Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallaaah canııım yaaa
çok geçmiş olsun katarin ve benical diye 2 grip ilacı var her ikiside beni 2 günde ayağı kaldırıyor
tabi ilaç önermeyi pek sevmem doktor ne dediyse o önemlidir

hadi iyileşte tam hızla zayıflamaya devam edelim

Arkadaşlar kaç günde bir tartıda kontrol ediyosunuz kilonuzu ??

ben her sabah tartılıyorum
ama önemli olan mesela perşembe günleri çıkan kilom çünkü 1 hafta içinde iniş çıkış cidden çok oluyor

Geçmiş olsun tatlım ya izin alamazmısın çıkıp dinlensen az daha iyi olur bence...

Bekliyorum ona göre bende yapmayı düşüncem

Hmm anladım,atak evresinde kaybedilen kilonun çoğu suymuş doğğrumudur?

İnşallah verebiliriz.evlendikten sonra çok aldı eşimde ne kadar sürede verdi eşin ve sen?
sen nekar kilo verdin ?
spor yapıyomusunuz?

doğrudur...
vücut atak evresinde ödem atıyor.
onun için kilosu çok olanda bayağı gidiyor.

benim diyette 23. günüm. mesela:)
5-6 gün kilo vermediğimde oldu:)

bu diyetle beraber bir ajanda tutuyorum. yediklerimi / yaptığım sporu ve sabah çıkan kilomu gün tarih olarak yazıyorum:)

değişik bir deneyi oluyor benim için

Arkadaşlar kaç günde bir tartıda kontrol ediyosunuz kilonuzu ??

ben bir haftadir tartilmiyorum normalde de 2 günde bir bakarim hatta mümkünse protein günlerinden sonra sabah ac karnina ki moralim bozulmasin.

aynen öyle canim düsün artik vücut nekdar su tutuyor

Geçmiş olsun tatlım ya izin alamazmısın çıkıp dinlensen az daha iyi olur bence...

izinmi :18: şakacı seni ben kalp ameliyatı sonrasında hastaneden çıktığımın ertesi günü bile işe çağırılmış bir zat olarak gripken ne dinlenmesi sabırla bensiz kalıcakları günü bekliyorum...

teşekkürler bilgilendirmen için..en güzeli tabiki listede en azından hergün sabah tartılıp kaydetmek..

Kızlaaaarr dukan amcamın hesaplamasını yaptım

Atak evresini 3 gün yapmam gerekiyormuş ama ben 5 günü tamalayayım bare haftasonu seyire geçerim.
Seyir evresini 63 gün yapmam gerekiyormuş
Sonuç olarak hedef kiloma Nisan itibari ile ulaşabiliyormuşummmmm

İnşallah verebiliriz.evlendikten sonra çok aldı eşimde ne kadar sürede verdi eşin ve sen?
sen nekar kilo verdin ?
spor yapıyomusunuz?

25 arlıktan bu yana ben 9 eşim 17 kilo...
kaçamaklar olmayaydı hedefe çok az kalmıştı. çookk pişmanım, bir daha yapmayacağım.
kaçamaklarla süreç uzuyor.. bugünlerde kırdım şeytanın bacağını kaldı 9 kilo: 62 olur olaz da güçlendirmee :)

teşekkürler bilgilendirmen için..en güzeli tabiki listede en azından hergün sabah tartılıp kaydetmek..

rica ederim ama yükselmeleride görmek istiyorsan ve motivasyonun bozulmaz ise hergün tartıl derdim.
onun dışında hafta 1 yada 3 günde 1 yeter

benim düşüncem 3 gün diyorsa 3 gün yapman gerektiğidir.
5 yapıp metabolizmanla oynama derim.
tabiki benim düşüncem bu yinede sen bilirsin

ton balığı yiyeceksem yada hazırladıysam balık yada tavuk gibi bişeyler kapalı bi kaseye koyuyorum üstünede havlu peçede katlayıp koyuyorum. peçete kalın ama. sonra kapağı kapatıp ters çeviriyorum
öğlene kadar yağını emiyor

aman şekerim senin patronlarda amma gaddarlarmış....iyi dayanmışsın sen valla ben olsam şimdi çoktan çarpmıştım kapıyı...küçük hastalıklar bişey deil de kalp ameliyatı geçirdiğinde çağırmaları tuhaf biraz....

ben 25 gündür yapıyorum 5 6 kg verdim

buna muhtaçlar... o yüzden azıcık daha sabrediyorum... küçücükk hemde

Kafalarına patlatmak geldi içimden patronlarına

vicdan azabın yeter :18:

çok kötü bi kaçamak deil bence abartma hatta kaçamak bile sayılmaz çikolata şeker yesen neyse de o kadar yağ olur artık hiçbişeycik olmaz ben 2 kaşık bezelye yedim sebze günümde ama hiç vicdan yapmadım kilo vermemdede bi sorun yok inş o zaman bende ceza istiyim mi bana da ceza...bak şimdi bende üzülmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…