Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar nasılsınız:KK16:

çok yoğun bir gündü misafir üstüne misafir geldi :KK37:

Kekler börekler poğaçalar evden eksik olmadı bide her gelen bişi getirdi yani bugün resmen her an herşey olabilirdi :KK52::KK5:

ama ben Dukanımı bozmadımmm :KK36:

Onlar kekler poğaçalar yerken ben de ton balığımı yedim :63:

Onlar gidince yürüyüşümü de yaptı günü kazasız belasız atlattım :126:

kilo verme listesine herkes eklenebiliyo mu? :44:

Beni de ekleyebilir misiniz birde her perşembe mi oluyor bildirim? :78:

sağol bebişim ama benim de senin gibi bir deri bir kemik kalmam lazım,göbişimin tamamen gitmesi ama benim şımarık şımarıkk ayyy göbeğim mi çıktı ne falan demem lazımmm,çok korkuyorum kilo almaktan,onun için verebildiğim kadar vereyim diyorum ama verebildiğim de buymuş zaten bence :KK9:

ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:

Uzun zamandır yazmıyorum size . Dukan diyeti zararlı , sağlıksız diyenler halt etmiş :KK53: bugune bugun 10 kilo gitmiş durumda .:KK76: Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım şok oluyor beni görünce artık yeter belin kırılacak diyorlar çünkü göbek ve bel çevrem çok inceldi ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum hala devam ediyorum hiç aç kalmadan , herşeyi yiyerek , tatlımı bile yapıyorum :KK53::KK53: ( Diyete baslamadan önce hiç tatlı yiyen biri değildim şimdi canım istiyor ) . Bırakmak yok kızlar devam :KK55::KK55::KK55:

Kuzu sen dün gece callan yaptınmı. Bu gece yapabilecekmisin

kuzuum dün yaptım tabikiii,kıvanç tatlıtuğun suratı varken callen teyzeyle bakışmam cidden zor oldu ama yaptım vallahiii En Büyük TÜRKİYE
amma ve lakin bugün nöbetçi olduğum için ve hala çalışmaya devam ettiğim içn,üstelik üstümden tır geçmiş gibi olduğundan ve eve gecenin hangi köründe gideceğimi henüz kestiremediğimden bu akşamı öngöremiyorum.ama şimdi ben yapmazsam diğer arkadaşlar da _ mi olacak,yaaaa öyle olmasa ben bu akşam azad edilsem olma mı,çok bitkinim.oldukça yorucu bir gün geçirdim :KK50:

ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:

yoook kuzum sen şımarık değilsin ama ben işte o şımarık kızlar gibi olmak istiyorum.tahta gibi karnım olsun ama ayyy göbişim çıktı diyeyim :KK9:

kızlar bi arkadaşta sormuş ama soru havada kalmış bu callan ve süper callan nedir anacım yaaa:)) bi de pelvis var onu hiç sormuyorum farklı fantezilere yol açıyor gibi anladım... ben callan süper callan ve pelviss istiyoruuummm nerde bu arattım acayip bişiler çıkıyor ???

ama aşkolsun ben cevaplamıstım hiçte havada kalmadı :KK19: kk da callan topiğine giriyorsun 599 sayfadakı lınklerden ındırıp uyguluyorsun. süperi falanda aşamaları oluyor okadar..:KK8:

kaç beden giyiyorsun kuzum sen söle bakiiim :KK34:

valla 48-46-44 değişiyokiii...:KK24::KK24:

Bu da benim ilk bildirimim olsun :KK1:

Diyet başlama tarihi : 23.08.2012
Başlangıç kilo : 79 :KK14:
Hedef kilo : 65 :KK52:
Geçen Perşembe kilo :73 :KK34:
Bugünkü kilo :72.6 :KK16:

sanki biraz geç kaldın. haftaya perşembeye artık. erken bildir ama..

kilo verme listesine herkes eklenebiliyo mu? :44:

Beni de ekleyebilir misiniz birde her perşembe mi oluyor bildirim? :78:

sende gec kaldınnn. :KK16:perşembeleri yapılıyor sadece...

ama aşkolsun ben cevaplamıstım hiçte havada kalmadı :KK19: kk da callan topiğine giriyorsun 599 sayfadakı lınklerden ındırıp uyguluyorsun. süperi falanda aşamaları oluyor okadar..:KK8:

sanki biraz geç kaldın. haftaya perşembeye artık. erken bildir ama..

sende gec kaldınnn. :KK16:perşembeleri yapılıyor sadece...

kız o nasıl beden öyle Allah iyiliğini versin emi,duur bakalım belki bir dukan kardeşliği yaparık :KK34:

Kızlar,

Bana fırın lazım ya, fırında pişirilecek şeyleri yapamıyorum luxel börekçi var ama kırk saatte pişirmiyor ya, bana bi fırın önersenize yine küçüklerinden, memnun kaldığınız varsa eğer. Alayım bari sırf bu yüzden yulaf kepeğimi yemediğim günler oluyor. Hemi de medesa keki neyim yaparım.

