Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydııınnn,
hehehehehe ben yapıyorum valla hemi de döndüre döndüree,ayyy amaniiin ama evde bar yok elbette duvarın kolununda falan popo dışarı pelvis yukarı haydi in aşağı hareketini yapıyorum,lenn duvarla sevişiyom gibi oluyor :KK60:
yalnız yaşıyorum bir de giriş kattayım yaaa,ödüm kopuyor ya perde tam kapanmadıysa,ya dışardan sapığın biri görür de napıyo la bu hatun bi başına derse,ya gel yavluum birlikte yapalım o hareketleri derse diye aklım çıkıyor :KK9:
yada diyorum perde kapalı olsa bile ışık açık ya dışardan benim gölgem görünüyorsa bacak omuzda falan o ne laa :KK60:

Ahahahah :KK70::KK70: Sabahınan enerjin yerinde maşallaahhhhh :nazar: :KK9::KK9::KK9:
Ben yerde dizlerin üstünde oturarak yapılan döngüyü neyimi yapmıyom. Onlardan başka her bişeyi ben de yapıyom. O komik komik hareketleri de :KK70: Masayla koltukla türlü münasebetlerim oluyo hahahaha :KK70: Kocamın gözünden uzak yapmaya gayret ediyorum puhhhaha :KK70:

günaydın canımmmmm :) sana bişey sorcam süper callan nedir ki farklı bişey mi ipek bana cd göndermişti ondakinden farklı mı?
Günaydın güzelleriiiimmm..... :KK3:

Ben de Callan yaptım ben de ben deeee :KK52: Anam ne zorluyo ama yaaa... 10 gün yapsam zaten ben bunu baklava olurum :p Bi de ben pelvis döngüsü neyimi yapmıyom, onu söyliyim.. Beğenmiyom sevmiyom onları :p O iki pelvis hareketi hariç, super callan 2 :KK66: Devaaammmm.... :KK55:
Çok işim var bugüüünnn...

Günaydın bebekler :) Bugün otobüsten bi kaç durak önce indim ve yarım saat yürüdüm bir de bunu deneyelim :KK1: bakalım etkisi olacak mı :) 500 gramcık da gitmiş dijitale göre :) amaa ben kilo çizelgemi normal tartıya göre düzenliyorummm daha beklemeliyim :)

OOOOO sen leslie ablayla tanışmadın mıııı :KK52::KK52::KK52::KK52: evde yürüyüş yaptırıyor, çok eğlenceli o da, 15 dk de 1 mil yürüyorsun, ben yaptım baya onu, şekillendiriyor ama callan kadar etkili değil tabi :KK51:

ayy aman eğlenceliyse ben onu da yapayım çünkü callen da pek eğlendiğim söylenemez,sadece sinirden küfredip duruyorum teyzeye ve sonra yine sinirden kendi kendime gülmeye başlıyorum deli gibi :KK9:
leslie'yi ne diye indircez,link falan var mıdır hatun kişiler,hele bi deyin bakem :KK34:

merhaba ben yulaf kepegini tatlandirmak icin yogurt, iki draje tatlandirici, bir damla dr. oetker acibadem aromasi koyuyodum. ama bugun yapistirmasini soktum icindekiler kisminda bitkisel yag diyor. yani cok yanlis is yapiyomusum. ya kakao aromasi ismarladiydim bi de. o baska marka, acaba onunda icerifginde yag mi vardir. cok ozenmistim. dukan tariflerinde de aroma vardi. acaba baska hangi aroma markalari var.

canım ben gurmenetten alıyorum.yağ var mı bilemiyorum ama bazen kahveye koyduğumda üzerinde hafif bir yağ tabakası benzeri bişey oluyor.ama zaten küçücük şişeler,ne kadar yağ olabilir ki içinde zaten benimkinin içeriğinde yağ yazmıyor bak şu an elimde : doğal ve doğala özdeş aroma bileşenleri yazıyor ama neyse birleşmişler bilemiyorum :KK33:

Bir tane kurabiye yedim bugün. Hasta bir arkadaşımı mutlu ettim o kurabiyeyi yemekle...

