Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende de var bundan bende de vaaarr :121: Sırf Dukan için almıştım. Yağsız ızgara yapiyim diye Izgaralarımı hep bunda yapıyorum. Hiç de kokmuyooo Elektrikli ızgara diye bakabilirsiniz. İnternetten aldım ben ama sanırım 30'dan pahalıydı. Orta boy benimki. Büyüklü küçüklü bunlar.

lilyumcum,
her persembe yapiyoruz degil mi bildirim?

Seni de ekledim Evet. her perşembe yapıyoruz. Takip et, bildir her hafta olur mu? :13: Burda akşam 17.00'den sonra paylaşıyorum ben.

kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrrr :)
yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnn

iyiymiş yaaa. zaten koku yapan şey yanan yağlar olduğu için, su koyarsan yağlar yanmaz, dolayısıyla koku da olmaz. balıktan sonra başka birşey pişirince koku olmuyor mu? temizlemesi de kolay mı? bu sorulara vereceğin cevapların işime gelmesi halinde, nerden aldın, nerden buldun?))

bugün atagın 1 günündeyim biraz baş agrım oldu hala da var şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim bakalım inşallah geçer uzun sürmez bu durum

oh oh afiyet olsun. İyide yer yapmışsın kendıne. Bende fırsat buldukça yerım artık balık..

benimde var bundaaaaaaaaaaaannn… 20 tl ye aldım.

Aynı fırından benımde var evet cok gec pişiryor. Bence en iyisi davlunbaz fırınlar. Hanı yuvarlaklar varya onlarrr..

Ayyyy tek sıfır benım yaaaaaaaaaaaaaaa… insan yalandan olsun 1 gr yazardı beeee..

Eline sağlık kuzum.. emeğine sağlıkk..

Koku olmuyor. Temızlemesıde kolay. Ben en al tepsiye altına folyo serıyorum akan yağı suyuda ona akıtıyor sonrada kıvırım cope atıyorum. Oyle yapmazsam balık et herneyse onun yağı suyu dıbıne akıyor kuruyor falan bıdaha telle yıkamak zorunda kalıyorum.

Internetten almayın cok pahalı. Hanı böyle evkur tarzı mağazalar oluyorya oyle yerlere bakın daha uygun. Ama evkur degıl o tarz mağazalar…

Vayyy dely cim ben atlamışım bunu şimdi gördümmm :)))

Ben de hesap tutturmaya bi meraklıyım ki sorma gitsin :) Tutmayan hesap yoktur tutturamayan memur vardır

Şu hale baksana 189 kg ne demek ya, benim ton hesabı tutuyor o zaman kesin :)

Yirim seni şirinem benim, uğraşmış ta neler neler hesaplamış.

Sadece "den den" yapabilirim altına aliyem :))))

era elektrikli ızgara dersen çıkıyor 40 tl civarı fiyatlar.

Sağol canımm, valla bence de en iyisi davul fırınlar.

Folyo da iyiymiş ha, hamarat hatunun hali başka oluyor işte :))

Tamam ben de benzeri yere gidip alayım hemen :)))

Altı çıkıyor, makineye konulabiliyor. Ama kuruyunca kötü oluyor gerçekten. Hay aklını sevem Benim niye aklıma gelmedi bu yaa hahaha Ben de folyo sercem ben de ben deee Saol canım

İyi akşamlar herkeseee....

Teveccühünüz Nnalann. Şımartıyörsünüz beni efenim.

merhaba hatunlar kaç zamandır yazamadım eşim izine ayrıldı .kısa bir tatil yaptık sonra okulara hazırlık falan derken epey giremedim.bugünde tutamadığım orucu tutmaya başladım.borcum amaliyatan dolayı çok.birde spora başladım haftada 3 gün gençlik ve sporun verdiği yürüyüş ve ayrobik kursuna gidiyorum.dukanı epey bıraktım.sindirim bozukluğu yaşadım.birde hemoroyit fazlalaştı.okadar günü gününe diyete uyduğum halde kiloda istediğim gibi gitmedi.ancak tekrar döneceğim.tekrar yapmaya başlasam nasıl olacak aynı sorunları yine yaşarmıyım.çünkü şuan yeme normal olduğu için sorun yok.sebze benim en iyi ilacım.o olmayınca sindirim bozuluyor.ama vermem gereken kilo var hedefi büyük tutum birsene içinde gitmesi gerekiyor.

ben de fırında pişirirken aynı yöntemi kullanırdım. şimdi de yağlı kağıt seriyorum. dediğin doru. burda da aynı yönetme uygulanabilir.
bana da netteki fiyat pahalı geldi. tam diyecektim ki ıvır zıvır ev eşyası satan mağazalara bakın diye. sen söylemişsin.

Teveccühünüz Nnalann. Şımartıyörsünüz beni efenim.

içindeki ızgara yıkanıor su tutan yer de oyle.. balık yapıp baska seyler yapınca ben koku duymuyorum... benımkı en kucuk boyu... hanı bole pazarıstan fılan dıye yerler oluyo ev ıcın tabak canak utu tabure satan oralarda var ınternette de var.... ama kapaksız olmasın kapaklılar daha ıyı... ınternette de var

börek çörek yemek için en iyisi davul fırınlardır. yalnız kek sufle tarzı şeylerde, ısı ve zaman ayarı önemli olduğu için davul fırın risklidir biraz. o zaman da şansa bırakacaksın işi. iyisine düşersen şahane iş çıkarır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…