Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugün light puding yedim. Yarın da yiyeceğim.
Umarım duraklama yaratmaz. :26: :KK25:

Ama öyle iyi geldi ki kızlar :KK56: sütlü tatlılara bayılan biri olarak bayağı özlemişim tatlıların tadını. :KK39:

neyseki dugunu kazasiz belasiz atlattim. Arnavut cigeri vardi ondan yedim, yagli gibi geldi bizim yemeklerden ama napalim. izgara tavugunu yedim, yanindaki sebzeleri aldim. havuc vardi, ona dokunmadim, sanki az miktarda yenebiliyodu ama. ben hatirlayamadigim icin riske girmedim. pasta mukemmel gorunuyordu. tam benim agiz tadima gore bol kremali:)), ama bi catal bile almadim. yani aksam hasarsiz gecti.
Iki bardak diyet kola ictim, agzim bos gorunmesin diye. Napalim, bir sure diyet kola icmem artik.
Yarin arkadaslar gelcek, bakalim onu da hasarsiz atlatabilcez mi.

Tabi dugunde attigim gobecikleri saymiyorum, iyi kalori yakmisimdir gece, neyse sabah hasar kontrolu yaparim artik.

Ben bugün light puding yedim. Yarın da yiyeceğim.
Umarım duraklama yaratmaz. :26: :KK25:

Ama öyle iyi geldi ki kızlar :KK56: sütlü tatlılara bayılan biri olarak bayağı özlemişim tatlıların tadını. :KK39:

Afiyet olsun arkadaşım. Ben de seyirden kalma alışkanlıkla meyveli yoğurda devam. Çok seviyorum. Buzlukta dondurup dondurma gibi de yiyorum çoğu zaman. :KK1: Ben de alıp yapayım bari şu light pudinglerden. Hangi marka bize uyar acep?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım sayılır :) Atak dönemim bugün itibari ie bitmiş bulunmakta. Atağa 63.4 ile başladım ve bugün tartıldıgımda 60.4 tüm. 5günlük atakta tam 3 kilo vermişim:) bugün sebze+protein yapacagım. Fakat size sormak istediğim bir şey var. Mesela kahvatıda domates salatalık yedik, öğlen ya da akşam pişireceğimiz yemeğin içine domates koyamaz mıyız???

öncelikle hoşgeldin , protein sebze günlerinde her öğün sebze tüketebilirsin tabi protein daha fazla olmak şartıyla....

Herkese merhaba.
Atak evresinde 3. yani son günüm (hatta 2. kez başladığım için 6. gün diyebiliriz.)
Ama hala başlagıç kilomdayım. :KK43:
Dün 61'i gördüm ama bugün tekrar 62.
Gerçi regl oldum ve tartı bozuk.
Ama bozuk da olsa düşüş olsa gösterirdi. :KK43:
Neden böyle oldu? Yarın seyire geçicem ama düşüş yok. :KK43:
keşke regl de atak yapmasaydınız, kilo kaybı çok az oluyor reglden dolayı, reglden sonra gerçek kilonuzu görebilirsiniz, atağı daha fazla uzatmadan seyire geçin derim...

ben bugün sizin siteyi okumaya başladım ve hemen kitabını aldım en yakın zamanda okuyup bitirmek kurallarını öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben tatlıyı çok seviyorum tatlı derken çayımı şekersiz içemiyorum gün içinde azda olsa tatlı almazsam çok mutsuz oluyorum napmalıyım en yakın zamanda başlıyacağım :KK16:

Afiyet olsun arkadaşım. Ben de seyirden kalma alışkanlıkla meyveli yoğurda devam. Çok seviyorum. Buzlukta dondurup dondurma gibi de yiyorum çoğu zaman. :KK1: Ben de alıp yapayım bari şu light pudinglerden. Hangi marka bize uyar acep?
Sağolasın sempatikam. :KK16:

Sen bu meyveli yoğurtları günde 2 hatta 3 tükettiğin oluyor muydu yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? :44: :KK9:
Light pudinglerde hangi markalar var bilmiyorum ben. Dr. Oetker'inkini aldım. 0.35 yağ oranı ama karbonhidrat oranı problemli biraz.
Sen güçlendirmedesin nasıl olsa deneyebilirsin bence. :KK34:

Light meyveli yoğurt yemedim ben daha hiç.
Puding uzun bir süre almam ama meyveli yoğurt yiyebilirim onun yerine.

ben bugün sizin siteyi okumaya başladım ve hemen kitabını aldım en yakın zamanda okuyup bitirmek kurallarını öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben tatlıyı çok seviyorum tatlı derken çayımı şekersiz içemiyorum gün içinde azda olsa tatlı almazsam çok mutsuz oluyorum napmalıyım en yakın zamanda başlıyacağım :KK16:
Tatlandırıcı kullanabilirsiniz.

Sağolasın sempatikam. :KK16:

Sen bu meyveli yoğurtları günde 2 hatta 3 tükettiğin oluyor muydu yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? :44: :KK9:
Light pudinglerde hangi markalar var bilmiyorum ben. Dr. Oetker'inkini aldım. 0.35 yağ oranı ama karbonhidrat oranı problemli biraz.
Sen güçlendirmedesin nasıl olsa deneyebilirsin bence. :KK34:

Light meyveli yoğurt yemedim ben daha hiç.
Puding uzun bir süre almam ama meyveli yoğurt yiyebilirim onun yerine.