afiyet olsun canım :KK56:

kızlaarrr bugün kendime mantı yaptımmm :))) ya belki daha önce yazılmıştır amam altıbin küsur sayfayı okumaya üşendim yazıyım dedim... bizim evdekiler mantı isteyince canım çekti. 2 yumurta beyazını çırptım içine 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık yulaf kepeği koydum sıkma poşetiyle yağlı kağıdın üstünde istediğiniz şekli verin ben spagetti gibi yaptım. kaynar suda haşladım üstüne sarmısaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma :)) mmmhh lezizzz ben mantı niyetine yedim siz geliştirebilirsiniz. şu yulaf kepeğini yemek bana işkence gibi geliyordu.. yoğurtlr yiyemedim krebi belki beceremedim ama olmadı bunu sevdim ve tavsiye ederim afiyetolsun :))

sıkma poşeti ne ola ki la :KK53:
Valla bir an takıldım kaldım herhalde didim, bünye alıştı herhalde didim, olmayacak didim, bu kaçamakla iyi gidiyor yine yani:KK52::KK52::KK52: kalanları da kazasız duraklamasız versem de geçsem güçlendirmeye :KK34::KK34:

Ahahahahahah ay sabah sabah yarıldım gülmekten, oğlumda gülüyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sen bizi güldürsün Allah da seni güldürsün emi, sana beyninin sağ tarafını kullanan bi koca versin, yanına da beyninin iki tarafını da kullanan bi bebe :KK9::KK9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

delyyyy,çekirgeler bile geçiyor güçlendirmeye,biz buralarda kalakaldık bacım yaaa :KK49:
amin kuzum amin,valla artık beyinsiz de olsa bir koca versin,ona bile razıyım.yaş erdi kemale,yaw ben evde kalacak kız mıydım yaaa,off offfff ben de bebişim yüzünden spor yapamayayım istiyorum,ben de yak altında dolanan bebiş istiyorum,ben de bebişim yüzünden çalışamayım istiyorum,ben de anne olmak istiyorum :emir_bebek:
sizden de var ya hiç hayır çıkmadı.şurda 100 kişiyizdir,hiç mi birinizin abisi dayısı amcası arkadaşı olmaz yahuu :KK50:
valla ben anlamam,ilk buluşmaya herkes yanında karşı cinsten bir tanıdığını getirsin ipekle benim için :KK23:
cennetlik olursunuz kız valla bak :21:

Kuzum susabilecekmisin. Patron odada sesli gülüyorummm. Adam ne oldu dedi.. YÜzüne güldüm resmen ALLAHtan keyfi yerinde O da güldü. Deliliğime verin dedim... SOnra da fıkra fıkra dedim. Adam diyecek hatun fıkra okuyor. Daha çalışmaya başlayamadım bileee. saat 10 olmuş. Yangın Ayşeliğim üstümde . Dİet kola ve kurabiye yedimm. Aa daha su içmedim hiç. Saat kaç oldu...

heheheheheh olsun kuzum,adam ne kadar güleryüzlü ne kadar eğlenceli bir çalışanım var der :KK60:
sabah sabah ne kolası beee miden delinir ölürsün bak,amaaan hele çok su içersen hemen ölürsün allah muhafaza :KK33:
ben de henüz 1 litre içebildim.
kahvaltıda 1 adet süpperr poğaça,1 adet hindistan cevizli kakaolu kek ve lor peyniri yedim.kızlar tulum loru aldım ben,caiz midir:KK33:

Ahahahah :KK70::KK70: Sabahınan enerjin yerinde maşallaahhhhh :nazar: :KK9::KK9::KK9:
Ben yerde dizlerin üstünde oturarak yapılan döngüyü neyimi yapmıyom. Onlardan başka her bişeyi ben de yapıyom. O komik komik hareketleri de :KK70: Masayla koltukla türlü münasebetlerim oluyo hahahaha :KK70: Kocamın gözünden uzak yapmaya gayret ediyorum puhhhaha :KK70:

enerjimi pelvise borçluyum :KK76:

