- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Ya yapıyorum da işte, 3-5-8 tane Yalandan Orda bitiyom ben Yapmamış gibi bişi oluyo zannımca :)) Benimki de eridi zatiii.. Dümdüz bişi Arkadan basık, yanlardan çıkık Dünyamızın şekli gibi hahahhi Zaten düzdü, tam oldukoptum şu an gülmekten medesa dün gece ben de diğer odada super calla yapıodum tam o pelvis hareketlerine gelmiştim tak babam içeri girdi bana bir bakışı vardı anlatamam sonra önümdeki videoya baktı çaktı durumu, ama kendi kendine demiştir bu nasıl spor diye
pelvis çok etkili canım ya, dayanabiliyorsan birkaç tane yap derim, benim totoyu eritti valla, o dediğin hareketi de 2 kez dinlenerek yaptım yani yukarı bacağımı tutuyorum artık acıdan ağlayacak gibi olunca ordakilerde dinleniyor arada ama ben open close denen hareketi yapamadım, daha doğrusu evin neresinde yapacağımı bulamadım, sandalyeye tutanayım dedim düşüyordum nerdeyse
..........
........
sabah seminer vardı öğle arası eve kaçtım biraz size takılayım dedim kızlar 2 de başlıyor öğleden sonra ve ben hala buraya yazıyorum neyse ben kaçtım hepinize bol eksili günler
Open close'da da koltuğa yaslanıyorum, koltuğun yanında sehpa var oralardan falan nere denk gelirse tutuyom işte hahahah Ama o adam hani balet gibi böyle dümdüz uzatıyo ayakları falan. Benimki öyle komik oluyo ki dizler hep kırılı yaaa! düzelmiyo ki hihihi
Ay babanın görmesine koptum ben de yaaa hahahahaha Ben kocamdan bile çekiniyom onları yaparken, gülesim geliyo çünkü yani hahah Bi de baba görmüş hihihoho
Kolay gelsin :))