- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Afiyet olsun arkadaşım. Ben de seyirden kalma alışkanlıkla meyveli yoğurda devam. Çok seviyorum. Buzlukta dondurup dondurma gibi de yiyorum çoğu zaman.Ben de alıp yapayım bari şu light pudinglerden. Hangi marka bize uyar acep?
Günaydin Kizlaaaaaaaar
Bugüne hafif bir atistirmadan sonra (hindi füme) pilatesle basladim bugün ablamin dogum günp birlikte kahvalti yapip aksma pizza yiyecegizbenim pizzam dukan usulü tabiiikisi kahvaltiyada krebimi alip gidecegim
bugün +200 gr gördüm yaaaa bir gün bir kac ml eksik su icmeyi vereyim hemen + olaraak dönüyor bana yahuu
umarim kacamaksiz bir pazar günü geciririrz hep birlikte
herkese iyi pazarlar. peynir, krep ve çaydan oluşan kahvaltımı ettim.
kızlar bişi sorucam. ben en son perşembe günü wc olayı yaptım. sanırım bu yüzden hergün 100 gr artıyorum. bu akşam doğadan form çayı içeceğim. benzer durum yaşayan var mı? neler yapıyorsunuz?
sevgiler...
Canım ben pudingi kendim yapıyorum, çok da lezzetli oluyor ve içinde ne olduğunu biliyorsun, günlük mısır nişastası hakkınla yapabilirsin, yok fazla yedim, yok karbonhidrat aldım, aman içinde yağ mı vardı derdin olmaz
2 su bardağı yağsız veya yarım yağlı süt
1 çorba kaşığı mısır nişastası
3 çorba kaşığı splenda
2 çay kaşığı kakao
içine neyli yapmak istersen o aromadan da koydun mu al sana puding, ben mısır nişastasını tepeleme ölçü koyuyorumeğer az koyarsan sütü de biraz azaltırsın kıvamı çok güzel oluyor
Sağolasın sempatikam.
Sen bu meyveli yoğurtları günde 2 hatta 3 tükettiğin oluyor muydu yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? :44:
Light pudinglerde hangi markalar var bilmiyorum ben. Dr. Oetker'inkini aldım. 0.35 yağ oranı ama karbonhidrat oranı problemli biraz.
Sen güçlendirmedesin nasıl olsa deneyebilirsin bence.
Light meyveli yoğurt yemedim ben daha hiç.
Puding uzun bir süre almam ama meyveli yoğurt yiyebilirim onun yerine.
Sağol canım. Azimli olursan sen de görebileceksin elbette.başarılarının devamını dilerim nekadar zamanda 19 kilo verdiniz sizlere çok imreniyorum bende sizler gibi o kiloları görebilecekmiyim acaba bide şunu sorayım meyveli yoğurt yasak değilmi yada ne zamandan sonra serbest sevgiler
Sağol canım. Azimli olursan sen de görebileceksin elbette.
Aslında ben yediklerime dikkat edeyim mantığıyla çıktım yola nisan ayında. Ama yinede tam olmuyordu. Bazı zamanlar bıraktım pizza, çikolata yemeye falan devam ettim. 78.7 ile başladım ama hazirana gelene kadar bunun bir 8 kilosunu falan verebilmiştim.
Haziran'da daha fazla dikkat ettim kaçamakları neredeyse yok ettim. Temmuza kadar 65- 66'ya kadar düşmeyi başarınca dukana başladım ve şimdi 60 kilonun altındayım işte.
Dukanın tek farkı sıkılmıyorum artık. Çeşit çeşit istediğimi yapıp yiyebiliyorum. Devam ediyorum son gaz.
Light meyveli yoğurt yiyebilirsin. Günlük 2 tane hakkın var.
Şu an hangi evredesin bilmiyorum ama seyirde başlasan yemeye daha iyi olur bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.ben daha hiç başlamadım inş yarın başlamayı düşünüyorum atak evresini kaçgün yapmalıyım 95kiloyumbugün gerekli malzemeleri alıcam bu krep nasıl yapılıyor biliyormusun sabah yapmayı düşünüyorum başarıların devamını diliyorum banada dua edin kızlar
Kaçamaklara direncin bayağı yüksek canım.Bugun arkadaslarim kahvaltiya geldiler, onlar borekleri pastalari yerken ben krebin arasina tavuk koyup yedim. Fena olmadi. Hem de kendimi cokta muzdarip hissetmedim.
Artan borek coregide ogleden sonra teyzemlere goturduk. Evde kalsa risk cunku. Orda teyzemler bir guzel yediler onlari, orda da sadece cay ictim.
Olcak bu is bakalim umutluyum.
Onumuzdeki hafta uc gun istanbul gezisi var, disarda yemek zorunda kalicam hep. Nasil olcak pek bilmiyorum. Kiloyla mangalci bulursam orda karin doyururum artik. Bu riski de atlatirsam, oldukca uzun suredevam ettirebilirim gibi diyeti.
