ayy aman eğlenceliyse ben onu da yapayım çünkü callen da pek eğlendiğim söylenemez,sadece sinirden küfredip duruyorum teyzeye ve sonra yine sinirden kendi kendime gülmeye başlıyorum deli gibi
leslie'yi ne diye indircez,link falan var mıdır hatun kişiler,hele bi deyin bakem
merhaba ben yulaf kepegini tatlandirmak icin yogurt, iki draje tatlandirici, bir damla dr. oetker acibadem aromasi koyuyodum. ama bugun yapistirmasini soktum icindekiler kisminda bitkisel yag diyor. yani cok yanlis is yapiyomusum. ya kakao aromasi ismarladiydim bi de. o baska marka, acaba onunda icerifginde yag mi vardir. cok ozenmistim. dukan tariflerinde de aroma vardi. acaba baska hangi aroma markalari var.
canım ben gurmenetten alıyorum.yağ var mı bilemiyorum ama bazen kahveye koyduğumda üzerinde hafif bir yağ tabakası benzeri bişey oluyor.ama zaten küçücük şişeler,ne kadar yağ olabilir ki içinde zaten benimkinin içeriğinde yağ yazmıyor bak şu an elimde : doğal ve doğala özdeş aroma bileşenleri yazıyor ama neyse birleşmişler bilemiyorum
Bir tane kurabiye yedim bugün. Hasta bir arkadaşımı mutlu ettim o kurabiyeyi yemekle...
afiyet olsun canım
kızlaarrr bugün kendime mantı yaptımmm :))) ya belki daha önce yazılmıştır amam altıbin küsur sayfayı okumaya üşendim yazıyım dedim... bizim evdekiler mantı isteyince canım çekti. 2 yumurta beyazını çırptım içine 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık yulaf kepeği koydum sıkma poşetiyle yağlı kağıdın üstünde istediğiniz şekli verin ben spagetti gibi yaptım. kaynar suda haşladım üstüne sarmısaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma :)) mmmhh lezizzz ben mantı niyetine yedim siz geliştirebilirsiniz. şu yulaf kepeğini yemek bana işkence gibi geliyordu.. yoğurtlr yiyemedim krebi belki beceremedim ama olmadı bunu sevdim ve tavsiye ederim afiyetolsun :))
sıkma poşeti ne ola ki la
delyyyy,çekirgeler bile geçiyor güçlendirmeye,biz buralarda kalakaldık bacım yaaa
amin kuzum amin,valla artık beyinsiz de olsa bir koca versin,ona bile razıyım.yaş erdi kemale,yaw ben evde kalacak kız mıydım yaaa,off offfff ben de bebişim yüzünden spor yapamayayım istiyorum,ben de yak altında dolanan bebiş istiyorum,ben de bebişim yüzünden çalışamayım istiyorum,ben de anne olmak istiyorum
sizden de var ya hiç hayır çıkmadı.şurda 100 kişiyizdir,hiç mi birinizin abisi dayısı amcası arkadaşı olmaz yahuu
valla ben anlamam,ilk buluşmaya herkes yanında karşı cinsten bir tanıdığını getirsin ipekle benim için
cennetlik olursunuz kız valla bak
Kuzum susabilecekmisin. Patron odada sesli gülüyorummm. Adam ne oldu dedi.. YÜzüne güldüm resmen ALLAHtan keyfi yerinde O da güldü. Deliliğime verin dedim... SOnra da fıkra fıkra dedim. Adam diyecek hatun fıkra okuyor. Daha çalışmaya başlayamadım bileee. saat 10 olmuş. Yangın Ayşeliğim üstümde . Dİet kola ve kurabiye yedimm. Aa daha su içmedim hiç. Saat kaç oldu...
heheheheheh olsun kuzum,adam ne kadar güleryüzlü ne kadar eğlenceli bir çalışanım var der
sabah sabah ne kolası beee miden delinir ölürsün bak,amaaan hele çok su içersen hemen ölürsün allah muhafaza
ben de henüz 1 litre içebildim.
kahvaltıda 1 adet süpperr poğaça,1 adet hindistan cevizli kakaolu kek ve lor peyniri yedim.kızlar tulum loru aldım ben,caiz midir
Ahahahah Sabahınan enerjin yerinde maşallaahhhhh
Ben yerde dizlerin üstünde oturarak yapılan döngüyü neyimi yapmıyom. Onlardan başka her bişeyi ben de yapıyom. O komik komik hareketleri de Masayla koltukla türlü münasebetlerim oluyo hahahaha Kocamın gözünden uzak yapmaya gayret ediyorum puhhhaha
enerjimi pelvise borçluyum
Günaydın bebekler :) Bugün otobüsten bi kaç durak önce indim ve yarım saat yürüdüm bir de bunu deneyelim
bakalım etkisi olacak mı :) 500 gramcık da gitmiş dijitale göre :) amaa ben kilo çizelgemi normal tartıya göre düzenliyorummm daha beklemeliyim :)
kuzu senin bir zamanlar 110 kilo olduğuna ben hala inanamıyorum
resimlerinde o kadar güzel görünüyorsun ki sanki hep böyleymişsin gibi geliyor bana