Canım yengem de luxel börekçi kullanıyor ama yeşil elma serisinden çok memnun o herşeyi pişiyor diyo çok güzel bir şekilde, sonacıma anneme de aldık biz ondan o da çok memnun, senin ki başka bir seri mi acaba, belki de bozuktur servise neyin versen ya :KK53:

ayyyy huhh yaniiii amma kalabalığız akşam akşammm,ohhh bi güzel kaynatalım da yarın sabahtan akşam girmeyenleri çatlatalım ama siz ben yokken girmeyin böyle akşamları e mi :KK9:
ben her perşembe nöbetçiyim,perşembeleri gelin sadeceeee :KK76:
ayy bu arada face'te neler kaynatıyorlar,neslinin dedikodusu neydi çok merak ettim len :KK23:

ayyyy huhh yaniiii amma kalabalığız akşam akşammm,ohhh bi güzel kaynatalım da yarın sabahtan akşam girmeyenleri çatlatalım ama siz ben yokken girmeyin böyle akşamları e mi :KK9:
ben her perşembe nöbetçiyim,perşembeleri gelin sadeceeee :KK76:
ayy bu arada face'te neler kaynatıyorlar,neslinin dedikodusu neydi çok merak ettim len :KK23:

nesli yeni arkadaslar eklemiş face. onlarla hoşbeş yapmışlar.:KK24::KK24::KK24:

kötü bedenim dimii...:KK14::KK14::KK14: çok mu kötü bedeniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:84::84::84::84:

nesli yeni arkadaslar eklemiş face. onlarla hoşbeş yapmışlar.:KK24::KK24::KK24:

kız ne bağırıyonnn delii şey seniiiiii korkuttun beniii :KK30:
hiç de kötü değil bedenin bi kerem,ben sadece 3 beden birden olmaz insan yani,ortalama hangisisin diye sormak istedim huuu kendine gel kızz :KK33: hem ayrıca 40 beden oldum dediğin günleri de duyacağız burda,hep birlikte kutlayacağız :nazar:
yeni arkadaş haaa,kuma mı getirmiş üstümüzee :KK9:
off face'e giremiyorum ki burdan.neyse kuzular bir firmanın toplantısı vardı dağılıyorlar,ben bi çıkıp ilgileneyim belki yakışıklılar vardır içlerinde :KK23: şimdilik öpüyorum siziii :KK54:

kuzuum dün yaptım tabikiii,kıvanç tatlıtuğun suratı varken callen teyzeyle bakışmam cidden zor oldu ama yaptım vallahiii En Büyük TÜRKİYE
amma ve lakin bugün nöbetçi olduğum için ve hala çalışmaya devam ettiğim içn,üstelik üstümden tır geçmiş gibi olduğundan ve eve gecenin hangi köründe gideceğimi henüz kestiremediğimden bu akşamı öngöremiyorum.ama şimdi ben yapmazsam diğer arkadaşlar da _ mi olacak,yaaaa öyle olmasa ben bu akşam azad edilsem olma mı,çok bitkinim.oldukça yorucu bir gün geçirdim :KK50:

yoook kuzum sen şımarık değilsin ama ben işte o şımarık kızlar gibi olmak istiyorum.tahta gibi karnım olsun ama ayyy göbişim çıktı diyeyim :KK9:

Başka iş olsa affetmemde, çalışıyorsun yaaa kıyamadım birdennn.
Ben biraz tatil planı yapayım.Varmı önerisi olannnn
Face de bi numara yok kuzu. Neslee gaza getirdi bizii

kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallah:KK76:

tüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum:KK51:

benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden:KK31:

coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz

Herkese teşekkür ederim..
Güzel cevaplar için ve reglden sonra daha çok gider demeniz daha da mutlu etti çünkü gerçekten moralim yerlerde ama yapıyorum ısrarla caymak yok:)
Sizler ne şahanesiniz yahuu inş.aranıza daha da sızıp:) çizelgelere ve bildirimlere bende girebilirim..Ortamda çok şahane.))

Ama bende soru bitmiyor:)))

Seyir döneminde ekmek yeniyor mu?(kepekli veya tam buğdaylı) gerçi canımda istemiyor ama zorunlu kalırsam die?

Birde bu dukan yemekleri sayfasında paylaşılan tarifler acaba seyir dönemine özel mi onları seyir döneminde yersem zararlı olur mu?
Sade tavuk yumurta et yoğurt yemekten fena haldeyim:))) biraz karışım için onları yapsam olu rmu ki??

Siz seyir döneminde pazartesi perşembeyi mi uyguluyorsunuz bu arada yoksa 5+5 mi bana pzazaetesi perşembe hoş görüdndü ama hangisi etkiliyse onu yapsam kitaptanda karar veremedim ama :KK70:

sizi bunaltmaya ayy yeter deyinceye kadar soracağım sevgiler:KK70:

Bu arada adım AYŞE:KK70:

Son düzenleme:

ayyy canım görmedim ben kusura bakma lütfen.. çok teşekkür ederim hemen bakıp indiriyorum.. pelvis varmı orda pelvis :)))

X