Günaydın bebekler :) Bugün otobüsten bi kaç durak önce indim ve yarım saat yürüdüm bir de bunu deneyelim :KK1: bakalım etkisi olacak mı :) 500 gramcık da gitmiş dijitale göre :) amaa ben kilo çizelgemi normal tartıya göre düzenliyorummm daha beklemeliyim :)

kuzu senin bir zamanlar 110 kilo olduğuna ben hala inanamıyorum :KK50:
resimlerinde o kadar güzel görünüyorsun ki sanki hep böyleymişsin gibi geliyor bana :KK34:

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee

yavvv ne güzel kilo vermişsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu kilonun hepsini dukanla mı verdin...bide ne ka zamanda verdin canım yaa çok sordum ama..

günaydın canımmmmm :) sana bişey sorcam süper callan nedir ki farklı bişey mi ipek bana cd göndermişti ondakinden farklı mı?
O sendeki ilk adımlar :KK66: Ben onu baya bi yapmıştım. Bi de onun ileri versiyonu var, Super Callan :KK55: :KK1: yine kk'da Callanetics topiğinde 599. sayfada linkler var :KK66: Ordan indirebilirsin. Ama önce İpek'in gönderdiğini düzenli olarak 20 kere falan yap kii, bir sonraki levele geçebilesin :128:

........
..........

delyyyy,çekirgeler bile geçiyor güçlendirmeye,biz buralarda kalakaldık bacım yaaa :KK49:
...........
.....

enerjimi pelvise borçluyum :KK76:
........
:KK1: Öyle valla yaa :KK70:

Ben pelvis çok yapmıyom, ondan demek enerjim yok hihiih :KK1::KK1:

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee
Hihihihi :KK1::KK1: Ay çok tatlı :KK70::KK70: Hoşgeldin o zaman :KK70: 2 kere okuduysan daha çok hoşgeldin hihihi :KK53::KK1:

O sendeki ilk adımlar :KK66: Ben onu baya bi yapmıştım. Bi de onun ileri versiyonu var, Super Callan :KK55: :KK1: yine kk'da Callanetics topiğinde 599. sayfada linkler var :KK66: Ordan indirebilirsin. Ama önce İpek'in gönderdiğini düzenli olarak 20 kere falan yap kii, bir sonraki levele geçebilesin :128:

:KK1: Öyle valla yaa :KK70:

Ben pelvis çok yapmıyom, ondan demek enerjim yok hihiih :KK1::KK1:

Hihihihi :KK1::KK1: Ay çok tatlı :KK70::KK70: Hoşgeldin o zaman :KK70: 2 kere okuduysan daha çok hoşgeldin hihihi :KK53::KK1:
valla salak diilim...sadce 11 aylık bi canavar var evde..otur kalk ilkinden bişi anlayamadım...ondan ikinciye şeetim kitabı..yanlış bişe yapmim diye..:KK52::KK52::KK52:

kuzu senin bir zamanlar 110 kilo olduğuna ben hala inanamıyorum :KK50:
resimlerinde o kadar güzel görünüyorsun ki sanki hep böyleymişsin gibi geliyor bana :KK34:

Ayy canım benim pek bi mutlu ettin beni :) Teşekkür ederim. 110 kilo iken ben de öyle olmadığımı düşünüyordum ama öyleymişim :KK43:(( Şükür ki kurtuldum, kurtulduk, kurtuluyoruzz heyooooooo :)

yavvv ne güzel kilo vermişsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu kilonun hepsini dukanla mı verdin...bide ne ka zamanda verdin canım yaa çok sordum ama..

