öğle yemeğinden sonra biraz daha iyi hissediyorum kendimi... 200 gr hazır dönerim vardı yağı azaltılmış... onu pişirdiler bugün... 2 minik dukan kurabiyem ve bir kutu zeromla doyurdum karnımı... bir kase yoğurdumu es geçmiyorum... birazdan yine yoğurt yiycem... ilaçlarımı da içtim... süper olucam inşallah...
Arkadaşlar kaç günde bir tartıda kontrol ediyosunuz kilonuzu ??
öğle yemeğinden sonra biraz daha iyi hissediyorum kendimi... 200 gr hazır dönerim vardı yağı azaltılmış... onu pişirdiler bugün... 2 minik dukan kurabiyem ve bir kutu zeromla doyurdum karnımı... bir kase yoğurdumu es geçmiyorum... birazdan yine yoğurt yiycem... ilaçlarımı da içtim... süper olucam inşallah...
oyy canım benim iyim teşekkür ederim sen nasılsın
valla ben tatlı tarifleriyle bozdum kafayı
ama bu akşam sebze günüm yapar denerim foto çeker söylerim
afiyet olsun canıım yaa üzme kendinii
geçen hafta 2300 vermiş insansın sen hedef 1500 iken onun için için rahat olsun
ben denedim onu çok kötü oldu çöpe gitti söyliim resmen yumurta kokuyor değişik bir şey.
belki ben becerememişimdir sen yine de bir dene
inşallaaah canııım yaaa
çok geçmiş olsun katarin ve benical diye 2 grip ilacı var her ikiside beni 2 günde ayağı kaldırıyor
tabi ilaç önermeyi pek sevmem doktor ne dediyse o önemlidir
hadi iyileşte tam hızla zayıflamaya devam edelim
ben her sabah tartılıyorum
ama önemli olan mesela perşembe günleri çıkan kilom çünkü 1 hafta içinde iniş çıkış cidden çok oluyor
bende eşimle beraber başladım ve o bugün itibariyle 17 kilo vermiş durumda. erkekler daha kolay veriyor.
sadece spor yapmaya başlamalıyız. bunun dışında herşey gayet güzel gidiyor.
bir de ben her gün ertesi günün menüsünü hazırlamaktan çok sıkıldım. dışarda yemeye kalkınca da mutlaka ufak tefek kaçamak oluyor.
bitsede kurtulsak diyet menülerden ve kilolardan...
Hmm anladım,atak evresinde kaybedilen kilonun çoğu suymuş doğğrumudur?
Hmm anladım,atak evresinde kaybedilen kilonun çoğu suymuş doğğrumudur?
Geçmiş olsun tatlım ya izin alamazmısın çıkıp dinlensen az daha iyi olur bence...
doğrudur...
vücut atak evresinde ödem atıyor.
onun için kilosu çok olanda bayağı gidiyor.
benim diyette 23. günüm. mesela:)
5-6 gün kilo vermediğimde oldu:)
bu diyetle beraber bir ajanda tutuyorum. yediklerimi / yaptığım sporu ve sabah çıkan kilomu gün tarih olarak yazıyorum:)
değişik bir deneyi oluyor benim için
İnşallah verebiliriz.evlendikten sonra çok aldı eşimde ne kadar sürede verdi eşin ve sen?
sen nekar kilo verdin ?
spor yapıyomusunuz?
teşekkürler bilgilendirmen için..en güzeli tabiki listede en azından hergün sabah tartılıp kaydetmek..
Kızlaaaarr dukan amcamın hesaplamasını yaptım
Atak evresini 3 gün yapmam gerekiyormuş ama ben 5 günü tamalayayım bare haftasonu seyire geçerim.
Seyir evresini 63 gün yapmam gerekiyormuş
Sonuç olarak hedef kiloma Nisan itibari ile ulaşabiliyormuşummmmm
:84::84::84::84:
öğlen de mezgit tava yedim.güya yağlarını peçeteye sildim.bu benim ilk büyük kaçamağım oldu..
çok üzgünüm..
her bir balığı tek tek sardım peçeteyle tabağım bir buzdağı gibiydi.garson bile baktı tuhaf tuhaf.:18::18::18:
cezamı söyleyin
izinmi :18: şakacı seniben kalp ameliyatı sonrasında hastaneden çıktığımın ertesi günü bile işe çağırılmış bir zat olarak gripken ne dinlenmesi sabırla bensiz kalıcakları günü bekliyorum...
doğrudur...
vücut atak evresinde ödem atıyor.
onun için kilosu çok olanda bayağı gidiyor.
benim diyette 23. günüm. mesela:)
5-6 gün kilo vermediğimde oldu:)
bu diyetle beraber bir ajanda tutuyorum. yediklerimi / yaptığım sporu ve sabah çıkan kilomu gün tarih olarak yazıyorum:)
değişik bir deneyi oluyor benim için
aman şekerim senin patronlarda amma gaddarlarmış....iyi dayanmışsın sen valla ben olsam şimdi çoktan çarpmıştım kapıyı...küçük hastalıklar bişey deil de kalp ameliyatı geçirdiğinde çağırmaları tuhaf biraz....
[ı]izinmi :18: şakacı seniBen kalp ameliyatı sonrasında hastaneden çıktığımın ertesi günü bile işe çağırılmış bir zat olarak gripken ne dinlenmesi Sabırla bensiz kalıcakları günü bekliyorum... [/ı]
vicdan azabın yeter :18:
ben 25 gündür yapıyorum 5 6 kg verdim