Doğru hatırlıyosun güzelim. Forumda nam saldım resmen, meyveli yoğurt yiyerek kilo veren Dukancan olarak... :KK1:
Bir ara istisnasız 3 er tane götürdüm ben bu yoğurtlardan :KK1: Hatta light olmayanlarından da yemişliğim var :KK1: Bende duraklama yapmamıştı. Ama bir tane yedikten sonra duraklayanlar da var. Bünyeye göre değişiyor sanırım. Tatlı krizlerinde tarçınlı süt filan da iyi gelmişti bana. Bazen de yoğurdun içine bir kaşık kakao, tatlandırıcı, vanilya aroması koyuyorum. Hiç fena değil tadı.

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin , protein sebze günlerinde her öğün sebze tüketebilirsin tabi protein daha fazla olmak şartıyla....

keşke regl de atak yapmasaydınız, kilo kaybı çok az oluyor reglden dolayı, reglden sonra gerçek kilonuzu görebilirsiniz, atağı daha fazla uzatmadan seyire geçin derim...

Erken regl oldum birkaç gün bu sefer maalesef. :KK43:
Bugün seyire başlıyorum.
Annem de benimle beraber başladı, onun atak evresi 7 gündü.
6. günde bitirirse seyire aynı gün başlamış olcaz, 7 değilde 6 gün yapsa bir şey olur mu?
Bu arada annem 4 kilo verdi:) bende tık yok:KK43:

Bugün bayaa kötü geçti benim için yaa. Reglin 2. günündeyim ve kilomda hafifcik bir artma ve ağrılarım var :KK14: o yüzden bugün "leslie sansone" 3 mil yaptım. hareketlilik iyi geldi bana. yapa yapa ezberledim artık hareketleri ya:KK1: Ve özellikle 7 kilo verip herkesin aa ne güzel olmuşsun demesi ve herkesin ne diyeti bu nasıl veriyorsun sorularına bir hayli maruz kalıyorum :KK1: ama olsun kilo vermek gibisi yok ya, herkese bol (-)li kilolarrrr:KK16:

çizelgen kafamı karıştırdı şeker
boyun 2metre üzerinde mi
bmı aslında çok düşükte

:KK37: acaba bişeyleri yanlış mı yazmışım.boyum 1 68. aslında :KK1:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

89,9 u gördüüüümmmm:KK14::KK14::KK14: vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....

aminn. senin adına çok sevindim. kendi adıma da mütiş motive oldum :21:

:)) gidersn tabi bak dukan güzel burada olmak insanlarn başarılarını görmek ayrı güzel, daha yolun başındayız ama kararlı olmak lazım :))
evet haklısın burası harika... ya valla artık sınıra gelmişti mutsuzluğum. denemediğim diyet kalmamıştı. akapunktur, diyetisyen , günde 2 saat yürüyüş... ama çırpındıkça daha çok alıyodum. ve gr veremiyodum. dukan amcamı bulsam şapur şupur valla........

Benim bünye hemen kiloyu verir çok şükür :KK8: :KK1: Aslında hiç öyle düşünme. ben seyiri 1+1 yapıyorum. sebze gününü daha çok seviyorum. :KK9: Umarım sağlıklı ve uzun vadeli bir şekilde zayıflarız inşALLAH :KK16:
ben 5+5 yapayım diyorum. baktım olmadı 1+1 e geçerim. salata yemeyi çok özledim.

Bugün mutluyum:KK3: 92 ile başladım perşembe tartılacağım 3. günümdeyim şu an kilomu bilmiyorum(tartılmamak için kendimi zor tutuyorum bu sefer söz verdim haftalık tartılacağım) ama kendimi hafiflemiş hissediyorum sorun yok yani. birazdan yürüyüşe çıkıcam öğlenin hafif rüzgarlı ve güneşli havası daha fazla ter atmamı sağlıyor.Herkese iyi pazarlar:KK34:

bu arada çizelge yapıyorum sürekli site yönetiminden mesaj diyor format uygun değilmiş help me!!!!!

herkese iyi pazarlar. peynir, krep ve çaydan oluşan kahvaltımı ettim.

kızlar bişi sorucam. ben en son perşembe günü wc olayı yaptım. sanırım bu yüzden hergün 100 gr artıyorum. bu akşam doğadan form çayı içeceğim. benzer durum yaşayan var mı? neler yapıyorsunuz?

sevgiler...

herkese iyi pazarlar. peynir, krep ve çaydan oluşan kahvaltımı ettim.

kızlar bişi sorucam. ben en son perşembe günü wc olayı yaptım. sanırım bu yüzden hergün 100 gr artıyorum. bu akşam doğadan form çayı içeceğim. benzer durum yaşayan var mı? neler yapıyorsunuz?

sevgiler...

Benim hep sorun bu olay zati :KK1: ben de form çayları ve günde 3,5 lt su içiyorum. ondan sonra anca kendime geliyorum valla. yoksa zor bir durum bu :))

X