Hoşgeldin canım, evet hepsini dukanla verdim, 2 ocakta başladım, arada sapıttığım dönemler de oldu ama şimdi çizelgede görünen kilomdayım :)

valla salak diilim...sadce 11 aylık bi canavar var evde..otur kalk ilkinden bişi anlayamadım...ondan ikinciye şeetim kitabı..yanlış bişe yapmim diye..:KK52::KK52::KK52:
Yok bacım sinirlenme :) Kitabı okumayanlara oku da gel diyoz ya, sen de 2 kere okudum deyince ondan şeyettim. Örnek öğrenci diyerekten :)) Biz sürekli okuyoz yani :KK70:

öğlen izmir köfte varmış,sadece köftelerini ayıklayıp yerim 2-3 tane ama doyacağımı hiççç zannetmiyorum :KK50:
şu anda bergamıtlu yeşil çay içiyorum,çok lezzetliymiş yahuuu :nazar:

Ayy canım benim pek bi mutlu ettin beni :) Teşekkür ederim. 110 kilo iken ben de öyle olmadığımı düşünüyordum ama öyleymişim :KK43:(( Şükür ki kurtuldum, kurtulduk, kurtuluyoruzz heyooooooo :)

Hoşgeldin canım, evet hepsini dukanla verdim, 2 ocakta başladım, arada sapıttığım dönemler de oldu ama şimdi çizelgede görünen kilomdayım :)

süpermiş tebrik ederim...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Yok bacım sinirlenme :) Kitabı okumayanlara oku da gel diyoz ya, sen de 2 kere okudum deyince ondan şeyettim. Örnek öğrenci diyerekten :)) Biz sürekli okuyoz yani :KK70:

şekerim kızmadım kine....benimde elimde....3 ay oldu alalı yapmak şimdiye kısmetmiş....

rachelfine kuzum daha dün ne konustuk sen kosa kosa kaciyorsun benden:KK19: neyse bende yetisirim sana:KK55: ama cok tebrik ederim ve bende tartina bayildimmmmm:21:

medesaaaa seni hayal ettim bir an icin o sekilde duvarla hasir nesir:KK9::KK9::KK9::KK9:

ipekimmmmmm aynen bende öyleyim benim patron birde nemrut gelip gelip basima bakiyor niye gülüyor bu diye anlamaz fikra mikra

bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.
Sabah tartildigimda 3 kilonun gitmis oldugunu gordum. gerci hersey dahile gidip 3 kilo almistim kisa sure icinde onlar gitti ama bu da buyuk basari yine de. hic kacamak yapmadim, bakalim daha ne kadar gider.

Benim icin oldukca sasirtici bir durum diyetin 5inci gunune gelipte devam edeyim hala demek. genelde maksimum uc gun surer benim diyetler. Dukanin sitesinde kac diyet yaptiniz diye soruyor ya, benim uc gunluk diyet cokta hic aylarca diyet yaptigim buyuk sure olmadi. acaba o buyuk diyet yapip cok kilo alip vermeyi mi kastediyor. benim derdim ideal kiloyu daha dusurebilir miyim, gerci simdi verdigi kiloda oldukca dusukte, yine de mekanizmayi merak ettim.

Tünaydın...

Ben birşey sormak istiyorum ben atak evresine başladım ve regl oldum bu beni ne kadar etkiler :S
Kitaba bakıyorum ama birşey söylemiyor yada ben gözümden kaçırdım:KK43:

ayy aman eğlenceliyse ben onu da yapayım çünkü callen da pek eğlendiğim söylenemez,sadece sinirden küfredip duruyorum teyzeye ve sonra yine sinirden kendi kendime gülmeye başlıyorum deli gibi :KK9:
leslie'yi ne diye indircez,link falan var mıdır hatun kişiler,hele bi deyin bakem :KK34:

amin kuzum amin,valla artık beyinsiz de olsa bir koca versin,ona bile razıyım.yaş erdi kemale,yaw ben evde kalacak kız mıydım yaaa,off offfff ben de bebişim yüzünden spor yapamayayım istiyorum,ben de yak altında dolanan bebiş istiyorum,ben de bebişim yüzünden çalışamayım istiyorum,ben de anne olmak istiyorum :emir_bebek:
sizden de var ya hiç hayır çıkmadı.şurda 100 kişiyizdir,hiç mi birinizin abisi dayısı amcası arkadaşı olmaz yahuu :KK50:
valla ben anlamam,ilk buluşmaya herkes yanında karşı cinsten bir tanıdığını getirsin ipekle benim için :KK23:
cennetlik olursunuz kız valla bak :21:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

verdiğim linkte videolar var bebeim, ben onları indirdim. Ben ikisini de yapıyordum bir dönem, hatta o haftada 3 gün yeter diyor ama ben hergün yaptım, hemi de o zaman 84 kiloydum :KK53::KK53::KK53::KK53: baya toparladı beni o kiloya rağmen, hem de çok dinç hissettiriyor, iyi geliyor yani :KK76::KK76::KK76::KK76:

