Eki Görüntüle 509410
kızlar 30 tl verdim bu aletten aldım...içine su koyarsanız bıraz koku moku yok..bıraz bugulama gıbı oluyor...koymazsanız da koku cok olmuyor hem de mangal gıbı oluyor...butun etler ıcın cok guzel cok pratık belkı bılmeyen vardır dedım... aliye için de balık kokusu olmaz hem..patlıcan fılan da kozlenıyor muthıs bısı..ucuz dıye aldanmayın cok guzel tam dukanlık
Arkidişleeerrr!!
Bildirim yapmak isteyen ve bu işi ciddiye alanlar
Diyet başlama tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen Perşembe kilo
Bugünkü kilo
Bunları yazıınnn. Ben de sizi kilo verme listemize ekliyiiimm :13:
Ve ayrıca geçen hafta listede olup da hala bildirim yapmayanlar:
keysma
Love01 - Seni kaldırıyorum artıkın :) Kalsın mı? Nerdesiinn?
noa000
tuna08
Nerdesiniiizzzz
Seni de ekledimkizlar merhaba,
bende bildirim yapayim once.
Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 65
Bugün 63
Aramizda tam 10 saat zaman farki var, kusura bakmayin. gec paylasiyorum bazi seyleri.
gecen gun bahsettim +1 kg gitti. beraberinde 1 kilo daha gitti. cok mutluyum. 63 um bugun, inanamiyorum.
60 in altini 12 yildir hic gormedim. sizin motivasyonunuz sayesinde.
Eki Görüntüle 509410
kızlar 30 tl verdim bu aletten aldım...içine su koyarsanız bıraz koku moku yok..bıraz bugulama gıbı oluyor...koymazsanız da koku cok olmuyor hem de mangal gıbı oluyor...butun etler ıcın cok guzel cok pratık belkı bılmeyen vardır dedım... aliye için de balık kokusu olmaz hem..patlıcan fılan da kozlenıyor muthıs bısı..ucuz dıye aldanmayın cok guzel tam dukanlık
yavru kuş, burası gariban mahallesi. öyle balık pazarına benzemiyo balıkçıda fiyatlar. pazarla aynı fiyata. ama sorun şu, ucuz balık var ama hamsi falan yağsız pişiremem dedi balıkçı. ızgara yaptığı balıklarda pahalı biraz. normalde balıkçıyla pazar arasında biraz fark olur. ama o dediğin kadar çok olmaz. onun sebebi hem balık fiyatlarının her gün birbirini tutmamasıdır. az çıkar çok çıkar, her gün değişir. bir de deniz balığıyla çiftlik balığı arasında çok fiyat farkı var. aman ben de balık uzmanı gibi konuşuyorum.
neyse, ben biraz önce sorunu çözdüm. evde balık pişiremiyordum. koku günlerce çıkmıyordu evden. malum bende kediler de var. onları zaptedemiyorum balık pişerken.
demin fırınımı balkona attım. istediğim balığı alıp evde pişirebilicem artık. 3 liralık hamsiz aldım. yanına da salata oh misss. kedilerim de ben de bayram edicez. bu arada bundan böyle bir müddet sp günlerim balık salata olacak. pişirme düzeneğini de onun için kurdum. ne zamandır böyle birşey yapayım istiyodum ama tembelli,k işte. athırsızının haline baklınca, tamam dedim, balığa abanmak lazım...
Eki Görüntüle 509410
Kızlar,
Bana fırın lazım ya, fırında pişirilecek şeyleri yapamıyorum luxel börekçi var ama kırk saatte pişirmiyor ya, bana bi fırın önersenize yine küçüklerinden, memnun kaldığınız varsa eğer. Alayım bari sırf bu yüzden yulaf kepeğimi yemediğim günler oluyor. Hemi de medesa keki neyim yaparım.
Tebrikler kızlaaaarrrr!!!!
Eki Görüntüle 509495
iyiymiş yaaa. zaten koku yapan şey yanan yağlar olduğu için, su koyarsan yağlar yanmaz, dolayısıyla koku da olmaz. balıktan sonra başka birşey pişirince koku olmuyor mu? temizlemesi de kolay mı? bu sorulara vereceğin cevapların işime gelmesi halinde, nerden aldın, nerden buldun?))
Ya ben meraklıyım öyle bişiler yapiyim ediyim bi şeylere ulaşiyim falan toplam verilen kiloyu hesaplayasım geldi Yoksa öbürünü himen söliyiimm, çizelgenin bu haline göre; 17 kişi 1 haftada 9,10 kg vermişiz Ve bu çizelgedeki 17 kişi toplam 189,00 kg vermiş şimdiye kadar :13::13: Zaten şöyle bişey var: Aliye, asya_deniz, medesa ve sempatika (15 kg'den fazla verenler ) şimdiye kadar toplam 89,80 kilo vermişler :)) Yani verilen kilonun yaklaşık %50 si Fiyuuuvvvvvv :13::13::13:
Tabi Ekimcim bunlar son listeye göre.. Senin ve güçlendirmeye geçen diğer arkadaşların da üstün başarılarını unutmadık
iyiymiş yaaa. zaten koku yapan şey yanan yağlar olduğu için, su koyarsan yağlar yanmaz, dolayısıyla koku da olmaz. balıktan sonra başka birşey pişirince koku olmuyor mu? temizlemesi de kolay mı? bu sorulara vereceğin cevapların işime gelmesi halinde, nerden aldın, nerden buldun?))
Bende de var bundan bende de vaaarr :121: Sırf Dukan için almıştım. Yağsız ızgara yapiyim diyeIzgaralarımı hep bunda yapıyorum. Hiç de kokmuyooo Elektrikli ızgara diye bakabilirsiniz. İnternetten aldım ben ama sanırım 30'dan pahalıydı. Orta boy benimki. Büyüklü küçüklü bunlar.
oh oh afiyet olsun. İyide yer yapmışsın kendıne. Bende fırsat buldukça yerım artık balık..
benimde var bundaaaaaaaaaaaannn… 20 tl ye aldım.
Aynı fırından benımde var evet cok gec pişiryor. Bence en iyisi davlunbaz fırınlar. Hanı yuvarlaklar varya onlarrr..
Koku olmuyor. Temızlemesıde kolay. Ben en al tepsiye altına folyo serıyorum akan yağı suyuda ona akıtıyor sonrada kıvırım cope atıyorum. Oyle yapmazsam balık et herneyse onun yağı suyu dıbıne akıyor kuruyor falan bıdaha telle yıkamak zorunda kalıyorum.
Internetten almayın cok pahalı. Hanı böyle evkur tarzı mağazalar oluyorya oyle yerlere bakın daha uygun. Ama evkur degıl o tarz mağazalar…
...........
............
Koku olmuyor. Temızlemesıde kolay. Ben en al tepsiye altına folyo serıyorum akan yağı suyuda ona akıtıyor sonrada kıvırım cope atıyorum. Oyle yapmazsam balık et herneyse onun yağı suyu dıbıne akıyor kuruyor falan bıdaha telle yıkamak zorunda kalıyorum.
...........
Sağol canımm, valla bence de en iyisi davul fırınlar.
Folyo da iyiymiş ha, hamarat hatunun hali başka oluyor işte :))
Tamam ben de benzeri yere gidip alayım hemen :)))
Internetten almayın cok pahalı. Hanı böyle evkur tarzı mağazalar oluyorya oyle yerlere bakın daha uygun. Ama evkur degıl o tarz mağazalar…