebriklerrr
kızlar kaçıyorum,iyi tatillerrrr
tebrik ederim
istifra ettim yaaa ishal de oldum biraz rahatladım gerçi şimdi zero kola alıp aspirin atıp içicem ishali kessin en azından inşallah bozmam bozmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
istifra ettim yaaa ishal de oldum biraz rahatladım gerçi şimdi zero kola alıp aspirin atıp içicem ishali kessin en azından inşallah bozmam bozmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ATIYOSUUNNNNN,YOK ARTIKKKK
Amaniiin boooooooooo kız yemin ederim 69a erişebilmiş kadar sevindimmmmmm,inanamıyorum hala yaaaa
ohhhhhhh sefann olsunnnnnnnnn
normal olanı çok güzel aslında. laytın tadı kötüdür. ben düşüncesizlik edip 2 kutu yedim. çünkü kitapta her türlü balığa izin var diyor. yağlı,yağsız konserve. neyse kızlar yeme dediler artık yemicem
keşke daha önce sipariş etsem diyeceksin inan bana. ben tam 1 yıl önce karatayın kitabını aldım ama diyeti bende hiç işe yaramadı. keşke dukanla başlasaydım diyorum
çok güzel motive ediyosunuz. hele o çizelgeleri görmek muhteşem. ya inamılmaz kilolar vermişsiniz. darısı bize