Yulaf ezmesi olmaz, kepeği olacak.evde yulaf ezmesi var yulaf kepeği yerine onu kullanıyorlarmış okumuştum o olur değil mi
Ya da 1 yk yulaf kepeği 1 yk buğday kepeğiyle yer değiştirebiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulaf ezmesi olmaz, kepeği olacak.evde yulaf ezmesi var yulaf kepeği yerine onu kullanıyorlarmış okumuştum o olur değil mi
Ben bugün light puding yedim. Yarın da yiyeceğim.
Umarım duraklama yaratmaz. :26:
Ama öyle iyi geldi ki kızlar sütlü tatlılara bayılan biri olarak bayağı özlemişim tatlıların tadını.
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım sayılır :) Atak dönemim bugün itibari ie bitmiş bulunmakta. Atağa 63.4 ile başladım ve bugün tartıldıgımda 60.4 tüm. 5günlük atakta tam 3 kilo vermişim:) bugün sebze+protein yapacagım. Fakat size sormak istediğim bir şey var. Mesela kahvatıda domates salatalık yedik, öğlen ya da akşam pişireceğimiz yemeğin içine domates koyamaz mıyız???
keşke regl de atak yapmasaydınız, kilo kaybı çok az oluyor reglden dolayı, reglden sonra gerçek kilonuzu görebilirsiniz, atağı daha fazla uzatmadan seyire geçin derim...Herkese merhaba.
Atak evresinde 3. yani son günüm (hatta 2. kez başladığım için 6. gün diyebiliriz.)
Ama hala başlagıç kilomdayım.
Dün 61'i gördüm ama bugün tekrar 62.
Gerçi regl oldum ve tartı bozuk.
Ama bozuk da olsa düşüş olsa gösterirdi.
Neden böyle oldu? Yarın seyire geçicem ama düşüş yok.
Sağolasın sempatikam.Afiyet olsun arkadaşım. Ben de seyirden kalma alışkanlıkla meyveli yoğurda devam. Çok seviyorum. Buzlukta dondurup dondurma gibi de yiyorum çoğu zaman. Ben de alıp yapayım bari şu light pudinglerden. Hangi marka bize uyar acep?
Tatlandırıcı kullanabilirsiniz.ben bugün sizin siteyi okumaya başladım ve hemen kitabını aldım en yakın zamanda okuyup bitirmek kurallarını öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben tatlıyı çok seviyorum tatlı derken çayımı şekersiz içemiyorum gün içinde azda olsa tatlı almazsam çok mutsuz oluyorum napmalıyım en yakın zamanda başlıyacağım
Sağolasın sempatikam.
Sen bu meyveli yoğurtları günde 2 hatta 3 tükettiğin oluyor muydu yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? :44:
Light pudinglerde hangi markalar var bilmiyorum ben. Dr. Oetker'inkini aldım. 0.35 yağ oranı ama karbonhidrat oranı problemli biraz.
Sen güçlendirmedesin nasıl olsa deneyebilirsin bence.
Light meyveli yoğurt yemedim ben daha hiç.
Puding uzun bir süre almam ama meyveli yoğurt yiyebilirim onun yerine.
öncelikle hoşgeldin , protein sebze günlerinde her öğün sebze tüketebilirsin tabi protein daha fazla olmak şartıyla....
keşke regl de atak yapmasaydınız, kilo kaybı çok az oluyor reglden dolayı, reglden sonra gerçek kilonuzu görebilirsiniz, atağı daha fazla uzatmadan seyire geçin derim...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
çizelgen kafamı karıştırdı şeker
boyun 2metre üzerinde mi
bmı aslında çok düşükte
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
evet haklısın burası harika... ya valla artık sınıra gelmişti mutsuzluğum. denemediğim diyet kalmamıştı. akapunktur, diyetisyen , günde 2 saat yürüyüş... ama çırpındıkça daha çok alıyodum. ve gr veremiyodum. dukan amcamı bulsam şapur şupur valla........:)) gidersn tabi bak dukan güzel burada olmak insanlarn başarılarını görmek ayrı güzel, daha yolun başındayız ama kararlı olmak lazım :))
ben 5+5 yapayım diyorum. baktım olmadı 1+1 e geçerim. salata yemeyi çok özledim.Benim bünye hemen kiloyu verir çok şükür Aslında hiç öyle düşünme. ben seyiri 1+1 yapıyorum. sebze gününü daha çok seviyorum. Umarım sağlıklı ve uzun vadeli bir şekilde zayıflarız inşALLAH
ben 5+5 yapayım diyorum. baktım olmadı 1+1 e geçerim. salata yemeyi çok özledim.
herkese iyi pazarlar. peynir, krep ve çaydan oluşan kahvaltımı ettim.
kızlar bişi sorucam. ben en son perşembe günü wc olayı yaptım. sanırım bu yüzden hergün 100 gr artıyorum. bu akşam doğadan form çayı içeceğim. benzer durum yaşayan var mı? neler yapıyorsunuz?
sevgiler...