Beyinsiz olmasın bebem o kadar ümitsiz olma, sizin gibi cevherlerin boşta olduğunu bilseler kapınızda kuyruk olurlar ama bulamıyorlar demek ki sizi :nazar::nazar::nazar:
Eşimin arkadaşlarının da hepsi evli nerdeyse, biri bekar o da jewish :KK34: onlar kendi içlerinde evleniyolar ya bilemedim şimdi, onun için bişi diyemiyorum, bi de sevgili yapmış müslüman galiba ama bizimle tanıştırmadı 1 senedir, belki de ayrılmıştır :KK52::KK52::KK52: ama ofiste bir sürüüüüü arkadaşı var, belki senin bilgisayarın da o markadır belki arıza falan yapar, eşim yardımcı olur sana ya hani :KK34: zaten oradan da geçecekmişsin sen meğersem, bir uğrarsın, tanışırsın oradakilerle falan he :KK34::KK34:

Tünaydın...

Ben birşey sormak istiyorum ben atak evresine başladım ve regl oldum bu beni ne kadar etkiler :S

regl doneminde kilo veris cok belli olmuyor. vucut su tutmaya meyilli oluyor. moral acisindan regl olmadigin zaman baslasan iyi oluyor. cunku 5 gunde 3 kiloya yakin kilo verebiliyosun normalde. ama eger bunun farkinda olarak basliyacaksan sonraki gunlerde pek farki da kalmicaktir.

Tünaydın...

Yanlış zamanda başlamışsın, bu dönemde zaten vücut ekstra su tutuyor, atağın amacı da fazla suyu atmak, reglin bitinceye kadar çok - göremezsin ama bitince normale döner, motivasyonunu kaybetmezsen sorun yok :KK34:

bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.
Sabah tartildigimda 3 kilonun gitmis oldugunu gordum. gerci hersey dahile gidip 3 kilo almistim kisa sure icinde onlar gitti ama bu da buyuk basari yine de. hic kacamak yapmadim, bakalim daha ne kadar gider.

Benim icin oldukca sasirtici bir durum diyetin 5inci gunune gelipte devam edeyim hala demek. genelde maksimum uc gun surer benim diyetler. Dukanin sitesinde kac diyet yaptiniz diye soruyor ya, benim uc gunluk diyet cokta hic aylarca diyet yaptigim buyuk sure olmadi. acaba o buyuk diyet yapip cok kilo alip vermeyi mi kastediyor. benim derdim ideal kiloyu daha dusurebilir miyim, gerci simdi verdigi kiloda oldukca dusukte, yine de mekanizmayi merak ettim.

5 günden fazla yapmanı önermem, bu zaten vücudu şaşırtmak ve suyu atmak adına yapılan bir atak, dukan ne dediyse onu yap bence, ben de ilk başladığımda 5 gün yapmaya niyetliydim ama dukan bana 2 gün verdi sadece, sonrasında gayet iyi kilo verdim hızlı bir şekilde, Dukan ne diyorsa o :KK34::KK34:
Dukanın verdiği kilonun altına düşen arkadaşlarımız var, biraz yavaş gidiyor ama oluyor yani sıkılmazsan eğer, güçlendirmede de kilo kaybı olabiliyor .

rachelfine kuzum daha dün ne konustuk sen kosa kosa kaciyorsun benden:KK19: neyse bende yetisirim sana:KK55: ama cok tebrik ederim ve bende tartina bayildimmmmm:21:

Ben beklemiyorum artık, sen kaldır o daracık poponu da koş bebem koooooşşş :KK4::KK4::KK4::KK4: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
X