Kaçamaklara direncin bayağı yüksek canım.
İnşallah bu şekilde devam edersin.
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.
Dukanın sitesindeki testi çöz atak evresini kaç gün yapacağını öğreneceksin oradan. Testi yapmazsan da 5 gün yapabilirsin. Ama testi yap tabii ki de.
krep tarifi doğalsan yulaf kepeğini arkasında yazıyor, kitaptaki tarif yani.
Ben 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği ( sen atakta 1,5 yk kullanmalısın ) 1,5 yk lor, 1,5 yk da yoğurt koyup o şekilde pişiriyorum. Yoğurt yerine kıvama gelinceye kadar light sütte kullanabilirsin.
Kitabı okudun mu?
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.
Dukanın sitesindeki testi çöz atak evresini kaç gün yapacağını öğreneceksin oradan. Testi yapmazsan da 5 gün yapabilirsin. Ama testi yap tabii ki de.
krep tarifi doğalsan yulaf kepeğini arkasında yazıyor, kitaptaki tarif yani.
Ben 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği ( sen atakta 1,5 yk kullanmalısın ) 1,5 yk lor, 1,5 yk da yoğurt koyup o şekilde pişiriyorum. Yoğurt yerine kıvama gelinceye kadar light sütte kullanabilirsin.
Kitabı okudun mu?
Bugun arkadaslarim kahvaltiya geldiler, onlar borekleri pastalari yerken ben krebin arasina tavuk koyup yedim. Fena olmadi. Hem de kendimi cokta muzdarip hissetmedim.
Artan borek coregide ogleden sonra teyzemlere goturduk. Evde kalsa risk cunku. Orda teyzemler bir guzel yediler onlari, orda da sadece cay ictim.
Olcak bu is bakalim umutluyum.
Onumuzdeki hafta uc gun istanbul gezisi var, disarda yemek zorunda kalicam hep. Nasil olcak pek bilmiyorum. Kiloyla mangalci bulursam orda karin doyururum artik. Bu riski de atlatirsam, oldukca uzun suredevam ettirebilirim gibi diyeti.
hoşgeldin aramıza. ben de yeniyim. atak 7. gündeyim . umarım hep birlikte veririz kiloları. benim de bazen tatlı krizim tutuyor. süt ,tarçın ve tatlandırıcı beni mutlu ediyor. sıkılana kadar devamMerhabaaa
Aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum. Dukan diyetini ise bir haftadır araştırıyordum kitabını aldım okudum.
Atak evresine başladım 2. günüm bugün. Zaten toplamda 3 gün sürecek. Sebze olmadığı için biran önce seyir evresine geçmek istiyorum ben de. Regl oluyorum bir yandan da. Regl öncesi tartıldım 66.6 çıkmıştım. 1. atak gününün ardından 65.1 çıktım ve hala regl olmamıştım. Bakalım yarın ne çıkacağım. Beni de aranıza alın, motivasyonumu çabuk kaybetmek istemiyorum
Ayrıca tatlıya dayanamadığım için meyveli yoğurt yiyorum hergün sanırım onu bırakamayacağım
azmine hayranım. ben de korktuğumdan misafir alamıyorum eve:)) umarım hep böyle devam eder. senin seyir dönemin ne kadar. benim şubata kadar uzun bir yolum var. uzun diyorum ama düşününce kısa bile 6 ayda 20 kilo ver kurtul
hoşgeldin aramıza. ben de yeniyim. atak 7. gündeyim . umarım hep birlikte veririz kiloları. benim de bazen tatlı krizim tutuyor. süt ,tarçın ve tatlandırıcı beni mutlu ediyor. sıkılana kadar devam
Merak edenlere cevap kitabı okudum ama sizler kafamı karıştırdınız yazdıklarınızla bende tekrardan seyir evresini ve yoluna koydum kendimce:))))))
Benim bugün diyetimde 7. gün ve hala malzemeler topluyorum ama iyi gidiyor.
Bu kadar iyi gidebileceğini hiç düşünmemiştim. Ekmeksiz kalmak kabus gibi geliyordu düşününce ama alıştım bu şahane gerçekten.
71 idim 68 oldum sanırım bu iyi bi gidişin göstergesi..ama hiç kaçama yapmıyorum.
Tuz şeker ve un ciddi anlamda yok kendime şaşırıyorum çikolatasız duramazdım onu bile aştım sanırım motivasyondan kaynaklanıyor:)))
Neyse rapor gibi oldu ama ya ben bu tatlandırıcıyı nereden bulabilirim bana bir marka adı verebilir misiniz?
Eczaneden mı alsam yoksa marketlerden satılanlardan mı? karar veremedim yahu